Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Divanii.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o Divanii.pl
5 / 5 2019-03-21

Bardzo udana transakcja

5 / 5 2019-03-20

Bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-03-03

Błyskawiczna wysyłka, dobrze zapakowana, krem świeży i oryginalny

5 / 5 2019-03-01

Bardzo dobra obsługa, transakcja zaskakująco szybka i bez zastrzeżeń.

4 / 5 2019-02-27

chetnie kupuje w tym sklepie z racji wyboru produktow i cen.

5 / 5 2019-02-17

polecam

3 / 5 2019-02-15

Krótki okres oczekiwania jeśli chodzi o opakowanie bardzo zniszczone

4 / 5 2019-02-08

bez problemów

4 / 5 2019-01-31

Pokecsm szybka i fachową dostawa. Dużo przydatnych linkow

5 / 5 2019-01-27

Bardzo profesjonalny i jak najbardziej godny polecenia sklep

4 / 5 2019-01-26

Sklep profesjonalnie podchodzi do klienta. Polecam z czystym sumieniem.

4 / 5 2019-01-18

Szybka przesyłka, perfumy Armani Attitude 75 ml opakowane w folii oryginalnej, dodatkowo tester Hugo Bossa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-18

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-17

Pożyteczny dla mnie, bo znalazłam w nim to, czego szukałam.

5 / 5 2019-01-15

Bardzo dobra obsługa. Sprawna komunikacja- szybkie odpowiedzi na pytania. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2019-01-14

Perfumy oryginalne. Szybka realizacja zamówienia. Dodatkowym atutem gratisy. Konkurencyjne ceny. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-13

Polecam. Wszystko bezproblemowo!

5 / 5 2019-01-08

Bardzo profesjonalna, sympatyczna, fachowa i pomocna obsługa ! Klarowne i precyzyjne potwierdzenie przyjętego zamówienia ! Polecam ten sklep !!

5 / 5 2019-01-04

SZybka realizacja

5 / 5 2019-01-03

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi i szybkości darmowej wysyłki.

5 / 5 2018-12-27

super szybko bezproblemowo, gorąco polecam!

4 / 5 2018-12-26

Oki! Polecam

5 / 5 2018-12-24

super!

4 / 5 2018-12-22

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-20

POLECAM

5 / 5 2018-12-15

Zamówienie zostało sprawnie zrealizowane, sklep utrzymywał dobry kontakt. Produkt był odpowiednio zabezpieczony, choć niestety pudełko miało wgniecenie. Pomijając ten jedyny minus, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-15

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie, a komunikacja ze sklepem była dobra. Produkt został odpowiednio zabezpieczony, ale niestety pudełko zostało uszkodzone. Oprócz tego jednego minusa, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-14

Wszystko jak najbardziej na PLUS

2018-12-09

wszystko w porządku

5 / 5 2018-11-30

wszystko ok

5 / 5 2018-11-25

Przesyłkę otrzymałem na drugi dzień. Perfum zapakowany oryginalnie, + bonus próbka perfumu. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-11-20

zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2018-11-20

Szybko, zgrabnie i lojalnie :)

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalny sklep

4 / 5 2018-11-13

Szybka, profesjonalna usługa, towar znakomitej jakości, zgodny z opisem.Trudno znaleźć jaki kolwiek zarzut. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-09

Godna polecenia.

5 / 5 2018-11-04

Wszystko co zamówiłam dotarło. Polecam!

5 / 5 2018-11-03

Super :)

5 / 5 2018-10-28

Polecam sklep, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-10-27

Super. Polecam sklep

5 / 5 2018-10-26

Super - dziękuję !!!

5 / 5 2018-10-22

Towar zgodny z opisem, przesyłka super szybka. Polecam.

4 / 5 2018-10-16

Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-08

sprawnie rzetelnie polecam

4 / 5 2018-09-21

Bardzo szybkie dostawy.Bezproblemowo.Bardzo polecam

4 / 5 2018-09-21

Bardzo dobry sklep, oryginalne produkty.

4 / 5 2018-09-11

Przesyłka dotarła do punktu odbioru zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Zamówiony towar był zgodny z oczekiwaniami. Opakowanie paczki było doskonale wykonane. Wewnątrz kartonu umieszczono wiele wkładów ochronnych, które zapewniały bezpieczeństwo zawartości nawet w przypadku, gdyby ktoś próbował ją zniszczyć. Dodatkowo na zewnętrznej stronie paczki znajdowała się informacja, by postępować z nią delikatnie.

5 / 5 2018-09-06

Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany, bez zarzutu,tak trzymać.Polecam.

4 / 5 2018-09-05

Pancernie opakowany flakonik, nie było opcji, żeby perfumy się uszkodziły.

5 / 5 2018-08-26

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie,darmowa przesyłka, zrealizowana w ciągu dwóch dni. Polecam

5 / 5 2018-08-18

Rewelacja, dziękujemy za gratisy ;)))

5 / 5 2018-08-17

To jest mój pierwszy raz zakupując w tej perfumerii i jestem niezwykle usatysfakcjonowana. Mój ulubiony zapach EDT Hot Couture od Givenchy jest już w moich rękach. Mam nadzieję, że będzie on częściej dostępny. Dostawa była szybka, a kontakt z klientem świetny. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-17

Ten był mój pierwszy zakup w tej perfumerii i jestem naprawdę zadowolona. Moje ulubione perfumy, hot couture od Givenchy, są już ze mną. Mam nadzieję, że będą częściej dostępne. Wysyłka była szybka, a kontakt z klientem doskonały. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-17

Natychmiast po składaniu zamówienia otrzymałem powiadomienie mailem na temat statusu dostawy. Przesyłka została wysłana bardzo szybko. Zamówiłem w poniedziałek wieczorem, a już we wtorek kurier odebrał paczkę od sprzedawcy. W środę przesyłka dotarła do mnie. Towar został starannie zapakowany i jest oryginalny. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-17

Natychmiast po złożeniu zamówienia otrzymałem wiadomość e-mailem, która informowała mnie o postępach w jego realizacji. Dostawa przebiegła niezwykle szybko. Zamówiłem w poniedziałek wieczorem, we wtorek kurier odebrał paczkę od sprzedawcy, a już w środę przesyłka dotarła do mnie. Produkt został starannie zapakowany i jest oryginalny. Gorąco polecam tę firmę.

5 / 5 2018-08-16

Wspaniały sklep :) Bardzo szybka dostawa Polecam !

5 / 5 2018-08-12

Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-08-11

Szybka dostawa.Bezproblemowo

5 / 5 2018-08-10

Działo się to bardzo sprawnie. Dziękuję! Chciałabym tylko zaznaczyć, że zamówiłam 3 sztuki perfum Burberry, które miały być dostarczone wraz z próbkami innych perfum. Niestety, próbek nie otrzymałam. Szkoda, ponieważ chciałam przetestować inne perfumy, które mają Państwo w ofercie. Pozdrawiam. Krystyna

5 / 5 2018-07-31

profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-07-31

proesinal

5 / 5 2018-07-28

Szybka obsługa ,konkretne podejście do klienta.Towar szybko i sprawnie dostarczony.

5 / 5 2018-07-24

Transakcja przebiegła bardzo szybko

5 / 5 2018-07-21

Pozytywna

5 / 5 2018-07-21

Bezproblemowo. Polecam.

4 / 5 2018-07-21

Zamówienie zgodne z ofertą. Przesyłka szybka i sprawna.

5 / 5 2018-07-20

Polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie. Obsługa jest profesjonalna i empatyczna. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-20

Chętnie wrócę:)

4 / 5 2018-07-09

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez zarzutu.

5 / 5 2018-07-07

Wysyłka była mocno ekspresowa - zamówienie złożone w poniedziałek o 14:00, a już we wtorek o 9:00 przybyło do mnie. Paczka została starannie zapakowana w taki sposób, że wyglądała solidnie i estetycznie. Istotną informacją jest, że na każdym etapie realizacji zamówienia otrzymałem informację na bieżąco. Chociaż jest to w dzisiejszych czasach standardem, uważam, że warto to podkreślić. Jako jedyna sugestia mogę zaproponować opcję powiadomień SMS-owych. To mój pierwszy zakup w tej perfumerii, lecz z pewnością nie ostatni. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-04

Zakupy w sklepie przebiegły bezproblemowo, produkt w korzystnej cenie. Dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2018-06-29

polecam bardzo

5 / 5 2018-06-25

Super kontakt, szybka wysyłka - Polecam !!!

5 / 5 2018-06-21

Produkt zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2018-06-12

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-06-07

Polecam

5 / 5 2018-06-06

Wszystko super.

5 / 5 2018-06-05

Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości realizacji zamówienia oraz z jakości zamówionego produktu.

5 / 5 2018-06-03

super polecam

5 / 5 2018-06-02

Rewelacja, godne polecenia, pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-05-30

polecam

5 / 5 2018-05-24

Ceny konkurencyjne, oryginalny towar, szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-24

Błyskawiczna dostawa

4 / 5 2018-05-19

Wszystko ok, perfumy dobrze zabezpieczone, szybka wysyłka.

3 / 5 2018-05-13

Wszystko bez najmniejszego zarzutu. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko super i szybko. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-10

Bardzo szybka realizacja, dobrze zabezpieczony produkt, dobry kontakt. POLECAM.

5 / 5 2018-05-08

Wszystko ok, perfekcyjnie szybko!

5 / 5 2018-05-05

Bardzo udana transakcja, już 2 w tym sklepie. Szybka wysyłka towaru. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-05-04

Super sklep, obsługa pełny profesjonalizm, polecam

5 / 5 2018-05-01

Zamówienie zostało zrealizowane w sposób wyjątkowo fachowy. Złożyłem zamówienie o trzeciej rano, a kurier dostarczył przesyłkę już następnego dnia wieczorem. To wszystko miało miejsce na dzień przed Wigilią. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-01

Moje zamówienie zostało zrealizowane w sposób niezwykle profesjonalny. Złożyłem je o trzeciej nad ranem, a już następnego wieczoru kurier dostarczył przesyłkę. Co więcej, to się wydarzyło dzień przed Wigilią. Gorąco polecam tę firmę.

5 / 5 2018-05-01

Polecam.

5 / 5 2018-05-01

ok. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-04-28

Dobra obsługa.Polecam

5 / 5 2018-04-26

Bez zarzutu

5 / 5 2018-04-20

Świetny, profesjonalny sklep. Polecam

5 / 5 2018-04-20

Szybciutka przesyłka, bardzo polecam

4 / 5 2018-04-16

Transakcja szybka, produkt dobrze zapakowany, oryginalny. Polecan

5 / 5 2018-04-15

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, zdecydowanie polecam, perfumeria godna polecenia.

4 / 5 2018-04-10

:) wszystko sprawnie, przesyłka fajnie zapakowana

4 / 5 2018-04-08

Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-07

Wszystko ok.Napewno tu wrócę.B.D.kontakt.

5 / 5 2018-04-05

polecam

5 / 5 2018-04-02

Transakcja przebiegła sprawnie i bez zakłóceń. Polecam

5 / 5 2018-03-25

Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-03-16

Rewelacyjny sklep.

4 / 5 2018-03-15

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Dziękuję.

5 / 5 2018-03-11

Jak zwykle super

5 / 5 2018-03-08

Bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, produkt zgodny z opisem. Polecam serdecznie ten sklep :)

5 / 5 2018-03-05

Jestem bardzo zadowolony/a z jakości obsługi. Otrzymuję wiadomość e-mail za każdym razem, gdy zmienia się status mojego zamówienia. Przesyłka jest wysyłana bardzo szybko, a kontakt ze sprzedawcą jest rewelacyjny. Dodatkowo, ceny są bardzo dobre, a przesyłka jest starannie zabezpieczona. Nieprzypadkowe jest to, że sprzedający ma 100% pozytywnych opinii na Allegro. Na pewno tam wrócę. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-03-02

Transakcja na szóstkę.

5 / 5 2018-02-27

zakup na allegro

5 / 5 2018-02-27

Polecam-zakupy przebiegły bez zarzutów,przesyłka w 2 dni,kurier przesympatyczny

5 / 5 2018-02-21

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-02-19

pozytywna

5 / 5 2018-02-15

Towar bez zastrzezen, starannie zapakowany, kontakt bardzo dobry. Ogólnie profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie !!!

5 / 5 2018-02-15

Witam.Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu,zaskoczenie szybkością i profesjonalizmem. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-02-14

Polecam, moj ukochany i trudnodostepny zapach był osiągalny w tej perfumerii. Bardzo dobra obsługa klienta, komunikaty jasne i przejrzyste.

5 / 5 2018-02-13

Wszystko dopięte na ostatnio guzik. Polecam!

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalnie. Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-11

Spokojnie i szybko. Z miłą rozmową telefoniczną.

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt.

5 / 5 2018-02-05

Wszystko super: obsługa, cena i czas realizacji zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Jestem bardzo zadowolona, polecam

5 / 5 2018-02-01

Szybko sprawnie, próbka gratis

5 / 5 2018-01-29

Ten sklep jest naprawdę świetny, ma ogromny wybór różnych produktów, a sprzedawca jest bardzo uczciwy! Perfumy, które są tam dostępne, są niesamowite - mają stały, intensywny zapach, który utrzymuje się przez długi czas! Co więcej, ceny są jednymi z najkorzystniejszych na rynku! Zdecydowanie polecam robienie zakupów u tego sprzedawcy i w tym sklepie!

5 / 5 2018-01-29

Ten sklep jest naprawdę wspaniały! Ma bardzo szeroki wybór produktów, a sprzedawca jest niesamowicie solidny! Perfumy, które tam sprzedają, są wspaniałe - mają intensywny zapach, który trwa przez długi czas. Co więcej, ceny są jednymi z najlepszych na rynku! Gorąco polecam kupowanie u tego sprzedawcy i w tym sklepie!

5 / 5 2018-01-28

To jest jeden z najlepszych i najbardziej niezawodnych sprzedawców, z jakimi kiedykolwiek miałem do czynienia. Towar został wysłany jeszcze tego samego dnia, w którym go zakupiłem, mimo że zrobiłem to po południu. Komunikacja była miła i rzeczowa, a towar był w doskonałej jakości. Nie ma co dużo pisać - był to absolutny wzór profesjonalizmu! Szczerze i serdecznie polecam!

5 / 5 2018-01-15

Ok

5 / 5 2018-01-14

Polecam. Szybka dostawa perfumy super.

5 / 5 2018-01-13

Wszystko OK polecam

5 / 5 2018-01-05

Jeśli szukasz oryginalnych perfum w atrakcyjnej cenie i chcesz uniknąć ryzyka kupowania podróbek, to tylko ten sklep jest odpowiedni dla Ciebie! Mówię to z własnego doświadczenia, ponieważ kupowałem perfumy w różnych sklepach z różnymi skutkami... Na divanii.pl zaopatruję całą moją rodzinę w perfumy i zawsze wszyscy są zadowoleni!! Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-01-05

Jeżeli chcesz kupić oryginalne perfumy w atrakcyjnej cenie bez ryzyka nabycia podróbek, to tylko ten sklep jest odpowiedni! Mówię to z doświadczenia, gdyż kupowałem w różnych sklepach z różnymi rezultatami... W divanii.pl zaopatruję całą rodzinę w perfumy i zawsze wszyscy są zadowoleni!! Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-01-04

szybko ,sprawnie i tanio

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-03

Duży plus, na pewno jeszcze skorzystam jeszcze z oferty i polecam innym

5 / 5 2018-01-03

Mimo przedswiatecznego czasu, przesylka ekspresowa.

5 / 5 2018-01-01

wszystko w porządku

5 / 5 2017-12-31

Jak zawsze wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-12-31

Polecam każdemu super

4 / 5 2017-12-29

Bardzo dobra obsługa. Mimo, że nie było już w ofercie interesującego mnie towaru, sprzedający sprowadził go bez problemu.

5 / 5 2017-12-19

Super obsługa ;) szybko realizują wszelkie transakcje

1 / 5 2017-12-16

Towar dotarł w bardzo złym stanie. Przekazano mi informację o dostawie próbki perfum podczas korespondencji mailowej z perfumerią, ale niestety firma nie wywiązała się z obietnicy. Komunikacja z przedstawicielami perfumerii była bardzo słaba, ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi na moje wiadomości e-mail. W związku z tym, zdecydowałem się odstąpić od umowy i zwrócić produkt, ponosząc dodatkowe koszty przesyłki. Zdecydowanie odradzam zakupy w tej perfumerii!

5 / 5 2017-12-14

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-12-14

wszystko ok

4 / 5 2017-12-12

sklep godny polecenia!

4 / 5 2017-12-11

To był mój pierwszy zakup w tym sklepie, zobaczymy jak to będzie przy następnych zakupach. Na razie super.

5 / 5 2017-12-08

bardzo dobrze

5 / 5 2017-12-07

Polecam!

4 / 5 2017-12-04

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam,

5 / 5 2017-12-01

Super Polecam na pewno wrócę

4 / 5 2017-11-24

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-20

Obsługa w sklepie internetowym Divanii.pl jest przyjemna, szybka i profesjonalna. Produkt, który zamówiłam, jest dokładnie taki, jak oczekiwałam, charakteryzuje się wysoką jakością. Dostawa była niezwykle szybka, a opakowanie tak solidne, że nawet mogłoby dotrzeć na Marsa bez uszkodzeń. Ogólnie rzecz biorąc, wszystko w tej transakcji jest NAJ... Zdecydowanie polecam wszystkim robienie zakupów w tej firmie, a sama na pewno skorzystam jeszcze raz z usług tej perfumerii internetowej. Naprawdę warto tutaj kupować! :)

5 / 5 2017-11-17

Jak najbardziej ok, najniższa cena, a jakość produktu i obsługi bezbłędna.

5 / 5 2017-11-17

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam

4 / 5 2017-11-16

Fajna,szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-11-12

szybka idobra obsluga polecam sklep + BONUS PROBKA ZAPACHU

5 / 5 2017-11-04

Polecam gorąco. Wczoraj złożyłam zamówienie i dzisiaj już otrzymałam perfumy. Na bieżąco informowano mnie o stanie przesyłki za pomocą e-maili, a na każde pytanie otrzymywałam natychmiastową odpowiedź. Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-10-30

Transakcja przebiegła sprawnie. Profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-10-30

ok.polecam

4 / 5 2017-10-19

Polecam

5 / 5 2017-10-12

Złożyłem zamówienie na Kenzo pour Homme w pojemności 100ml oraz Paco Rabanne 1 Million także w pojemności 100ml. Cena, którą zapłaciłem była niższa niż w innych sklepach, a realizacja zamówienia okazała się bardzo szybka - już następnego dnia miałem produkt w moich rękach. Dodatkowo, byłem mile zaskoczony otrzymaniem gratisowych upominków w postaci próbek perfum.

5 / 5 2017-10-12

Kupiłem Kenzo pour Homme w pojemności 100ml i Paco Rabanne 1 Million w pojemności 100ml. Cena była niższa niż w innych sklepach, a zamówienie zostało szybko zrealizowane - produkt dotarł do mnie już następnego dnia. Miło mnie zaskoczyły darmowe upominki - próbki perfum.

5 / 5 2017-10-06

Komunikacja przez telefon i e-mail była świetna i przyjemna. Moja przesyłka priorytetowa dotarła już na drugi dzień. Doceniam solidność i skuteczność, które wyróżniają Divanię spośród innych firm. Na pewno tam jeszcze wrócę, ale poproszę o wysłanie próbek, bo tym razem nie dostałam, a tak bardzo się nimi cieszę, jak dziecko.

4 / 5 2017-10-05

godny polecenia

5 / 5 2017-10-03

Świetny sklep, szybka dostawa, kontakt z klientem, niskie ceny. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-09-29

Bez żadnego problemu uznana reklamacja i za to Ich się chwali.

5 / 5 2017-09-28

Zdecydowanie polecam bardzo szybka wysyłka paczka dobrze zabezpieczona i krem oryginalny.

5 / 5 2017-09-28

Opinia oczywiście bardzo dobra!!!! Wszystko sprawnie, dokładnie. POLECAM!!!

5 / 5 2017-09-23

ok.polecam

5 / 5 2017-09-17

dobry kontakt, szybka obsługa godny polecenia

5 / 5 2017-09-17

Wszystko przebieglo bardzo sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-09-08

realizacja ok, produkt ok, obsługa ok, sklep Divanii ok. Polecam w 100%

5 / 5 2017-09-08

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-09-05

W perfumerii Divania kupiłam moje ulubione perfumy Armani Si Intense. Dostarczenie przesyłki było bardzo szybkie, a cena perfum była bardzo atrakcyjna. Dodatkowo otrzymałam kilka próbek nowych zapachów. Zdecydowanie rekomenduję zakupy w Divanii!

5 / 5 2017-09-05

W perfumerii Divania nabyłam swoje ukochane perfumy Armani Si Intense. Paczkę otrzymałam błyskawicznie, a cena perfum była bardzo korzystna. Co więcej, do przesyłki dołączono także kilka próbek zapachów. Gorąco polecam zakupy w Divanii!

5 / 5 2017-09-03

Jak zawsze wszystko na tip-top

0 / 5 2017-08-28

Zakupiony zestaw perfum CK Euphoria został otwarty, a pudełko jest uszkodzone. Zakupione zostały 2 balsamy po goleniu BOSS, jednak dostarczono tylko jedną sztukę, a druga sztuka to płyn do kąpieli. Mimo żądania zwrotu różnicy w kwotach, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Dodatkowo, nie otrzymałem paragonu fiskalnego, a w mailu została podana informacja, że paragon jest wystawiany na życzenie kupującego. To całkiem absurdalne!

5 / 5 2017-08-24

polecam

4 / 5 2017-08-21

Wszystko OK

5 / 5 2017-08-16

Jestem całkowicie zadowolony z usług Divanii.pl - tanio, szybko i solidnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-14

Szybko, dobrze zapakowane zamówienie. Godgne polecenia

4 / 5 2017-08-13

Ja polecam ten sklep, ponieważ w moim przypadku musiałam zwrócić produkt, ponieważ dostałam go w prezencie, choć zamówiłam inny kosmetyk. Jednakże już następnego dnia po oddaniu towaru, otrzymałam zwrot pieniędzy na moje konto. Bardzo się cieszę, że ten sklep ma takie podejście do klienta.

4 / 5 2017-08-13

Ja polecam, w moim przypadku zwróciłam towar, ponieważ dostałam w prezencie dokładnie taki sam kosmetyk, który zamówiłam. Zaraz po oddaniu towaru, już następnego dnia, miałam zwrócone pieniądze na koncie. Jestem bardzo zadowolona z takiego podejścia do klienta. Wszystkie sklepy powinny postępować w taki sposób.

5 / 5 2017-08-13

Profesjonalna obsługa,miły kontakt.Perfumy super,oryginalne.Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-08-13

Jak najbardziej polecam. Szybka i sprawna obsługa, miły kontakt i pomoc telefoniczna.

5 / 5 2017-08-10

Kupiłam zapach Carolina Herrera 212 Men, którego dostawa była bardzo szybka, a kontakt ze sprzedawcą był miły i profesjonalny. Produkt jest doskonały, a cena bardzo konkurencyjna. Bardzo polecam tę świetną i niedrogą perfumerię.

5 / 5 2017-08-10

Kupiłam perfumy Carolina Herrera 212 Men - zamówienie zostało szybko zrealizowane, a kontakt ze sprzedawcą był bardzo przyjemny i profesjonalny. Produkt jest doskonały, a cena bardzo konkurencyjna. Polecam tę wspaniałą i niedrogą perfumerię.

5 / 5 2017-08-10

Ok wszystko

5 / 5 2017-08-09

Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-05

Polecam

5 / 5 2017-08-02

Dostałam przesyłkę w bardzo szybkim czasie. Perfumy Chanel zostały spakowane w oryginalne opakowanie, dodatkowo otrzymałam próbkę perfum tej samej marki oraz piankę do włosów. Gorąco polecam wszystkim! Mają niskie ceny, na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Nie jestem zadowolona z postawy kuriera, który zamiast zadzwonić do mnie, zostawił paczkę u sąsiadki!

5 / 5 2017-08-01

pozytywna

5 / 5 2017-07-30

Zapach oryginalny bardzo dobrze i estetycznie zapakowany, bardzo szybka dostawa, a na to wszystko niespodziewany prezęcik w postać próbki ... aż miło.

5 / 5 2017-07-30

Wszystko OK. Sprawnie, bezproblemowo.

5 / 5 2017-07-26

Wszystko odbyło się błyskawicznie, profesjonalnie z pełną odpowiedzialnością polecam.

5 / 5 2017-07-21

Po raz kolejny robię tu zakupy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-07-20

Zamówiłem perfumy dla kobiet Eternity Calvina Kleina. Produkt dokładnie odpowiadał opisowi. Obsługa sklepu była bardzo pomocna i dostarczyła mi zamówienie niemal pod mój dom. Dodatkowo, otrzymałem próbkę innego kosmetyku oraz otrzymałem małą zniżkę. Jestem bardzo zadowolony z poważnego traktowania klienta i skrupulatnego dotrzymania umowy. Nie mogę ocenić jakości opakowania, ponieważ odebrałem moje perfumy osobiście, ale zostały dostarczone w idealnym stanie. Z przyjemnością skorzystam z tego sklepu w przyszłości.

Rzetelne opinie o Divanii.pl

Divanii.pl

Siedziba
Tomaszów Mazowiecki

WWW
http://www.divanii.pl

Email
[email protected]

Telefon
44 737 04 47

Komórka
-

Infolinia
0 801 044 114

Logowanie