Kategorie: / Pozostałe

Dodomku.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.89
opinie o Dodomku.pl
5 / 5 2019-03-21

Dotychczas same pozytywy:-) Szybka wysyłka, produkty zapakowane idealnie. Cztery razy juz korzystałem z usług i jestem zadowolony. Tak trzymać ! Ps. A swoja droga dziwie sie komentarzom niektorych osob , ze warzywa i owoce byly w nienajlepszym stanie. To juz was ludzie pogielo? Na targ prosze isc i wybrac sobie swieze owoce a nie zamawiac w kartonie!.

2019-03-01

Nie jest tak idealnie, towary w zawyżonej cenie ,szczególnie wędliny ,owoce też ceny jak z kosmosu. Co do pakowania fajnie ,że tak okręcone ale zanim rozwinąłem te produkty to przysnąłem i po jakiego czorta te wkłady wszystko od nich pływa,opakowania mokre i więcej wody w paczce.Może dobrze chcieli ale nie wyszło.

5 / 5 2019-01-20

Bardzo szybko, wygodnie bez problemow ja jestem zadowolona chociaz to moj pierwszy raz zamawiania z tej str.

1 / 5 2018-12-20

Nie wszyscy sa młodzi i zdrowi, żeby biegac po warzywa do sklepu. Ceny zawyżone mozna byloby wybaczyć, gdyby nie oszukiwanie na wadze lub ilości produktów i ich jakości oraz zniszczen oraz zgnilizny. Dziwny jest fakt pojawiania się w tempie rekordowym mnóstwa pozytywnych opinii zaraz po opinii fatalnej. Te pozytywne chyba zaraz sami sobie pisza. Samowolka i chamstwo kurierow tez jest niewybaczalne. Obecnie robie zakupy w innych sklepach jak choćby A.pl czy Polski Koszyk i jestem bardzo zadowolona, a ceny sa o wiele nizsze i nie naciągane, produkty w zamówionej ilości,bez zniszczen i zgnilizny.

5 / 5 2018-11-12

Same pozytywy. Polecam

2018-10-10

Adaś ,znowu coś knoci nigdy nie kupujcie tam na przelew bo możecie stracić swoje pieniądze a i towaru nie zobaczycie

2018-08-03

Kolejny raz wystawieni do wiatru. Brak realizacji zamówienia. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Trudno stwierdzić co się z nimi dzieje.

2 / 5 2018-06-07

zakupy niedostarczone od 9 dni!!! Beznadziejna obsługa i totalny brak profesjonalizmu. Ponaglania telefoniczne zbywane absurdalnymi wytłumaczeniami. Ostatni kontakt mailowy 5 dni temu. NIE POLECAM ! Wrecz odradzam i ostrzegam!!!!

5 / 5 2018-06-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamawiam regularnie od kilku lat. Czas realizacji bardzo szybki, ceny w porządku, kontakt ze sklepem wzorowy. Polecam!

2018-05-28

szybo i sprawnie

2 / 5 2017-12-13

Pierwsze 2 razy bylam bardzo zadowolona, a potem już było coraz gorzej... Brakujace produkty, zgnte warzywa, zmiazdzone słodycze itp.itd.... Pomimo uwag niczym się nie przejmują i maja za nic klienta. Zachowanie kuriera to jakiś koszmar, gdyż za nic maja uwagi dotyczące czasu odbioru. Kurier bezczelny, chamowaty i kilkakrotnie dobijający się z przesylka w srodku nocy, bo tak mu pasowalo. Na pewno nie polecam... Polski Koszyk wprowadzil już warzywa, inne sklepy również maja duzy wybor i nawet pieczywo. Nerwy miałam zszarpane do granic wytrzymalosci i musiałam ratować się usluga taxi. Zreszta jest to szybsze, a poniesione koszty rekompensuje szybkość zrobienia zakupow, swiezosc i brak uszkodzen artykulow, całkowity brak stresu i znoszenia chamstwa kuriera oraz oszczednosc czasu. Wpisywalam swoje uwagi i zażalenia wielokrotnie. Jednakze nie zrobili z tym kompletnie nic.

2017-09-17

Kolejny raz sklep nie powiadamia, że nie zrealizuje zamówienia. Zapewne znowu zabrakło produktów. Żadnej informacji, maila czy telefonu. Sami proponują terminy dostaw po czym się z nich nie wywiązują. Żadnego przepraszam. Nic.

5 / 5 2017-06-20

Szybka dostawa jasne wygodne zakupy. Polecam.

2017-04-15

W paczce zamiast migdałów kalifornijskich "słupków" 60 g dostałam migdały "krojone" bardzo drobne 50g . Zamiast 100g pestek dyni otrzymałam 80 g. Opakowanie Płatków opiekanych było pęknięte i owinięte folią, czyli takie uszkodzone zostało zapakowane. Całkowita porażka. Omijajcie ten sklep z daleka.

5 / 5 2017-03-31

Mieszkam we Wloszech.Po raz pierwszy zamawialm zakupy z Polski. Kilka dni przed dostarczeniem paczki otrzymalam email z data dostawy i jakim kurierem.Przesylka przyjechala doslownie pod dom i w terminie wyznaczonym w email.Towar dobrze zapakowany.Daty spozycia takie jak przy zamawianiu. Polecam ,szczególnie mieszkajacym za granica.

Rzetelne opinie o Dodomku.pl

Dodomku.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.dodomku.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 66 007 66

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie