Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Divanii.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o Divanii.pl
5 / 5 2019-03-21

Bardzo udana transakcja

5 / 5 2019-03-20

Bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-03-03

Błyskawiczna wysyłka, dobrze zapakowana, krem świeży i oryginalny

5 / 5 2019-03-01

Bardzo dobra obsługa, transakcja zaskakująco szybka i bez zastrzeżeń.

4 / 5 2019-02-27

chetnie kupuje w tym sklepie z racji wyboru produktow i cen.

5 / 5 2019-02-17

polecam

3 / 5 2019-02-15

Krótki okres oczekiwania jeśli chodzi o opakowanie bardzo zniszczone

4 / 5 2019-02-08

bez problemów

4 / 5 2019-01-31

Pokecsm szybka i fachową dostawa. Dużo przydatnych linkow

5 / 5 2019-01-27

Bardzo profesjonalny i jak najbardziej godny polecenia sklep

4 / 5 2019-01-26

Sklep profesjonalnie podchodzi do klienta. Polecam z czystym sumieniem.

4 / 5 2019-01-18

Szybka przesyłka, perfumy Armani Attitude 75 ml opakowane w folii oryginalnej, dodatkowo tester Hugo Bossa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-18

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-17

Pożyteczny dla mnie, bo znalazłam w nim to, czego szukałam.

5 / 5 2019-01-15

Bardzo dobra obsługa. Sprawna komunikacja- szybkie odpowiedzi na pytania. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2019-01-14

Perfumy oryginalne. Szybka realizacja zamówienia. Dodatkowym atutem gratisy. Konkurencyjne ceny. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-13

Polecam. Wszystko bezproblemowo!

5 / 5 2019-01-08

Bardzo profesjonalna, sympatyczna, fachowa i pomocna obsługa ! Klarowne i precyzyjne potwierdzenie przyjętego zamówienia ! Polecam ten sklep !!

5 / 5 2019-01-04

SZybka realizacja

5 / 5 2019-01-03

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi i szybkości darmowej wysyłki.

5 / 5 2018-12-27

super szybko bezproblemowo, gorąco polecam!

4 / 5 2018-12-26

Oki! Polecam

5 / 5 2018-12-24

super!

4 / 5 2018-12-22

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-20

POLECAM

5 / 5 2018-12-15

Bardzo sprawna realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sklepem. Produkt dobrze zabezpieczony, choć niestety pudełko ma wgniecenie. Poza tym jednym minusem jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-14

Wszystko jak najbardziej na PLUS

2018-12-09

wszystko w porządku

5 / 5 2018-11-30

wszystko ok

5 / 5 2018-11-25

Przesyłkę otrzymałem na drugi dzień. Perfum zapakowany oryginalnie, + bonus próbka perfumu. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-11-20

zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2018-11-20

Szybko, zgrabnie i lojalnie :)

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalny sklep

4 / 5 2018-11-13

Szybka, profesjonalna usługa, towar znakomitej jakości, zgodny z opisem.Trudno znaleźć jaki kolwiek zarzut. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-09

Godna polecenia.

5 / 5 2018-11-04

Wszystko co zamówiłam dotarło. Polecam!

5 / 5 2018-11-03

Super :)

5 / 5 2018-10-28

Polecam sklep, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-10-27

Super. Polecam sklep

5 / 5 2018-10-26

Super - dziękuję !!!

5 / 5 2018-10-22

Towar zgodny z opisem, przesyłka super szybka. Polecam.

4 / 5 2018-10-16

Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-08

sprawnie rzetelnie polecam

4 / 5 2018-09-21

Bardzo szybkie dostawy.Bezproblemowo.Bardzo polecam

4 / 5 2018-09-21

Bardzo dobry sklep, oryginalne produkty.

4 / 5 2018-09-11

Przesyłka została dostarczona do punktu ruchu w terminie o którym byłem informowany podczas zakupu. Towar zgodny z zamówieniem. Paczka byłą rewelacyjnie zapakowana. W kartonie znajdowało się wiele wypełniaczy chroniacych zawartość przed uszkodzeniem nawet gdyby ktoś chciał nią rzucać. Dodatkowo na paczce była informacja aby obchodzić się z nią ostrożnie.

5 / 5 2018-09-06

Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany, bez zarzutu,tak trzymać.Polecam.

4 / 5 2018-09-05

Pancernie opakowany flakonik, nie było opcji, żeby perfumy się uszkodziły.

5 / 5 2018-08-26

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie,darmowa przesyłka, zrealizowana w ciągu dwóch dni. Polecam

5 / 5 2018-08-18

Rewelacja, dziękujemy za gratisy ;)))

5 / 5 2018-08-17

Pierwszy zakup w tej perfumerii i jestem bardzo zadowolona. Moje ulubione edt hot coture givenchy jest juz u mnie. Mam nadzieje, ze beda czesciej dostepne. Szybka wysylka, dobry kontakt z klientem. Polecam.

5 / 5 2018-08-17

Od razu po zamówieniu informacja mailem co się dzieje. Mega szybka wysyłka. Zamawiałem w poniedziałek wieczorem, we wtorek kurier odebrał paczkę od sprzedawcy a w środę przesyłka była już u mnie. Towar dobrze zapakowany, oryginał. Polecam.

5 / 5 2018-08-16

Wspaniały sklep :) Bardzo szybka dostawa Polecam !

5 / 5 2018-08-12

Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-08-11

Szybka dostawa.Bezproblemowo

5 / 5 2018-08-10

Bardzo sprawnie. Dziękuję! Jedna mała uwaga to to że wraz z zamówionym towarem a było 3 szt Burberry miały być dodane próbki innych perfum a jednak ich nie było. Szkoda bo chciałyśmy sprawdzić inne perfumy które macie w ofercie. Pozdrawiam. Krystyna

5 / 5 2018-07-31

profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-07-31

proesinal

5 / 5 2018-07-28

Szybka obsługa ,konkretne podejście do klienta.Towar szybko i sprawnie dostarczony.

5 / 5 2018-07-24

Transakcja przebiegła bardzo szybko

5 / 5 2018-07-21

Pozytywna

5 / 5 2018-07-21

Bezproblemowo. Polecam.

4 / 5 2018-07-21

Zamówienie zgodne z ofertą. Przesyłka szybka i sprawna.

5 / 5 2018-07-20

Polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie. Obsługa jest profesjonalna i empatyczna. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-20

Chętnie wrócę:)

4 / 5 2018-07-09

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez zarzutu.

5 / 5 2018-07-07

Meeega szybka wysyłka (towar zamówiony w poniedziałek o 14.00 a we wtorek o 9:00 był już u mnie) paczka solidnie i estetycznie zapakowana. Informacja o każdym etapie realizacja zamówienia to już chyba standard w tych czasach ale myśl, że o tym też warto tu wspomnieć. Jedyne co mógł bym tu zaproponować to dodanie opcji powiadomień sms-em. Jest to mój pierwszy zakup w tej perfumerii ale na pewno nie ostatni. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-04

Zakupy w sklepie przebiegły bezproblemowo, produkt w korzystnej cenie. Dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2018-06-29

polecam bardzo

5 / 5 2018-06-25

Super kontakt, szybka wysyłka - Polecam !!!

5 / 5 2018-06-21

Produkt zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2018-06-12

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-06-07

Polecam

5 / 5 2018-06-06

Wszystko super.

5 / 5 2018-06-05

Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości realizacji zamówienia oraz z jakości zamówionego produktu.

5 / 5 2018-06-03

super polecam

5 / 5 2018-06-02

Rewelacja, godne polecenia, pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-05-30

polecam

5 / 5 2018-05-24

Ceny konkurencyjne, oryginalny towar, szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-24

Błyskawiczna dostawa

4 / 5 2018-05-19

Wszystko ok, perfumy dobrze zabezpieczone, szybka wysyłka.

3 / 5 2018-05-13

Wszystko bez najmniejszego zarzutu. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko super i szybko. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-10

Bardzo szybka realizacja, dobrze zabezpieczony produkt, dobry kontakt. POLECAM.

5 / 5 2018-05-08

Wszystko ok, perfekcyjnie szybko!

5 / 5 2018-05-05

Bardzo udana transakcja, już 2 w tym sklepie. Szybka wysyłka towaru. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-05-04

Super sklep, obsługa pełny profesjonalizm, polecam

5 / 5 2018-05-01

Polecam.

5 / 5 2018-05-01

ok. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-05-01

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo profesjonalnie. Zamówienie złożyłem o 3 rano a kurier dostarczył przesyłkę już następnego dnia wieczorem. I to wszystko na dzień przed Wigilią. Polecam

5 / 5 2018-04-28

Dobra obsługa.Polecam

5 / 5 2018-04-26

Bez zarzutu

5 / 5 2018-04-20

Świetny, profesjonalny sklep. Polecam

5 / 5 2018-04-20

Szybciutka przesyłka, bardzo polecam

4 / 5 2018-04-16

Transakcja szybka, produkt dobrze zapakowany, oryginalny. Polecan

5 / 5 2018-04-15

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, zdecydowanie polecam, perfumeria godna polecenia.

4 / 5 2018-04-10

:) wszystko sprawnie, przesyłka fajnie zapakowana

4 / 5 2018-04-08

Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-07

Wszystko ok.Napewno tu wrócę.B.D.kontakt.

5 / 5 2018-04-05

polecam

5 / 5 2018-04-02

Transakcja przebiegła sprawnie i bez zakłóceń. Polecam

5 / 5 2018-03-25

Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-03-16

Rewelacyjny sklep.

4 / 5 2018-03-15

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Dziękuję.

5 / 5 2018-03-11

Jak zwykle super

5 / 5 2018-03-08

Bardzo szybka wysyłka, miła obsługa, produkt zgodny z opisem. Polecam serdecznie ten sklep :)

5 / 5 2018-03-05

Kryształowo wręcz. Klient dostaje maila o każdej zmianie statusu zamówienia, błyskawiczna wysyłka, rewelacyjny kontakt, bardzo dobre ceny i zabezpieczenie przesyłki. 100.00% pozytywów na allegro to nie przypadek, ja na pewno wrócę :) Szczerze polecam

5 / 5 2018-03-02

Transakcja na szóstkę.

5 / 5 2018-02-27

zakup na allegro

5 / 5 2018-02-27

Polecam-zakupy przebiegły bez zarzutów,przesyłka w 2 dni,kurier przesympatyczny

5 / 5 2018-02-21

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-02-19

pozytywna

5 / 5 2018-02-15

Towar bez zastrzezen, starannie zapakowany, kontakt bardzo dobry. Ogólnie profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie !!!

5 / 5 2018-02-15

Witam.Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu,zaskoczenie szybkością i profesjonalizmem. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-02-14

Polecam, moj ukochany i trudnodostepny zapach był osiągalny w tej perfumerii. Bardzo dobra obsługa klienta, komunikaty jasne i przejrzyste.

5 / 5 2018-02-13

Wszystko dopięte na ostatnio guzik. Polecam!

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalnie. Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-11

Spokojnie i szybko. Z miłą rozmową telefoniczną.

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt.

5 / 5 2018-02-05

Wszystko super: obsługa, cena i czas realizacji zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Jestem bardzo zadowolona, polecam

5 / 5 2018-02-01

Szybko sprawnie, próbka gratis

5 / 5 2018-01-29

Jest to wspaniały sklep, ogromny asortyment produktów i bardzo rzetelny sprzedawca! Perfumy są wspaniałe, ciągły intensywny i długotrwały zapach! Ceny jedne z najlepszych na rynku! Polecam kupować u tego sprzedawcy i w tym sklepie!!!

5 / 5 2018-01-28

Jeden z najlepszych i najsolidniejszych sprzedawców z jakimi do tej pory się spotkałem. Towar wysłany jeszcze tego samego dnia w którym go kupiłem (mimo, że kupna dokonałem po południu). Miła i rzeczowa komunikacja, towar w najlepszym gatunku. Co tu dużo pisać – WZOROWO !!! Szczerze i serdecznie POLECAM !!!

5 / 5 2018-01-15

Ok

5 / 5 2018-01-14

Polecam. Szybka dostawa perfumy super.

5 / 5 2018-01-13

Wszystko OK polecam

5 / 5 2018-01-05

Jezeli oryginalne perfumy w dobrej cenie, bez ryzyka zakupu podrobki - to tylko z tego sklepu! Wiem co mowie, bo kupowalem w roznych sklepach i z roznym skutkiem... W divanii.pl zaopatruje w perfumy cala rodzine i zawsze wszyscy sa zadowoleni!! Polecam!!

5 / 5 2018-01-04

szybko ,sprawnie i tanio

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-03

Duży plus, na pewno jeszcze skorzystam jeszcze z oferty i polecam innym

5 / 5 2018-01-03

Mimo przedswiatecznego czasu, przesylka ekspresowa.

5 / 5 2018-01-01

wszystko w porządku

5 / 5 2017-12-31

Jak zawsze wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-12-31

Polecam każdemu super

4 / 5 2017-12-29

Bardzo dobra obsługa. Mimo, że nie było już w ofercie interesującego mnie towaru, sprzedający sprowadził go bez problemu.

5 / 5 2017-12-19

Super obsługa ;) szybko realizują wszelkie transakcje

1 / 5 2017-12-16

towar został dostarczony w bardzo złym stanie, podczas mailingu z perfumerią byłem informowany o dostawie próbki perfum, z czego niestety firma się nie wywiązała, kontakt z perfumerią bardzo słaby (brak odpowiedzi na korespondencję mailową) w konsekwencji odstąpiłem od umowy i zwróciłem towar, ponosząc dodatkowe koszty przesyłki zdecydowanie nie polecam zakupów w tej perfumerii!

5 / 5 2017-12-14

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-12-14

wszystko ok

4 / 5 2017-12-12

sklep godny polecenia!

4 / 5 2017-12-11

To był mój pierwszy zakup w tym sklepie, zobaczymy jak to będzie przy następnych zakupach. Na razie super.

5 / 5 2017-12-08

bardzo dobrze

5 / 5 2017-12-07

Polecam!

4 / 5 2017-12-04

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam,

5 / 5 2017-12-01

Super Polecam na pewno wrócę

4 / 5 2017-11-24

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-20

Miła, szybka, profesjonalna obsługa. Towar taki jak zamawiałam, jakość bardzo dobra, dostawa błyskawiczna, opakowanie takie, że i na Marsa doleciałoby bez uszkodzenia i w ogóle wszystko NAJ... Jak najbardziej polecam wszystkim transakcje w tej firmie, a sama nie raz jeszcze skorzystam z usług perfumerii internetowej Divanii.pl. Naprawdę warto tu kupować! :)

5 / 5 2017-11-17

Jak najbardziej ok, najniższa cena, a jakość produktu i obsługi bezbłędna.

5 / 5 2017-11-17

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam

4 / 5 2017-11-16

Fajna,szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-11-12

szybka idobra obsluga polecam sklep + BONUS PROBKA ZAPACHU

5 / 5 2017-11-04

Polecam. Zamówilam wczoraj dzis otrzymalam perfum. O każdym stanie przesylki informowana bylam e-mialem na kazde pytanie odpowiadali natychmiastowo. POLECAM GOROĄCO :)

5 / 5 2017-10-30

Transakcja przebiegła sprawnie. Profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-10-30

ok.polecam

4 / 5 2017-10-19

Polecam

5 / 5 2017-10-12

Zamówiłem produkty Kenzo pour Homme 100ml i Paco Rabanne 1 Million 100ml. Cena niższa niż w innych sklepach, szybka realizacja zamówienia - produkt był u mnie następnego dnia. Miłą niespodzianką były gratisowe upominki - próbki perfum.

5 / 5 2017-10-06

Znakomity i miły kontakt telefoniczny i mailowy. Przesyłka priorytetowa doszła już na drugi dzień. Solidność i skuteczność to lubię i to wyróżnia Divanii spośród innych. Na pewno jeszcze wrócę tam na zakupy tylko poproszę o próbki bo tym razem nie otrzymałam a jestem jak dziecko przeca :-)

4 / 5 2017-10-05

godny polecenia

5 / 5 2017-10-03

Świetny sklep, szybka dostawa, kontakt z klientem, niskie ceny. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-09-29

Bez żadnego problemu uznana reklamacja i za to Ich się chwali.

5 / 5 2017-09-28

Zdecydowanie polecam bardzo szybka wysyłka paczka dobrze zabezpieczona i krem oryginalny.

5 / 5 2017-09-28

Opinia oczywiście bardzo dobra!!!! Wszystko sprawnie, dokładnie. POLECAM!!!

5 / 5 2017-09-23

ok.polecam

5 / 5 2017-09-17

dobry kontakt, szybka obsługa godny polecenia

5 / 5 2017-09-17

Wszystko przebieglo bardzo sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-09-08

realizacja ok, produkt ok, obsługa ok, sklep Divanii ok. Polecam w 100%

5 / 5 2017-09-08

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-09-05

Zakupiłam w perfumerii swoje ulubione perfumy Armani Si Intense. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, perfumy były w bardzo atrakcyjnej cenie, a dodatkowo otrzymałam kilka próbek nowych zapachów. Zdecydowanie polecam zakupy w Divanii!

5 / 5 2017-09-03

Jak zawsze wszystko na tip-top

2017-08-28

Zakupione zestaw CK Euphoria rozpakowany w uszkodzonym pudelku. Zakupione 2 balsamy po goleniu BOSS, dostarczona 1 sztuka, 1 sztuka to płyn do kąpieli. Na żądanie zwrotu różnicy w kwotach brak odpowiedzi. Brak paragonu fiskalnego - w mailu jest informacja, że paragon wystawiany jest na życzenie kupującego - to już jakieś jaja !!!!

5 / 5 2017-08-24

polecam

4 / 5 2017-08-21

Wszystko OK

5 / 5 2017-08-16

Jestem całkowicie zadowolony z usług Divanii.pl - tanio, szybko i solidnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-14

Szybko, dobrze zapakowane zamówienie. Godgne polecenia

5 / 5 2017-08-13

Profesjonalna obsługa,miły kontakt.Perfumy super,oryginalne.Polecam sprzedawcę.

4 / 5 2017-08-13

POLECAM, W MOIM PRZYPADKU ZWRÓCIŁAM TOWAR, PONIEWAŻ DOSTAŁAM W PREZENCIE AKURAT TEN KOSMETYK KTÓRY ZAMÓWIŁAM. NASTĘPNEGO DNIA PO ODDANIU TOWARU MIAŁAM JUŻ ZWRÓCONE ŚRODKI NA KONCIE- BRAWO OBY TAKIE PODEJŚCIE DO KLIENTA MIAŁ KAŻDY SKLEP.

5 / 5 2017-08-13

Jak najbardziej polecam. Szybka i sprawna obsługa, miły kontakt i pomoc telefoniczna.

5 / 5 2017-08-10

Zamówiłam Carolina Herrera 212 Men - błyskawiczna realizacja plus przemiły, profesjonalny kontakt ze sprzedawcą. Towar bez zarzutu i cena super konkurencyjna. Gorąco polecam. Swietna i tania perfumeria.

5 / 5 2017-08-10

Ok wszystko

5 / 5 2017-08-09

Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-05

Polecam

5 / 5 2017-08-02

Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Perfumy Chanel zapakowane oryginalnie + bonus próbka perfum tej samej firmy + pianka do włosów. Polecam wszystkim!mają niskie ceny, na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy.Nie podoba mi się postawa kuriera zamiast zadzwonić do mnie zostawił paczkę u sąsiadki!

5 / 5 2017-08-01

pozytywna

5 / 5 2017-07-30

Zapach oryginalny bardzo dobrze i estetycznie zapakowany, bardzo szybka dostawa, a na to wszystko niespodziewany prezęcik w postać próbki ... aż miło.

5 / 5 2017-07-30

Wszystko OK. Sprawnie, bezproblemowo.

5 / 5 2017-07-26

Wszystko odbyło się błyskawicznie, profesjonalnie z pełną odpowiedzialnością polecam.

5 / 5 2017-07-21

Po raz kolejny robię tu zakupy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-07-20

Zamówiłem damskie Eternity Calvina Kleina. Towar jaka najbardziej zgodny z opisem. Obsługa sklepu wyszła mi na przeciw dostarczając go prawie pod miejsce zamieszkania. Jakby tego było mało również otrzymałem próbkę innego kosmetyku i co najciekawsze jeszcze skorzystałem z małego rabaciku. Bardzo poważne podejście do klienta i sumienne wywiązanie się z umowy. Nie oceniam jakości zapakowania przesyłki bo odebrałem perfumy osobiście co i tak nie zmienia faktu, że były w stanie nie naruszonym. Z przyjemnością w przyszłości skorzystam z tego sklepu.

5 / 5 2017-07-20

Polecam

5 / 5 2017-07-20

polecam

5 / 5 2017-07-19

WLASNIE OTRZYMALEM SWOJE PERFUMKI Dolce & Gabbana The One Gentleman for Men PLUS PARE FAJNYCH PROBEK WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM POZADKU TOWAR ORGINALNIE ZAPAKOWANY POLECAM SKLEP MA BARDZO BARDZO KONKURENCYJNE CENY SZYBKA REALIZACJA ZAMOWIENIA JESZCZE RAZ GORACO POLECAM I POZDRAWIAM

4 / 5 2017-07-15

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-07-12

Wszystko ok. perfumy oryginał,szybka wysyłka.Polecam.

4 / 5 2017-07-12

szybko i wygodnie

5 / 5 2017-07-12

Super szybka wysyłka, pełna i szybka informacja o dostawie

5 / 5 2017-07-10

Super, taniej niż w innych perfumeriach, zapach oryginalny i gratis za który pięknie dziękuję. pozdrawiam

5 / 5 2017-07-08

SUPER-BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA TOWAR ZGODNY Z OPISEM POLECAM W 100%

5 / 5 2017-07-06

Super

Rzetelne opinie o Divanii.pl

Divanii.pl

Siedziba
Tomaszów Mazowiecki

WWW
http://www.divanii.pl

Email
[email protected]

Telefon
44 737 04 47

Komórka
-

Infolinia
0 801 044 114

Logowanie