Kategorie: / Pozostałe

Dj-sport.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dj-sport.com.pl
5 / 5 2019-01-24

Robiłem zakupu w tym sklepie jestem zadowolony z zakupionego towaru tanio szybko

5 / 5 2018-08-25

Szuper kontakt, doskonała obsługa, towar nowiusieńki - świetnie się sprawuje, błyskawiczna przesyłka, dobrze zapakowana. POLECAM :)

5 / 5 2018-07-17

Bardzo polecam,szybka i profesjonalna obsługa ,dobry kontakt ,materiały wysokiej jakości rewelacyjnie niskie

5 / 5 2018-06-30

super sklep,towar zgodny z opisemszybka wysyłka polecam wszystkim

2018-04-10

Na towar czekałem ponad 3 tygodnie (czas dostarczenia na stronie wskazuje na mniej niż tydzień) Pieniądze przelane zostały 16.02. Tydzień po wpłacie , z powodu braku odzewu ze strony sklepu zadzwoniłem, otrzymałem wiadomość zwrotną, że towar został wysłany dziś. (25.02) I tak czekałem aż finalnie otrzymałem meila dnia 7.03 że przesyłka została nadana właśnie tego dnia. Dostarczono 10.03. Nie rozumiem czemu firma twierdzi że nadała paczkę 25.02 kiedy realnie zrobiła to dopiero tydzień później.

2018-02-20

Nie dostarczyli towaru. Po 2 tygodniach odpowiedzieli na meil w sprawie wysyłki - obiecali zwrot pieniędzy, których przez kolejny miesiąc nie zwrócili. Nadal czekam i nie wiem, czy się doczekam.

5 / 5 2017-12-25

Bardzo szybka i profesjalna obsługa

5 / 5 2017-10-30

Sprawna i szybka dostawa przez paczkomat InPost (według ich wyliczeń - 30 godzin od dokonania wpłaty), towar dokładnie taki jak zamówiony - w szczególności cenna jest zgodność rozmiarówki z prezentowana na stronie produktu (tutaj: kurtka Filla). Zdecydowanie polecam.

2017-10-17

na stronie był dostępny kolor niebieski okazało się, że u producenta już go nie ma, jednak po zmianie zamówienia przez telefon na czerwony przesyłka dotarła do mnie następnego dnia. Dodatkowo kupiłam go w najniższej możliwej do znalezienia cenie :)))

5 / 5 2017-04-20

Witam! Bardzo szybka realizacja sprzedaży. Produkt taki jak w opisach i zdjęciu. Kupowałem już wcześniej i zawsze byłem zadowolony z usługi jak i towarów. Polecam!

Rzetelne opinie o Dj-sport.com.pl

Dj-sport.com.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie