Kategorie: / Dom

Domarket.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Domarket.pl
5 / 5 2022-11-30

Kupiłem 2 zestawy geberitów wc i bidetu - wysyłka na stronie 24h! Jak już zapłaciłem to wówczas dostałem wiadomość, że towar otrzymam za jakieś 3 tygodnie!!! Efekt taki, że wykonawca przerwał prace na 3 tygodnie! Jak już wrócił po kilku tygodniach to się okazało, że po rozpakowaniu kompletnego geberitu up 100 (na stronie podają zestaw UP320!) brakuje wspornika + śrub montażowych (na fakturze widniej jak wół, że zapłaciłem za wspornik+śruby montażowe). Po dokonanym zakupie nie dostałem potwierdzenia e-mailem zestawienia zestawów, które wybrałem! Nie można tel. złożyć reklamacji. W dniu dzisiejszym miałem otrzymać tel. na który się oczywiście nie doczekałem! Nie polecam, chyba że ktoś lubi opóźnienia i kontakt z nierzetelnym sprzedawcą.

5 / 5 2019-03-23

Polecam serdecznie !!!

5 / 5 2019-03-23

szybko, sprawnie i przyjemnie. polecam!

2019-03-22

TOTALNE DNO!!!!! TOWAR ZAMOWILEM TRZY TYG TEMU, MIAL BYC DOSTEPNY JAK WIDNIALO NA STRONIE. NASTEPNEGO DNIA DOSTALEM TEL ZE JEDNAK TRZEBA ZAMAWIAC U PRODUCENTA I POTRWA TO DO DWOCH TYGODNI. PO TRZECH TYG ZADZWONILEM SPYTAC CO SIE DZIEJE Z ZAMOWIENIEM, A PAN Z SZYDERCZYM POCZUCIEM HUMORU POINFORMOWAL MNIE ZE ZAMOWIENIE ZOSTALO ANULOWANE!!!!! OCZYWISCIE JA O TYM NIC NIE WIEDZIELEM DO CZASU AZ SAM NIE ZADZWONILEM ZAPYTAC O SWOJE. DNO,DNO, I JESZCZE RAZ DNO!!!!!!!!

5 / 5 2019-03-07

Profesjonalny sklep,szybka realizacja zamówionego produktu 100% zadowolenia!

5 / 5 2019-02-24

badzo mila i konkretny kontakt. polecam

5 / 5 2019-02-24

Bardzo szybka realizacja i miła obsługa. Polecam sklep.

2019-02-22

Fachowa obsługa,doradztwo przy zakupach.Dobry kontakt z klientem. Ogólnie oceniam b.dobrze.

2019-02-15

wspaniała obsłga

5 / 5 2019-01-30

Najniższa cena na rynku. Dostawa na drugi dzień. Kontakt ze strony sklepu w celu sprecyzowania niekompletnych danych. Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-29

Szybka realizacja zamowienia, dobry kontakt.

5 / 5 2019-01-20

Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu bardzo duży asortyment . Kontakt bez żadnych problemów realizacja zamówienia natychmiastowa jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2019-01-19

Bardzo szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2019-01-15

Profesjonalne doradztwo i obsługa, szybka dostawa. Naprawdę polecam!

5 / 5 2019-01-10

Tanio, szybko, solidnie, choć odbiór osobisty na odludzi

2018-12-26

Bardzo przystępne ceny, szeroki wybór. Ponadto wspaniałe podejście do klienta.

5 / 5 2018-12-15

wszystko ok Polecam

5 / 5 2018-12-10

Zamówienie przez internet poszło bardzo sprawnie. Dobór towaru udało się bez problemów uzgodnić ze sprzedawcą, dzięki temu mogliśmy zamówić meble łazienkowe, które zostały już wycofane z produkcji i nie było ich w obecnej ofercie (a zależało nam na konkretnym modelu). Odbiór już następnego dnia, i w dogodnym miejscu Warszawy był bardzo sprawny, przy okazji kupiłem kilka dodatkowych drobiazgów, których nie zamawiałem przez Internet nie będąc pewnym czy będą pasowały. Polecam.

5 / 5 2018-11-26

Bardzo pomocny personel.Udzielają rad przy zakupie dotyczących montażu etc,znają się na rzeczy. Ponadto ich kierowca mimo, iż nie należy to do jego obowiązków, pomógł mi wnieść wannę i armaturę łazienkową do mieszkania. Bardzo polecam ten sklep!

5 / 5 2018-11-10

Szybko i sprawnie, zamówiłem umywalkę w środe a w czwartek była do odbioru w Warszawie. Odebrałem osobiście więc 0 za przesyłkę. Polecam , Towar OK w b. dobrym stanie.

5 / 5 2018-11-08

Wszystko sprawnie. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-31

Bardzo dobry kontakt i w sumie nieżle zbudowana strona www.Szybka realizacja zamówienia.POlecam

5 / 5 2018-10-27

Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu bardzo duży asortyment .

5 / 5 2018-10-26

Sklep bardzo profesjonalny, znakomity kontakt ze sprzedawcą, wszystko było zgodne z opisem. Gorąco Polecam

2 / 5 2018-10-06

Nie polecam tego Sklepu brak profesjonalizmy w kontakcie z klientem. Zero informacji o tym kiedy mogę spodziewać się zamówionego przedmiotu. Totalna olewka pomimo moich dwóch próśb o kontakt i jakąkolwiek informację. Przy tak dużej konkurencji warto zastanowić się nad wyborem innego sklepu szczególnie, że nie są najtańsi.

5 / 5 2018-09-11

szybko, fachowo - polecam

2018-09-09

Zamówiłem w tym sklepie drzwi prysznicowe. Na drugi dzień dostałem telefon, że już przyszły. Umówiłem się na dostawę, przyjechał bardzo miły kierowca, pomógł mi wnieść towar do mieszkania i jeszcze sam sprawdził, czy się nie potłukły. Ceny w sklepie może nie są najniższe, ale to jego jedyna wada. Obsługa jest świetna. Zdecydowanie polecam!

2018-09-09

W czasie kontaktu przed zakupem od ręki uzyskałem wyjaśnienia dotyczące wybranego produktu. Obsługa zamówienia bardzo sprawna, dostępna pełna informacja o statusie realizacji.

5 / 5 2018-09-03

Polecam. Miła, fachowa, cierpliwa i pomocna obsługa. Zamówienie zrealizowano przed terminem.

5 / 5 2018-08-11

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam sklep.

5 / 5 2018-08-09

Profesjonalna i pomocna obsługa, szczególnie przy okazji osobistego zwrotu w ramach odstąpienia od zdalnie zawartej umowy (którego dokonałem ze względu na okoliczności zupełnie niezależne od sklepu oraz zakupionego w nim produktu – nie mam im nic do zarzucenia).

5 / 5 2018-08-08

solidny i profesjonalny

2018-08-03

Serdecznie Polecam. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-22

Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, jeszcze lepsza cena. Towar bez zarzutu. Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-07-15

szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem POLECAM

2018-07-06

Ceny dość konkurencyjne, oferta spora ale czas realizacji - 3 dni robocze a miało być maksymalnie 2. Na plus - fachowe doradztwo.

2018-07-03

Transakcja przebiegła wzorowo. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-28

pozytywna

2 / 5 2018-06-26

Nie polecam tego sklepu!!!!!! Dostarczono mi uszkodzoną szafkę. Obsługa sklepu tragiczna! Zero kultury! Nie wspominając już o działaniach reklamacyjnych, w których dążą do tego aby obciążyć klienta!!Ostrzegam wszystkich nie kupujcie w tym sklepie

5 / 5 2018-06-24

super sklep

5 / 5 2018-06-21

Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-18

ok

5 / 5 2018-06-15

ok

5 / 5 2018-06-12

ok

5 / 5 2018-06-05

Polecam

5 / 5 2018-05-11

Transakcja przeprowadzona bardzo szybko, bez problemu. Bardzo polecam.

2018-05-05

warty uwagi sklep,mają rzeczy które w wielu sklepach nie można dostać.

2018-04-12

Sklep bardzo mnie zaskoczył. Różnorodność niesamowita. Warto polecić znajomym.

5 / 5 2018-04-12

Bardzo dobry sklep godny polecenia. Duży wybór towaru dobrej jakości, szyba realizacja zamówień, polecam skorzystać, bo każdy będzie zadowolony.

2018-03-30

bardzo dobry

5 / 5 2018-03-30

Bardzo fajny sklep z bogatym wyposażeniem. Ekspresowa przesyłka dobrze zabezpieczona. Kontakt ze sprzedającym pierwsza klasa. Polecam

2018-03-22

błyskawiczna realizacja w 12 godzin

5 / 5 2018-03-18

sobie i wszystkim życzę takich sklepów... polecam

5 / 5 2018-03-16

Polecam bardzo gorąco sklep, szybko, sprawnie i co najwazniejsze tanio. Ponadto maja bardzo szeroki asortyment. Wanna i umywalka dojechaly nie uszkodzone w tempie expresowym. Napewno kupie cos jeszcze :)

3 / 5 2018-03-07

sklep, w którym sprzedają towar, którego nie mają na stanie - muszą zamawiać u producenta, co powoduje, że czekałem na zamówienie dwa tygodnie. To w mojej ocenie o wiele za długo. W regulaminie napisali, że w przypadku braku towaru zostanę poinformowany o terminie dostawy-czego nie uczynili. Jak już przesyłkę wysłali, to mnie o tym nie poinformowali, a w systemie internetowym obsługi zamówień nie ma do teraz żadnych zmian. Na maile odpowiadają w miarę szybko, ale strasznie lakonicznie (np. w postaci 2,3 słów). Szczerze bardzo się zawiodłem-przyzwyczajony jestem do dużo lepszej obsługi przez sklepy internetowe, najwyraźniej dużo muszą się jeszcze nauczyć. Odradzam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-18

Bardzo dobry sklep. Duży wybór towarów. profesjonalna i miła obsługa, chętnie doradzi. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam.

5 / 5 2018-02-10

Bardzo profesjonalna obsługa, świetny kontakt i fachowa pomoc. Sprzedawcy są jak najbardziej godni polecenia.

5 / 5 2018-02-03

Sprawnie, szybko, polecam!

5 / 5 2018-01-27

jak zwykle bez jakichkolwiek problemów. Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-01-23

Polecam!!!

5 / 5 2018-01-18

Wszystko w najlepszym porządku. Towar sprowadzony szybko, rzetelna informacja.

5 / 5 2018-01-08

profesjonalna obsługa

2018-01-06

Rewelacyjny ,przyjazny sklep dla kupującego. Odbierałam zamowiony towar osobiście obsługa sklepu przemila

2018-01-04

bardzo miła i sympatyczna obsługa

2018-01-04

Dobry kontakt, wystarczająca informacja, fachowość, kultura

5 / 5 2018-01-03

wszystko ok.

5 / 5 2017-12-26

Atrakcyjne ceny, super obsługa.

2017-12-17

bardzo dobry

2017-12-13

Sklep Idealny.

2017-12-07

Bardzo fajny sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-12-01

Sklep o bardzo bogatej i różnorodnej ofercie - więc już choćby z tego względu warto tam choćby zajrzeć. Do tego czytelna strona internetowa. Obsługa uprzejma, szybko reaguje na zapytania i udziela wyjaśnień. Warto też pomyszkować w zakładce promocje, bo można coś fajnego utrafić w jeszcze lepszej cenie. Przesyłka starannie zapakowana, dobrze zabezpieczona. Opcja dostawy kurierem jest jak najbardziej okej, choć przydałaby się (w przypadku drobniejszych zakupów) czasem dostawa do paczkomatu.

5 / 5 2017-11-19

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, delikatny towar dotarł szybko do domu poprawnie opakowany i z całą dokumentacją. Polecam

2017-11-07

Rewelacja.

2017-10-31

Totalne dno. Jak macie kasę do wyrzucenia to możecie robić zakupy. Czekam 7 tygodni i nie wiem ile jeszcze. Towaru nie ma zaliczki też nie chcą zwrócić.Obsługa obraża przez ludzi.

5 / 5 2017-10-28

gorąco polecam. fachowa obsługa, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-10-28

Szybko i profesjonalnie. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-27

Sklep godny polecenia, umywalka starannie zapakowana, na półpalecie- bezpieczny transport.Usługa szybka i godna polecenia

2017-10-21

Po złożeniu zamówienia brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Po telefonie do sklepu okazało się, że na towar należy czekać około 2 tygodni.

5 / 5 2017-10-10

Szybka obsługa i współpraca, dobry kontakt, polecam

5 / 5 2017-10-09

SAMI MAMY SKLEP Z PODŁOGAMI I TARASAMI I WIEMY JAK TRUDNO DOGODZIĆ KLIENTOM , ZAUAWAŻAMY TENDENCJE ŻE NIE TYLKO CENA JEST WAŻNA ALE TAKŻE OBSŁUGA WYSOKIEJ JAKOŚCI I SZYBKOŚĆ REALIZACJI - TEN SKLEP SPEŁNIA TE WYMAGANIA . W 100% POLECAMY

5 / 5 2017-09-19

Szybka reakcja i dostawa, dobry sklep, polecam.

5 / 5 2017-08-26

REWELACYJNY SKLEP, BARDZO MIŁA OBSŁUGA, WSZYSTKO PROFESJONALNIE I SZYBKO SERDECZNIE POLECAM

5 / 5 2017-08-11

ok

5 / 5 2017-08-06

wszystko Ok

5 / 5 2017-08-06

Polecam

5 / 5 2017-08-05

zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Mimo że zamówienie było zmieniane przezemnie, wszystko odbyło się sprawnie i bez kłopotów. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-29

Dobra komunikacja ze Sprzedającym, bardzo szybkie sprowadzenie zamówionego towaru, dogodny odbiór osobisty.

5 / 5 2017-07-11

Szybka realizacja zamówienia !Wszystko w porządku!

2017-07-06

Pozytywna opinia. Na pewno skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2017-07-06

ok

5 / 5 2017-07-04

WSZYSTKIE PRODUKTY ZGODNE Z OPISEM, CENĄ I TERMINEM REALIZACJI, CZYLI TAK JAK POWINNO BYĆ I TO CO OCZEKIWAŁEM. ZAKUPY ROBIONE DWUKROTNIE I PEWNIE JESZCZE BEDĘ KUPOWAŁ. SKLEP POLECAM.

2017-06-16

Fachowa obsługa i bardzo dobre ceny. Wannę ktora u producenta kosztuje 1100 PLN kupilem w promocji za 380 PLN. Realizują moje kolejne zamówienia.

2017-06-11

Towar otrzymałem w deklarowanym czasie, zgodny ze specyfikacją.

5 / 5 2017-06-05

Szybka i miła obsługa. Szybka dostawa. A kontakt ze sklepem po prostu idealny! Jako klient czułem się bardzo komfortowo!

5 / 5 2017-05-20

Polecam ! Towaru nie mogłem nigdzie dostać a tu był (mimo że czekałem tydzień). Mogłem od razu zamówić w tym sklepie a nie szukać na mieście u siebie.

2017-05-19

kuriozum, żeby od tygodnia nie można było się doprosić należności za fakturę korygującą - towar od razu zwrócony do sklepu, faktura korygująca przyjęta a pieniędzy jak nie było tak nie ma ...

5 / 5 2017-05-15

Szybko i sprawnie przygotowana sprzedaż. Ceny zgadzały się z cenami na stronie sklepu. Niskie koszty dostawy w stosunku do innych sklepów ( koszt wysyłki na palecie)

5 / 5 2017-05-06

Super sklep. POLECAM

2017-05-05

Sklep godny uwagi,dość spory asortyment.

2017-05-02

Ciekawy sklep, mają szeroki wybór artykułów i potrafią doradzić, na pewno polecę znajomym!

5 / 5 2017-04-20

Zamówienie gotowe do odbioru na następny dzień. Wszystko oryginalnie zapakowane. Znają się na rzeczy wiedza co sprzedają i potrafią doradzić. Polecam.

2017-04-18

sprawny

2017-04-17

Ten sklep jeszcze mnie nie zawiódł i zawsze z przyjemnością robię tutaj zakupy,a bogaty asortyment sprawia że zawsze znaję do co mi potrzeba,

5 / 5 2017-04-13

Zamówienie zrealizowane sprawne, bez ukrytych kosztów i niespodzianek. Polecam.

5 / 5 2017-04-05

Szybko i sprawnie.

Rzetelne opinie o Domarket.pl

Domarket.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.domarket.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 836 87 81

Komórka
505044212

Infolinia
801022302

Logowanie