Kategorie: / Komputery / Zegarki i biżuteria / Motoryzacja

Dobradecyzja.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.60
opinie o Dobradecyzja.pl
5 / 5 2019-03-23

Transakcja przebiegła bez problemu... Polecam

4 / 5 2019-03-16

Dobry początek życzę sukcesu :)

5 / 5 2019-02-27

super

3 / 5 2019-02-27

ok

5 / 5 2019-02-21

Wszystko zgodnie z oczekiwaniam

5 / 5 2019-02-17

Sklep działa szybko i profesjonalnie. Nawet w przypadku potrzeby poprawki na fakturze reakcja jest szybka i skuteczna. Produkty są dobrze zapakowane i zgodne z zamówieniem. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2019-02-02

Bardzo miła obsługa i szybka realizacja. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-24

Bardzo pozytywnie oceniam pracę sklepu. Przesyłka dotarła bardzo szybko.

5 / 5 2019-01-19

Super sklep.Polecam!!!!

4 / 5 2019-01-16

dobrze wyposażony, o przystępnych cenach i bardzo wyczerpujących informacjach dotyczących produktów....

5 / 5 2019-01-10

Bardzo przyjemna i fachowa obsługa.

4 / 5 2019-01-04

Szybka wysyłka, kupiłem zegarek w dobrej cenie, jestem zadowolony, polecam

5 / 5 2019-01-02

Spory wybór baterii do laptopów.

4 / 5 2018-12-16

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-12-14

bardzo dobry kontakt,szybka przesyłka.gorąco polecam ten sklep

5 / 5 2018-12-13

Towar zgodny z opisem, niska cena,dokładne informacje na maila o stanie realizacji zamówienia. Szybka wysyłka. Polecam

4 / 5 2018-11-24

Sklep i Sprzedający jak najbardziej godny polecenia. Wszystko szybko, sprawnie. Produkt zgodny z opisem.

4 / 5 2018-11-10

Szybka dostawa , towar dobrze zapakowany i kontakt ze sklepem ok.Polecam.

5 / 5 2018-10-27

Transakcja dokonana w tempie ekspresowym. POLECAM!!!

4 / 5 2018-10-23

Szybka i bezproblemowa dostawa. Kupiłem baterię do della xps m1330 i jestem zadowolony. Polecam

4 / 5 2018-10-23

ok

5 / 5 2018-10-19

Pomocna i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-10-15

Ze spokojem mogę polecić zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa, towar rewelacja!

3 / 5 2018-10-12

dobra obsłuda

5 / 5 2018-10-11

zakup w sklepie warty polecenia bardzo szybka realizacjia zamowienia.POLECEM zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-27

Godny polecenia

4 / 5 2018-09-16

Rzetelni. Na bieżąco informują mailowo o postępie/etapie wysyłki. Produkt i opakowanie zgodne z opisem i zdjęciami. Polecam

5 / 5 2018-08-16

super transakcja, dobry kontakt szybka paczka polecam!!!

5 / 5 2018-08-11

Bardzo dobry sklep. Profesjonalnie pod każdym względem. Bateria działa i jestem zadowolony.

5 / 5 2018-08-10

polecam

5 / 5 2018-08-06

Szybka transakcja. Dobry kontakt ze sprzedającym Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-07-23

Szybka dostawa! Polecam sklep!

5 / 5 2018-07-18

ZNAKOMITY!!!

5 / 5 2018-07-09

Ok

5 / 5 2018-07-08

bardzo dobra!!!! kontakt, szybkość i jakość produktu

5 / 5 2018-06-26

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-06-26

Bardzo dobra obsługa i błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2018-06-25

Towar przyszedł szybko, był dobrze zabezpieczony i oczywiście sprawny. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Bardzo sprawnie i fachowo zrealizowane zamówienie, towar zgodny z opisem. Polecam!

4 / 5 2018-06-16

polecam

5 / 5 2018-06-10

TAK TRZYMAĆ

5 / 5 2018-06-03

OK

5 / 5 2018-05-21

OK

5 / 5 2018-05-20

zdecydowanie profesjonalnie

4 / 5 2018-05-18

Zdecydowanie polecam sklep dobradecyzja.pl bardzo dobry kontakt, szybka realizacja oraz produkt zgodny z opisem wraz z kartą gwarancją.

4 / 5 2018-05-11

wszystko ok, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-04

Polecam

5 / 5 2018-05-03

Super zakup

5 / 5 2018-04-23

transakcja przebiegła pomyślnie.POLECAM

5 / 5 2018-04-21

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-21

Pierwsza transakcja - i pewnie nie ostatnia.

5 / 5 2018-03-12

Polecam zakupy w tym sklepie. Pełna satysfakcja.

5 / 5 2018-02-18

szybka i bezproblemowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-02-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. EXPRESOWA wysyłka.Polecam.

5 / 5 2018-02-10

Rewelacyjny sklep.Towar przyszedł bardzo szybko dokładnie taki jak chciałem. Obawiałem się trochę bo cena była dość niska ale okazało się, że jest to oryginalna bateria i trafiłem bardzo dobrą okazję. Polecam!!!

4 / 5 2018-01-30

sklep godny zaufania

4 / 5 2018-01-23

Szybk, bez problemów, polecam.

5 / 5 2018-01-23

Polecam!!! Szybko, bezproblemowo, absolutnie żadnych zastrzeżeń ani do sklepu, ani do towaru.

5 / 5 2018-01-16

OK

5 / 5 2018-01-09

polecam, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

4 / 5 2017-12-16

BARDZO DOBRY SKLEP SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIEŃ POLECAM

5 / 5 2017-12-05

Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamowienia, profesjonalna, uprzejma obsluga.

5 / 5 2017-12-04

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa oraz przesyłka. Jestem bardzo zadowolona.

4 / 5 2017-11-28

Bardzo szybka dostawa. polecam!

3 / 5 2017-11-22

towar dotarł ale transport to 2 dni więcej niż deklarowano

5 / 5 2017-11-21

nie znam bo mało miałem do czynienia, ale pierwsza transakcja pomyślna! Wszystko jak należy!

5 / 5 2017-10-26

Polecam

5 / 5 2017-10-20

Moja opinia o sklepie jest bardzo dobra

4 / 5 2017-10-15

Bardzo dobry kontakt.

4 / 5 2017-10-05

Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń polecam sklep.

5 / 5 2017-09-30

Wszystko zgodnie z ustaleniami, polecam sklep. Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2017-09-14

wszystko ok, super, rewelacja

5 / 5 2017-09-02

Bardzo dobry skklep. Zakupy bez problemów.

5 / 5 2017-08-31

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, bardzo dziękuję i polecam

4 / 5 2017-08-20

Wydaje się być bardzo dobry, szybka dostawa.

4 / 5 2017-08-16

dobra obsługa. szybka wysyłka. polecam

5 / 5 2017-08-11

opinia o sklepie i obsłudze 6z plusem.

5 / 5 2017-07-20

Polecam !!!!

5 / 5 2017-07-10

jestem bardzo zadowolony z całej transakcji i informowania mnie na biezaco o wszystkim.

4 / 5 2017-06-28

Sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar jak najbardziej w porządku, zgodny z opisem.

4 / 5 2017-06-20

Bez zarzutu...

4 / 5 2017-06-13

wszystko jak w opisie, jestem zadowolony

4 / 5 2017-06-03

Szybko i tanio. Polecam.

4 / 5 2017-05-26

Polecam. Standardy zgodne z istniejącymi w sieci

5 / 5 2017-05-20

Towar zgodny z opisem

4 / 5 2017-05-15

szybko i dobrze

4 / 5 2017-05-05

Szybkość realizacji dobra

5 / 5 2017-05-04

Bardzo dobry

4 / 5 2017-05-02

sklep wart polecenia

5 / 5 2017-04-29

Wszystko b. dobrze Terminy, jakość komunikacji i doręczenia

4 / 5 2017-04-20

Polecam :) Znalazłem zegarek taniej niż wszędzie indziej, zamówiłem i działa:) Zamówiłem produkt w czwartek po 16 a dostałem w poniedziałek przed 11.

4 / 5 2017-04-19

Dokonanie zakupu w sklepie jest proste i nie zajmuje wiele czasu.

5 / 5 2017-04-16

Gorąco polecam. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-04-04

Bardzo dobry sklep.Błyskawiczna przesyłka.

4 / 5 2017-04-02

szybko i sprawnie

4 / 5 2017-03-28

Wszystko w porządku, polecam.

Rzetelne opinie o Dobradecyzja.pl

Dobradecyzja.pl

Siedziba
Skoczów , Kiczyce

WWW
http://www.dobradecyzja.pl

Email
[email protected]

Telefon
515897253

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie