Kategorie: / Dom

Domator24.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Domator24.com
5 / 5 2019-02-22

Profesjonalne, szybko. Polecam.

5 / 5 2019-02-08

Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-29

Transakcja i dostawa szybciej niż miałem obiecane. Wszystko w ok. Mogę polecić bez dwóch zdań.

5 / 5 2019-01-23

Rewelacja

4 / 5 2019-01-15

bardzo dobra obsługa klienta

5 / 5 2019-01-15

Super

5 / 5 2019-01-15

Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-10

Bardzo wygodny fotel biurowy. Mam nadzieję, że parę lat będzie służył. Polecam dla tych, którzy cierpią na bóle pleców.

5 / 5 2019-01-05

wygodny fotel w dobrej cenie

5 / 5 2018-12-16

polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-12-04

WSZYSTKO SUPER !!!

5 / 5 2018-11-23

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-21

wszystko ok

5 / 5 2018-11-19

Dzieci są zadowolene mega wygodne polecamy

5 / 5 2018-11-17

Zdecydowanie polecam. Pełna „profeska”.

5 / 5 2018-11-07

Wszystko na najwyższym poziomie.

3 / 5 2018-11-06

Polecam

5 / 5 2018-11-06

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z OBSŁUGI

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalne, szybko. Polecam.

5 / 5 2018-10-14

Polecam zakupy

4 / 5 2018-10-02

Szybka obsługa i wszystko w porządku!

5 / 5 2018-10-01

Polecam!

5 / 5 2018-09-30

fotel fajny syn zadowolony

5 / 5 2018-09-27

wszystko ok

5 / 5 2018-09-27

Ekspress

5 / 5 2018-09-26

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa,POLECAM !

5 / 5 2018-09-21

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-02

Ekstraklasa

5 / 5 2018-08-29

Super zakup :)

5 / 5 2018-08-04

Transakcja udana. Wszystko poszło sprawnie i profesjonalnie.

4 / 5 2018-07-23

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-07-20

polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-07-10

Rewelacja

5 / 5 2018-06-28

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-06-04

Szybko i profesjonalnie !

5 / 5 2018-05-30

......

5 / 5 2018-05-27

Polecam, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2018-05-26

Polecam w 100%

5 / 5 2018-05-21

Wszystko się zgadza z opisem produktu

5 / 5 2018-05-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-09

Całość na plus. Szybka obsługa . Towar ok. Polecam

5 / 5 2018-05-04

Polecam

5 / 5 2018-04-29

Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Polecam.

4 / 5 2018-04-26

Sklep internetowy bardzo przejrzyście zorganizowany. Niestety nie wszystkie zdjęcia odpowiadają zamawianemu towarowi - w moich szafkach dostałem czarne klamki, chociaż na zdjęciach były białe. Kluczyk do jednego zamków był niewłaściwie dopasowany - odpowiedź na zgłoszenie reklamacyjne była błyskawiczna i szybko problem został rozwiązany. Szuflady w szafce okazały się mieć dziurki po bokach (wada projektowa, nie danego egzemplarza)- jeżeli ktoś lubi luzem w szufladzie trzymać np. spinacze biurowe, mogą czasem wypadać. Instrukcja montażu szafek mało czytelna, ale jak się troszkę pomyśli można poskładać bez pomyłek. O ile z samego sklepu jestem bardzo zadowolony, to niestety towar okazał się nie być warty tej ceny i sugerowałbym poszukanie lepszego podwykonawcy.

5 / 5 2018-04-24

Bardzo szybko została Mi przesyłka dostarczona. Polecam i pozdrawiam

5 / 5 2018-04-12

Super obsługa,szybka trazakcja bez żadnych problemów i szybka wysyłka. Polecam wszystkim kupującym.

3 / 5 2018-04-09

Polecam

5 / 5 2018-04-08

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z OBSŁUGI

5 / 5 2018-04-03

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Fotel bardzo dobrej jakości, polecam każdemu.

5 / 5 2018-03-31

bez uwag polecamy usługi tej firmy

5 / 5 2018-03-27

Wzór do naśladowania

5 / 5 2018-03-19

Polecam zakupy :) Szybko i sprawnie :)

4 / 5 2018-03-17

Zarysowanie na sejfie

5 / 5 2018-03-08

Polecam

5 / 5 2018-02-27

Wszystko sprawnie Brak instrukcji montażu, kupiłem krzesło gamingowe

5 / 5 2018-02-25

Transakcja i dostawa szybciej niż miałem obiecane. Wszystko w ok. Mogę polecić bez dwóch zdań.

5 / 5 2018-02-09

Dobra obsługa, szybka wysyłka, co prawda w paczce towar lekko zarysowany, ale żadnego problemu z reklamacją. Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Bardzo wygodny fotel

5 / 5 2018-01-24

Super serwis ,dostawa punktualnie ,super organizacja

5 / 5 2018-01-21

Jeden plastik był złamany

5 / 5 2018-01-16

Fantastyczna współpraca, profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-01-16

Pokecam

5 / 5 2018-01-11

Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-12-25

Polecam sklep i fotel

5 / 5 2017-12-23

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i bezproblemowa realizacja.

5 / 5 2017-11-29

Super

5 / 5 2017-11-24

Super

4 / 5 2017-11-23

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-14

Profesjonalna obsługa,polecam zakupy w sklepie DOMAROR24

5 / 5 2017-11-11

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-11

Szybko spprawnie.. krzeslo wygodne

5 / 5 2017-11-11

Super realizacja, polecam

5 / 5 2017-11-06

Jestem zadowolony. Jakość zgodna z oczekiwaniem. Realizacja zamówienia planowa, profesjonalna.

5 / 5 2017-11-04

Transakcja bardzo sprawna, przesyłka szybką, polecam.

4 / 5 2017-10-24

polecam zakupy w tym sklepie wszystko sprawnie i szybko załatwione

4 / 5 2017-10-16

Wszytko jak należy.

3 / 5 2017-09-20

Polska firma, polski produkt, instrukcja montażu w języku angielskim - porażka. Szafa jest wykonana z bardzo cienkiej blachy, dotarła z wgnieceniami i zabrudzeniami. Zamówienie kolejnej nie miało sensu, bo wyglądałaby tak samo z uwagi na jej jakość. To użytku tymczasowego może być, natomiast w przyszłości zmienię ją na solidną szafę.

5 / 5 2017-08-01

polecam

5 / 5 2017-08-01

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-07-31

Świetne krzesło! Siedzisko miękkie! Porządne wykonanie. Polecam

5 / 5 2017-07-17

Polecam

5 / 5 2017-07-14

Polecam

5 / 5 2017-06-27

Jestem bardzo zadowolony z zakupów.Dobra jakość towaru

5 / 5 2017-06-22

Super sprzęt. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-06-06

Transakcja udana. Wszystko poszło sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-06-04

Full profeska

5 / 5 2017-05-21

POLECAM

5 / 5 2017-05-05

Wszystko git

4 / 5 2017-03-27

polecam zakupy w tym sklepie wszystko sprawnie i szybko załatwione

Rzetelne opinie o Domator24.com

Domator24.com

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://domator24.com

Email
[email protected]

Telefon
68 422 84 24

Komórka
-

Infolinia
68 422 84 24

Logowanie