Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Pozostałe

Dlakosmetologii.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.66
opinie o Dlakosmetologii.pl
5 / 5 2019-02-19

polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2019-02-16

szybko i przjemnie

4 / 5 2019-01-26

OK - POLECAM

4 / 5 2018-12-06

Polecam!!! Bardzo miła obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, bardzo szybka dostawa!!!

4 / 5 2018-12-06

pozytywna

5 / 5 2018-12-03

Polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalna obsługa dobry kontakt

5 / 5 2018-11-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybko odpisuje na maile. Paczka dotarła do mnie w ciągu paru dni, była bardzo dobrze zapakowana, nie było możliwości żeby coś się potłukło. Polecam!

5 / 5 2018-11-08

wszystko super ,dzienki i polecam dalej.

5 / 5 2018-11-06

Transakcja zadowalająca. Krem i maseczki bardzo mi odpowiadają. Były to moje pierwsze, ale z pewnością nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam!

4 / 5 2018-10-31

Ogólnie całkiem ok

4 / 5 2018-10-11

Polecam sklep bardzo dobre jakościowo kosmetyki, szybka i precyzyjna obsługa.

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-10-01

Wszystko przebieglo prawidlowo nie ma zastrzezen

5 / 5 2018-09-27

Szybkość, jakość, dobra komunikacja.

5 / 5 2018-09-13

Pelen professionalism,polecam.

5 / 5 2018-08-23

Polecam

5 / 5 2018-08-22

Jestem bardzo zadowolona z zakupow

4 / 5 2018-08-20

Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa była w porządku. Ogólnie rzecz biorąc polecam ☺

4 / 5 2018-08-19

Polecam

5 / 5 2018-08-17

polecam

5 / 5 2018-08-17

Profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie. Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2018-08-10

Polecam

5 / 5 2018-07-21

Doskonały kontakt z klientem. Produkt w paczce jak i cała przesyłka całkowicie zabezpieczone. Szybka dostawa. Polecam;)

5 / 5 2018-07-15

jESTEM ZADOWOLONA

5 / 5 2018-07-03

Pełne zadowolenie

5 / 5 2018-06-16

polecam serdecznie

4 / 5 2018-05-31

Polecam

5 / 5 2018-05-25

POLECAM !!!

5 / 5 2018-05-18

Stały kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Wracam tu często.

3 / 5 2018-05-18

Obsługa bardzo dobrze wysyłka ok

5 / 5 2018-05-16

Polecam

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-17

Gorąco polecam. Świetna obsługa, bogaty asortyment, atrakcyjne ceny i dodatkowe rabaty.

5 / 5 2018-04-04

Super

5 / 5 2018-03-15

Super obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-03-13

Wszystko super

5 / 5 2018-03-07

Brak jakichkolwiek uwag . Polecam

4 / 5 2018-03-04

Bezproblemowy kontakt. Mniejsza ocena za szybkość realizacji zamówienia ponieważ zamówionego towaru nie było na magazynie a na stronie sklepu widnieje jako dostępny

5 / 5 2018-03-02

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-02-06

Pozytywna

5 / 5 2018-02-06

bardzo miła obsługa, polecam!

5 / 5 2018-02-04

Mega szybka wysyłka i profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam :-)

5 / 5 2018-01-28

Super Sprzedawca !!!! Polecam !!!!

4 / 5 2018-01-24

Gorąco polecam zakupy w sklepie dlakosmetologii.pl

4 / 5 2018-01-15

Wszystko ok, polecam

4 / 5 2017-12-26

Polecam

5 / 5 2017-12-21

Od siedmiu lat jestem klientka tego sklepu internetowego, bo urzekla mnie mila, uprzejma i szybka obsluga. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-12-18

Expresowa wysyłka . Wszystko w jak najlepszym porządku . Polecam

5 / 5 2017-12-10

Bardzo dobry kontakt. Zrozumienie potrzeb klienta, towar i czas realizacji zamówienia zgodny z opisem. Zakupy u Państwa to czysta przyjemność. Powodzenia i do następnego zamówienia :) Pozdrawiam

5 / 5 2017-11-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-28

W firmie Musicpro zakupiłem pełne wyposażenie do mojego day spa, a przy okazji super zestaw kosmetyków dla małżonki ;-) Właściciele firmy, jak również pracownicy legitymują się maksymalnie wysokim profesjonalizmem. Jakość obsługi, wzajemnej współpracy, a także oferowanych produktów znakomita - rzadko spotykana na rynku! Gorąco polecam - gwarantuje pełną satysfakcję!

5 / 5 2017-11-14

Polecam! Profesjonalne podejście, szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona. Bezproblemowy kontakt.

5 / 5 2017-11-08

Życzyłabym sobie żeby wszystkie sklepy podchodziły tak profesjonalnie i życzliwie do klenta . Obsługa sklepu bajka cierpliwa , wyrozumiała i pomocna aż żal sfinalizować zamówienia można by robić zakupy bez końca i co najważniejsze to szybkość realizacji zamówienia. Jestem pełna szacunku.

5 / 5 2017-11-05

polecam

1 / 5 2017-10-31

Super, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-10-26

Profesjonalna obsługa , cały czas kontakt ze sprzedawcą otrzymałam produkty takie jak ,w zamówieniu. Polecam każdemu. Elżbieta Barchwic

5 / 5 2017-10-25

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-18

Polecam

5 / 5 2017-09-26

Szybka, kompleksowa obsługa..

4 / 5 2017-09-21

Polecam

5 / 5 2017-09-13

Gorąco polecam! Bardzo profesjonalna obsługa! Oby jak najwięcej takich sklepów internetowych!

5 / 5 2017-09-05

Ok. Polecam

4 / 5 2017-08-30

Super. Polecam.

5 / 5 2017-08-29

Jak zawsze błyskawiczna wysyłka i dobry kontakt . Dodatkowo konkurencyjne ceny . Polecam

5 / 5 2017-08-29

Super

5 / 5 2017-08-19

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, rzadko spotykany w innych firmach. Na każde pytanie otrzymywałam szybko odpowiedzi, profesjonalne doradztwo. Produkty bardzo dobrej jakości, w dobrych cenach :) polecam!

4 / 5 2017-08-15

Wysyłka profesjonalnie zapakowana. Świetna jakość oferowanych produktów. Wszystko sprawnie i bez zbędnych formalności. Jak dla mnie +5!

5 / 5 2017-08-10

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja, towar pierwsza klasa zgodnie z oczekiwaiem z czystym sumieniem polecam. Transakcje z Musicpro to przyjemność :)

5 / 5 2017-07-25

100% zadowolenia

4 / 5 2017-07-20

Polecam

5 / 5 2017-07-12

Profesjonalna obsługa, wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo. POLECAM

5 / 5 2017-07-05

Pełen profesjonalizm polecam!

5 / 5 2017-07-05

Przesyłka ekspresowa. Produkt zgodny z opisem. Szybki kontakt z działem obsługi.

5 / 5 2017-07-01

Jestem zadowolona i polecam sklep, obsługa bez zarzutu

5 / 5 2017-06-25

Polecam w 100%

5 / 5 2017-05-20

Polecam!

5 / 5 2017-05-17

Zawsze super :)

5 / 5 2017-05-10

Super, zdecydowanie polecam.

4 / 5 2017-05-05

Polecam

1 / 5 2017-04-27

Profesjonalna obsługa , cały czas kontakt ze sprzedawcą otrzymałam produkty takie jak ,w zamówieniu. Polecam każdemu. Elżbieta Barchwic

5 / 5 2017-04-05

Szybko,sprawnie, polecam

5 / 5 2017-03-29

ŚWIETNY KONTAK, CIĄGŁA INFORMACJA +DOBRE CENY

Rzetelne opinie o Dlakosmetologii.pl

Dlakosmetologii.pl

Siedziba
Końskie

WWW
http://www.dlakosmetologii.pl/

Email
[email protected]

Telefon
41 3756118

Komórka
604962999

Infolinia
413756118

Logowanie