Kategorie: / Odzież i Obuwie

Distance.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Distance.pl
5 / 5 2019-03-23

super sklep - możliwe zamówienie w sklepie stacjonarnym w cenie "internetowej" z przesyłką do domu i z możliwością zwrotu w sklepie - bardzo wygodne rozwiązanie, choć nie skorzystałem, rozmiar był odpowiedni

5 / 5 2019-03-22

Super obsługa.

2019-03-22

OSOBA OBDAROWANA SZCZĘŚLIWA

5 / 5 2019-03-18

Szybko, sprawnie, jestem zadowolona.

2019-03-16

Obsługa i wysyłka na najwyższym poziomie

2019-03-04

brak uwag :)

5 / 5 2019-02-27

Mega szybka dostawa nawet w okresie świątecznym

5 / 5 2019-02-19

Profesjonalna obsługa.

2019-02-05

Sklep godny polecenia! Wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2019-01-25

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-22

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-08

Miła i profesjonalna obsługa. Błyskawiczna dostawa. Polecam.

5 / 5 2019-01-06

Polecam, szybka realizacja ,towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-12-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-29

Obsługa bardzo kompetentna. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-28

Butów w interesującym mnie rozmiarze w sklepie nie było, Sprzedawca od razu sprawdził czy potrzebny rozmiar można Zamówić przez internet, wytłumaczył wszystko włącznie Z ewentualnym zwrotem, towar zamówiłam u sprzedawcy. Następnego dnia buty były u mnie. Rozmiar idealny. Szybko bez problemów tak jak każdy chce. Polecam

5 / 5 2018-12-27

Z całego serca polecam ten sklep, buty przyszły szybko i takie jak na zdjęciu, wszystko ok.

5 / 5 2018-12-15

Przede wszystkim super pomoc w sklepie stacjonarnym! Zmierzyłam inny kolor, po czym sprzedawca zaproponował sam, że może zamówić właściwy rozmiar we wskazanym przeze mnie kolorze. Obsługa, rzekłabym, wymarzona. Do tego super propmocja wciąż aktywna po Black Friday...

5 / 5 2018-12-09

Super sklep i szybka sprawna dostawa

5 / 5 2018-12-01

Kupiłam w tym sklepie trapery. Niestety romiar okazał się bez za duży. Jednakże sklep w sposób błyskawiczny przyjął zwrot i zwrócił mi pieniążki:-) polecam sklep!

5 / 5 2018-11-14

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-11-13

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-11-12

Paczka byla jeszcze nie dostarczona a chciano opini. Sklep polecam jak najbardziej aczkolwiek czas realizacji mogl by byc lepszy

5 / 5 2018-11-06

Pierwsze moje zamówienie zostało anulowane - dostałem zbywającego maila, że produkt jest uszkodzony - ok, zrozumiałem (mimo wszystko można zadzwonić). Chciałem mimo to zakupić inny model, wykorzystując sytuację, że pieniądze są i tak u sprzedawcy. Musiałem niestety dokonać kolejnej wpłaty, drugie zamówienie zrealizowane poprawnie, jednak pierwsza wpłata cały czas (od 3 tyg.) jest u sprzedającego - mimo tego, że upominałem się o zwrot kilkukrotnie. Sklep jest ok, ale obsługa mogłaby być sprawniejsza i bardziej prokonsumencka - pracuję w e-commerce i wiem, że się da :)

5 / 5 2018-10-29

Szybka realizacja zamówienia. Produkt doskonałej jakości. Polecam

5 / 5 2018-10-26

Polecam

5 / 5 2018-10-10

Polecam

5 / 5 2018-10-08

Szybko i sprawnie.Towar spełnia moje oczekiwania do tego pięknie zapakowamy.Polecam.

5 / 5 2018-10-07

Pełen profesjonalizm . Wszystko niesamowicie szybko zrealizowane . Godne polecenia. Napewno jeszcze nie raz skorzystam Pozdrawiam Magda

5 / 5 2018-09-21

Zmówienie dla syna zrealizowane w 100%. Młody zadowolony!

5 / 5 2018-09-06

Dostawa bardzo szybka, buty idealne

5 / 5 2018-08-03

Paczka szybko przyszła, wszystko przebiegło bez zarzutów. Polecam! :)

5 / 5 2018-08-03

Polecam sklep.

5 / 5 2018-07-22

Szybko, sprawnie. Towar zapakowany idealnie. Buty super. Syn zadowolony!

5 / 5 2018-07-13

Bardzo szybka realizacja zamowienia. Starannie zapakowany produkt. Buty jeszcze lepsze niz na stronie. Jestem bardzo zadowolony z zakupow. Buty calkowicie wolny od wad. Polecam w 100000% :)

5 / 5 2018-07-06

Jestem zadowolony z zakupionego produktu jak i czasu oczekiwania :)

2018-07-03

Cudowny sklep, zamówiłam przesyłkę za pobraniem więc już na drugi dzień miałam u siebie zamówioną bluzę.

5 / 5 2018-06-07

błyskawiczna realizacja mimo świątecznego natłoku, super zapakowane

5 / 5 2018-06-06

szybka realizacja zamówień

2 / 5 2018-06-06

Nie polecam sklepu!!!!!!!!!! jeśli coś stanie się z obuwiem i trzeba będzie reklamować jest problem ponieważ sklep nie uznaje reklamacji posiłkuje się bzdurnie napisanymi opiniami niby rzeczoznawcy ale jeśli rzeczoznawca wypisuje bzdury i twierdzi że po niecałych 7 miesiącach od zakupu " buty miały prawo się rozlecieć i że pęknięcie podeszwy w prawym i lewym bucie jest naturalnym zużyciem świadczy o firmie która w taki sposób traktuje klientów licząc na to że konsument nie zna przepisów prawa, nie daruje zapłaciłem prawie 600zł za buty nie po to żeby " zużyły się w naturalny sposób po 6miesiącach użytkowania" odwołałem się jeśli to nic nie da kieruje sprawę do sądu dla zasady żeby nie oszukiwali klientów!!!!!!!!, nie kupujcie w tych sklepach nie polecam i ostrzegam!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-05-31

Bardzo szybka reazacjia zamówienia choć towar odbiega trochę od opisu.

2018-05-31

Czas realizacji mojego zamówienia wyniósł tydzień, więc „wysyłka w 24h” to jakiś mit. Mail o tym, że przesyłka się opóźni wysłany dopiero po dwóch dniach roboczych. Karton był lekko uszkodzony, ale tak to jest jak się pakuje bezpośrednio w folię kurierską, bez dodatkowego zabezpieczenia. Na pewno nie zrobię tu już zakupów.

2018-05-17

Wszystko sprawnie polecam

5 / 5 2018-05-07

Obsługa bardzo miła i super pomocna. Wszystko poszło szybko i sprawnie polecam na 100%. Oby więcej takich firm.

5 / 5 2018-05-06

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-22

bardzo szybka dostawa wszystko przebiegło pomyślnie z pewnością tutaj znowu zawitam :)

5 / 5 2018-03-29

Polecam

2018-03-25

Brak możliwości płatności kartą za zamówienie o wartości kilkuset zł, o czym sklep nie informuje wcześniej, tylko dowiadujesz się o tym od kuriera, który stoi na progu z przesyłką - mimo, że w mailu o doręczeniu paczki wielka reklama płacenia kartą u kuriera. Sklep uprzejmie poinformowany na infolinii o tym, że to nie w porządku, bo ludzie nie trzymają po domach gotówki, ma to w nosie. Obsługa klienta na niskim poziomie. Poza tym pudełko z butami przyszło wygniecione (nie zabezpieczone niczym poza folią), jakby ktoś na nim usiadł.

2018-03-22

gitowa

5 / 5 2018-03-17

Jestem zadowolona szybka wysyłka, niestety kartonowe opakowanie na buty było podarte, zważywszy, że to był prezent wysyłkę oceniam na 4 w skali do 5. Z jakości produktu jestem zadowolona.

5 / 5 2018-03-15

Buty super kontak ze sklepem jak najnardziej na plus

5 / 5 2018-03-06

Jest ok :)

5 / 5 2018-02-20

Wszystko ok !

2018-02-14

dobre ceny, duży wybór, świetny towar

5 / 5 2018-02-10

Polecam, bardzo miła obsługa i ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-01-24

Sklep zrealizował zamówienie na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie wszystko zapakowane idealnie. Buty bardzo wygodne. Polecam. Ja na pewno tam jeszcze wrócę

5 / 5 2018-01-23

wszystko ok

5 / 5 2018-01-05

Jestem bardzo zadowolona a mój syn jeszcze bardziej buty które zamówiłam identyczne jak na stronie bardzo szybka wysyłka. Polecam jak najbardziej.

1 / 5 2018-01-01

Wszystko dobrze do momentu kiedy chciałem zwrócić buty. Obsługa klienta na fatalnym poziomie moim zdanie pracują tam osoby nie wykwalifikowane odpowiednio instrukcje jak mam dokonać zwrotu są zwodzące i nie realne do wykonania

5 / 5 2017-12-12

Szybko zwinnie i na czas :D

5 / 5 2017-12-03

Super wszystko pozdrawiam

5 / 5 2017-11-28

Zakupy nie pierwsze i nie ostatnie, polecam!

5 / 5 2017-11-21

Szybka przesyłka, rabat za newsletter, zamówienie kompletne i bez wad

5 / 5 2017-11-19

Produkty najwyższej jakości, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, tylko kupować :)

2017-11-10

Very fast and accurate!!!

5 / 5 2017-11-04

Pani w sklepie zapropobowala zamowienie produktu przez internet gdy nie bylo tak duze rozmiaru na sklepie. Wszystko sama sprawnie wpisala z usmiechem na twarzy. Zamowienoe bardzo szybko zostalo dostarczone do domu.

5 / 5 2017-10-12

Buty oryginalne ,jestem bardzo zadowolona .Polecam sprzedawce!

5 / 5 2017-10-09

Błyskawiczna wysyłka towaru. Opcja bezkosztowego zwrotu towaru w sklepie stacjonarnym - super!

5 / 5 2017-10-08

Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i jakości towaru. Polecam!

5 / 5 2017-09-20

Szybka i profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2017-08-29

Polecam. Szybka dostawa. Super buty i w dobrej cenie.

5 / 5 2017-08-28

Buty super, szybka wysyłka. Polecam

2017-08-10

Błyskawiczna przesyłka - towar taki jak na zdęciu.

5 / 5 2017-08-01

Buty w idealnym rozmiarze, stabilnie zapakowane . Przez święta były opóźnienia w dostawie, ale i tak szybko dotarły

2017-07-30

Uważam, ze naprawdę warto dokonać zakupów !!

5 / 5 2017-07-15

Profesjonalna obsluga szybka wysylka a buty sa mega ladne i wygodne.Bardzo polecam tego sprzedawce.

5 / 5 2017-07-11

Niestety za pierwszym razem dostałam buty w innym rozmiarze niż zamówiłam. Obsługa szybko odpisała w sprawie wymiany, jednak po nadaniu paczki musiałam czekać dłużej niż za pierwszym razem na przysłanie mi butów w odpowiednim rozmiarze. Niemniej wymiana oczywiście na koszt sklepu i cała procedura od momentu otrzymania złego rozmiaru zajęła tydzień.

5 / 5 2017-07-11

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!

2017-07-05

bardzo dobra

5 / 5 2017-06-30

Szybka transakcja. Polecam

5 / 5 2017-06-29

Pełen profesjonalizm, błyskawiczna obsługa. Z pewnością skorzystam jeszcze niejednokrotnie. Polecam.

5 / 5 2017-06-29

Bardzo szybko. Dobry towar zgodny z opisem. Zero problemów.

2 / 5 2017-06-22

Zamówienie zostało anulowane z powodu wady fabrycznej buta? Serio? Nie mieli tych butów na stanie, sprzedawali coś czego nie mieli. Prosiłam o przesłanie zdjęcia wady butów 'nie jest to możliwe'. No na pewno nie jest, skoro fizycznie tych butów nie było. Wysłali emaila, że anuluja zamówienie, żadnego słowa przepraszamy. Dodatkowo kod rabatowy, który zuzylam na to zamówienie przepadł. Nie polecam.

5 / 5 2017-06-18

jestem zadowolona

5 / 5 2017-06-17

Wszystko szybko i sprawnie, polecam bardzo Marta

5 / 5 2017-05-17

Wszystko ok

2017-05-09

Wszystko fajnie do momentu reklamacji butów. Okazało się że NIKE Air max 90 ma prawo po 2-ch miesiącach użytkowania się rozlecieć. Gratuluje podejścia. Nigdy więcej nie kupię nic w tym sklepie.

2017-04-07

Rewelacja!

5 / 5 2017-03-29

Bluza pierwsza klasa, świetnie zapakowana, do tego naklejki, więc syn oszalał z radości :) polecam i będę wracać ;)

5 / 5 2017-03-27

Bardzo dobra obsługa sklepu. Towar oryginalny i najwyższej jakosci. Wymiana butów na inny rozmiar przebiegła błyskawicznie. Polecam zakupy w tym sklepie każdemu.

Rzetelne opinie o Distance.pl

Distance.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://distance.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
509 009 008

Infolinia
509 009 008

Logowanie