Kategorie: / Sport / Artykuły Zoologiczne

Dingo-shop.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.81
opinie o Dingo-shop.com.pl
5 / 5 2019-03-19

Polecam.

4 / 5 2019-03-16

Polecam !

5 / 5 2019-03-16

Błyskawiczna wysyłka. Smycze piękne :) i TANIO! :)

4 / 5 2019-03-11

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-03-04

Błyskawiczna wysyłka. Towar miałam u siebie na drugi dzień z samego rana. Serdecznie polecam!

4 / 5 2019-03-02

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-01

Brawo za szybkość i rzetelność realizacji zamówienia!

5 / 5 2019-02-23

Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Nie było z nim żadnych problemów. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-23

Bardzo polecam!

5 / 5 2019-02-21

POLECAM SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2019-02-15

Super obsluga bardzo dobre produkty polecam ten sklep

5 / 5 2019-02-14

Produkt zgodny z zamówieniem. Bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-11

Szybko, bezproblemowo - polecam!!!

5 / 5 2019-02-08

Wszystko jak powinno byc. Oby inne sklepy funkcjonowaly w polowie tak jak ten.

5 / 5 2019-02-06

Niesamowicie szybka obsługa, polecam!!!!

5 / 5 2019-02-02

Szybka dostawa, świetny produkt za przystępną cenę. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-01-31

zamówienie zrealizowane w ekspresowym niemalże tempie, kuleje natomiast współpraca z firmą kurierską, pomimo zaznaczenia na przesyłce godziny dostawy, kurier uparcie twierdził, że doręczy przesyłkę w godzinach porannych, problem został jednak rozwiązany w dniu następnym, po trzech telefonach - nie jest to wina sklepu oczywiście, ale należałoby w mojej ocenie kwestię doręczania przesyłek dopracować. fajnie by było, gdyby klienci otrzymywali drogą mailową lub sms-em informację o numerze przesyłki, w celu jej ewentualnego śledzenia ogólnie bardzo pozytywnie oceniam zakupy w sklepie, pozdrawiam

5 / 5 2019-01-31

Bardzo szybko dostarczone zakupy

4 / 5 2019-01-19

Polecam, produkty świetnej jakości w dobrej cenie.

5 / 5 2019-01-11

super, polecam.

4 / 5 2019-01-07

Profesjonalna obsługa. Na przesyłkę jednak musiałam trochę poczekać. Produkt zakupiony wysokij jakości.

5 / 5 2019-01-04

Bardzo dobrze

5 / 5 2019-01-01

Profesjonalna,szybka usługa,polecam

5 / 5 2018-12-24

Wszystko bez zarzutu.

4 / 5 2018-12-16

Zamowienie szybko zrealizowane, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-15

polecam

5 / 5 2018-12-02

Polecam!

5 / 5 2018-11-30

Polecam zakupy w dingo-shop

5 / 5 2018-11-21

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-11-07

szczegolne podziekowania dla bardzo milej Pani z ktora mialam do czynienia.Pozdrowienia dla calej ekipy. Bardzo zadowolona klientka

4 / 5 2018-10-25

Polecam

4 / 5 2018-10-24

Szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-10-23

Polecam, nawet w przypadku problemów z zamówieniem dział obsługi klienta stara się jak najszybciej rozwiazać problem, a te zdarzają się RZADKO.

5 / 5 2018-10-21

Wszystko suoper, ekspresowa wysylka! Gpraco polecam :)

5 / 5 2018-10-20

Polecam

5 / 5 2018-10-16

Wszystko świetnie. Polecam

5 / 5 2018-10-12

Mieszkam w USA, ale juz drugi raz kupuje dla moich jamnikow szelki Dingo, sa to najlepsze szelki jakie kiedykolwiek nasze psy probowaly i tylko te chca i lubia nosic. Sa po prostu idelane w tym tez latwe do zakladania. Mimo ze sklep jak dotad nie prowadzi wysylek do USA wszystko bardzo latwo zalatwilismy i nasza mama odebrala szelki dostarczone blyskawicznie do jej domu w Rzeszowie, skad je sobie odbierzemy przy najblizszych odwiedzinach. Dodam ze probowalismy przedtem wiele rodzajow szelek dostepnych w USA i zadne naszym psom nie pasowaly.

5 / 5 2018-10-11

wszystko ok

5 / 5 2018-10-02

Pomimo,że źle dobrałam przedmiot,kontakt z obsługą był bardzo szybki i rzetelny.Pani podpowiedziała jak zrobic by dobry produkt dotarł jak najszybciej.polecam i DZIĘKUJE

5 / 5 2018-09-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-21

Szybka i sprawna obsługa, polecam!

5 / 5 2018-09-11

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar w moich rękach w mniej niż 24 godziny od zamówienia. Oczywiście wykonanie najwyższa klasa, śle to już wiedziałem wczesniej dlatego zamowienie nie jest moim pierwszym z tej firmy.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo dobre artykuły, transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-08-27

gicior

5 / 5 2018-08-26

Piękne obroże(to nasza kolejna ze skóry soft dla whippeta) wygodne solidnie wykonane miły upominek od sklepu.Wszystko na najwyższym poziomie.Polecam.

5 / 5 2018-08-23

Kupiłem, przelałem pieniążki, a paczka była na następny dzień. Polecam

5 / 5 2018-08-17

super

5 / 5 2018-08-14

Szybka dostawa, produkty dobrej jakości.

5 / 5 2018-08-06

Sklep godny polecenia ,towar zgodny z opisem,szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2018-07-30

Bez zarzutów pod każdym względem.

4 / 5 2018-07-27

Polecam, choć jeden z produktów okazał się nieodporny na szczęki mojego Holendra, 2 min i były dwie sztuki

5 / 5 2018-07-26

Profesjonalna, bardzo miła i szybka obsługa. Doradztwo na bardzo wysokim poziomie. Serdecznie polecam ten sklep. Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-12

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-07-04

Sprawnie, szybko, szelki super

5 / 5 2018-06-30

Profesjonalna i szybka obsługa. Towar taki jaki zamawiałam. Polecam :)

5 / 5 2018-06-28

Wszystko OK. Polecam :)

5 / 5 2018-06-26

Błyskawiczna wysyłka. Smycze piękne :) i TANIO! :)

4 / 5 2018-06-23

Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-06-19

Produkt w 100% zgodny z opisem. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-06-18

Zamówienie, ok ogromne zaskoczenie z gratisu, super!

5 / 5 2018-06-15

Super sklep. Polecam!

5 / 5 2018-06-15

Super

5 / 5 2018-06-14

Bardzo profesjonalne akcesoria dla pupila, szybka realizacja zamowienia. Polecam

5 / 5 2018-06-13

Produkty spełniły moje oczekiwania. Bardzo szybko odebrałam przesyłkę (paczkomat).

5 / 5 2018-06-11

Szybko :)

5 / 5 2018-06-10

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-06-08

Polecam

5 / 5 2018-06-07

Polecam

5 / 5 2018-05-29

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-05-21

Zamówiony produkt doskonały. Szybka dostawa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-18

Super sklep internetowy. Polecam!

4 / 5 2018-05-18

Wszystko, sprawnie, dobry kontakt

5 / 5 2018-05-11

polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-03

Super szybka wysyłka i dobry kontakt, Panie dobrze doradzą :) niskie ceny a jakoś towaru bardzo dobra. Polecam!!!

4 / 5 2018-05-01

Wszystko jak najlepiej.

5 / 5 2018-04-06

EKSTRA,SZYBKO !!!

4 / 5 2018-04-03

Obsługa super. Dostawa bardzo szybka.polecam

5 / 5 2018-04-02

Polecam!

5 / 5 2018-03-31

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-29

Transakcja przebiegła OK

5 / 5 2018-03-25

jest ok

5 / 5 2018-03-19

Szybko, profesjonalnie, ceny produktów korzystne, jakość produktów doskonała!

5 / 5 2018-03-04

Polecam

5 / 5 2018-03-02

Polecam ten sklep w 100%. Bardzo szybka realizacja zamowienia.

5 / 5 2018-02-27

Polecam

5 / 5 2018-02-17

100% ok

5 / 5 2018-02-17

Liczyłam na szybką dostawę, a mimo wszystko zaskoczyli mnie - już na drugi dzień pas i smycz były u mnie!;)) Bardzo solidne wykonanie. Nawet pudełko, w które to wdzystko zapakowane robi wrażenie;) Jestem zadowolona, myślę że moja Hera również;) z pewnością dokupimy jeszcze dla niej szelki. Bardzo dziękuję!

4 / 5 2018-02-16

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-02-12

super

5 / 5 2018-02-07

Wszystko ok. Zgodnie z opisem

5 / 5 2018-02-06

Polecam zakupy. Przedmiot w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa. Serdecznie POLECAM!

5 / 5 2018-02-04

Polecam , super jakości artykuły i super obsluga

5 / 5 2018-02-02

Sklep super EXTRA . zabawki bardzo dobre mój pies dostał gratis zabawkę bardzo to miłe dziękuję .dostawa błyskawiczna POLECAM

5 / 5 2018-01-31

Szybko ,ekstra!!!

5 / 5 2018-01-29

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-01-26

Szybko, Sprawnie i w dobrej jakości

5 / 5 2018-01-25

Super

5 / 5 2018-01-24

Sklep godny zaufania .szybka wysyłka a piłeczka -to 4 szt pozostałe żyją ' piłeczka wygląda delikatnie ale mój owczarek nie zniszczył żadnej Polecam Grażyna

5 / 5 2018-01-15

Dobra

5 / 5 2018-01-08

ok wszystko

5 / 5 2018-01-04

Bardzo sprawna dostawa, produkt dobrej jakosci

5 / 5 2017-12-22

Kontakt ze sklepem b. dobry 5 Czas realizacji b. dobry 5 Towar zamówiony b. dobry 5 ( AVA i ZIP) zadowolone z nowych szelek spacerowych) Sklep wart polecenia

5 / 5 2017-12-18

Polecam

5 / 5 2017-12-17

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2017-12-02

super szybko i profesjonaknie, żadnych utrudnień przy zakupie, pełna profesj\ka, dziękuję bardzo

5 / 5 2017-11-28

Szelki porządnie wykonane

5 / 5 2017-11-25

Super sklep. Polecam

5 / 5 2017-11-24

Wszystko celująco. Dziękuję!

4 / 5 2017-11-19

super

5 / 5 2017-11-14

Super zabawki

3 / 5 2017-11-13

Sklep posiada duży asortyment ale to jeszcze za mało

4 / 5 2017-11-12

Trudno jest wybrać rozmiar obroży dla charta.

4 / 5 2017-11-12

Szybka realizacja zamówienia. Jedyne na co mogłabym zwrócić uwagę sprzedającemu to, że nie wysyła informacji na temat przebiegu realizacji zamówienia i nie informuje o wysyłce. O przesyłce dowiedziałam się z smsa wysłanego przez firmę kurierską. Tak poza tym nie mam żadnych uwag i chętnie polecę sprzedającego znajomym.

5 / 5 2017-11-11

Kupiłam szelki dla mojego pieska. Jestem bardzo zadowolona z jakości produktu (porządne, mocne i ładnie wykonane szelki) oraz z szybkości realizacji zamówienia. Polecam sklep.

5 / 5 2017-11-03

Wszystko w porządku. Polecam.

4 / 5 2017-11-03

Sklep mało odporny na długie weekendy. Na stronie sklepu brak instrukcji jak zmierzyć obwód klatki piersiowej psa do wyboru rozmiaru szelek. Poza tym w porządku.

5 / 5 2017-10-29

Szybka dostawa, produkt zgodnie z oczekiwaniem. Polecam

5 / 5 2017-10-26

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-25

Wszystko ok

4 / 5 2017-10-22

Sklep godny polecenia!

4 / 5 2017-10-17

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-10-02

Informacje na stronie sklepu są dokładne i pozwalają na odpowiednie dobranie rozmiaru; powiadomienia mejlowe o statusie zamówienia i wysłaniu przesyłki; szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2017-09-29

Bardzo ładna smycz, dobrze wykonana

5 / 5 2017-09-22

Wszystko extra

5 / 5 2017-09-21

wszystko sprawnie,terminowo

4 / 5 2017-09-17

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa,polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-12

Szybko i profesjonalnie, polecamy sklep.

5 / 5 2017-09-04

Przesyłka ekspresowa, smycz ładna.

5 / 5 2017-09-03

Wszystko super :)

5 / 5 2017-08-28

Szybka obsługa, towar bardzo dobry, polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-08-24

Super! Wymieniałam towar – wszystko sprawnie i z bardzo dużą pomocą pani ze sklepu przebiegło. POLECAM:)

5 / 5 2017-08-24

profesjonalna usługa gorąco polecam zakup w sklepie

5 / 5 2017-08-20

Polecam!

5 / 5 2017-07-28

Wszystko okey

5 / 5 2017-07-18

super

5 / 5 2017-07-07

Blyskawiczna realizacja zamowienia- tak szybkiej wysylki jeszcze nie spotkalam!! Towar bardzo dobrej jakości czesto w promocyjnych cenach. Polecam!

5 / 5 2017-06-29

Wszystko jest ok.

5 / 5 2017-06-28

Tak..

5 / 5 2017-06-17

Jeszcze tu wrócę

5 / 5 2017-06-16

Super obsługa

5 / 5 2017-06-02

Szybko. Sprawnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam

4 / 5 2017-05-19

Bardzo szybko i sprawnie, bardzo dobre produkty

5 / 5 2017-05-16

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-05-09

Wszystko OK. Sprawna obsługa. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-05-07

Jesteście super! Bardzo zależało mi na czasie, co zaznaczyłam w opisie w zamówieniu. Paczkę miałam u siebie na drugi dzień. Produkty świetnej jakości, wysyłka błyskawiczna, obsługa bardzo miła. Z całego serducha polecam! :)

5 / 5 2017-05-06

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie przesyłka szybka

4 / 5 2017-05-05

Szybka dostawa. Piękna obroża, zgodnie ze specyfikacją w sklepie

5 / 5 2017-05-03

Szybko i bez problemow. Mysle, ze skorzystam nie raz. Polecam.

5 / 5 2017-04-18

Super

5 / 5 2017-04-15

Produkty najwyższej jakości. Jedyną uwagę mam do wysyłki. Długi czas oczekiwania na pocztę.

5 / 5 2017-04-09

Gites majonez!

5 / 5 2017-04-04

bfnffghfgjg

4 / 5 2017-03-28

Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-03-28

Polecam zakupy w tym sklepie. Smycze doskonałej jakości w rozsądnej cenie.

5 / 5 2017-03-28

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam

Rzetelne opinie o Dingo-shop.com.pl

Dingo-shop.com.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://dingo-shop.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
52 372 26 07

Komórka
781 35 35 35

Infolinia
-

Logowanie