Kategorie: / Odzież i Obuwie

Dilerstylu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.74
opinie o Dilerstylu.pl
5 / 5 2019-03-07

Profesjonalnie i szybko. ☺️

5 / 5 2019-02-23

Wszystko ok polecam

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalna obsługa. Towar dobrej jakości. Błyskawiczna wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-21

Polecam zakupy w tym sklepie towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-19

Świetny kontakt ze sprzedawcą oraz szybka wysyłka!

4 / 5 2019-01-16

Super dobrze

5 / 5 2019-01-12

Obsługa super. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka

5 / 5 2019-01-09

Profesjonalna obsługa bardzo polecam

5 / 5 2018-11-27

Bardzo fajna sukienka idealny rozmiar

5 / 5 2018-11-01

Polecam

5 / 5 2018-10-16

Bardzo szybki i sprawny kontakt ze sprzedawcą, towar oryginalny i bezpiecznie zapakowany, paczka na miejscu dzień po zamówieniu. Polecam :)

5 / 5 2018-09-11

Polecam 100%

4 / 5 2018-08-31

Fajny sklep ubrania bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-08-25

Wszystko super.

5 / 5 2018-08-24

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-08-22

Ffffffff

5 / 5 2018-08-22

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-08-14

Profesionalna obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-02

Bardzo szybka dostawa i produkty dobre

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalnie, szybko i sprawnie. Bardzo polecam !

5 / 5 2018-07-15

Szybka dostawa,bardzo dobry produkt,zadowolenie w 100%:)

5 / 5 2018-06-23

Profesjonalny sklep wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-06-15

Polecam!

5 / 5 2018-06-09

Paczka dotarla do mnie w niecale 24H .PRPOSY.polecam

5 / 5 2018-06-07

Wszystko super, polecam!

5 / 5 2018-05-20

Super obsługa

5 / 5 2018-05-04

Polecam super

5 / 5 2018-04-18

Bardzo polecam. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą :)

3 / 5 2018-04-14

Polecam zakup na tej stronie

3 / 5 2018-03-25

Dziura w przesyłce

5 / 5 2018-03-13

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-11

Bardzo fajny sklep szybka wysyłka produkt zgodny z opisem jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-03-08

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2018-02-22

Szczerze polecam. Towar zgodny z ofertą. Profesjonalne podejście do klienta i błyskawiczna wysyłka - t'shirt dostaliśmy następnego dnia i jeszcze w dodatku CD gratis - super, rewelacja, POLECAM!!!!

5 / 5 2018-02-07

Wszystko super.

4 / 5 2017-12-18

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-12-16

Polecam ten sklep towar zgodny z opisem szybka wysyłka

5 / 5 2017-12-04

Polecam zakupy

5 / 5 2017-09-16

Świetny kontakt. Mimo tego, że zamówiłem za małą kurtkę bez problemu udało się wymienić na większy rozmiar. Ze świecą szukać tak profesjonalnego sklepu. Polecam! Dziękuję za udane zakupy i do zobaczenia w wiosennych zakupach :)

4 / 5 2017-09-11

Realizacja zamówienia elegancko poszła, mały był problemik ale od strony nadawcy szybko został rozwiązany

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalna obsluga , ekspresowa dostawa , produkt rewelacyjnej jakosci .Polecam :)

5 / 5 2017-09-01

Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-07-20

Wszystko zgodne z opisem szybka dostawa i dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-07-16

Szybka dostawa OK

5 / 5 2017-07-13

super

4 / 5 2017-07-11

Nadruk na lewym ramieniu w nie których miejscach "oderwane,odklejone" lub za tarte podczas transportu

5 / 5 2017-07-11

Super

5 / 5 2017-06-21

Zamówienie zgodne z opisem. Miły kontakt ze sprzedawca. Szybka realizacja zamowienia. Przesylka po dwóch dniach była u mnie. Polecam.

5 / 5 2017-06-06

Polecam,szybko sprawnie

4 / 5 2017-05-14

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-06

Polecam wszystkim, bardzo szybka realizacja zamówienia, po wpłacie pieniążków paczuszka została od razu wysłana i na następny dzień już była u mnie :D

5 / 5 2017-04-25

polecam

5 / 5 2017-04-20

Super

5 / 5 2017-04-19

Super! Szybka wysyłka, zero problemów

5 / 5 2017-04-19

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

4 / 5 2017-04-06

Szybko tanio na temat

1 / 5 2017-04-04

Zamówiłam bluzę której nie było, mały wybór rozmiarow

5 / 5 2017-03-31

Super jakość. Pełen profesjonalizm. Ekspresowa przesyłka.Szczerze polecam !!!

Rzetelne opinie o Dilerstylu.pl

Dilerstylu.pl

Siedziba
Toruń

WWW
https://dilerstylu.pl/

Email
[email protected]

Telefon
882450166

Komórka
882450166

Infolinia
-

Logowanie