Kategorie: / Komputery

Dodrukarki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Dodrukarki.pl
5 / 5 2019-03-13

Kolejny zakup, produkt dobrej jakości. Dostawa w dwa dni. Polecam!

5 / 5 2019-03-10

polecam

4 / 5 2019-03-09

wszystko ok

5 / 5 2019-03-08

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2019-03-07

Polecam!

5 / 5 2019-03-06

Szybko, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2019-03-02

Polecam serdecznie.

5 / 5 2019-02-16

Super szybka realizacja .Wszystko zgodne z ofertą.

5 / 5 2019-02-14

Według mnie, firma działa sprawnie i bez zarzutu

5 / 5 2019-02-12

szybko i profesjonalnie - jak zawsze, polecam.

5 / 5 2019-02-11

Polecam 100%

5 / 5 2019-01-31

Szybko, sprawnie i rzetelnie. Szczerze polecamy !!

5 / 5 2019-01-29

Sprawnie i profesjonalnie. Szybka reakcja i pomoc. POLECAM

5 / 5 2019-01-27

Jak zwykle wszystko OK.

4 / 5 2019-01-25

szybko, sprawnie, dobre jakościowo produkty

5 / 5 2019-01-24

tonery dobre wracam do sklepu po następne za każdym razem

5 / 5 2019-01-23

szybki i solidny dostawca

4 / 5 2019-01-21

Transakcja zrealizowana szybko i zgodnie z wymaganiami, bieżąca informacja o statusie realizacji zamówienia

5 / 5 2019-01-04

Ok, polecam

5 / 5 2018-12-31

Kolejne udane zakupy w tym sklepie. Polecam!

4 / 5 2018-12-31

Polecam

5 / 5 2018-12-16

Doskonała komunikacja, szyba realizacja zamówienia, brak zastrzeżeń, polecam.

5 / 5 2018-12-10

Polecam. Szybka wysyłka, zamienniki dobrej jakości, kontakt również świetny.

5 / 5 2018-12-09

sklep ok

5 / 5 2018-12-07

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

3 / 5 2018-12-05

Cała transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-12-05

Szybka , miła i fachowa obsługa , polecam .

5 / 5 2018-11-30

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-27

Zakupy w sklepie zrobiłam pierwszy raz i chętnie do niego wrócę. Jestem bardzo zadowolona z jakości zamówionego produktu oraz realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-11-22

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-17

Szybka realizacja, pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2018-11-09

BDB

5 / 5 2018-11-08

Wysoka jakość usług, dobre ceny i szeroki wybór produktów. Polecam .

5 / 5 2018-11-06

Ekspresowo, profesjonalnie!

4 / 5 2018-11-05

Bardzo sprawnie i szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-28

Bardzo sprawna transakcja . Sklep polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-10-28

Wszystko załatwione bardzo szybko

5 / 5 2018-10-25

Trzykrotnie zamawiałem różne tusze do drukarek. Jak do chwili bieżącej nie mam uwag. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, profesjonalne podejście. Na pewno jest to sklep, w którym będę się zaopatrywał. Polecam

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalna obsługa polecam sprzedającego

5 / 5 2018-10-21

Transakcja, wysyłka i dostawa błyskawiczne.

5 / 5 2018-10-20

Jak zwykle - szybka przesyłka, dobry towar. Każdemu polecam!!!!

5 / 5 2018-10-09

Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości jak i szybkości realizacji zamówienia

5 / 5 2018-10-07

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-24

Bardzo szybka dostawa, profesjonalne doradztwo. Polecam

5 / 5 2018-09-18

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-17

Szybko i profesjonalnie!!! Towar zgodny z opiesem!!! Polecam!!!

5 / 5 2018-09-16

Polecam.

5 / 5 2018-09-09

Opinia pozytywna, informacja o realizacji zamówienia na każdym etapie, ekspresowa przesyłka i dobrej jakości toner. Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2018-09-09

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-08

Bardzo dobry

5 / 5 2018-09-03

Sklep godny zaufania.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa :) Dziękuję!

5 / 5 2018-08-30

Polecam zakupy w tym sklepie, szybko, sprawnie. Rewelacja :)

5 / 5 2018-08-24

polecam!

5 / 5 2018-08-19

Super szybka i sprawna realizacja zamówienia. Ciągły i bezproblemowy kontakt ze sprzedającym. Polecam współpracę

4 / 5 2018-08-17

Ogólnie bezproblemowo, szybko i sprawnie , jednak robiąc same zamówienie mogłoby być ułatwienie dla zakupów zbiorowych na różne dane.

5 / 5 2018-08-11

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-08-05

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-04

Bardzo sprawnai miła obsluga.

4 / 5 2018-08-02

Super. Polecam

5 / 5 2018-07-26

Kolejne udane zakupy w tym sklepie. Polecam!

5 / 5 2018-07-19

Super obsługa, szybka dostawa. Mam problem ? Dzwonie :D

5 / 5 2018-07-09

Jak zawsze profesjonalna obsługa. Mój ulubiony sklep, jeżeli chodzi o rzeczy do drukarki.

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalna obsługa,szybko,sprawnie ,bez problemu

5 / 5 2018-07-01

Polecam

5 / 5 2018-06-29

Profesjonalna sprzedaż. Polecam !

5 / 5 2018-06-28

Bardzo szybka, sprawna realizacja zamowienia :) Gorąco polecam

5 / 5 2018-06-21

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-06-08

Bardzo sprawna i szybka obsługa

5 / 5 2018-05-30

polecam, korzystam od lat

5 / 5 2018-05-24

Współpracuje z firmą już wiele lat i warto!

5 / 5 2018-05-12

Bardzo atrakcyjne oferty materiałów do drukarek różnych marek i modeli.

4 / 5 2018-05-05

Polecam

5 / 5 2018-04-21

Szybko, sprawnie, bez problemów :) Polecam!

5 / 5 2018-04-18

Polecam!!! Zamawiam i mam zamiar dalej zamawiać. Realizacja zamówienia praktycznie z dnia na dzień. Tonery zamawiane działają bez usterek.

5 / 5 2018-04-17

Sprzedający wykonał usługę bez zastrzeżeń. Z kolei do operatora wysyłki -Pocztex( dobrowolny wybór operatora wysyłki) mam poważne zastrzeżenia. Po pierwsze przesyłka przyszła z opóźnieniem. Po drugie w wyniku opóźnienia paczkę przekazano do oddalonego punktu odbioru, co dla osoby z niepełnosprawnością ruchową może stanowić spore wyzwanie. Po trzecie trudności ze strony Poczty Polskiej z przekierowaniem przesyłki do najbliższego punktu odbioru.

5 / 5 2018-04-12

Towar dobrej klasy, szybka realizacja zamóienia

5 / 5 2018-04-12

W 100 % polecamy, dostawa ekspresowa, pozdrawiamy :)

5 / 5 2018-04-10

Super!

5 / 5 2018-04-02

Obsługa chętna do pomocy w wyborze.Dwa razy kupowałam w tym sklepie i jak będzie potrzeba-wrócę właśnie TU na kolejne zakupy.Dobra cena,dobry towar,szybka wysyłka.POLECAM-SUPER!

4 / 5 2018-03-25

ok

5 / 5 2018-03-23

W pełni profesjonalny , zarówno produkty jak i obsługa i czas realizacji zamówień.

5 / 5 2018-03-13

Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-03-11

Bardzo dobry kontakt i rzetelna, fachowa dorada i informacja. Bardzo szybka takze przesylka. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-08

Polecam

5 / 5 2018-03-07

Polecam

5 / 5 2018-03-04

wszystko OK. Polecam sklep Dodrukarki.pl

5 / 5 2018-02-14

dobrej jakości tusze i szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-02-09

Kupuję od lat, zawsze wszystko ok.

5 / 5 2018-02-03

Od jakiegoś czasu kupuję tylko tutaj. Konkurencyjne ceny i ekspresowa wysylka mnie kupily :)

5 / 5 2018-02-02

Super zakupy

5 / 5 2018-02-01

polecam

5 / 5 2018-01-31

Zakupiony towar dobrej jakości ( mimo tego , że zamiennik), co nie jest regułą. Szybka dostawa. Przystępna cena. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-31

Fantastyczna obsługa, porada i uprzejmość, pomimo moich błędów i pomyłek :)

5 / 5 2018-01-26

Rewelacja. Błyskawica w dostarczaniu poza miastem siedzibą nadawcy

5 / 5 2018-01-24

Błyskawiczna przesyłka. Super!

5 / 5 2018-01-13

super. polecam

5 / 5 2018-01-07

Super sklep, rozsądne ceny. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-12-18

Dobry kontakt ze sklepem. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Polecam bardzo. Nigdy się nie zawiodłam.

5 / 5 2017-12-14

Transakcja, wysyłka i dostawa błyskawiczne.

5 / 5 2017-12-13

POLECAM

4 / 5 2017-12-10

Nie mam zastrzeżeń. Zamówiony towar dobrej jakości dociera szybko do klienta.

5 / 5 2017-12-09

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zgodny z oczekiwaniem. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-12-03

Z usług dodrukarki.pl korzystałem już kilkukrotnie. Za każdym razem nie miałem żadnych uwag. Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2017-12-02

Sklep godny polecenia, kupiłem już w nim kilka tonerów. Raz jeden trafił się wadliwy, został wymieniony na nowy bez problemu. Polecam.

5 / 5 2017-11-28

Poleca! Szybko, sprawnie

5 / 5 2017-11-24

Bardzo sprawna i pomyślna transakcja. Towar w pełni zgodny z opisem. Reakcja sprzedającego - ewentualne uwagi ( np. błędnie wprowadzone zamówienie )przesyłane natychmiast. Sprzedawca godny polecenia :)

5 / 5 2017-11-22

Polecam.

5 / 5 2017-11-20

Bardzo atrakcyjne oferty materiałów do drukarek różnych marek i modeli.

5 / 5 2017-11-16

Ze sklepu dodrukarki.pl korzystam od wielu lat. Kupujemy tonery oraz inne akcesoria do drukarek i w firmie i w domu. Zawsze towar bardzo dobry, obsługa profesjonalna i bardzo miła, czas dostawy, jakość opakowania super. W ciągu chyba 8-9 lat współpracy jedna reklamacja - wadliwy toner. To nawet dobrze bo jakby nie było pomyłki żadnej to mało wiarygodne :)

5 / 5 2017-11-09

Polecam

5 / 5 2017-11-08

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2017-10-31

bardzo szybka dostawa-polecam

5 / 5 2017-10-29

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-10-19

polecam

5 / 5 2017-10-14

Wszystko w najlepszym porządku. Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-10-08

Co tu dużo pisać szybko , sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-10-06

Polecam

5 / 5 2017-10-03

Operacja zakupu przebiegła szybko, a co najważniejsze cenowo przystępna. Polecam ten sklep do dokonywania zakupów, ze względu na duży wybór tonerów i atramentów.

5 / 5 2017-10-03

Korzystam z usług tej firmy bardzo długo i nigdy się nie zawiodłam :)

4 / 5 2017-09-30

Bardzo dobry kontakt,błyskawiczna wysyłka.Gorąco polecam!!

5 / 5 2017-09-19

x x x x x

4 / 5 2017-09-18

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-17

Szybko i sprawnie. To czego potrzebuję.

5 / 5 2017-08-31

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-08-29

Od dobrych paru lat korzystam z tego sklepu i nigdy się nie zawiodłem. Polecam ten sklep rodzinie i znajomym.

5 / 5 2017-08-27

Polecam

5 / 5 2017-08-17

jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-08-14

szybka realizacja zamówienia i towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-08-07

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2017-08-06

Polecam, wszystko super

5 / 5 2017-07-31

Super, przesyłka w trybie expresowym -co jest bardzo ważne za to 10 pkt. Polecam.

5 / 5 2017-07-24

Szybka dostawa, zgrabna paczuszka, SUPER!

5 / 5 2017-07-24

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Sklep jak najbardziej godny polecenia!!!

4 / 5 2017-07-21

Dobry kontakt i miła obsługa.

5 / 5 2017-07-03

bardzo dobry

5 / 5 2017-06-29

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-06-24

Dobra jakość toneru - usunięte poprzednie wady. Polecam

5 / 5 2017-06-23

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2017-06-22

Kolejny raz zamawiałam tusz do drukarki i jestem bardzo zadowolona. Kontakt jest rewelacyjny, szybkość dostarczenia błyskawiczny co jest ogromnym plusem. Tusz rewelacyjnie zabezpieczony folią bąbelkową do tego w pudełku oryginalnym kolejne zabezpieczenie. Zostanę stałym klientem :) polecam serdecznie

5 / 5 2017-06-19

Szybko, niedrogo, pełna informacja, polecam

5 / 5 2017-06-18

Rewelacyjnie

5 / 5 2017-06-17

Polecam

4 / 5 2017-06-16

Kupuję rzadko i na razie nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-16

Polecam , każde zamówienie realizowane jest szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-15

Towar dostarczony szybko. Polecam.

5 / 5 2017-06-08

szybka reakcja na brak dobrego chipa do toneru zamiennika do OKI C810. Polecam sklep

5 / 5 2017-06-01

Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości usługi

5 / 5 2017-05-27

Polecam sklep, dobry towar, duży wybór. Kupujcie markowe produkty

5 / 5 2017-05-13

Super Firma gorąco polecam

5 / 5 2017-05-12

Wszystko odbyło sie OK

5 / 5 2017-05-11

Szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Sklep naprawdę godny polecenia.

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Polecam sklep.

5 / 5 2017-04-29

bez uwag

4 / 5 2017-04-27

Miła kompetentna i pomocna obsługa, dobre ceny, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-20

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, pomoc w razie problemów. Gorąco polecam! :)

5 / 5 2017-04-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia. W okresie przedświątecznym następnego dnia po złożeniu zamówienia paczka była do odbioru w paczkomacie. Jeszcze nie zdążyłam użyć zamówionych produktów, ale mam nadzieję, że ich jakość również mnie nie zawiedzie.

5 / 5 2017-04-10

Szybko, sprawnie, tusze i tonery dobrej jakości, polecam!

5 / 5 2017-04-09

Pełnia zadowolenia.

5 / 5 2017-04-08

Wszystko w porządku. Szybka realizacja, bezproblemowa obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-04-05

Polecam

5 / 5 2017-04-03

zamówienie zrealizowane sprawnie zgodnie zopisem

5 / 5 2017-03-31

Wszystko sprawnie szybko dobrze

5 / 5 2017-03-29

Sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2017-03-29

nie mam żadnych zastrzeżeń

Rzetelne opinie o Dodrukarki.pl

Dodrukarki.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.dodrukarki.pl

Email
[email protected]

Telefon
042 6767377

Komórka
509146290

Infolinia
-

Logowanie