Kategorie: / Dom

Dlaelektrykow.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Dlaelektrykow.pl
5 / 5 2019-03-22

Wszystko w jak najlepszym porządku.Towar wysłany ekspresowo. Sklep super!!!!! Gorąco polecam wszystkim.

5 / 5 2019-03-13

Polecam

5 / 5 2019-03-07

Bardzo dobry sklep, dobre ceny, profesjonalna obsługa, szybka dostawa - polecam.

5 / 5 2019-03-03

Super sklep, super szybka wysyłka, wspaniała obsługa klienta. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-25

Szybko i sprawnie. Oby tak dalej.

5 / 5 2019-02-25

Wszystko super. Polecam !!

5 / 5 2019-02-21

Profesjonalna pomoc w doborze komponentów, miła obsługa telefoniczna (Pani JOANNA, Pan Waldemar BARDZO POZDRAWIAM), szybka wysyłka. Serdecznie polecam ten sklep !!

5 / 5 2019-02-12

W tym sklepie można znaleźć wszystko co potrzebne w atrakcyjnej cenie i szybkiej dostawie.

5 / 5 2019-02-03

Super.

5 / 5 2019-01-18

Witam kolegów elektryków! Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie dlaelektrykow.pl. Mają chyba najlepsze ceny w internecie! Paczkę otrzymałem na drugi dzień.Polecam!!

5 / 5 2019-01-15

Naprawdę niskie ceny

5 / 5 2019-01-12

Bardzo dobry sklep, bogata oferta, przejrzysta strona internetowa, konkurencyjne ceny, wygodne formy płatności online. Polecam.

5 / 5 2019-01-07

Profesjonalna obsługa. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam wszystkim. Paczka dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-12-17

Super sklep, szybka dostawa, Polecam.

5 / 5 2018-12-16

Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa. Szkoda tylko, że sklep nie prowadzi wydłużonych terminów płatności dla stałych klientów. Mimo to zasługują na komplet gwiazdek.

5 / 5 2018-12-04

Bardzo dobry sklep pod względem obsługi. Szybka wysyłka co mnie bardzo cieszy. Produkty wysokiej jakości. Jestem zadowolony i wszystkim polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-11-29

Super sklep, prawdę o sklepie poznaje się w momencie złożenia reklamacji. W piątek złożyłem reklamacje w ten sam dzień reklamacja została uznana i w najbliższy poniedziałek pojawił się kurier i wymienił wadliwy towar, Nie spotkałem się tak szybkim i sprawnym załatwieniem reklamacji i dlatego pierwsze moje słowa w tej opini to - Super sklep

4 / 5 2018-11-25

ZDECYDWANIE POLECAM zakupy w tym sklepie. 1. niskie ceny 2. świetna obsługa - szybkie reagowanie na maile, sympatyczny i pomocny personel 3. błyskawiczna realizacja zamówienia 4. możliwość bezpłatnego zwrotu towaru na koszt sklepu!

4 / 5 2018-10-21

Bardzo szybko i konkretnie. Polecam

4 / 5 2018-10-19

Jestem bardzo zadowolony z zakupów od dlaelektryków.pl .

5 / 5 2018-10-08

Profesjonalna usługa

5 / 5 2018-09-26

Super sklep

4 / 5 2018-08-20

Wszystko sprawne.

5 / 5 2018-08-12

Udane zakupy. Polecam sklep.

5 / 5 2018-08-12

W 100% profesjonalna firma. Towar bardzo szybko dotarł, dobrze zapakowany no i w super cenie!

4 / 5 2018-08-11

sklep ok. Fatalna dostawa

5 / 5 2018-08-11

Wszystko w najlepszym porządku, towar został wysłany w dniu złożenia zamówienia. Sprzedawca doradza za pomocą czatu. polecam

5 / 5 2018-08-06

Bardzo fachowa obsługa, błyskawiczną dostawa. Z czystym sumieniem polecam

5 / 5 2018-07-30

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-07-08

Ceny mojego towaru super, przesyłka ekspresowa, realizacja zamówienia natychmiast. Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-07-04

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-20

Super sklep, super szybka wysyłka, wspaniała obsługa klienta. Polecam wszystkim.

2018-06-19

Zamówiłem produkty, m.in. różnicówkę trójfazową. Paczka była zapakowana oryginalnie więc nie nagrywałem rozpakowania. Niestety po rozpakowaniu stwierdziłem brak jednego produktu - różnicówki trójfazowej. Wszystkie produkty były zapakowane (włożone do środka peszli i ofoliowane. Po złożeniu natychmiastowej reklamacji i korespondencji ze sklepem reklamacja w końcu nie została uznana, stwierdzono, że z magazynu wszystko wyszło. Przysłano mi zdjęcie moich produktów w skrzynce (której nie było w paczce, tłumacząc się, że to jest fotka z wstępnego pakowania. Na zdjęciu było 5 pudełek zielonych. Napisano, że to jest 5 zamówionych różnicówek, a wśród nich jest ta trójfazowa. Później zorientowałem się, ze powinno być 6 zielonych pudełek, bo w takim samym pudełku była lampka kontroli faz. Niestety poniosłem stratę na 80zł. Odradzam zamawiania w tym sklepie. Wcześniej już brakowało końcówek na linkę 10mm2, ale koszt był mały więc ich nie reklamowałem, innym razem wszystko było mokre, też nie składałem reklamacji, bo towar był ok.

5 / 5 2018-06-09

Zakupy ok....choć zmiana cen chyba zbyt szybka....wierzę,że się nie powtórzy już taka podwyżka jak ostatnio.

5 / 5 2018-06-08

Super sklep, super szybka wysyłka, wspaniała obsługa klienta. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-27

jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie, doskonały kontakt i bezkonkurencyjne ceny. Pozdrawiam

4 / 5 2018-05-13

Porządna obsługa, porządny asortyment, transakcja bez zarzutu

5 / 5 2018-05-09

Szybko i terminowo.

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-12

Polecam 100%.

4 / 5 2018-03-16

Polecam

5 / 5 2018-03-15

wszystko ok

5 / 5 2018-03-05

Bardzo dobra obsługa, rzeczowo i szybko.

5 / 5 2018-02-21

Szybka, profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Ceny rozsądne, co najważniejsze. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-15

Szybka obsługa

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalna obsługa.Towar dotarł szybko,zgodny z zamówieniem.Polecam tego sprzedawcę.Super kontakt ze sprzedawcą. Firma godna najwyższego uznania. Leszek

5 / 5 2018-02-07

Ceny dobre, czas realizacji szybki, towar bardzo dobrze zapakowany, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-05

Całkowicie polecam.

4 / 5 2018-01-26

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, świetna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-22

W 100% polecam.

5 / 5 2018-01-18

Ok. Polecam wysoki standard.

5 / 5 2018-01-09

Duży wybór produktów oświetlenia LED, którego szukałem. Przemiła Pani natychmiast zadzwoniła z pytaniem, które zamówienie obsługujemy, bo otrzymaliśmy dwa (drugie wysłałem, bo potwierdzenie pierwszego wpadło do SPAMU), więc obsługi jestem bardo zadowolony, bo reagują natychmiast, jeśli "coś jest nie tak". Zamówione świetlówki LED przyszły następnego dnia w "przeciwpancernym" opakowaniu. Co tu więcej gadać, PEŁNA SATYSFAKCJA, SERDECZNIE POLECAM TEN SKLEP!

5 / 5 2017-12-10

Realizacja zamówienia bardzo szybka, dostawa wszystko zgodne z opisem, POLECAM.

5 / 5 2017-12-06

Wzorowy sprzedawca.

5 / 5 2017-12-02

Szybkie zakupy, niska cena. Polecam!

5 / 5 2017-11-28

Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa. Szkoda tylko, że sklep nie prowadzi wydłużonych terminów płatności dla stałych klientów. Mimo to zasługują na komplet gwiazdek.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam!

5 / 5 2017-11-20

Super sklep, super szybka wysyłka, wspaniała obsługa klienta. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-11-13

W sklepie mają bardzo dobre ceny. Grzejniki których szukałem były o ok. 20 zł tańsze niż u konkurencji. Przesyłka ekspresowa i w bardzo dobrej cenie. Z czystym sumieniem mogę polecić.

5 / 5 2017-11-02

Sklep naprawdę godny polecenia. Poza tym, że wszystko się zgadzało i zostało bardzo szybko dostarczone zrobili coś co do tej pory mi się nie zdarzyło. Otóż składając zamówienie wybrałem (omyłkowo) niekorzystną (droższą) dla siebie opcję dostawy. Sklep przed realizacją zamówienia skontaktował się ze mną, aby mnie o tym poinformować, skorygował zamówienie i zwrócił nadwyżkę. Może dla większości zainteresowanych to niewiele, ale takie drobne rzeczy mówią bardzo wiele na temat pracowników tego sklepu. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Panią Joannę ;)

4 / 5 2017-10-26

Szybko, sprawnie tak powinno być w każdym sklepie

5 / 5 2017-10-19

w pełni polecam, żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-10

Super sklep. Profesjonalna i szybka obsługa oraz bardzo dobry kontakt. Towar bardzo dobrej jakości w konkurencyjnych cenach. Polecam.

5 / 5 2017-09-29

Super szybka wysyłka. Towar zamówiony o 13tej był już kolejnego dnia. Żadnych braków w zamówieniu i darmowa dostawa i zwrot. Polecam.

5 / 5 2017-09-29

Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, w międzyczasie był staly kontakt telefoniczny. Przesyłka zapakowana dobrze, nic nie miało się prawa uszkodzić. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Szczerze polecam.

4 / 5 2017-09-11

bardzo przyzwoity sklep, wszystko OK

5 / 5 2017-09-11

Szybka realizacja, polecam

5 / 5 2017-09-01

Wszytko ok

5 / 5 2017-08-23

Szybko, profesjonalnie, kompletnie.

5 / 5 2017-08-20

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie. Bardzo polecam, solidna firma i super towar w dobrej cenie. Z takimi sprzedawcami żadne zakupy nie straszne. Pozdrawiam,

4 / 5 2017-08-17

Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-10

Ceny dobre, czas realizacji szybki, towar bardzo dobrze zapakowany, polecam ten sklep.

4 / 5 2017-08-06

Profesjonalne podejście do klienta.Szeroki wybór artykułów w bardzo przystępnej cenie i szybka realizacja zamówienia

4 / 5 2017-07-25

100 procent profesjonalizmu, zarówno pod względem obsługi jak tez jakości towaru

5 / 5 2017-07-25

Sklep z szerokim asortymentem w dobrych cenach - godny swojej nazwy - jednak warto byłoby znacząco obniżyć koszt zamówienia kwalifikującego do darmowej wysyłki.

5 / 5 2017-07-24

polecam, szybka wysyłka, dobre ceny

5 / 5 2017-07-21

Szybko, miło i sprawnie

4 / 5 2017-07-19

Sklep ma niskie ceny, szybko wysyła towar, wszystko przebiega gładko i czytelnie.

5 / 5 2017-07-19

Wszystko tak jak należy!!

5 / 5 2017-07-19

Witam i pozdrawiam ,kontakt tel. bardzo miły i fachowy.Zamówienie wysłane szybko.POLECAM

5 / 5 2017-07-15

Przeszukałem kilka hurtowni internetowych i w tej produkty były w najkorzystniejszej cenie. Zamówiłem szereg różnych produktów. Wszystko otrzymałem nowiutkie, ładnie zapakowane i bardzo szybko. Wszystkie elementy już uruchomiłem, przetestowałem i działają bez zarzutów.

5 / 5 2017-07-12

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Szybko, milo, sprawnie i tanio - polecam.

5 / 5 2017-06-26

Szybko, sprawnie, towar zgodny. Miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2017-06-22

wszystko ok

4 / 5 2017-06-03

Przystępne ceny i szybka dostawa.Brak rabatów dla instalatora, więc na czym mamy zarabiać?

5 / 5 2017-06-02

Wszystko ok!!!! Polecam

5 / 5 2017-05-31

Super szybko i sprawnie!!! Polecam

5 / 5 2017-05-22

Cena do jakości 100% = zadowolenie. Szybka bezproblemowa obsługa. Polecam

5 / 5 2017-05-11

Super szybko, super zapakowane, dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2017-05-05

Bardzo profesjonalny sklep obsługa na najwyższym poziomie, ceny też bardzo konkurencyjne !!! Polecam szczerze

5 / 5 2017-04-25

Jestem bardzo zadowolony duży wybór przesyłka dotarła bardzo szybko

4 / 5 2017-04-10

Wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2017-03-31

Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany i wysłany tego samego dnia. Polecam!

Rzetelne opinie o Dlaelektrykow.pl

Dlaelektrykow.pl

Siedziba
Wejherowo

WWW
http://dlaelektrykow.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
888 44 31 31

Infolinia
-

Logowanie