Kategorie: / Dom

Dmd24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dmd24.pl
5 / 5 2019-03-22

Opis zgodny z towarem, przesyłka szybka - 48 h

5 / 5 2019-03-21

Wszystko zgodnie z opisem, szybko, rzeczowo i miło.

5 / 5 2019-03-08

wszystko ok, polecam

5 / 5 2019-03-08

Sprawnie realizują zamówienia. Miałem wątpliwości, gdy okazało się, że sklep naprawdę nie ma swojej siedziby. Ale okazało się, że są to strachy na lachy. Jestem zadowolony ze sposobu i tempa załatwienia mojego zamówienia. polecam sklep.

5 / 5 2019-02-27

Dobry kontakt telefoniczny, towar szybko wsłany i dostarczony. Kółka do kabiny prysznicowej Polecam

5 / 5 2019-02-22

Firma solidna i wiarygodna, towar dostarczona szybko zgodnie z opisem.

5 / 5 2019-02-07

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2019-01-04

Profesjonalny Sprzedawca!!!

5 / 5 2018-12-17

Jestem zadowolony z realizacji zamówienia. Brakuje tylko instrukcji obsługi- łatwiej by się te rolki wymieniało.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo pozytywnie - dobry kontakt, towar jak w opisie i szybka wysyłka

5 / 5 2018-11-22

Polecam.

2018-11-12

Produkt, który zakupiłem był zgodny z ofertą na stronie internetowej sklepu.

2018-11-07

bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-11-05

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-21

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-04

Doskonały kontakt, błyskawiczna przesyłka. Polecam jak najbardziej zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-25

bardzo dobry i szybki serwis

5 / 5 2018-09-02

Pełny profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-08-21

Dobry sklep - szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-08-19

Korzystałem pierwszy raz. Jestem zadowolony obsługą i towarem.

2018-08-16

Bardzo dobry

2018-08-12

Sama przyjemność

5 / 5 2018-08-10

sklep zasługuje na najlepszą ocenę, polecam zakupy w DMD24

2018-07-28

Bardzo dobra obsluga, błyskawiczna wysylka.

5 / 5 2018-07-20

Bardzo konkretna i rzetelna informacja telefoniczna o produkcie. Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-18

Miły kontakt, szybka wysyłka. Polecam!!!

5 / 5 2018-07-12

Polecam.

5 / 5 2018-07-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka i bezproblemowa wymiana uszkodzonej fabrycznie deszczownicy. Polecam sklep

2018-06-29

Dostawa w pełni zgodna z zamówieniem, na czas, żadnych problemów. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-06-08

produkt zgodny z opisem błyskawiczna realizacja zamówienia polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-30

Bardzo dobra obsługa najmniejszych problemów. Polecam.

2018-05-30

Godny polecenia.

5 / 5 2018-05-07

Polecam. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie

2018-04-23

Sklep skorzystal z innego kuriera niz wyraznie wskazuje na stronie przy zamowieniu (DPD za prawie 19 zl), a paczka zostala wyslana inPostem, przez co czekalem 5 dni na dostawe (sumarycznie od zlozenia zamowienia do otrzymania paczki prawie 9 dni). Wolna reakcja na zlozone zamownienie: zamowienie zlozone i oplacone w srode wieczorem, paczka zostala wyslana dopiero w poniedzialek. Sklep nie odpowiedzial na maila z opisem zaistnialem sytuacji - zadnego wyjasnienia/ przeprosin.

5 / 5 2018-04-21

sprzedawca godny polecenia. szybka i bezproblemowa transakcja. w 100% polecam.

5 / 5 2018-04-11

Wszystko sprawnie,szybko.Polecam

5 / 5 2018-03-15

Sprawnie szybko i bez jakichkolwiek zastrzerzen

2018-03-12

Witam tranzakcja zgodna z opisem, wszystko przebieglo bez problemow moge polecac tego sprzedawce

2018-03-04

Błyskawiczna przesyłka dobrze zapakowana - pełen pozytyw

2018-03-01

wszystko ok:)

5 / 5 2018-02-26

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Szybko ,fachowo i profesjonalnie. Polecam

2018-02-19

bardzo dobra

5 / 5 2018-02-09

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

2018-02-07

Sklep pracuje świetnie. Błyskawiczny kontakt. Świetna sprawność realizacji transakcji. Kompetentne udzielanie wyjaśnień i informacji. Same pozytywy.

5 / 5 2018-01-28

Polecam

5 / 5 2018-01-23

ok

5 / 5 2018-01-10

Profesjonalna obsługa.Błyskawiczna dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-12-27

polecam, uprzejmie, profesjonalnie, miło

2017-11-30

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-30

Szybka i miła obsługa. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Gorąco polecam:-)

5 / 5 2017-10-30

Polecam zakupy w sklepie, bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka realizacja i wysyłka towaru. Towar dostarczony bez uszkodzeń.

5 / 5 2017-10-21

Łatwy kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka, jedyny minus- brak możliwości odbioru osobistego

2017-10-07

Bardzo miła obsługa i fachowa pomoc.

5 / 5 2017-10-06

dobra i konkretna obsługa klienta , jestem zadowolony .

5 / 5 2017-10-06

Szybka, profesjonalna, miła obsługa - gorąco polecam!

2017-10-03

Sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-30

Świetny kontakt, szybka wysyłka, wszystko na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2017-08-20

dobra. Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z ofertą.

5 / 5 2017-08-19

Kontakt, zakup, dostawa, zaufanie - to najważniejsze dla kupującego. Takie właśnie miałem odczucia podczas realizacji transakcji. Super, polecam.

5 / 5 2017-08-11

Transakcja przebiegła rewelacyjnie. Wszystko bezproblemowo i na wszystko tak jak poprosiliśmy. Towar wysłany za granicę szybko i sprawnie. JBateria łazienkowa bardzo ładna i solidna. Wszystko zgadza się z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2017-08-06

Polecam! Wszystko szybko i solidnie!

5 / 5 2017-08-02

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-21

wszystko na najwyzszym poziomie polecam

5 / 5 2017-07-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Poziom jak w każdym porządnym sklepie, dbającym o klienta. Polecam!

5 / 5 2017-07-21

Super kontakt, szybka obsługa, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-07-18

Bardzo szybka wysyłka.

2017-05-24

Godny polecenia.

2017-05-24

Dosyć słaby czas realizacji zamówienia ale przesyłka dobrze zapakowana, wszystko się zgadzało.

5 / 5 2017-05-15

Bardzo dobry sklep, natychmiast znalazłem poszukiwany towar. Polecam!

2017-05-10

Godny polecenia :)

5 / 5 2017-04-29

Szybko i bez problemu. Dziękuję

2017-04-04

wszystko przebieglo pomylsnie

Rzetelne opinie o Dmd24.pl

Dmd24.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://dmd24.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 666 874 293

Komórka
+48 696 705 605

Infolinia
-

Logowanie