Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Dolce.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 134
opinie o Dolce.pl
3 / 5 2022-03-07

Obsłua bardzo miła i pomocna. Ceny niezbyt atrakcyjne.

3 / 5 2022-02-13

Ceny są dość wysokie na tle innych znanych perfumerii internetowych. Brak prawdziwych promocji.

3 / 5 2022-02-04

Kupowałam kilkakrotnie, bo akurat trafiły się poszukiwane przeze mnie zapachy. Jednak ceny nie sa najlepsze, brakuje też promocji. Bo okazjonalne i od wielkiego dzwonu 5% rabatu zazwyczaj nie pokrywa nawet kosztów wysyłki :-)

5 / 5 2019-03-19

Polecam!

5 / 5 2019-03-06

Polecam, pełna informacja telefoniczna, dobra obsługa, produkty zgodne z zamówieniem

2019-03-03

Jestescie swietni, zawsze prezenty dla zony u was, dostawa na czas i telefon plus email kiedy dokladnie, zona zachwycona jakoscia, dzieki za probke dla mnie, w tym roku doskonaly zestaw kosmetykow,dziekuję

2019-02-16

Zdecydowanie polecam :)

5 / 5 2019-02-15

Świetne produkty i rewelacyjna perfumeria!!! Transakcja przebiega bardzo szybko! Polecam!

5 / 5 2019-02-02

Polecam serdecznie. Mimo gorącego okresu Świątecznego zamówienie dotarło bardzo szybko.

5 / 5 2019-01-22

Sklep z polecenia, nie zawiodłam się, spokojne profesjonalne zakupy!

2019-01-16

To mój kolejny zakup w dolce i jeszcze nigdy nie zawiodłam się na produktach tu oferowanych :)

5 / 5 2019-01-13

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Produkt (puder Shiseido) w 100% oryginalny. Polecam zakupy w sklepie Dolce.

2019-01-11

Kupuję tu od wielu lat i z każdym rokiem jest tylko lepiej. Daję 6+

5 / 5 2019-01-11

Polecam w 100%, produkty zgodne z zamowieniem, bardzo korzystne ceny, dodatkowo do przesyłki dołączone byly próbki produktów. Co jeszcze pozytywnie mnie zaskoczyło zamiast zamówionego kremu do twarzy dostałam ten sam produkt o takiej samej objętości w zestawie z mini kremem pod oczy, peelingiem i kosmetyczka.

5 / 5 2019-01-09

Moja najlepsza perfumeria z przemiłą i profesjonalną obsługą!

2019-01-05

Extra. Jedyny sklep internetowy któremu ufam, że ma oryginalne perfumy,

5 / 5 2019-01-05

Super,polecam. Obsługa bardzo dobra przez telefon,przez mail Jak i również osobista :) bardzo miłe i pomocne osoby. Szybka wysyłka , produkty dobrej jakości, paczka starannie,dobrze Zapakowana. Jedyny minus to brak bonów rabatowych:( i mało promocji Na cały asortyment. Poza tym rewelacja:)

5 / 5 2019-01-04

Szybka ekspresowa obsługa , pełen profesjonalizm.Polecam ,produkty oryginalne.

5 / 5 2019-01-01

Jak zwykle pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-12-30

świetny sklep, super obsługa

5 / 5 2018-12-20

Sklep godny polecenia. Zarówno ceny, jak i obsługa jak najbardziej w porządku. Polecam

2018-12-13

Po raz kolejny na najwyższym poziomie :-)

5 / 5 2018-12-08

Super sklep. Szybko, profesjonalnie, uczciwie.

5 / 5 2018-12-07

Uwielbiam robić tutaj zakupy, produkty zawsze nowe, świeże, bezpiecznie spakowane i szybko dostarczone. Do tego zawsze w paczce czeka na mnie miły gratis. Duży wybór kosmetyków w super cenach. Zakupy na dolce.pl to czysta przyjemność!! Szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-04

Polecam gorąco!

5 / 5 2018-11-26

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam !

5 / 5 2018-11-24

Bardzo udane zakupy. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-11-24

Szybko, sprawnie bez problemów. 100% polecam

5 / 5 2018-11-13

Jestem stałym klientem. Jak było na początku, tak jest do tej pory, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-13

Szybko, profesjonalnie i pełne zadowolenie klienta. Pozdrawiam

5 / 5 2018-11-12

dobra cena i szybka wysyłka, dziękuję

5 / 5 2018-11-10

wszystko jest super

5 / 5 2018-11-05

super perfumeria !!!!!! polecam

5 / 5 2018-11-04

Zdecydowanie polecam, duży wybór perfum,szybka i profesjonalna obsługa,konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-11-03

Dobra cena szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-10-24

Pełen profesjonalizm, szybka dostawa, miła obsługa, atrakcyjne ceny. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-10-23

Jestem zadowolona z tego sklepu - już kilka rzeczy w nim kupiłam.

5 / 5 2018-10-10

Polecam ten sklep z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-10-09

Szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór produktów. Polecam .

2018-10-04

Jak zwykle wszystko sprawnie i bez problemu. Produkty starannie opakowane i jak zawsze miły upominek w postaci próbki

2018-09-29

Wszystko dobrze. Mieli unikat perfum.

5 / 5 2018-09-28

kolejnu udany zakup polecam

5 / 5 2018-09-21

Bardzo duzy wobor , mila i profesjonalna obsluga , juz polecialam innym i zapewne skorzystam w przyszlosci.

5 / 5 2018-09-19

Szybko , sprawnie, profesjonalnie, nie mam uwag.

5 / 5 2018-09-09

Super sklep; szybko; profesjonalnie; terminowo

5 / 5 2018-09-09

Bardzo szybka przesyłka i bardzo dobre ceny. Polecam

5 / 5 2018-09-02

Kolejne zakupy na Dolce.pl. Dla mnie bezkonkurencyjni! 100% oryginalne co najważniejsze. Polecam odbiór osobisty, bardzo miła obsługa

5 / 5 2018-08-23

Wszystko najwyższej klasy. Polecam.

5 / 5 2018-08-21

Korzystałam już kilka razy z tego sklepu i zawsze jestem zadowolona z zakupionych produktów. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-08-19

Jak zawsze szybko i sprawnie. Z czystym sumieniem polecam sklep.

5 / 5 2018-08-16

To co szukałem u Was znalazłem. Super cena i czas wysyłki.

5 / 5 2018-08-13

Jak zawsze szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-08-12

Polecam oraz serdecznie pozdrawiam :))

2018-08-11

sklep na wysokim poziomie

2018-08-09

Dobry produkt za dobrą cenę .

2018-08-09

Milo i solidnie

5 / 5 2018-08-07

Szybka obsługa, towar zgodny z opisem. polecam

5 / 5 2018-08-04

Bardzo szybciutka wysyłka,polecam

5 / 5 2018-07-31

dobra cena i szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-28

Pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-07-21

Mój nr 1 jeśli chodzi o perfumerie internetowe! Sprawnie, szybko, w pełni profesjonalnie, paczki zawsze porządnie zapakowane. Polecam z czystym sumieniem:)

5 / 5 2018-07-15

Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa, towar bez zarzutu, w 100% oryginalny. Polecam serdecznie!!!!

5 / 5 2018-07-14

Profesjonalna i szybka obsługa. Pomimo czasu świątecznego szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam !

5 / 5 2018-07-13

jestem bardzo zadowolony zarówno z produktu jak i obsługi w tym sklepie . 3 lata temu spróbowałem zaoopatrzyć się w innej perfumerii internetowej i szybko wróciłem do Dolce.pl krzysztof351

5 / 5 2018-07-11

Jak zwykle super pod każdym względem

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-07-06

Bardzo szybka wysyłka, zapakowane jak należy.

2018-07-05

Perfekcyjnie dokonana transakcja,jak zawsze

5 / 5 2018-06-18

Super perfumeria

5 / 5 2018-06-14

Super obsługa, piękny zapach.

5 / 5 2018-06-13

Profesjonalizm, terminowość, pełen asortyment i miła obsługa.

5 / 5 2018-06-13

Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-13

Gorąco polecam!!!!

5 / 5 2018-06-09

Świetne perfumy MUGLER Angel EDT -polecam zakupy w DOLCE

5 / 5 2018-06-02

Szybko, sprawnie, towar bardzo dobry.

5 / 5 2018-06-01

polecam

5 / 5 2018-05-29

POLECAM

5 / 5 2018-05-28

Robiłam w Dolce.pl kilka razy zakupy. Bardzo miły kontakt, szybka realizacja zamówienia i wysyłka. Jestem w pełni zadowolona z usług tej perfumerii. Będę tutaj wracać po zakupy. Polecam

5 / 5 2018-05-26

szybko i sprawnie a przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona

5 / 5 2018-05-20

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam każdemu ten sklep.

5 / 5 2018-05-19

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, miły gratisik w paczce. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-19

Kupowałem tam już kilka razy zawsze było bez żadnego problemu, jestem z Łodzi więc odbieram osobiście i wszystkim z Łodzi polecam bo perfumy a zamawiałem "nisze* miałem już po jednym dniu.

2018-05-12

Wzorowo jak zawsze

2018-05-12

Oryginalne perfumy i kosmetyki w dobrych cenach to główne cechy Dolce.pl. Bardzo miła obsługa telefoniczna. Moja ulubiona perfumeria internetowa, kupuję u nich już od 12 lat ;-)

5 / 5 2018-04-28

Oryginalne perfumy i to bardzo szybko. Dla mnie bomba

5 / 5 2018-04-26

Bardzo udane zakupy. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-04-24

Szybka, profesjonalna obsługa. Zakupy to czysta przyjemność:)

5 / 5 2018-04-21

Profesjonalna obsługa, szybka transakcja! świetny sklep i przede wszystkim kosmetyki świeże!

5 / 5 2018-04-19

Polecam ten sklep! Obsługa, realizacja zamówienia i przesyłka bez zarzutu!

5 / 5 2018-04-17

Z wielka przyjemnoscia polecam zakupy w Dolce.pl.Szybka realizacja zamowien.Produkty wysokiej jakosci w bardzo atrakcyjnych cenach.Obsluga klienta na najwyzszym poziomie.Pelen profesjionalizm.

5 / 5 2018-04-13

Tanio, zapachy oryginalne, solidnie zapakowane plus bezpłatna probka. Dostawa wręcz ekspresowa. Polecam

2018-04-11

Jestem stałą klientką Dolce i uważam że jest to najlepszy sklep internetowy z jakim miałam do czynienia.

5 / 5 2018-04-08

Wszystko ok, szybka wysyłka, polecam!

5 / 5 2018-04-08

Jak zawsze szybko, bez żadnych kłopotów, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!

5 / 5 2018-04-07

Towar szybko i sprawnie dostarczono przed świętami, paczka była dobrze zapakowana a towar dotarł bez uszkodzeń. Polecam tego sprzedawcę.

2018-04-06

Moje kolejne zakupy; wszystko w najlepszym porządku.

2018-04-05

Autentyczne !Same plusy !

5 / 5 2018-04-04

szybko i konkretnie zrealizowane zamówienie, zastanawiam się tylko dlaczego na opakowaniu różu Bourjois jest napis made in Italy???????????? bo we Włoszech w sklepach tej marki nigdzie się nie ujrzy...Przypadek???????????????

5 / 5 2018-03-25

profesjonalnie

5 / 5 2018-03-23

Szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-03-23

Zawsze profesjonalnie. Dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2018-03-18

Dolce oferuje miłe dla portfela ceny perfum. W zasadzie kupuje je już tylko tutaj. Wszystkie transakcje, a było już ich trochę, przebiegały szybko i bezproblemowo. Wysyłka również szybka. Do każdego zakupu, bez względu na kwotę, dodawane są próbki, co jest bardzo miłe i nie każdy sklep to niestety praktykuje. Perfumerię Dolce poleciłam już koleżankom. Podobnie testery-perfum.pl. Szczerze polecam wszystkim!

5 / 5 2018-03-13

Jest to jedna z moich ulubionych drogerii w których robię zakupy. Sklep ma bardzo bogaty asortyment produktów. Zamówienia są realizowane bez zarzutu - szybko. Mogę polecić sklep innym klientom.

5 / 5 2018-03-07

Gorąco polecam - wszystko bez zarzutów

5 / 5 2018-03-04

Polecam ten sklep. Najlepsza cena i expresowa wysyłka. Czego chcieć więcej :)

5 / 5 2018-03-02

Polecam:-)

5 / 5 2018-02-25

Bardzo udane zakupy, szybka dostawa, zawsze porzadnie opakowane i jakoś gratisik! Polecam!!!

5 / 5 2018-02-22

Kupuję w tym sklepie od kilku lat. Bez zarzutu. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-02-20

Super sklep. Bardzo dobre ceny. Zakupiłem ostatnio 3 pozycje: BALDESSARINI - Ambre - 90 ml, EMANUEL UNGARO - Pour L'Homme III - 100 ml i BENTLEY - Infinite Rush - 100 ml. Produkty bez zastrzeżeń. Przymierzam się do następnych zakupów.

5 / 5 2018-02-17

Jak zawsze szybko, bez żadnych kłopotów, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!

5 / 5 2018-02-09

Profesjonalna obsługa towar zgodny i szybko dostarczony polecam!!!

5 / 5 2018-02-02

Towar zgodny z opisem szybka przesyłka na terenie Łodzi.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-28

Moja ulubiona drogeria.Perfumy oryginalne ,w dostępnych cenach.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i błyskawiczna.Kontakt ze sklepem więcej niż dobry.Polecam gorąco.

5 / 5 2018-01-26

Polecam wszystkim sklep, szybka obsługa i świetny produkt. Wszystko się zgadza:-) i dziękuje za piękna próbkę perfum:-) pozdrawiam Dolce:-)

5 / 5 2018-01-26

Szybka obsługa, produkt bardzo dobry

2018-01-16

świetny sklep, bardzo miła obsługa

5 / 5 2018-01-01

Wszystko idealnie. Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm. Polecam!

2017-12-15

Fajny sklep z fajnymi cenami

5 / 5 2017-12-08

Pełen profesjonalizm, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczony przed rozbiciem.

5 / 5 2017-12-06

Zdecydowanie polecam, duży wybór perfum,szybka i profesjonalna obsługa,konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-12-02

jestem bardzo zadowolony z dokonanych zakupów

5 / 5 2017-11-25

No i jak zawsze od kilku juz lat sklep dolce.pl sie doskonale spisal. Przesylka zostala wyslana szybko i bezblednie. Polecam sklep dolce.pl. Nigdy sie na nim nie zawiodlem.

5 / 5 2017-10-24

Polecam.B.sprawnie.przesyła błyskawiczna.Kupione produkty super

2017-10-22

Kupuję w Dolce już od wielu lat i zawsze wracam; bardzo dobre ceny oryginalnych produktów, szeroki wybór i w przesyłce zawsze miły upominek:)

5 / 5 2017-10-21

Bardzo sprawna obsługa, polecam sklep jak najbardziej!

5 / 5 2017-10-15

super !

5 / 5 2017-10-09

Szybko i sprawnie. Z czystym sumieniem polecam sklep.

5 / 5 2017-10-06

Jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam

2017-09-27

Sklep na 6:)

5 / 5 2017-09-15

Polecam. Profesjonalny obsługa i sklep

5 / 5 2017-09-11

Polecam

5 / 5 2017-09-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Dolce: sprawna, szybka obsługa, bez zarzutu!

5 / 5 2017-08-29

profesjonalna obsługa.szybka dostawa-polecam

5 / 5 2017-08-29

Sklep bezproblemowy. Polecam. Wojciech

5 / 5 2017-08-27

Przesyłka dotarła dosyć szybko, jak na okres przedświąteczny. Pięknie zapakowana i bardzo dobrze zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-26

Szybka obsługa, produkt bardzo dobry

5 / 5 2017-08-24

szybka i miła obsługa, moja prośba telefoniczna o jak najszybszą wysyłkę wysłuchana, produkt dostałam następnego dnia po złożeniu zamówienia. Dziękuję.

5 / 5 2017-08-09

bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.Towar bez zarzutu. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-08-05

Prosta realizacja, szybka informacja o dostępności towaru

5 / 5 2017-07-25

POLECAM

5 / 5 2017-07-24

Jak zawsze szybko i profesjonalnie. Paczka była dobrze zapakowana, a towar dotarł bez uszkodzeń. Ceny super. Gorąco polecam - wszystko bez zarzutów.

5 / 5 2017-07-20

Jestem stałym klientem. Jak było na początku, tak jest do tej pory, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam ten sklep.

2017-07-16

Bez najmniejszych zastrzeżeń.

2017-07-04

Bardzo udane zakupy

5 / 5 2017-06-25

polecam sklep z czystym sumieniem - oczywiście z mojego osobistego punktu widzenia.

2017-06-15

Serdecznie polecam. Zlozylam zamowienie kilka dni przed swietami pakowanie oraz dostawa zajely tylko 3 dni. Polecam

5 / 5 2017-06-02

Polecam serdecznie. Mimo gorącego okresu Świątecznego zamówienie dotarło bardzo szybko.

5 / 5 2017-05-27

To mój pierwszy zakup i bardzo udany. Polecam wszystkim :)

5 / 5 2017-05-24

Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam

5 / 5 2017-05-23

Polecam, szybko, sprawnie, bezproblemowo

5 / 5 2017-05-21

Tanio, zapachy oryginalne, solidnie zapakowane plus bezpłatna probka. Dostawa wręcz ekspresowa. Polecam

5 / 5 2017-05-09

Szybka realizacja zamówienia, towar bez zarzut. Polecam

5 / 5 2017-05-08

Polecam bez najmniejszych wątpliwości przede wszystkim za korzystną cenę perfum, profesjonalną obsługe i szybką dostawę

2017-04-25

Orginalne perfumy po korzystnej cenie

2017-04-22

Dobre ceny i fajne perfumy :)

5 / 5 2017-04-22

Polecam! Szybko ! Sprawnie ! I tanio !!

5 / 5 2017-04-06

świetny sklep, szybka obsługa bez zarzutu a towar zapakowany tak jak trzeba. polecam

5 / 5 2017-04-03

Polecam!

5 / 5 2017-03-31

Oryginalne produkty w super cenie! Przesyłka swietnie zapakowana i zabezpieczona. Profesjonalne podejście do klienta i doskonała obsługa! Polecam!!!!

5 / 5 2017-03-28

Jestem bardzo zadowolona, polecam

Rzetelne opinie o Dolce.pl

Dolce.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.dolce.pl

Email
[email protected]

Telefon
(42) 25-24-124

Komórka
668-114-885

Infolinia
-

Logowanie