Kategorie: / Pozostałe

Domczasu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Domczasu.pl
5 / 5 2019-03-18

Polecam sklep! Oby takich więcej!

5 / 5 2019-03-14

Bardzo miła fachowa obsługa.Przesyłka dotarła do mnie błyskawicznie-na następny dzień bez jakichkolwiek uszkodzeń.Sam zegar -jestem zachwycona.W takim sklepie zakup to sama przyjemność.Polecam

5 / 5 2019-01-31

Szybka obsługa, bardzo dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2019-01-22

Co tu napisać? Zegarki w dobrej cenie. Zdecydowanym plusem sklepu są profesjonalne zdjęcia, które "wyciągają" charakterystykę wyglądu zegarka (Zdjęcie na wprost, na białym tle vs. widok w sklepie, to dwie różne rzeczy). Poza tym profesjonalna, rzeczowa i błyskawiczna obsługa.

5 / 5 2019-01-15

Bardzo udany zakup, szybka wysyła

5 / 5 2019-01-07

Transakcja bardzo udana. Pasek do zegarka oryginalny, zgodny z opisem. Ekspresowa przesyłka. Polecam!

5 / 5 2019-01-02

Bardzo szybka dostawa na dodatek gratis Wiarygodny opis oraz zdjęcia zamówionego towaru Miła obsługa Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2018-12-20

Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Brakowało instrukcji, lecz po e-mailowej interwencji szybko mi ją dosłano. Jest to już mój drugi zakup, z którego jestem zadowolony. Przystepne ceny i graris dostawa są atutem tego sklepu.

2018-12-19

Bardzo dobre ceny, realizacja zamówienia również na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-12-15

Polecam! Fantastyczna obsluga, super szybka dostawa, bardzo dobra cena w porownaniu z konkurencja.

5 / 5 2018-11-06

Szybki kontakt, błyskawiczna dostawa. Po raz kolejny jestem zadowolony z zakupów w sklepie dom czasu.

5 / 5 2018-11-05

Pełen profesjonalizm, szybka wysyłka no i przede wszystkim Cena najlepsza, przy zakupie dwóch zegarków dostałem rabat. POLECAM I jeszcze raz POLECAM. Zegarki zgodne z opisem i zdjęciami. NOWIUTKIE.

5 / 5 2018-10-30

Zamówienie złożone w sobotę, paczka wysłana w poniedziałek, dostarczona do rąk własnych w czwartek. Przesyłka dobrze zabezpieczona, wysłana priorytetem o zadeklarowanej zawartości, i co najciekawsze, całkowicie darmowa. Sklep posiada kompletne i rzeczywiste przedstawienie przedmiotu. Jak najbardziej POLECAM !

5 / 5 2018-10-29

Dobry kontakt, szybka realizacja, produkt zgodny z zamówieniem, bieżąca korespondencja poprzez e-mail

5 / 5 2018-10-19

Polecam serdecznie :) Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi :)

5 / 5 2018-10-10

Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia , dobra cena,duży wybór towarów,bardzo staranne opakowanie zabezpieczające przed uszkodzeniem. Profesjonalne podejście do klienta- sklep na wysokim poziomie .Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-03

Bardzo bobry sklep, atrakcyjne ceny, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-09-22

W pełni profesjonalna obsługa, szybki czas doręczenia i maksymalne bezpieczeństwo o przesyłkę. Jestem w pełni zadowolony z zakupu i wszystkim polecam zakupy tutaj :)

5 / 5 2018-09-20

Bardzo dobry sprzedawca.Towar zgodny z opisem.Bardzo szybka wysyłka i dostawa towaru.Wczoraj wpłaciłem dzisiaj już mam przesyłkę.

5 / 5 2018-09-19

pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie - zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-08-16

gorąco polecam wszystko tak jak trzeba!!!

5 / 5 2018-06-30

Transakcja odbyła się bez najmniejszych przeszkód ze strony sprzedającego. Jak zwykle namieszałem ja (czyli kupujący) gdyż niechcący zamówiłem 2 takie same produkty a nie tak jak sobie założyłem pierwotnie jeden. Zamówienie zostało wygenerowane automatycznie, no i miałbym dla swojej żony pod choinkę dwa zegarki a w portwelu dwa razy mniej pieniędzy. Szczęśliwie od razu dopatrzyłem się swojej pomyłki i postanowiłem wszystko odkręcić. Po krótkiej rozmowie telefonicznej z bardzo sympatycznym głosem kobiecym po drugiej stronie słuchawki uzyskałem fachową i natychmiastową pomoc. Pani anulowała moje błędne zamówienie, "przez telefon" razem stworzyliśmy je ponownie. Za dwa dni pakowałem zegarek w świąteczy papier i szukałem miejsca, gdzie by go ukryć przed moją połówką. Gorąco polecam sklep Dom Czasu. Bartek.

5 / 5 2018-06-21

Znakomita cena produktu, błyskawiczna i darmowa wysyłka, sklep na bieżąco informuje o postępach w realizacji zamówienia. Szkoda, że gwarancję realizuje tylko sklep, a nie autoryzowany serwis Casio, który mam w mieście (to zdecydowało, że nie wystawiam maksymalnej oceny). Zabawne, że instrukcję w języku polskim otrzymałem w formacie DOC (nie przeszkadza mi to, ale PDF wyglądałby bardziej profesjonalnie...). Generalnie - polecam.

5 / 5 2018-05-26

szybka i sprawna przesyłka - zgodna z zamówieniem

5 / 5 2018-05-25

Szybka wysyłka, bezproblemowa dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-05-08

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2018-05-06

Sklep super. Polecam.

5 / 5 2018-04-02

Dostawa szybka , towar bardzo dobry , zapakowany idealnie , mogę go polecić z czystym sumieniem wszystkim .

5 / 5 2018-03-26

Świetny sklep! Polecam,błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-25

POLECAM.

5 / 5 2018-03-24

Transakcja przebiegła bezproblemowo, towar zgadza się z opisem przedmiotu na stronie internetowej, szybka przesyłka. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-03-09

Sklep godny polecenia.Towar zgodny z zamówieniem.Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia.Gorąco polecam, rzetelna firma.

5 / 5 2018-03-06

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-02-17

Super !

5 / 5 2018-02-13

Profesjonalna i szybka transakcja, doskonała obsługa klienta oraz kontakt ze sklepem. Serdecznie polecam zakupy w sklepie DomCzasu.pl

5 / 5 2018-02-11

Juz kilka razy zamowilem w sklepie zegary/szafkowe mechaniczne/placac karta.Towar dostarczano b szybko-b starannie zapakowany tak ze wszystko przychodzilo nienaruszone.Bardzo mila Pani w biurze-mozna z Nia zalatwic wszelkie sprawy dodatkowe.Jedyna Uwaga to ze warto zwiekszyc asortyment bo sporo zegarow szafkowych nie mozna kupic bo sa " niedostepne"Polecam sklep

5 / 5 2018-02-10

Obsługa doskonała, zegarek jak najbardziej w porządku,cena korzystna,wszystko zgodnie z zamówieniem, odpowiedzi na zapytania błyskawiczne i rzeczowe, dostawa przez pocztę bez zarzutu. SUPER SKLEP.

5 / 5 2018-02-10

bardzo dobry sklep /duży wybór produktów /przystępne ceny/szybka realizacja zamówień/gorąco polecam/warto.

5 / 5 2018-01-31

Bezproblemowe zakupy, zegar zgodny z opisem, polecam wszystkim Dom Czasu.

2018-01-05

Bardzo pozytywna.

5 / 5 2017-12-24

Zegarek w ładnym opakowaniu, przesyłka bardzo szybka i bezproblemowa. Polecam!

5 / 5 2017-12-13

Duża oferta i bardzo szybkai sprawna obsługa. Wolałabym jednak instrukcję obsługi nie przez e-mail ale dobrze wydrukowaną i załączoną do przesyłki. Być może istnieje taka maliwość więc nie oceniam tego.

5 / 5 2017-12-11

Polecam całkowicie, świetnie opakowany towar przyszedł bardzo szybko, duży asortyment, dobre ceny.

2017-12-06

Bardzo rzetelny sklep - wszystko

5 / 5 2017-11-30

Profesjonalizm, szybkość działania,informacja na każdym etapie realizacji zamówienia absolutnie wyróżnia ten sklep pozytywnie od innych w których dokonywałem zakupów.A wysyłka gratis bez kłopotliwych wcześniejszych przelewów gotówki to pozytyw do potęgi.

2017-11-23

Towar zgodny z opisem i oczekiwaniem. Błyskawiczna wysyłka, przesyłka nadana o godz. 15.00 w następny dzień o godz. 11.00 już była u mnie (tu kolejny plus dla Pocztexu. Do tego pełna informacja o statucie zamówionego towaru i przesyłki. Sklep naprawdę godny polecenia.

5 / 5 2017-11-11

Wspaniała, rzetelna, szybka i bardzo profesjonalna obsługa. Przesyłka błyskawiczna, dobrze zapakowana, towar pierwsza klasa- identyczny jak na zdjęciach. Dziękuję serdecznie i polecam gorąco tego sprzedawcę!:-)

2017-10-27

Sklep godny polecenia. Transakcja wzorowa.

5 / 5 2017-10-25

Super sklep, piękny zegarek. Polecam. Warto:)

2017-10-21

Bardzo miło i sprawnie przeprowadza się zakupy, obsługa świetna, odpowiada na każde dodatkowe zapytania. Satysfakcja gwarantowana!!!

5 / 5 2017-10-16

Bardzo szybka transakcja, dobry i bardzo miły kontakt, jak również towar zgodny z opisem i oczekiwaniami

5 / 5 2017-10-15

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka...mega profeska ;-)

5 / 5 2017-10-02

Polecam w 100 procentach!!!!!Szybka dostawa, Świetna cena!!

5 / 5 2017-10-02

Bardzo polecam, szybka dostawa atrakcyjnego cenowo towaru.

5 / 5 2017-09-24

Zegarek działa:) Transakcja przebiegła bezproblemowo i bardzo szybko.

5 / 5 2017-09-19

Szybka realizacja zamówienia. Dobrze zapakowany zegarek w bardzo rozsądnej cenie. Polecam.

2017-08-03

Kupiłem ostatnio dwa zegarki w www.domczasu.pl , muszę pochwalić tę firmę, zrobiła na mnie dobre wrażenie, komunikacja z pracownikami na wysokim poziomie, OGROMNA oferta sprzedażowa, bardzo pozytywne wrażenie. Dziękuję firmie i pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-22

Towar bardzo dobrze zapakowany i szybko do mnie przysłany. Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-22

Wspaniała, rzetelna, szybka i bardzo profesjonalna obsługa. Przesyłka błyskawiczna, dobrze zapakowana, towar pierwsza klasa- identyczny jak na zdjęciach. Dziękuję serdecznie i polecam gorąco tego sprzedawcę!:-)

5 / 5 2017-07-13

Bardzo polecam,szybko,sprawnie i zgodnie ,bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-06-26

Obszerny wybór towarów, korzystne ceny miła i kompetentna obsługa oraz szybka i bezpiecznie zapakowana przesyłka.

5 / 5 2017-06-25

Bardzo dobry kontakt. Podejście sprzedawcy do klienta na wysokim poziomie :) Przesyłka błyskawiczna :) naprawdę sklep godny polecenia :) Pozdrawiam i polecam wszystkim Kiniga

5 / 5 2017-06-19

W pełni profesjonalne podejście do klienta. Świetny kontakt, przesyłka cały czas monitorowana. Czas dostawy rewelacyjny. Polecam wszystkim kupującym!!!

5 / 5 2017-06-14

Bardzo dobry sklep. Duży wybór zegarów po konkurencyjnych cenach. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-09

Wszystkim niezdecydowanym lub obawiającym się zakupów przez internet szczerze polecam sklep internetowy Dom Czasu. Jest to firma dbająca o klienta.Sprzedając zegarki mają na uwadze czas, na którym zależy klientowi, a więc transakcja przebiega szybko, bez problemów i w życzliwej atmosferze.

5 / 5 2017-05-31

Za każdym razem robiąc zakupy przez internet życzyłbym sobie takiej obsługi - SUPER.

2017-05-10

sklep bardzo dobrze wyposażony. naprawdę godne polecenia. oby wszystkie takie sklepy internetowe były.

2017-05-09

dobrze wyposażony

2017-05-06

Fachowa obsługa, ekspresowa przesyłka, produkt zgodny z opisem i co najwazniejsze, zegar który zakupiłam bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu.

5 / 5 2017-04-24

Jestem zafascynowana tym sklepem. Na moje pytanie dotyczace zamówienie - odpowiedź szybsza niż oczekiwalam. Szybka realizacja zamowienia, a już sposob opakowania budzikow wyjątkowo staranny i uniemozliwiajacy jakiekolwiek uszkodzenia w transpocie. Paczka otoczona byla dość grubym styropianem (nawet jajko by sie nie stłukło)Do każdego budzika postemplowana gwarancja.

5 / 5 2017-04-20

Bardzo dobry sklep, duży wybór zegarów. Szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-04-11

Bardzo miła, profesjonalna obsługa - rozmowa telefoniczna. Ogromny wybór. Błyskawiczny czas realizacji. Super! Bardzo polecam!

5 / 5 2017-04-10

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2017-03-30

Wszystko sprawnie, polecam w 100%

Rzetelne opinie o Domczasu.pl

Domczasu.pl

Siedziba
Przemyśl

WWW
http://www.domczasu.pl

Email
[email protected]

Telefon
668 455 123

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie