Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Artykuły Medyczne

Dlastopy.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 121
opinie o Dlastopy.pl
5 / 5 2019-03-20

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja.

5 / 5 2019-03-18

profesjonalna obsługa transakcja przebiegła pomyślnie.

2019-03-16

Rewelacja.

5 / 5 2019-03-13

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2019-03-06

Polecam!!!

5 / 5 2019-02-20

Szybka wysyłka. Super kontakt. Polecam

5 / 5 2019-02-02

Polecam !!!

5 / 5 2019-01-25

Szybko,sprawnie .

5 / 5 2019-01-25

Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka wszystko w jak najlepszym porządku polecam

5 / 5 2019-01-22

Profesjonalnie i szybko, polecam

5 / 5 2019-01-21

Transakcja przebiegła bez problemów. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Sklep rzetelny, pracownica obsługująca go bardzo pomocna.

5 / 5 2019-01-20

Buty dla osoby niepełnosprawnej super. Bardzo łatwo się ubierają. Przesyłka ekspresowa. Polecam

5 / 5 2019-01-15

Transakcja bardzo szybka ,zamówione buty piękne i bardzo wygodne .Zakupy w sklepie to sama przyjemność Polecam!!!

5 / 5 2019-01-10

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-10

Doskonały produkt - kapcie dla starszej osoby, staranne wykonanie, sprawna i szybka dostawa

5 / 5 2019-01-06

sklep wiarygodny i zamowienia realizowane sa sprawnie. Ostatnia przesylke otrzymalam bardzo szybko.

2019-01-06

DuZy wybór, ceny przystępne, godny polecenia sklep.

5 / 5 2019-01-01

Super

5 / 5 2018-12-27

Świetne buciki! Bardzo szybka wysyłka! Szczerze polecam! Zakupy tu, to sama przyjemność.

5 / 5 2018-12-26

polecam zakupy w tym sklepie.

2018-12-20

Zamówiłam buty czarne, otrzymałam szare.

5 / 5 2018-12-17

Bardzo wygodne solidnie wykonane butki polecam !!!

5 / 5 2018-12-15

profesjonalnie

5 / 5 2018-12-13

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-12

Gorąco polecam, wszystko przebiegło bezproblemowo.

5 / 5 2018-12-09

Sprawna,szybka transakcja.zakupione buty tez ok.

2018-12-06

Prędkość światła w odpowiedzi na pytanie i w wysyłce towaru! Oby takich miejsc więcej. Dziękuję za ekspresową realizacje! W skali od 0-10 daje 100 pkt

5 / 5 2018-12-04

Super szybka dostawa, buty emel najlepsze

5 / 5 2018-11-14

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2018-11-10

Super butki Emela w dobrej cenie. Polecam sklep i ta markę. My już do drugiej córki kupujemy tylko te buty.

5 / 5 2018-11-08

OK

5 / 5 2018-11-06

Transakcja przebiegła idealnie. Dziękuję i polecam serdecznie..

2018-10-31

Niestety, ale buty ktore do mnie dotarly, nie byly w rozmiarze jaki zamawialam. Na opakowaniu widnial nr 41, a w srodku znalazlam nr 40. Osoby ktore pakuja towar winny sprawdzac co znajduje sie w srodku.

5 / 5 2018-10-29

Bardzo szybko i sprawnie zrobiłam zakupy, czytelna strona. Polecam

2018-10-26

Wszystko o.k

5 / 5 2018-10-26

Transakcja szybka i bezproblemowa. polecam

2018-10-20

wszystko przebiegło bardzo sprawnie

5 / 5 2018-10-15

Polecam!!!

5 / 5 2018-10-09

Wszystko ok.

2018-10-06

Serdecznie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-06

szybko solidnie

5 / 5 2018-09-02

super

5 / 5 2018-08-24

Jestem zadowolony

2018-08-22

Kolor inny niż na zdjeciu

5 / 5 2018-08-16

pozytywna

5 / 5 2018-08-11

pełen profesjonalizm. z czystym sercem mogę polecić ten sklep. szybko i konkretnie.

2018-07-29

Transakcja przebiegła bez zarzutów. Jedynie pan kurier okazał się być bardzo niemiłą osoba.

2018-07-19

Bardzo dobry kontakt. Natychmiastowe odpowiedzi na pytania. Produkty dobrej klasy za bardzo, bardzo rozsądną cenę.

5 / 5 2018-07-08

Wszystko super! Zamówiony towar dokładnie taki jak oczekiwałam,szybka transakcja i dostawa. Dziękuję.

5 / 5 2018-07-05

Super sklep i super artykuł

2018-07-01

Bardzo dobry

5 / 5 2018-06-28

POLECAM

5 / 5 2018-06-17

polecam!

5 / 5 2018-06-16

Polecam. Sprawnie i profesjonalnie. Miła transakcja

2018-06-10

Buty zakupione spełniły moje oczekiwania. Wszystko tak jak w opisie sklepu. Realizacja błyskawiczna.

5 / 5 2018-06-02

Dobry sklep, szybko i wygodnie ale zle vkazane rozmiarowki

2018-05-13

Bardzo dobry sklep. Nie mam nic do zarzucenia.

5 / 5 2018-05-13

Rewelacyjna obsługa,szybka dostawa

5 / 5 2018-05-11

Bezproblemowo, szybko. Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-04-29

Polecam wzsystkim

2018-04-25

REWELACJA

5 / 5 2018-04-25

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-22

Polecam

5 / 5 2018-04-21

Polecam sprzedawcę.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-04-13

sklep bardzo szybko realizuje zamówienia

5 / 5 2018-04-05

Profesjonalna obsługa, pełna zrozumienia dla klienta. Polecam ten sklep. Jakość i szybkość przesłania zamówionej paczki bez zarzutu.

5 / 5 2018-04-03

Szybka i sprawna wysyłka

5 / 5 2018-03-26

Polecam!

5 / 5 2018-03-25

Błyskawiczna dostawa towaru. Piękne buty .Polecam Firmę

5 / 5 2018-03-24

Super kontakt wysylka ekspresowa.Polecam

5 / 5 2018-03-23

polecam, obsługa, realizacja, kontakt, bardzo dobrze

5 / 5 2018-03-11

Polecam

2018-02-25

W 100% pozytyw

2018-02-21

Bez uwag

5 / 5 2018-02-18

wszystko sprawnie i szybko załatwione. jestem zadowolona

5 / 5 2018-02-18

ok, polecam

5 / 5 2018-02-18

Szybka obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-16

Kontak mailowy w ocenie celującej. Uzyskałam szybkie i profesjonalne odpowiedzi na kilka pytań. Bardzo miła obsługa.Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-09

ok POLECAM

5 / 5 2018-02-08

Polecam, wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-02-02

Realizacja zamowienia szybka polecam zakupy w tym sklepie . Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-30

Profesjonalna obsługa, pełna zrozumienia dla klienta. Polecam ten sklep. Jakość i szybkość przesłania zamówionej paczki bez zarzutu.

5 / 5 2018-01-28

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-01-27

Jestem zadowolony, wszystko w porządku, towar zgodny z opisem.

2018-01-24

bez zastrzeżeń, choć myślałem prze przesyłka będzie dzień wcześniej

5 / 5 2018-01-16

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-13

Wszystko OK, polecam

2018-01-11

Solidny

5 / 5 2018-01-09

sklep gorąco polecam, ceny atrakcyjne,szybka realizacja, dostarczony towar zgodny z opisem , to już mój drugi zakup i pełna satysfakcja

5 / 5 2018-01-08

Bardzo sprawnie, super kontakt

5 / 5 2017-12-29

Szybko i sprawie.Dziekuje!

5 / 5 2017-12-18

Polecam. Sprawnie i profesjonalnie. Miła transakcja

2017-12-15

Paczka była zapakowana w czarną folię, trochę zbyt miękko bo pudełka się pogniotły, buty na szczęście nie uszkodzone. Sklep w porządku, obsługa sprawna i komunikacja też.

2017-12-05

Rewelacja.

2017-12-03

Dzisiaj zamówiłam buciki jutro już były :)

5 / 5 2017-11-29

Wszystko profesjonalnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2017-11-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-25

Buty ZG z opisem, szybka obsługa. Polecam!!

5 / 5 2017-11-20

polecam

5 / 5 2017-11-16

Profesjonalnie, szybko i na temat. Polecam.

5 / 5 2017-11-13

Wszystko OK , polecam solidna firma.

5 / 5 2017-11-06

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2017-11-04

sklep wiarygodny i zamowienia realizowane sa sprawnie. Ostatnia przesylke otrzymalam bardzo szybko.

5 / 5 2017-10-29

Szybka realizacja i towar zgodny z opisem w dobrej cenie.

5 / 5 2017-10-22

SUper !

5 / 5 2017-10-18

obuwie są po prostu super, wygodne nogi w nich się nie męczą, można chodzić w nich od rana do wieczora dzięki

5 / 5 2017-10-17

Super polecam

2017-10-11

Wszystko załatwione sprawnie.

5 / 5 2017-10-02

Wszystko ok Ale wysyłka wolna

5 / 5 2017-09-23

Profesjonalna obsługa, polecam kazdemu ten sklep .Produkty dobrej jakości

5 / 5 2017-09-22

Doskonały sprzedawca i doskonały towar. Polecam.

5 / 5 2017-09-15

super!! Polecam!!

5 / 5 2017-09-14

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolona

5 / 5 2017-09-12

Profesjonalnie

5 / 5 2017-09-05

Transakcja bezproblemowa.Wszystko zgodnie z opisem. Mega szybka wysyłka! Buciki śliczne. pozdrawiam

5 / 5 2017-08-29

Mąż zadowolony:)

5 / 5 2017-08-22

szybka przesyłka , bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-08-20

Super obsługa. Przy wymianie towaru na inny rozmiar błyskawiczna dostawa wymienionego towaru. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Polecam.

2017-08-12

Nie ma na co narzekać

2017-08-02

Bez uwag.

5 / 5 2017-07-30

obsługa i towar ok

5 / 5 2017-07-29

jestem zadowolona

5 / 5 2017-07-24

ok polecam

5 / 5 2017-07-23

ok

5 / 5 2017-07-20

Dobra, profesjonalna obsługa; realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-07-17

Buty bardzo ładne, zgodne z opisem. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-08

Profesjonalnie

5 / 5 2017-07-06

Szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2017-07-04

PROFESJONALNA OBSŁUGA, BŁYSKAWICZNA DOSTAWA TOWARU,DOBRZE ZAPAKOWANEGO. POLECAM

5 / 5 2017-07-04

Profesjonalna obsługa. Wszystko zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2017-07-02

Pełna profeska, szybka wysyłka, sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-30

POLECAM

5 / 5 2017-06-29

Polecam sklep. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-28

polecam

5 / 5 2017-06-16

polecam

5 / 5 2017-06-12

Jestem bardzo zadowolona z produktu, jak również jakości obsługi. Zapisałam kontakt ze sklepem na przyszłość

5 / 5 2017-06-07

Działa sprawnie i szybko. Produkt zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-06-06

super sklep polecam

2017-05-30

sklep godny polecenia

5 / 5 2017-05-26

obsługa ok

5 / 5 2017-05-24

Działa sprawnie i szybko. Produkt zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-05-15

Polecam

5 / 5 2017-05-01

Polecam, sprawnie i bez zarzutów

5 / 5 2017-04-30

Wysoka jakość towaru, zgodna z opisem. Szybka wysyłka.

2017-04-20

bardzo przyjazny dla klienta

5 / 5 2017-04-12

Bardzo dobry sklep . Godny zaufania. Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-04-02

Wszystko OK. Polecam.

2017-03-31

Wszystko doskonale :)

5 / 5 2017-03-29

polecam

Rzetelne opinie o Dlastopy.pl

Dlastopy.pl

Siedziba
Rybnik

WWW
http://www.dlastopy.pl

Email
[email protected]

Telefon
324226231

Komórka
-

Infolinia
324226231

Logowanie