Kategorie: / AGD

Dollo.pl Opinie Klientów

4.17/5.00 - ilość ocen: 109
opinie o Dollo.pl
1 / 5 2022-08-05

Fotel wiszący z tragiczna poduszka

Towar fotel wiszący za 650 zł bardzo niskiej jakości nie da się korzystać poduszka tragiczna nie polecam firmy.

5 / 5 2021-10-18

OK

5 / 5 2021-09-23

Wszystko ok. Źle wpisałem dane do faktury a była mi bardzo potrzebna do rozliczenia w szkole. Księgowość bez problemu mi pomogła. Dostarczony towar w dwa dni. Domek zrobił furorę. Polecam wszystkim.

5 / 5 2021-09-22

Panie na infolinii bardzo pomocne. Uratowały moją wodę w basenie.

5 / 5 2021-09-22

Reklamacja uwzględniona od ręki, polecam!!!

5 / 5 2021-09-22

Pan Krzysiu z magazynu najlepszy sprzedawca

5 / 5 2021-09-22

Wszystko ok polecam trampoliny

5 / 5 2021-09-22

Polecam serdecznie, panowie na magazynie bardzo przystojni, pachnący, zapakowali mi towar do auta.

5 / 5 2021-09-22

Polecam. Przemiła obsługa, szybka wysyłka i towar pierwsza klasa. Pozdrawiam

5 / 5 2021-09-22

Polecam

5 / 5 2021-06-24

nie polecam tego sklepu, towar zamówiony okazał się zepsutym bublem, a na zwrot pieniędzy czeka się długo, pomimo prośby z mojej strony termin jest wyczekiwany do końca.

5 / 5 2020-11-19

Zdecydowanie polecam tę firmę. Błyskawiczna, profesjonalna i odpowiedzialna obsługa klienta. Zgodnie z informacją na stronie allegro zakupioną toaletkę otrzymałam po dwóch dniach. Okazało sie, ze lustro było stłuczone. Super obsługa reklamacji - pozytywna i błyskawiczna. Pozytywną odpowiedź na reklamację otrzymałam w następnym dniu roboczym, a reklamowane lustro po 4 dniach.

1 / 5 2020-10-21

ten sklep to dno i 2 tony mułu!

1 / 5 2020-10-21

Nie polecam. dostałem wadliwy towar, powiedzieli, że to wina kuriera. zero zainteresowania.

5 / 5 2020-09-17

Przemiła obsługa,tempo i sposób załatwienia reklamacji rewelacyjny - ten sam kurier wręczył mi nowy młynek i zabrał reklamowany,wszystko trwało 2 dni i - co najważniejsze bez jakiejkolwiek dyskusji.Polecam ten sklep!!!

1 / 5 2020-09-07

Kupiłem bo tylko u nich było. Produkt przyjechał uszkodzony i odmówiono mi przyjęcia reklamacji. Odradzam zakupy w tej firmie.

1 / 5 2020-09-07

hamy i prostaki

1 / 5 2020-09-07

nie polecam. niemiła obsługa

1 / 5 2020-09-03

Nie polecam tego sklepu. Niemiła obsługa

1 / 5 2020-09-03

Nie polecam

1 / 5 2020-09-02

Obsługa odmówiła mi przyjęcia reklamacji, bo nie mam oryginalnego opakowania! Skandal!

1 / 5 2020-09-02

Bardzo niemiła obsługa. Traktują klientów jak idiotów. Zalecam omijanie tej firmy szerokim łukiem.

1 / 5 2020-09-02

niemila obsluga. nie polecam.

1 / 5 2020-09-02

Nie polecam zakupów w tym sklepie

1 / 5 2020-08-31

sprzedają badziewia i nie uznają reklamacji. odradzam zakupy u tych oszustów

1 / 5 2020-08-31

Towar wadliwy. Dzwonie, pisze, znowu dzwonie i nikt nie odpowiada. nie polecam

1 / 5 2020-08-31

Ta firma to dno i 100 metrów mułu.

1 / 5 2020-08-31

Naciągacze i oszuści

1 / 5 2020-08-31

Odradzam zakupy u tych oszustów. Nie czytaja maili i nie odbieraja telefonu.

5 / 5 2020-08-31

Odradzam zakupy u tych oszustów. Nie czytaja maili i nie odbieraja telefonu.

5 / 5 2020-08-31

Unikają odpowiedzialności w przypadku zgłoszenia reklamacji.

1 / 5 2020-08-31

Oszuści!

5 / 5 2020-08-31

Nie polecam. Oszukują klienta i unikają odpowiedzialności w przypadku reklamacji. Odradzam zakupy u tych naciągaczy.

5 / 5 2019-03-25

Profesjonalnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2019-02-22

Wszystko jak najbardziej prawidłowo.

5 / 5 2019-02-21

Polecam

5 / 5 2019-02-07

Jestem bardzo zadowolony z toaletki oraz szybkiej realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-25

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2019-01-13

Jeszcze nie uruchomiłem projektora, ale jak będę miał okazie po świętach to chętnie podzielę się opinią o jego działaniu. Jeśli chodzi o zakup i obsługę sklepu to na najwyższym poziomie

4 / 5 2018-11-27

Jestem zadowolona z zakupu i jego realizacji.polecam

5 / 5 2018-11-13

Zamowienie zostalo zrealizowane sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-11-11

Wszystko oki polecam

5 / 5 2018-11-08

Szybko, tanio i sprawnie.

5 / 5 2018-11-07

Ekspresowa przesyłka, dobry kontakt

5 / 5 2018-11-02

jestem zadowolny , polecam.

5 / 5 2018-10-29

Expresowa wysylka, towar zgodny z opisem, dokladnie zapalowany, Polecam

5 / 5 2018-10-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-16

Ceny konkurencyjne, wysyłka bardzo szybka, polecam.

5 / 5 2018-10-09

ok, ok, ok

5 / 5 2018-10-02

Super szybka przesyłka. Nawilżacz powietrza zgodny z opisem, spełnia oczekiwania

5 / 5 2018-09-15

SUPER PROJEKTOR . TERAZ NA OSIEDLU TO NAJLEPSZE OŚWIETLENIE ŚWIĄTECZNE. TE Z TAK ZWANEGO RYNKU NIE WYRABIAJĄ:-)

5 / 5 2018-09-03

Super

5 / 5 2018-08-24

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-08-19

Super,profesjonalny sklep godny polecenia

3 / 5 2018-07-22

Źle, niestarannie zapakowana przesyłka. Karton (opakowanie produktu ) podarty, uszkodzony i zastanawiam się teraz co z tym zrobić bo to miał być prezent. Przesyłka dotarła szybko .

5 / 5 2018-07-14

Godne polecenia

5 / 5 2018-07-11

Szybko, sprawnie, tak jak trzeba :--)

5 / 5 2018-06-23

profesjonalna obsługa. polecam

5 / 5 2018-06-18

Transakcja błyskawiczna, jestem bardzo zadowolony polecam

5 / 5 2018-06-12

Profesjonalny sklep i obsługa, gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-30

Dobry wybór

5 / 5 2018-05-22

Profesjonalnie

4 / 5 2018-05-03

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-22

Polecam w 100%

5 / 5 2018-04-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-18

Profesjonalna obsługa. Dostawa ekspresowa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-03-13

Polecam

4 / 5 2018-03-05

towar zgodny z oczekiwanym.

4 / 5 2018-02-20

Po zgłoszeniu uszkodzenia elementu otrzymałem nowy nieuszkodzony element toaletki. Pozdrawiam i dziekuję za szybką reakcję. Marcin Schneider

5 / 5 2018-02-17

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam tego sprzedawcę

4 / 5 2018-02-17

Szybka sprawna obsługa brak opłat za dostawę.

5 / 5 2018-02-04

bardzo szybko, godne polecenia

5 / 5 2018-01-28

Ocena na 5

4 / 5 2018-01-14

Polecam

5 / 5 2017-12-30

Profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem ...polecam!

5 / 5 2017-12-29

Profeska

4 / 5 2017-12-25

:) 555

4 / 5 2017-12-12

Towar dostarczony ekspresowo i zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-11

Oki. Wszystko w najlepszym wydaniu

5 / 5 2017-12-09

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-11-26

sklep i towar bardzo dobrze kurier GSL fatalnie

5 / 5 2017-11-25

Wszystko na 10+polecam

4 / 5 2017-11-10

Polecam

5 / 5 2017-10-23

Super

4 / 5 2017-10-18

Małe zamieszanie z dostępnością towaru, ale wszystko szybko sie wyjaśniło. Polecam i dziękuję

5 / 5 2017-10-06

wszystko ok.

5 / 5 2017-09-17

Super ceny, szybką darmowa przesyłka :) polecam!

5 / 5 2017-09-11

Wszystko sprawnie, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-09-10

Bardzo szybka przesyłka. Dobrze zapakowana. Polecam

5 / 5 2017-09-04

Od zamówienia do dostawy minęły dwa dni. Wszystko zapakowane z wielką starannością, więc nic nie zostało uszkodzone. Polecam kupującym korzystanie z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-08-26

Super obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-23

Przesyłka zgodna z tym co na stronie, każda część mebla solidnie zapakowana, w jednym elemencie brakowało wkładki i jeszcze tego samego dnia dosłano mi cały element od razu. Profesjonalne podejście. Polecam.

4 / 5 2017-08-21

Jest tutaj szybka i profesjonalna obsługa. Polecam każdemu.

4 / 5 2017-07-22

Wszystko ok toaletka piękna córka zachwycona.

5 / 5 2017-07-13

Błyskawiczna realizacja zamówienia, byłam zaskoczona! Towar zgodny z opisem, żadnego ale.

5 / 5 2017-07-10

Pełny profesjonalizm, polecam.

5 / 5 2017-06-15

Natychmiastowa wysyłka! Produkt najwyższej jakości! Bardzo miła obsługa

4 / 5 2017-06-14

Obsługa super. Polecam :)

4 / 5 2017-06-06

Polecam

4 / 5 2017-05-25

Bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-05-23

Profesjonalna obsługa wszystko przebiegło prawidłowo,polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalna obsługa. Polecam sklep.

5 / 5 2017-05-07

Bardzo fajna toaletka. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-04-30

Produkt bez zastrzeżeń gorąco polecam

5 / 5 2017-04-26

Polecam

4 / 5 2017-04-11

szybko i pewnie

5 / 5 2017-04-05

Super sklep.Polecam

5 / 5 2017-04-01

Świetne

4 / 5 2017-03-27

Szybka realizacja. Toaletka piękna. Bardzo polecam.

Rzetelne opinie o Dollo.pl

Dollo.pl

Siedziba
Bełk

WWW
http://dollo.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
32 723 19 10

Logowanie