Kategorie: / Dla Dzieci

Dino.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Dino.sklep.pl
5 / 5 2019-03-15

Bardzo szybka przesyłka,profesjonalnie zapakowana. Bardzo polecam!

5 / 5 2019-03-06

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-26

Obsluga profesjonalna.

4 / 5 2019-02-25

wszystko super

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt. Polecam!

4 / 5 2019-02-10

Bardzo miła i szybka obsluga

3 / 5 2019-02-03

Bardzo długi czas oczekiwania - łóżko zamówione na początku grudnia, a przesyłkę otrzymaliśmy po 1,5 miesiąca, mimo że otrzymaliśmy informację, że czas realizacji 10-14dni.

5 / 5 2019-01-28

jest ok

5 / 5 2019-01-11

Bardzo szybka transakcja. Miła obsługa. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-12-21

Polecam przyszlym rodzicom!

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalna obsługa Polecam

3 / 5 2018-11-24

Wszystko byłoby ok ale czas wysyłki towaru jak na sklep internetowy jest naprawdę długi

5 / 5 2018-11-19

Wszystko super...szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-10-15

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-10-05

Polecam!!!

4 / 5 2018-10-04

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-27

Szybko i w dobrej cenie

5 / 5 2018-09-20

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-09-20

Pani z obsługi rewelacyjna. Szybko, sprawnie, z rabatem, szczerze polecam :-)

4 / 5 2018-09-10

Paczka dobrze zabezpieczona. Fotelik zgodny z opisem :) Polecam

5 / 5 2018-09-07

Super obsługa, zamówienie przyszło szybko. Produkt w nienaruszonym stanie !!! :)

5 / 5 2018-09-06

.....

5 / 5 2018-09-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-28

Wszystko było jak bym sobie tego życzył

5 / 5 2018-08-21

Rewelacja. Szybkośc, sprawność, komunikacja , pełen profesjonalizm! Polecam!

5 / 5 2018-08-20

Profesjonalna i szybka obsluga

5 / 5 2018-08-18

Polecam zakupy w tym sklepie. Wózek solidnie wykonany, konkurencyjna cena.

5 / 5 2018-08-17

Polecam,wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-08-16

Wszystko super, polecam

5 / 5 2018-08-11

Wózek zgodny z opisem, sprawna obsługa i komunikacja obsługi zamówienia.

5 / 5 2018-08-07

Wszystko w najlepszym porządku

4 / 5 2018-08-07

Fotelik godny polecenia.

5 / 5 2018-08-06

Super polecam :)

5 / 5 2018-07-21

Bardzo dobry jakościowo produkt, a cena zadziwiająco niska i konkurencyjna. Zakupy godne polecenia!

5 / 5 2018-07-06

Polecam

5 / 5 2018-07-05

Polecam

5 / 5 2018-07-01

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-06-05

Transakcja przebiegła prawidłowo, a towar zgodny z opisem i oczekiwaniami.

2018-05-28

Niestety straciłem na te sklep prawie tydzień. Na stronie mają wystawione rzeczy na sprzedaż, których nie posiadają na stanie (moim przypadku proponowany czas oczekiwania na fotelik to 5 tygodni). Inne sklepy jakoś sobie z tym poradziły dając status "Zapytaj o dostępność" albo "Chwilowo niedostępny". Nie rozumiem dlaczego w Dino tak się nie da. Zwrot pieniędzy po 3 dniach roboczych - tutaj więc w miarę OK. Komunikacja też w porządku.

4 / 5 2018-05-10

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-04-28

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-04-23

Polecam

5 / 5 2018-04-21

Polecam. Szybko sprawnie I na temat.

5 / 5 2018-04-20

Perfektní komunikace, domluva, super cena.

5 / 5 2018-03-19

Transakcja szybko i sprawnie załatwiona. Łóżeczko które kupiłam wydaje się solidnie wykonane.

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-10

Polecam

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalna obsluga

4 / 5 2018-01-16

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2018-01-10

Wszystko ok!

5 / 5 2018-01-09

Polecam

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów !

5 / 5 2018-01-03

Mega polecam

4 / 5 2017-12-26

Wszystko było ok i sprawnie tylko ceny czasem wysokie

4 / 5 2017-12-23

Wszystko super ale pani odbierajaca telefon moglaby byc odrobine bardziej sympatyczna

5 / 5 2017-12-10

Polecam

4 / 5 2017-12-10

Korzystam ze sklepu Dino w Sadlinkach. Oby tak dalej, obsługa miła, służy radą, towar też dobrej jakości.

5 / 5 2017-11-20

Świetny sklep i muszę przyznać - genialna obsługa - nasza reklamacja wózka została obsłużona w ekspresowym tempie, nawet w okresie świątecznym! Dziękujemy!

4 / 5 2017-11-14

Transakcja przebiegła ok.

5 / 5 2017-10-22

Poleciłam sklep znajomym wszystko jak najbardziej ok

5 / 5 2017-10-15

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-11

Co tu dużo pisać, polecam! Wózek przyszedł, kontakt z obsługą jak najbardziej na plus.

5 / 5 2017-10-01

Wszystko w najlepszym porządku! Polecam!

5 / 5 2017-10-01

Zamówiony wózek dostaliśmy w b.szybkim czasie. Pełen profesjonalizm. Wszystko elegancko zapakowane. 100% pozytyw. A kolejne miłe zaskoczenie kiedy po niespełna roku wózek ulega awarii i całość załatwienia reklamacji, czyli odpowiedź na maila reklamującego, odebranie uszkodzonej ramy wózka przez kuriera, naprawa i odesłanie trwało 4dni. Wow. Pełen szacunek. Dzięki Wielkie za to.

5 / 5 2017-09-27

Wszystko super, polecam

5 / 5 2017-09-20

Wszystko w porządku, polecam sklep

5 / 5 2017-09-12

POLECAM

5 / 5 2017-09-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wszystko fajnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2017-08-22

Szybka wysyłka wózka (gdzieś indziej miał być za 3 tygodnie a tutaj był w niecały tydzień z wysyłką:))

5 / 5 2017-08-17

Jesteśmy w pełni zadowoleni. Polecamy.

4 / 5 2017-08-03

Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2017-07-24

Profesjonalna i rzetelna obsługa , dostarczony towar zgodny z zamówieniem , przesyłka pakowana profesjonalnie dotarła bez uszkodzeń.Godna polecenia .

5 / 5 2017-07-23

Szybka wysyłka wózka (gdzieś indziej miał być za 3 tygodnie a tutaj był w niecały tydzień z wysyłką:))

5 / 5 2017-07-14

Wózek zgodny z opisem, zapakowany idealnie, czas realizacji zamówienia krótszy niż podany na stronie. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i samego wózka. Polecam . :)

5 / 5 2017-07-14

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-07-09

Ok. Dziękuję

5 / 5 2017-06-28

Wózek rok po roku swietne wykonanie, lekki, super sie prowadzi czy to jedno czy to twoje dzieci naraz. Sily nacisku w tym wozku sa dobrze wyważone. Bardzo polecam!!!!

4 / 5 2017-06-25

Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, polecam. Nie polecam natomiast firmy kurierskiej GLS.

5 / 5 2017-06-11

Wózek zgodny z opisem, sprawna obsługa i komunikacja obsługi zamówienia.

4 / 5 2017-06-10

W zamówieniu brakowało 2-ch kołków montażowych, ale to nie stanowiło większego problemu - zostały przeze mnie dokupione a kojec spełnia swoja funkcję.

5 / 5 2017-05-23

Bardzo mily kontakt ze sprzedajacym,goraco polecam

4 / 5 2017-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem, profesjonalna obsługa , szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-05-11

Doradztwo i wysyłka na najwyższym poziomie. Polecam!!

5 / 5 2017-05-06

Polecam w 100 % sklep Dino mimo ciągłych telefonów z mojej strony Pani bardzo miła i za każdym razem informowała co się dzieje z moja przesyłka . Wózek zabezpieczony w 100% i przyszedł w umówionym terminie. Polecam każdemu zakupy w dino

5 / 5 2017-04-27

Super

5 / 5 2017-04-16

Szybko, zwięźle i na temat. Same konkrety - i tego oczekuję po każdym sklepie internetowym.

5 / 5 2017-04-11

Mimo kilku nie przewidzianych zdarzeń łóżeczko doszło z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Mimo że wyprowadziłam się z ŁODZI nadal mam sentyment do Sklepu Dino i mieszkając w Gdańsku mogę polecać sklep znajomym. POZDRAWIAM i dziękuję za udaną transakcję:-)

5 / 5 2017-04-11

Polecam wszystko przebiegło jak należy w bardzo szybkim czasie.

5 / 5 2017-03-31

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt, wysoka jakość produktów, szybka wysylka

5 / 5 2017-03-29

Wszystko jak najbardziej OK !Polecam

Rzetelne opinie o Dino.sklep.pl

Dino.sklep.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.dino.sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 630-13-79

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie