Kategorie: / Komputery / RTV / Telefony / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Sport / Motoryzacja / Artykuły Medyczne / Film i Muzyka / Erotyka

Dmtrade.pl Opinie Klientów

4.75/5.00 - ilość ocen: 64
opinie o Dmtrade.pl
2019-03-22

Trudno jest mi wyrazić opinię o sklepie ponieważ jeszcze nie korzystałem z usług

5 / 5 2019-03-14

polecam

2 / 5 2019-03-06

Nie polecam a raczej przestrzegam. Zamówiłem antenę satelitarną która dotarła do mnie uszkodzona. Sklep odmówił przyjęcia reklamacji ponieważ nie spodobał im się protokół szkody wystawiony przez kuriera. Sprawa trafiła do rzecznika praw konsumentów i być może na drogę sądową. Omijajcie cwaniaków szerokim łukiem.

5 / 5 2019-02-13

Super

5 / 5 2019-02-12

Od pewnego czasu sklep ma problem szybkością realizacji zamówienia oraz weryfikacją zawartości przesyłki.

2019-01-31

oki

5 / 5 2019-01-29

Sklep ok. produkty są na czas i w dobrej cenie.

2019-01-26

Sklep wysyła świadomie niesprawny sprzęt . A może się uda i nie będzie się chciało klientowi reklamować . W moim przypadku prosiłem o wymianę wadliwego urzadzenia na inne sprawdzone - nie przysłano sprawnego egzemplarza . nie zwrócono też za koszty przesyłki.

2019-01-01

Sklep godny polecenia.

2019-01-01

ok.

2 / 5 2018-12-17

Zdecydowanie nie polecam. Terminy realizacji na stronie są bez znaczenia - po złożeniu zamówienia dostałem informację o braku produktu na stanie. Ostatecznie, po długim oczekiwaniu, wysyłane są produkty niezgodne z zamówieniem. Powoduje to konieczność ich odesłania i generuje dodatkowe koszty. Sam zwrot pieniędzy to dodatkowe kilka tygodni. Żenada, a nie sklep!

5 / 5 2018-12-08

Przyjemna i bardzo rzelelna obsługa.Szybkie realizacje zamówień .Polecam

5 / 5 2018-11-24

Polecam.

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-17

Cenie sobie ten sklep za profesjonalizm i podejście do klienta. Towar był zgodny z opisem i dostarczony bardzo szybko. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-12

Bardzo dobry kontakt I swietny sprzet. Bardzo polecam profesjonalne podejscie do klienta. Szczerze polecam I osobiscie powroce :))

5 / 5 2018-11-02

Super sklep. super towar!!!!

2018-10-15

pozytywny

5 / 5 2018-10-04

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-22

Super polecam, wszystko w jak najlepszym porządku.

2018-08-26

Bardzo dobra

2018-08-25

Świetna obsługa

5 / 5 2018-08-23

Szybka i profesjonalna obsługa sklepu, zamówiony towar otrzymałem na drugi dzień, paczka spakowana bezpiecznie, nic nie zostało uszkodzone, sprzęt jak najbardziej zgodny z opisem w sklepie, a nawet lepszy, polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-06

bardzo szybka ,sprawna i kompetentna obsługa klienta

5 / 5 2018-07-13

Jednym słowem SUPER.

5 / 5 2018-07-03

bardzo pozytywna

2018-06-12

Bardzo dobry sklep i fachowa obsługa

5 / 5 2018-06-03

Sklep z konkurencyjnymi cenami szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-26

Polecam

3 / 5 2018-05-26

STANOWCZO ODRADZAM !!! FIRMA DMTtrade PRZEZ PONAD ROK NIE WYWIĄZAŁA SIĘ Z UWZGLĘDNIONEJ REKLAMACJI I ODSTĄPIENIA KONSUMENTA OD UMOWY. POMOGŁO JEDYNIE PRZEDSĄDOWE WEZWANIE DO ZAPŁATY. SZKODA CZASU I NERWÓW !

2018-05-16

Właściciel zatrudnił do spraw reklamacji jakiegoś amatora/nieuka.Dopiero gdy mailowo go pouczyłem o co chodzi w tym urządzeniu był w stanie przysłać mi poraz drugi pilota sprawnego.Pierwszy raz odesłał niesprawny mówiąc mi że jest przecież sprawny.Jednakże obciążył mnie kosztem przysłania.Tak w tej hurtowni postępuje się z kupującymi.Omijajcie ich z daleka.

5 / 5 2018-05-13

Bardzo szybka przesyłka , kontakt bez zastrzeżeń, towar w 100% odpowiada opisowi na stronie na dodatek konkurencyjna cena sprawia że bardzo często korzystam z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-12

Duży wybór, szybka dostawa

2018-05-04

dziękuję za sprawną obsługę

2018-04-26

KONTRAHENT GODNY POLECENIA.

2018-04-23

Trafiłem na sklep a raczej pracownika sklepu - specjalistę d/s obsługi klienta - Roberta W. , który miał problem z udzieleniem odpowiedzi na proste pytanie przez przeszło dwa miesiące. Kiedy juz łaskawie odezwał się po moim kilkukrotnym przypominaniu się ponownie zapadł się pod ziemie i nie chce z jakimś niepojętym uporem przesłać mi na emaila to co obiecał. Podczas rozmowy telefonicznej, twierdził, że tekst ma juz prawie gotowy tylko jeszcze mała korekta tekstu i wysyła. Totalna cisza, która dla mnie jest skrajnym dowodem na kretactwa tego pana. Sprzedano urządzenie, które nie działa tak jak napisano w instrukcji. Najpierw był problem z uzyskaniem pełnej instrukcji w języku polskim. A teraz chce mi się wmówić, że urządzenie jest dobre ,ale nie chce mi tego sklep napisać.

5 / 5 2018-04-23

Duży wybór, szybka wysyłka. Widać, że solidni ludzie prowadzą solidną firmę.

5 / 5 2018-04-13

Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Szybka, sprawna realizacja zamówienia. Dobra obsługa klienta - pomoc w sprawie zamówienia oraz odpowiedzi do pytań udzielana szybko i konkretnie. Zachęcam do kupna w tym sklepie ;)

5 / 5 2018-04-10

Wszystko ok, z mojej strony polecam, nie raz robiłem w tym sklepie zakupy.

2018-04-08

bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-04-04

Super sklep.Bogata oferta w przystępnie niskich cenach.

2018-03-31

Firma godna zaufania

2018-03-25

bardzo dobra

5 / 5 2018-03-17

Super sklep

5 / 5 2018-03-02

Profesjonalna obsługa, szeroki asortyment ,dobra cena zwłaszcza przez b2b. Błyskawiczna wysyłka.Towar dobrze zapakowany.

2018-03-02

Kupiłem tuner HD Xc 406p, ktory okazał się uszkodzony.Odpowiedzialnością za to mnie obciążono. Sprawę kieruję do organów ścigania !!!!

5 / 5 2018-02-24

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Szybko sprawnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-23

Sklep ok. Wszystko było tak jak trzeba. Było sporo towaru. Wszytko jak najlepiej działa. Towary zgodne z zamówieniem. Jestem stałym i zadowolonym klientem. Polecam jak najbardziej ten sklep. Pozdrowienia dla sklepu. Adam B.

5 / 5 2018-02-20

Bardzo dobra oferta ,przejrzysta strona .Polecam.

5 / 5 2018-02-12

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt, szybka wysyłka! Polecam!!!

5 / 5 2018-02-10

fajna obsługa i szybka wysyłka

5 / 5 2018-01-07

To nie pierwsze zakupy w tym sklepie.I jak zwykle nie zawiodłem się.Szybka dostawa,odpowiednia cena oraz duży wybór towaru to według mnie decyduje o wyborze sklepu.

2 / 5 2017-12-14

Nie polecam tego sklepu nikomu, nawet mojemu wrogowi. Dość często korzystam ze sklepów internetowych, ale pierwszy raz spotykam się z arogancją i oszustwem polegającym na tym że zamówiony towar był niezgodny z zamówieniem i wystawionym paragonem. Na reklamację nie otrzymałem odpowiedzi, ani przysłanie właściwego towaru, wręcz próbowano jeszcze raz przysłać mi niewłaściwy towar. Krótko mówiąc sprawa trafiła do sądu. Jak nie chcecie mieć problemu, to nie radzę nikomu tu kupowania. Jak widać z pozostałych opinii są opinie podobne, a wiele innych jest dorabianych odbiegających od rzeczywistości.

5 / 5 2017-12-07

Szybka dostawa, smartfona kupiłem niezawodnego, już mój drugi model telefonu marki Siswoo.

5 / 5 2017-12-05

Godny polecenia, niskie ceny, szybka dostawa

5 / 5 2017-11-28

Gorąco polecam

5 / 5 2017-11-26

Super sklep. Towar w sklepie w dobrych cenach. Wszystko co potrzebne do odbioru TV-SAT oraz inne rzeczy. Doskonały kontakt oraz porady.

5 / 5 2017-11-17

super sklep

5 / 5 2017-11-07

sklep ok godny polecenia

5 / 5 2017-10-30

Polecam. Szeroki asortyment, dobre ceny, szybka dostawa.

5 / 5 2017-10-28

Wszystko ok.

2017-10-12

Obsługa sklepu poniżej krytyki. Nieuprzejmi. Podczas rozmowy telefonicznej potrafią się specjalnie rozłączyć aby nie słuchać narzekań. Podczas składania reklamacji zachowują się jakby robili łaskę że przyjma.

2017-10-09

Współpracuje z DMTrade od ponad 5 lat i niegdy nie było problemu. Naprawdę warto! Najniższe ceny produktów i oczywiście wysyłka towaru w ten sam dzień. Co się tyczy reklamacji to miałem tylko jedna, która przebiegła błyskawicznie i oczywiście wymiana towaru na nowy.

5 / 5 2017-10-09

Polecam

5 / 5 2017-10-02

Polecam

2017-10-01

Sklep zachował się bardzo małostkowo. Jak oni popełnili błąd przy wysyłce i wysłali na zły adres to oczekiwali mojej wyrozumiałości, ale jak ja chciałem zwrócić odkurzacz automatyczny, bo nie był w stanie przejechać przez listwy podłogowe to zaczęli się wykręcać, że nie mogę zwrócić bo wziąłęm fakturę więc nie jestem konsumentem tylko firmą. Perfidne wykorzystanie kruczka prawnego do tego żeby zmusić klienta do rezygnacji z prawa zwrotu. Bardzo słabe ;-(((

5 / 5 2017-09-30

Polecam. Szybko i fachowo.

5 / 5 2017-09-30

polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-23

Transakcje przeprowadzane błyskawicznie, fachowa obsługa i pełen profesjonalizm.

2017-09-06

Jak dla mnie bardzo spoko sklep z elektroniką i rtv. Kupowałem u nich kilka rzeczy i żadnych problemów nie mam ani reklamować nie musiałem. Fajna jakość sprzętu, i jak dla mnie solidna firma.

2017-08-28

Pozytywna.

2017-08-25

Jak dla mnie dobry sklep, mają dobry sprzęt komputerowy i sporo nowości jeśli chodzi o elektronikę. Zawsze do nich wpadam i nigdy problemów nie miałem

3 / 5 2017-08-19

Kilka razy kupowałem w tym sklepie. Jak się uda kupić dobry towar to jest ok. Ale jak z towarem jest coś nie tak to zapomnij o jakichkolwiek prawach konsumenta. Serwis jest bardzo kiepski, wszystkie koszty wysyłek są po stronie klienta, o wszystko trzeba się wykłócać lub sądzić. ODRADZAM

5 / 5 2017-08-12

Sklep godny polecenia. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem bez uszkodzeni i jest sprawny. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo

5 / 5 2017-08-09

Sklep jest godny zaufania, polecam go wszystkim tym którzy chcą dobrze zainwestować swoje pieniądze w daną rzecz. Szybka i profesjonalna obsługa.

2017-06-27

Bardzo atrakcyjne ceny smartfonów. Mam telefon od marki Siswoo od ponad czterech miesięcy i przyznam, że stosunek ceny do jakości jest rewelacyjny.

5 / 5 2017-06-23

Polecam Każdemu, miła i rewelacyjna obsługa, bardzo szybka dostawa. Zamówiłem o godz. 14-tej, a następnego dnia o godz. 8-ej rano był kurier, nie wierzyłem, że to moja przesyłka, jestem bardzo zadowolony z tego sklepu i zamówionych artykułów. Jeszcze Raz Polecam Każdemu i Pozdrawiam Tą Obsługę......

5 / 5 2017-06-13

Szybka i miła obsługa. Towar otrzymałem następnego dnia po wpłacie.

2017-06-01

Zawsze będę polecał. Są spoko. Pozdrawiam jak coś będę miał do kupienia to na pewno u was.

5 / 5 2017-05-30

Od momentu złożenia zamówienia do otrzymania towaru mineło 36 godzin. Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-26

szybka dostawa dobra jakosc

5 / 5 2017-05-22

sklep super

2017-05-11

Działa bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-04

polecam

5 / 5 2017-04-26

Ogromnie polecam! Świetna obsługa klienta, będąc laikiem można "męczyć" nawet najprostszymi i najgłupszymi pytaniami, a cierpliwie doradzają :) aż miło patrzeć, że w Polsce mamy tak prężnie rozwijające się, profesjonalne firmy! Pozdrawiam :)

5 / 5 2017-04-16

bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2017-04-07

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-05

Rzetelny sklep. Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka. Wszystko spraenie i skutecznie. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-04-01

sklep prowadzony bardzo dobrze, dobry kontakt i szybka wysyłka

2 / 5 2017-03-31

Zdecydowanie nie polecam jakichkolwiek zakupów w tym sklepie, sprzedają wadliwy towar i wmawiający klientowi że tak ma być, że ‘sprzęt jest zgody ze specyfikacją producenta’. Nie dostarczają polskich instrukcji obsługi co jest wymagane przez Polskie prawo. Jako sprzedawcy nie poczuwają do jakiejkolwiek odpowiedzialności za sprzedawany towar. Nie chcą zwracać pieniędzy za wadliwy towar, nie chcą wymieniać na inny wolny od wad (nawet droższy za dopłatą kupującego). Odsyłają do serwisu, a później do klienta bez skutecznej naprawy... W kontaktach aroganccy, nie posiadający fachowej wiedzy z zakresu działania sprzedawanych przez siebie urządzeń. Oprogramowanie w tunerach – jak pisał ktoś przede mną – rzeczywiście jakieś 'lewe' bo nie dające się zaktualizować. Jeśli ktoś chce być zadowolony z zakupu polecam omijać ten sklep szerokim łukiem.

Rzetelne opinie o Dmtrade.pl

Dmtrade.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.dmtrade.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie