Kategorie: / Książki / Dla Dzieci

Dladzieciaczka.pl Opinie Klientów

4.97/5.00 - ilość ocen: 130
opinie o Dladzieciaczka.pl
5 / 5 2019-03-22

Szybko, sprawnie, gorąco polecam!

2019-03-17

Serdecznie polecam, błyskawiczna wysyłka, przemiły kontakt ceny rówznież bardzo atrakcyje.

2019-03-14

RZETELNA OBSLUGA!

5 / 5 2019-03-13

super obsługa ;) sklep mega dobrze zaopatrzony

2019-03-10

Świetny sklep

5 / 5 2019-02-28

Błyskawiczna dostawa! Zabawka piękna, zgodna z opisem, czeka na Dzień Dziecka. Bardzo bardzo polecam!

5 / 5 2019-02-24

Transakcja przebiegła sprawnie. Na uwagę zasługuje możliwość wyszukiwania produktów stosownie do wieku dziecka. Polecam sklep.

5 / 5 2019-02-21

Polecam !!!

5 / 5 2019-02-20

bardzo polecam, szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2019-02-18

Wszystko ok. Polecam

2019-02-17

Godny polecenie

5 / 5 2019-02-09

Expresowa wysylka, produkt super, dziekuje

5 / 5 2019-02-04

POLECAM☺

5 / 5 2019-01-30

Sprawna obsługa, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.

2019-01-24

Dostarczone artykuły jakościowo oceniam na bardzo dobrze.

5 / 5 2019-01-22

super

2019-01-09

Świetne miejsce!

5 / 5 2019-01-04

Fajne promocje.Duży wybór zabawek. Czytelna strona.Bezproblemowa obsługa. Szybka wysyłka.Produkt zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2018-12-21

Bardzo szybka realizacja. Zabawki zamówione zgodne z opisem . Bardzo polecam!!!

5 / 5 2018-12-21

Sklep godny polecenia. szybka dostawa i dobre ceny.

2018-12-13

bardzo dobra

5 / 5 2018-12-12

Super

5 / 5 2018-12-09

Super

5 / 5 2018-12-09

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2018-11-29

Super sklep z duzym wyborem zabawek i innych akcesorii

5 / 5 2018-11-28

Wszystko bardzo ok. Szybko i bez żadnych problemów

5 / 5 2018-11-27

Szybka realizacja zamowienia

2018-11-25

Jasno przedstawione i opisane produkty.

5 / 5 2018-11-16

Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i bez konfliktów. POLECAM!

5 / 5 2018-11-16

Błyskawiczna dostawa, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam serdecznie zakupy w sklepie dladzieciaczka.pl

2018-11-07

Godny polecenie

5 / 5 2018-11-02

Super sklep

2018-10-25

Wszystko przebiegło pomyślnie i zadowalająco

2018-10-23

Wszystko jak trzeba

5 / 5 2018-10-20

super sklep polecam

5 / 5 2018-10-12

Zdecydowanie polecam. Szybko, tanio i profesjonalnie.

5 / 5 2018-10-07

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam !!

5 / 5 2018-09-22

Sklep super, Polecam.

5 / 5 2018-09-17

Polecam

5 / 5 2018-09-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, zamówiony artykuł dotarł bardzo szybko.

5 / 5 2018-09-13

Szybka realizacja zamówienia,miła obsługa. Gitarka fajnie wygląda, dotarła w terminie.

2018-09-07

transakcja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-09-02

ok

5 / 5 2018-08-31

Szybka realizacja zamowienia, towar zgodny z opisem, wszystko w najlepszym porzadku :)

5 / 5 2018-08-26

Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-08-18

Bardzo dobry sklep,szybka dostawa

5 / 5 2018-08-16

Duży wybór, przystępne ceny! Polecam100%

2018-08-15

Wart uwagi

5 / 5 2018-08-08

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-08-02

Super sklep. Dobre towary. Szybką wysyłka!

5 / 5 2018-07-29

Bardzo dobry oraz szybko realizacja

5 / 5 2018-07-28

polecam. dobry kontakt telefoniczny.szybka realizacja zamówienia. atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-07-23

Sprawna obsługa, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.

5 / 5 2018-07-19

Tak jak w ocenie sprawnie szybko bez zbędnych ceregieli. Polecam.

5 / 5 2018-07-15

Polecam błyskawiczna dostawa,niskie ceny

5 / 5 2018-07-15

nic ująć a dodać więcej nie można. Super sklep!!!

5 / 5 2018-07-14

Szybko, towar zgodny z opisem, bardzo dobre ceny, wspaniała obsługa, polecam

5 / 5 2018-07-12

Bardzo profesjonalna obsluga.

5 / 5 2018-07-11

OK

5 / 5 2018-07-10

transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów, polecam

2018-07-08

Firma warta POLECENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-06-30

towary ciekawe, ale ze zdjęcia wynikało,że dostane inny towar i trochę jestem zawiedziona.

2018-06-27

Solidny sprzedawca.

5 / 5 2018-06-09

super. polecam

5 / 5 2018-06-07

Super! Polecam w 100%

5 / 5 2018-05-31

Bardzo dobra, polecam

5 / 5 2018-05-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Obsługa w sklepie bardzo sympatyczna, dlatego odbiór produktów przebiegał w miłej atmosferze. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-05-18

dobra szybka obsługa

5 / 5 2018-05-15

Polecam

5 / 5 2018-05-10

Polecam

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-05-07

bardzo szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2018-05-04

Szybka i sprawna obsługa.

2018-05-02

Duży wybór,promocyjne ceny. Przy zamowieniu internetowym bezproblemowy odbiór osobisty

5 / 5 2018-04-29

cudowny sklep. dobrej jakości zabawki. super obsługa i expresowa dostawa. POLECAM

5 / 5 2018-04-23

super

5 / 5 2018-04-21

Rewelacyjna obsługa! Polecam z całego serca. Reklamowałam plecak szkolny. Dziecko otrzymało nowy w ciągu pięciu dni od dnia wysyłki wraz ze zwrotem kosztów przesyłki i to w gorącym okresie przedświątecznym. Bardzo dziękuję

5 / 5 2018-04-17

bardzo szybka realizacja

2018-04-17

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-11

Transakcja błyskawiczna ,towar zgodny z opisem .Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-04-06

Jestem bardzo zadowolona, byłam informowana o każdym kroku , wszystko szybko i sprawnie:)

5 / 5 2018-04-06

Fajny sklep, szybka realizacja zamówienia, ALE zabawka przyszła porysowana :-(. Pisałam, że jest na prezent, wystarczyło spojrzeć, bo biała rysa na granatowym smoku była wyraźnie widoczna. Zabawka, którą zamówiłam, jest częściowo odkryta i takie jest jest fabryczne opakowanie. Ale to nie wyjaśnia, dlaczego zabawka z wadą została wysłana. Zostawiłam tę zabawkę, bo po prostu nie mam czasu na odsyłanie i nerwy, zwłaszcza przed świętami, kiedy każdy dzień się liczy i kiedy akurat mam chore młodsze dziecko. Zamalowałam wadę lakierem do paznokci. Zabawka jest dla mojej córki i tylko dlatego nie reklamowałam. Ale nie ukrywam, że mam żal. Co to za czasy, żeby wysyłać zabawki z wadami. Mam zdjęcie zabawki z rysą. Jest mi przykro, że już nikt nie potrafi być szczery w tych czasach. Traktujcie ludzi tak jak sami byście chcieli być traktowania! Wysyłajcie towar bez wad, bo sami dokładnie taki chcielibyście otrzymać. Wystarczyło poinformować w opisie, że zabawka posiada wadę. Teraz sklep wychodzi z sytuacji cało, ja i moje dziecko gorzej.

2018-04-01

Dla mnie już od dłuższego czasu - The Best Sklep Ever!

5 / 5 2018-03-25

Produkty solidne, kontakt niezawodny i przesyłka bardzo szybka ;)

5 / 5 2018-03-25

SUPER, Super , super ;))

5 / 5 2018-03-21

Szczerze polecam,

5 / 5 2018-03-21

Bardzo sprawna i fachowa obsługa, byłam na bieżąco informowana o stanie realizacji zamówienia. Polecam innym ten sklep jak również sama chętnie jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-03-11

Bardzo polecam. Szybko dostałam zamówiony towar. Doszło bez uszkodzeń i to co zamówiła.

5 / 5 2018-03-08

Bardzo szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-03-07

Ok

5 / 5 2018-03-04

Jest ok :)

5 / 5 2018-02-20

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-02-13

Profesjonalna obsługa, szybkie bezproblemowe zakupy, zabawka dotarla w idealnym stanie zgodnie z opisem :)

5 / 5 2018-02-12

Towar zgodny z opisem, miła obsługa, szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-02-09

polecam

5 / 5 2018-02-02

SUPER, Super , super ;))

5 / 5 2018-01-25

Wszystko w najlepszym porządku,polecam!!!!

5 / 5 2018-01-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2018-01-09

Ok

5 / 5 2018-01-06

Wszystko przebiegało sprawnie i bez problemu. Polecam!!!

2018-01-05

Godny polecenia fachowa obsługa

5 / 5 2018-01-02

szybka dostawa, towar zgodny z opisem, polecam

5 / 5 2018-01-01

polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-28

Bardzo dobry kontakt . Szybka wysyłka .

2017-12-25

Wszystko poszło pomyślnie :)

5 / 5 2017-12-17

super. Jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie i co najważniejsze, plecak dla małego piłkarza jest świetny. Polecam

5 / 5 2017-11-30

polecam

5 / 5 2017-11-28

Super sklep. Polecam! Duży wybór w dobrej cenie!

5 / 5 2017-11-27

Bardzo dobra obsługa, miła i profesjonalna! Szczerze Polecam!

5 / 5 2017-11-23

Zdecydowanie polecam!!! Szybko i profesjonalnie. Dodatkowy plus za rewelacyjne ceny. Nic więcej wymagać nie można :))) SUPER!!!

5 / 5 2017-11-18

Polecam zakupy w tym sklepie, duży wybór , szybka dostawa.

5 / 5 2017-11-17

Szybka dostawa. Towar zgodny z zamowieniem.

5 / 5 2017-11-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Tym sklepie.Bardzo szybka realizacja zamówienia i towar odpowiednio zapakowany.Polecam zakupy w Tym sklepie :)

2017-11-16

bardzo dobra

5 / 5 2017-11-16

Bardzo szybka transakcja.

5 / 5 2017-11-12

Transakcja ezproblemowa, szybka dostawa

5 / 5 2017-11-09

Polecam!!!

5 / 5 2017-11-08

OK

2017-10-31

dobry sklep

2017-10-18

zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-10-16

Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, dobra jakość obsługi, paczka solidnie zabezpieczona przed uszkodzeniem. Polecam

5 / 5 2017-10-09

Świetny kontakt, szybka wysyłka. Sprawna transakcja. Bardzo polecam.

2017-10-07

godny polecenia

5 / 5 2017-10-06

znalazłam to czego szukałam, towar doskonale zapakowany, polecam serdecznie!

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalnie, szybko, bardzo dobra jakość, a przy tym radość dziecka - bezcenne!

5 / 5 2017-09-10

Jestem bardzo zadowolona z zakupów ;) polecam ;)

5 / 5 2017-09-07

Wszystko sprawnie, szybko, bez problemów

2017-09-01

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie.Dziękuję

2017-08-31

Błyskawiczna wysyłka i to tuż przed Świetami Bożego Narodzenia

5 / 5 2017-08-29

Super kompetencja dobry towar przystępne ceny same plusy

2017-08-28

Bardzo dobra opinia

2017-08-25

robienie zakupów w tym sklepie toprzyjemność

5 / 5 2017-08-19

Szybko, sprawnie. Dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-08-18

Super

5 / 5 2017-08-17

Polecam

5 / 5 2017-08-10

Transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie a towar zgodny z opisem. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-07-31

PEŁEN PROFESJONALIZM. POLECAM

2017-07-25

Wszystko przebiegło sprawnie wręcz błyskawicznie

2017-07-13

nie mialam zadnych proglemów z zamowieniem chetnie polecam

5 / 5 2017-07-05

Szybko, sprawnie i możliwość płacenia kartą na miejscu to duży plus.

5 / 5 2017-06-30

Bardzo szybka paczka , dobry kontakt

5 / 5 2017-06-30

Polecam.Szybka obsługa,dobre ceny,towar pierwsza klasa.

2017-06-29

Świetny sklep. Ze wszech miar godny polecenia

5 / 5 2017-06-27

Jestem bardzo zadowolona ,szybka wysyłka towaru,a towar zgodny z opisem.Kontakt rewelacyjny.Dlatego będę polecać innym i również sama nieraz będę klient ją.

5 / 5 2017-06-11

Super sklep. Bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2017-06-05

Polecam w 100%

5 / 5 2017-05-31

super

2017-05-30

Sklep dobrze zaopatrzony i bardzo dobra osługa

5 / 5 2017-05-30

Pierwszy zakup, super obsłużony

1 / 5 2017-05-22

Sklep jak każdy inny, lecz przesyłka towaru w stanie fatalnym w dodatku w starym kartonie po czymś.

5 / 5 2017-05-17

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko zrealizowane zamówienie. Przesyłka świetnie zapakowana.

5 / 5 2017-05-14

Cała transakcja przebiegła bezkonfliktowo. Polecam!

5 / 5 2017-05-14

ok

5 / 5 2017-05-11

Sklep jest godny zaufania.Perfekcyjnie zrealizowane zamówienie. Polecam.

5 / 5 2017-05-11

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam !!

5 / 5 2017-05-06

Polecam sklep. Szybka wysyłka oraz towar zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2017-04-29

polecam -szybko - towar zgodny z ofertą

5 / 5 2017-04-23

Jestem pod wrażeniem! expresowa wysyłka , bardzo korzystna cena! Polecam Serdecznie!

5 / 5 2017-04-20

Ok

5 / 5 2017-04-19

super szybka dostawa.towar w idealnym stanie. super.

5 / 5 2017-04-18

Szybka wysyłka i dobre ceny. Polecam!

2017-04-13

dobra

2017-04-11

Dobry sklep.

5 / 5 2017-04-01

Bardzo przyjemny w kontaktach z klientem sklep , szybka dostawa.

5 / 5 2017-03-27

100% pozytyw dla sklepu - tj. obsługi i szybkości realizacji zamówienia. Niestety jeden produkt nie spełnił moich oczekiwań ale to raczej wina producenta. Polecam sklep!

Rzetelne opinie o Dladzieciaczka.pl

Dladzieciaczka.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.dladzieciaczka.pl

Email
[email protected]

Telefon
501 371 906

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie