Kategorie: / Pozostałe

Dobrewino.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Dobrewino.pl
5 / 5 2019-03-06

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2019-03-02

,super

5 / 5 2019-02-12

100% zadowolenia z obsługi i smaku wina

5 / 5 2019-01-26

Polecam!!!

5 / 5 2019-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-01-04

Szybko sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2018-12-25

wszystko OK, ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczone do transportu, POLECAM!

5 / 5 2018-12-25

Polecam!

5 / 5 2018-12-22

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-11-21

Zdecydowanie zalecam.

4 / 5 2018-11-20

Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Bardzo mili, uczynni i pomocni pracownicy. No niestety gorzej z firmą, która przesyłkę dostarcza. Ale wiem i rozumię, to nie wina sklepu i pracowników sklepu. Pozdrawiam

3 / 5 2018-11-17

Było trochę problemów, ale udało się

5 / 5 2018-10-31

Bardzo profesjonalna obsluga I wyjatkowa selekcja win.

5 / 5 2018-10-25

Profesjonalnie, szybko, perfekt!

5 / 5 2018-10-15

Plecam z czy still sumo Eminem sklep

5 / 5 2018-10-08

Kupowałem już tu wcześniej. Jest ok, możecie spoko zamawiać.

5 / 5 2018-10-08

Szybko, w rozsądnej cenie i zgodnie z opisem. Czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-10-05

Jak zawsze bardzo dobra obsluga jak i ceny !

5 / 5 2018-10-04

Dobra

5 / 5 2018-09-05

Najlepszy sklep z winem i kropka.

5 / 5 2018-08-30

polecam

5 / 5 2018-08-16

Świeta obsługa. Perfekcyjnie zapakowana. Wina zdecydowanie godne polecenia

5 / 5 2018-08-15

Bardzo szeroki wybór

5 / 5 2018-08-01

Świetny sklep, obsługa i wybór.

5 / 5 2018-07-26

Super polecam

5 / 5 2018-07-26

Fantastyczni !

5 / 5 2018-07-25

Transakcja szybka

5 / 5 2018-07-15

bardzo dobrze

5 / 5 2018-07-12

Wszystko sprawnie i szybko. Prawdziwy profesjonalista!

5 / 5 2018-07-09

Gorąco polecam. Towar świetne jakości.

5 / 5 2018-06-30

Polecam.

5 / 5 2018-05-15

.....

5 / 5 2018-05-02

okokok

5 / 5 2018-04-26

Bardzo dobry sklep, ciekawe promocje.Robie tu zakupy z przyjemnością

5 / 5 2018-04-25

super. jestem stałym klientem.

5 / 5 2018-04-24

Szybka dostawa, mile dodatkowe prezenty i ale przede wszystkim wspaniale wina!!!!! Dziękuje !!!

5 / 5 2018-04-24

Doskonały kontakt telefoniczny. Ekspresowa wysyłka. Pamiętają o urodzinach

5 / 5 2018-03-22

Swietny wybor won I dobre promocje!

5 / 5 2018-03-09

Rewelacja! Najlepsza obsługa klienta z jaką spotkałam się! Polecam!

5 / 5 2018-03-03

Polecam :)

5 / 5 2018-02-17

Bardzo polecam!

5 / 5 2018-02-17

Szybko, w rozsądnej cenie i zgodnie z opisem. Czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalnie i szybko - korzystam z serwisu i polecam

5 / 5 2018-01-11

Wszystko sprawnie i szybko. Prawdziwy profesjonalista!

5 / 5 2018-01-08

Jak zawsze błyskawicznie i wina najwyższej jakości.

5 / 5 2018-01-08

Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2017-12-29

Wszystko super, oprócz firmy przewozowej.

4 / 5 2017-12-23

polecam

5 / 5 2017-12-19

Dobra jakość, niska cena. Polecam!

5 / 5 2017-12-15

Polecam sklep

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalna obsługa, doskonałe produkty.

5 / 5 2017-12-06

Jak zawsze sprawdzony towar,doskonałe pakowanie,szybka dostawa. Polecam Jurek

5 / 5 2017-12-06

Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-19

dobre wino, sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-10-06

Dobrej jakości wino za stosunkowo niską cenę. Nawet w przypadku pomyłki ze strony obsługi, została ona zrekompensowana aż w nadmiarze ;)

4 / 5 2017-09-28

Wszystko zgodne !

5 / 5 2017-09-12

wszystko ok.

5 / 5 2017-09-08

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-09-07

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Dobre ceny, szybka przesyłka, funkcjonalne, dobrze zabezpieczone opakowanie.

5 / 5 2017-09-06

Jestem bardzo zadowolona z zarówno z win, jakie zamówiłam , jak i realizacji zamówienia. Wina przyszły pięknie zapakowane, zabezpieczone profesjonalnie. Nic tylko kosztować pyszne trunki.

5 / 5 2017-09-02

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-08-22

Polecam w 100%!

5 / 5 2017-08-18

Polecam

5 / 5 2017-07-16

Bardzo dobre ceny i sprawna wysyłka

5 / 5 2017-07-13

Polecam zakup. Wszystko przebiegło pomyslnie i szybko

5 / 5 2017-07-07

Polecam

4 / 5 2017-07-01

Świetna obsługa, indywidualne podejście do klienta. Przesyłka zrealizowana ekspresowo. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-30

Wszystko super sprawnie :)

5 / 5 2017-06-27

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Profesjonalna obsługa. Świetna pomoc w kompletowaniu zamówienia.

5 / 5 2017-06-22

Wszystko super

5 / 5 2017-06-22

.......

5 / 5 2017-06-19

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-06-01

Bardzo polecam!

5 / 5 2017-05-31

Super

5 / 5 2017-05-27

rewelacja

5 / 5 2017-05-07

To mój kolejny zakup w tym sklepie i z pewnością wrócę tu ponownie :)

5 / 5 2017-05-05

Wszystko ok, polecam

4 / 5 2017-04-06

Właściwie to wszystko działa bardzo dobrze. Zamawiałem wielokrotnie i zawsze wino było dobrze zapakowane, szczególnie styropianowe opakowania, które mogą się przydać w domu/piwnicy :-) Tak trzymać

5 / 5 2017-03-30

Tak trzymać!!!Dziękuję.

Rzetelne opinie o Dobrewino.pl

Dobrewino.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.dobrewino.pl

Email
[email protected]

Telefon
422950210

Komórka
694449313

Infolinia
-

Logowanie