Kategorie: / Książki / Film i Muzyka

Dobreksiazki.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 128
opinie o Dobreksiazki.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam sklep profesjonalnie szybko dobre pozycje. super szybka przesylka

2019-03-23

Transakcja jak zawsze bez zarzutu, dlatego chętnie wracam :)

2019-03-21

Bardzo dobry, profesionalny serwis!

5 / 5 2019-03-09

Wszystko super

5 / 5 2019-03-06

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-21

Szybko, sprawnie i w dobrej cenie.

2019-02-02

Na pewno skorzystam jeszcze z usług dobreksiazki.pl :)

5 / 5 2019-01-21

polecam

2019-01-19

Generalnie bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-01-15

polecam,pozdrawiam i dziękuje

5 / 5 2019-01-11

Polecam zakupy w tym sklepie. Książki otrzymałam bardzo szybko w stanie idealnym. Nie zawiodłam się.

2019-01-08

Zapewne jeszcze skorzystam. Wszystko jak najbardziej w porządku

2019-01-07

Przesyłka przyszła w idealnym stanie w przeciagu 2 dni od zamowienia

2019-01-07

Fajny sklep,łatwo się kupuje i najważniejsze odbiór w każdym kiosku RUCHU.

2018-12-30

Sprawnie i tanio ;)

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalna obsługa, szybko i bez problemów dostarczony towar. Polecam

5 / 5 2018-12-25

jestem zdowolona, polecam !

5 / 5 2018-12-22

Bardzo dobry sklep. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-20

Polecam

5 / 5 2018-12-18

Bardzo szybka i bezproblemowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-12-14

szybka i dobra dostawa

5 / 5 2018-12-11

Polecam. Szybko, sprawnie i zawsze na czasie; duży wybór i miła obsługa. Korzystam od lat!

5 / 5 2018-12-10

Polecam

5 / 5 2018-11-26

wszystko ok

5 / 5 2018-11-24

Polecam!

5 / 5 2018-11-24

pozytywna

5 / 5 2018-11-18

Szybka i sprawna wysyłka. Bardzo dobra jakość książek.

2018-11-09

Chwila i jest

5 / 5 2018-11-02

Polecam

5 / 5 2018-10-26

Profesjonalna obsługa. Paczka dotarła bardzo szybko....polecam sklep

5 / 5 2018-10-19

polecam, wszystko super

2018-10-17

swietny zakup,100% zadowolenia :))))

5 / 5 2018-10-12

Bardzo sprawna i szybka obsługa

5 / 5 2018-10-07

Dzięki za transakcję. .Na pewno wrócę do tego sklepu. Polecam i serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2018-10-03

POLECAM TEN SKLEP PRZYJEMNIE BYŁO ROBIĆ W NIM ZAKUPY

5 / 5 2018-09-26

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-22

Szybko i profesjonalnie. Polecam paczkę w ruchu.

2018-09-17

Przesyłka dotarła zalana, książki nie były odpowiednio spakowane (brak folii na kartonie), więc całe przemokły. Od tygodnia czekamy na zamówione książki.

2018-09-12

Sklep godny polecenia .Jedynie ocena zapakowania przesylki ma jedną gwiazdke mniej poniewaz uwazam ze powinna byc dodatkowo szczelnie zapakowana w folie (z uwagi na wilgotnosc powietrza ,deszcz) ksiazki jednak sa w stanie idealnym,kartki sie nie pofalowały co lubi sie nestety dziac w za duzej wilgotnosci wiec stąd taka uwaga co do pakowania dodatkowo w folie

5 / 5 2018-09-10

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-09-09

OK. POLECAM :)

5 / 5 2018-09-04

polecam

2018-09-02

Kolejny raz korzystam, poleca!!!

5 / 5 2018-08-31

Polecam! Błyskawiczna obsluga zamówienia!

5 / 5 2018-08-30

Jest ok, szkoda, że nie wysyłają kolejnego dnia ale może wynikało to z wielkości mojego zamówienia. Poza tym - cacy!

5 / 5 2018-08-24

Korzystam od lat polecam serdecznie; szybko, profesjonalnie, tanio.

5 / 5 2018-08-23

Kolejny zakup, najlepsza cena na rynku, szybka dostawa,... będą następne :)

5 / 5 2018-08-23

Polecam zakupy

5 / 5 2018-08-15

Polecam ten sklep ponieważ jako jedyny bardzo szybko realizują zamówienia i dostarcza przesyłkę .

5 / 5 2018-08-14

Bardzo przyjemne, szybkie i bezproblemowe zakupy

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalna obsługa. Zakupy szybkie i przyjemne. Polecam.

5 / 5 2018-07-25

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam

5 / 5 2018-07-22

Polecam!

5 / 5 2018-07-09

Profesjonalna obsługa. Będę polecać znajomym.

5 / 5 2018-07-07

polecam

5 / 5 2018-06-29

Wszystko przebiegło prawidłowo. Polecam.

5 / 5 2018-06-26

Szybko i sprawnie towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam

5 / 5 2018-06-24

SUPER!

5 / 5 2018-06-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-11

Wzorowo, polecam !

5 / 5 2018-06-10

Polecam.

2018-06-09

w porzadku

5 / 5 2018-06-09

Przyciągnęły mnie niskie ceny, zaskoczyło mnie szybkie otrzymanie zamówienia, bardzo spodobało mi się profesjonalne zapakowanie książek. Polecam szczerze!

5 / 5 2018-05-26

Wszystko OK , polecam.

5 / 5 2018-05-24

Super

5 / 5 2018-05-19

Transakcja odbyła się szybko i bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-11

Oceniam na super

5 / 5 2018-05-09

Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa. Aha. I ceny konkurencyjne. Z pewnością zamówię TU wiele książek. Polecam!

5 / 5 2018-05-07

wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-05-01

Profesjonalna opinia, bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-30

Na pewno bede stałym klientem .Polecam

5 / 5 2018-04-29

Szybka wysyłka, bardzo miła obsługa telefoniczna. Serdecznie polecam.

2018-04-28

Same zalety z zakupów.

5 / 5 2018-04-27

polecam

5 / 5 2018-04-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło bezproblemowo.

2018-04-23

Wszystko przebiegło O.K.

5 / 5 2018-04-21

polecam

5 / 5 2018-04-20

Szybko i zręcznie

5 / 5 2018-04-18

POLECAM

5 / 5 2018-04-18

Polecam!

5 / 5 2018-04-17

Profesjonalna obsługa, wszystko otrzymałam szybko i bez problemów. Polecam!

5 / 5 2018-04-17

jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-04-15

Kasiazka doszla w jednym kawalku i szybko! Polecam!!!

5 / 5 2018-04-07

Polecam

5 / 5 2018-04-04

Wszystko ok .

5 / 5 2018-04-01

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-03-28

Szybko, dobrze zapakowane, książki w nienaruszonym stanie co jest dla mnie bardzo ważne. Polecam ! :)

2018-03-26

Dobrze

5 / 5 2018-03-26

OK. Polecam

5 / 5 2018-03-25

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-03-22

Super :)

5 / 5 2018-03-19

szybko i sprawnie. bez problemow

5 / 5 2018-03-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-14

Realizacja zamówienia bardzo szybka. Solidne opakowanie. Duży plus za możliwość odbioru paczki w kiosku Ruch blisko miejsca zamieszkania.

5 / 5 2018-03-08

polecam zakupy

2018-03-04

bardzo dobra obsługa! idealny sklep dla osób cierpiących na "książkoholizm"

5 / 5 2018-02-19

Polecam

5 / 5 2018-02-11

Bardzo dobry sklep. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-11

Poleciłem ten sklep znajomym i z tego co wiem trzy osoby dokonały zakupów i także są zadowolone

5 / 5 2018-02-06

Super szybko i sprawnie. Polecam!

2018-02-05

OK , można kupować

2018-02-02

ogólna ocena: bardzo dobrze

5 / 5 2018-01-22

Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem. Książka i paczka lekko zgnieciona na brzegu w transporcie.

5 / 5 2018-01-20

Superancko polecam w trzy

2018-01-19

Sklep oferuje książki w dobrej cenie, cena dostawy też jest konkurencyjna. Mysle o kolejnych zakupach.

5 / 5 2018-01-19

bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-01-11

Polecam

5 / 5 2018-01-09

Profesjonalna obsługa, zrealizowanie zamówienia bardzo szybka, jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-06

Super. Szybko I bez problemow

2018-01-05

Zadowolony klient

5 / 5 2018-01-04

Polecam gorąco.Nie mam grama zastrzeżeń czy uwag.Wszystko pierwsza klasa.

5 / 5 2017-12-30

polecam zakupy w tym sklepie

2017-12-29

Sklep godny polecenia!

2017-12-24

Dobre miejsce na zakup książek w rozsądnej cenie.

2017-12-24

Przesyłka zapakowana bardzo niestarannie.Opakowanie pękło,bo książki były nieodpowiednio zabezpieczone.

5 / 5 2017-12-18

Szybko i rzetelnie. Polecam

5 / 5 2017-12-16

Szybka wysyłka, dobre ceny

5 / 5 2017-12-09

Jestem zadowolona. Wszystko przebiegło bez problemów.

5 / 5 2017-12-01

Wszystko ok, polecam!!!!

5 / 5 2017-11-30

Polecam

5 / 5 2017-11-24

Ogólnie super - ale nie mogłem założyć konta w sklepie. Pomoc ze strony obsługi - również słaba.

5 / 5 2017-11-19

Profesjonalnie Szybko Polecam

5 / 5 2017-11-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-11

wszystko ok

5 / 5 2017-11-05

Szybka transakcja oraz profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-27

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2017-10-24

Jak zwykle szybka i dobra obsługa, chętnie wszystkim polecam:)

5 / 5 2017-10-19

Polecam

5 / 5 2017-10-04

Kupuje w tej ksiegarni od kilku lat i zawsze bylam i tym razem takze jestem zadowolona. Zamowienia realizowane sa szybko , sprawnie i bezproblemowo.Duzy wybor towaru i dobre ceny.POLECAM!!!

5 / 5 2017-10-03

Profesjonalna, szybka obsługa. Paczka dobrze zapakowana, dotarła bez uszkodzeń

5 / 5 2017-09-27

Szybko i rzetelnie. Polecam

2017-09-26

xxxxx

5 / 5 2017-09-10

zdecydowanie polecam...ja jestem zadowolona

5 / 5 2017-09-07

Super

5 / 5 2017-09-07

polecam korzystanie z tej formy zakupów

5 / 5 2017-09-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko bez najmniejszych uchybień. Pozdrawiam

5 / 5 2017-09-05

Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam.

5 / 5 2017-09-05

Bardzo szybka wysyłka .Polecam

5 / 5 2017-09-02

szybko i sprawnie. polecam

5 / 5 2017-08-27

Super szybka bezpłatna wysyłka..... Polecam w 200℅

5 / 5 2017-08-17

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

2017-07-29

Serwis godny polecenia

5 / 5 2017-07-25

Profesjonalna obsługa szybka przesyłka polecam

2017-07-24

Dzięki.

5 / 5 2017-07-24

Suplement z księgarni :) ale POLECAM :)

5 / 5 2017-07-23

Polecam :)

5 / 5 2017-07-22

Nie byłożadnego problemu z zamówieniem. Wszystko odbyło się bardzo szybdko i sprawnie, ksiązki odpowiednio zapakowane. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-18

Wiele razy już korzystałam z zakupów w tym sklepie i zawsze jest super - szybko, bezproblemowo. Polecam!!

2017-07-01

obsługa b. dobra, sprawna i bez kłopotów, jedyne zastrzeżenie to jakość książek, tzw jednorazówki, po przeczytaniu fruwają kartki, ale to chyba nie wina sklepu tylko drukarni- no ale opinia to opinaia

5 / 5 2017-06-28

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-06-18

Szybko, sprawnie, profesjonalnie!

2017-06-16

Wszystko zgodne z zamówieniem i sprawnie.

2017-05-19

Jedynym mankamentem był czas realizacji - prawie tydzień. Mam nadzieję , że było to spowodowane długim weekendem. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-05-17

Polecam.

5 / 5 2017-05-10

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam.

2017-05-02

Bez zastrzeżeń

2017-05-01

zadowolony.

2017-04-20

dobra

2017-04-20

księganię oceniam na piątke.

2017-04-17

Wszystko dobrze.

5 / 5 2017-04-15

szybka dostawa. Wszystko ok

5 / 5 2017-04-06

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-05

Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona.

2017-03-29

EXTRA

5 / 5 2017-03-29

Ok polecam

Rzetelne opinie o Dobreksiazki.pl

Dobreksiazki.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.dobreksiazki.pl

Email
[email protected]

Telefon
42-6764939

Komórka
694457309

Infolinia
-

Logowanie