Kategorie: / Sport

Dobrerowery.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.58
opinie o Dobrerowery.pl
5 / 5 2019-03-17

Na prawdę polecam. Kupiłam rower dla syna Kross Hexagon Replica. Bardzo dobry kontakt mailowy ze sklepem oraz na infolinii. Fachowe doradztwo przed zakupem. Miałam wrażenie, jak dzwoniłam do sklepu, że Pan wie o czym mówi. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam.

5 / 5 2019-01-21

Super sklep!!! Szybka i bezproblemowa wysyłka. Obsługa fachowa. Polecam

5 / 5 2018-12-14

Szybko, sprawnie, fachowo. Co prawda, okazało się, że jednego z zamówionych artykułów nie było (chociaż widniał na stronie jako "dostępny") ale miły człowiek zadzwonił i przeprosił, że z powodu konieczności sprowadzenia go, dostawa opóźni się o 1 dzień. Słowem: po dokonaniu u nich jak na razie jednego zakupu - POLECAM.

5 / 5 2018-12-13

Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Wysłane na drugi dzień po złożeniu zamówienia, a po dwóch dniach sprzęt był już u mnie. Jedyny sklep, gdzie było wszystko co potrzebowałem i jeszcze w dobrej cenie. Polecam.

2018-11-23

Sklep godny pochwały, wszystko w jak najlepszym porządku. Wczoraj zamówiłem część dzisiaj już jest u mnie, kontakt i doradztwo wyśmienite. Pełen profesionlizm.

2018-10-15

mili młodzi ludzie.

3 / 5 2018-04-16

Odradzam sklep. Wysłali mi rower jako nowy, a okazało się że był używany. Rower zwróciłem i upominam się o kasę od kilku dni. Sklep zamilkł. Sklep poznaje się po tym jak działa gdy coś nie gra - a ten nie zdał testu.

2018-03-14

Bardzo miła, fachowa obsługa, udzielą odpowiedzi na każde pytanie.

5 / 5 2018-02-09

Super sklep, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt

5 / 5 2017-12-13

Super szybka i sprawna transakcja. Towar oryginalny, w pełni zgodny z opisem, dostawa błyskawiczna. Wzorcowa transakcja!

5 / 5 2017-11-14

Realizacja zamówienie przeprowadzona bardzo szybko i pomyślnie. Jestem zadowolony. Szybka decyzja kredytowa przez internet i w ciągu tygodnia rower miałem u siebie. Jestem mega zadowolony. Ceny posiadają naprawdę przystępne i mają w ofercie fajne rabaty ;)

5 / 5 2017-08-29

Szybko i sprawnie

2 / 5 2017-07-09

NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA GWARANCJĘ KTÓREJ TAK RZECZYWIŚCIE NA NIC NIE UWZGLĘDNIAJĄ . RADZĘ KUPUJĄCYM ZAPOZNAĆ SIĘ NA STRONIE TEGO SKLEPU Z WARUNKAMI GWARANCJI . PO 5 MIESIĄCACH SPOKOJNEJ JAZDY 13 LATKA WYSYPAŁ SIĘ SUPORT . NIE UWZGLĘDNILI PRÓBUJĄC MI WMÓWIĆ ŻE ROWER BYŁ MYTY MYJKĄ CIŚNIENIOWĄ .

5 / 5 2017-05-24

Wszystko przebiegło ekspresowo jestem bardzo zadowolona zakupami w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-11

Jak na razie wszystko jest w porządku. Czas realizacji oraz kontakt ze sklepem na wysokim poziomie. Jedyna uwaga to taka, że rower który zamówiłem miał 3 grubsze rysy na tylnym trójkącie. I fajnie, że wszystkie akcesoria które zamówiłem zostały zamontowane ;) Polecam ;)

Rzetelne opinie o Dobrerowery.pl

Dobrerowery.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://dobrerowery.pl

Email
[email protected]

Telefon
123571119

Komórka
606809060

Infolinia
-

Logowanie