Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Dolinakremowa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dolinakremowa.pl
2019-03-12

Sklep godny polecenia.

2019-03-01

jestem zaskoczona rzetelnością i uczciwością sklepu

5 / 5 2019-02-25

Dobry kontakt, atrakcyjne ceny, polecam.

5 / 5 2019-01-31

Jest super!!!

2019-01-25

Jest O.K.

2019-01-15

Bardzo dobra

5 / 5 2019-01-13

Udany zakup, błyskawiczna dostawa, polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-12

Jestem zadowolona. Szybka dostawa dobrze zapakowanych produktów. Niektóre produkty mają cenę promocyjną.

5 / 5 2018-12-29

Polecam

2018-12-18

bardzo dobry

5 / 5 2018-12-14

godny polecenia, szybka dostawa, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-30

wszystko przebiegło sprawnie, przesyłka doszła szybko, polecam

5 / 5 2018-11-21

WSzystko sprawnie, ekspresowo, pełen profesjonalizm. Na pewno tu wrócę. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-11-18

Polecam zakupy w dolinie kremowej- mila, uczciwa, obsluga, szybka wysylka, swiezy towar.

2018-11-08

Sklep na medal.Bogata oferta towarów. Kupiłem w tym sklepie 3 produkty których wszystkich razem w innych sklepach nie było.Na produktach sklep podaje dokładny termin ważności ,co jest niestety u innych rzadkością (bo tylko piszą że świeży towar a potem wysyłają produkt który ma jeszcze tylko 2-mc ważności). W tym sklepie wiesz co kupujesz i taki towar dostajesz. Ceny kupionych towarów porównywalne lub nawet niższe niż w innych sklepach .Błyskawiczna wysyłka z możliwością monitorowania paczki i to Pocztą.Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-04

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-29

polecam.Wzorowa transakcja

2018-10-08

nie mam żadnych zastrzeżeń dotyczących sklepu

5 / 5 2018-09-30

Dobry kontakt, szybka wysylka towaru. Polecam.

5 / 5 2018-09-12

Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-09-12

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem .. Wszystko przebiegło pomyślnie . Jestem zadowolona z produktu :)

2018-09-07

bardzo dobry

5 / 5 2018-08-21

super

5 / 5 2018-08-12

pozytywna

2018-08-07

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, przemiła obsługa. Dziękuję

5 / 5 2018-07-21

wszystko szybko i sprawnie, nic tylko polecać.

2018-07-13

SKLEP O WYSOKIEJ KLASIE ZARÓWNO ZE WZGLĘDU NA PRODUKTY JAK I OBSŁUGĘ

5 / 5 2018-07-03

Polecam.

5 / 5 2018-07-03

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-07-01

Super

5 / 5 2018-06-29

Bardzo sprawnie i profesjonalnie, do tego w przesyłce fajny gratis. Polecam!

5 / 5 2018-06-28

Transakcja przebiegła pomyślnie. Miły i stały kontakt. Ekspresowa przesyła. Naprawdę polecam.

2018-06-27

Bardzo solidna firma

5 / 5 2018-06-15

Szybka wysyłka, towar zgody z opisem, wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2018-06-15

Szybka przesylka. Polecam!

5 / 5 2018-06-09

Szybko, sprawnie, polecam jak najbardziej! ;)

2018-06-07

ze sklepu otzrymałam informacje tylko o anluowaniu zamówienia z powodu niedostępności towaru , wydaje mi się, ze w interesie sklepów jest to, żeby na bieżąco aktualizować informacje o sprzedawanych przez siebie produktach. W innych sklepach internetowych nawet jeśli była informacja o wybranym przeze mnie towarze, nie dało się go zamówić z powodu jego braku, natomiast tu zamówienie zopstało przyjęte i po dwóch dniach dostałam maila z informacją o anulowaniu - bez przeprosin czy jakiejjkowiek formy rekompensaty. Widać, że sklep nie dba o klienta. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy ( a raczej ich próba ) w tym sklepie i na pewno nie będę polecać a, w zasadzie będę odradzać wszystkim znajomym.

5 / 5 2018-05-29

OK

5 / 5 2018-05-26

Bardzo dobre ceny, jakość obsługi na najwyższym poziomie oraz czas realizacji na piątkę! Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-05-23

Korzystne ceny, szybka wysyłka

2018-05-23

Bardzo rzetelny sprzedający. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-05-11

Szybka wysyłka. Atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-04-21

Jestem mile zaskoczona cenami towaru a także kosztami przesyłki.Sympatyczny jest również kontakt z personelem sklepu.Polecam!

2018-04-17

FAJNY , DOSTĘPNY Z MIŁĄ I RZETELNĄ ZAŁOGĄ SKLEP NA KAZDĄ KIESZEN I KAZDE OCZEKIWANIE POLECAM

5 / 5 2018-04-14

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-10

Szybko i fachowo.

5 / 5 2018-04-02

Oryginalne produkty, fachowa obsługa, szybka wysyłka

2018-03-21

Sprawna obsługa

2018-03-10

Bardzo dobra

2018-03-06

Wporządku

5 / 5 2018-03-01

Super, super w każdym zakresie!!!!

5 / 5 2018-02-28

szybka dostawa jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-02-01

SPRZEDAWCA GODNY POLECENIA ! ! ! ! ! ! ! POLECAM ! ! !

5 / 5 2018-01-24

konkretna i szybka obsługa a dodatkowo otrzymałem prezent

5 / 5 2018-01-19

Super kontakt, bardzo pomocna obsługa, szczerze polecam!

5 / 5 2017-12-04

Zakupy bez problemów, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-12-03

Szybko i rzetelnie. Polecam !!!!!

2017-11-28

Zrealizowano na 6

5 / 5 2017-11-25

wszystko w najlepszym porządku, szybka wysyłka, miły gratis:)

5 / 5 2017-11-23

Sklep profesjonalny. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi i ekspresowa wysyłka. Polecam. :)

2017-11-06

sklep przeciętny,slaby kontakt email

5 / 5 2017-10-29

jestem bardzo zadowolona. Chętnie powtórzę zakupy.

5 / 5 2017-10-21

Towar pierwsza klasa, szybka przesyłka, dodatki w formie gratisów. Super! :)

5 / 5 2017-10-09

Produkt znakomity,szybki czas realizacji zamówienia i cenna super:)

2017-09-30

Fszystko w pożądku

5 / 5 2017-09-29

Super!!!!!!Wysyłka ekspresowa nawet przez opcje Poczta:)

5 / 5 2017-09-23

ok

2017-09-16

Wszystko jak należy !

2017-09-08

transkacja przebiegła bez zarzutu.

2017-08-27

Robię w nim zakupy od pewnego czasu i jestem zachwycona obsługą na najwyższym poziomie.

2017-08-26

Gwarancja, uczciwość, troska o klienta. Wysoka rekomendacja.

2017-08-25

Godny polecenia

5 / 5 2017-08-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2017-07-30

Oceniam pozytywnie.

2017-07-19

zdecydowanie polecam -:)

5 / 5 2017-07-16

produkt i wysyłka - ok

5 / 5 2017-07-14

Zawsze jestem zadowolona.

5 / 5 2017-07-06

wszystko ok ;)

5 / 5 2017-07-03

Polecam.

5 / 5 2017-07-02

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w sklepie, błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem.

2017-07-01

BARDZO DOBRY

2017-06-29

Jest bardzo dobrze :)

2017-06-27

solidni, bardzo sumienni i wiarygodni.

5 / 5 2017-05-29

Przesyłka błyskawiczna. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam srzedawcę!!!!!!!!!

2017-05-27

Profesjinalny, godny polecenia

5 / 5 2017-05-18

pozytywna

2017-05-13

świetne ceny

5 / 5 2017-04-30

Pozytywna

5 / 5 2017-04-19

W 100% polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka. Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów.

5 / 5 2017-04-17

Bardzo sprawna transakcja. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.

2017-04-02

Świetnie towar zapakowany aby nic się nie rozbiło obsługa miła jeśli zamawia się telefonicznie.Godne polecenia sklep.Pozdrawiam

5 / 5 2017-04-02

super

Rzetelne opinie o Dolinakremowa.pl

Dolinakremowa.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.dolinakremowa.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 345-80-94

Komórka
606 206-071

Infolinia
-

Logowanie