Kategorie: / Dom

Domdruku.lublin.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 1.85
opinie o Domdruku.lublin.pl
5 / 5 2021-06-26

Jeśli kogoś jeszcze oszuka ta firma prosze kontaktować się z policją w Lublinie lub prokuraturą rejenowa w Lublinie , moją sprawę tam zgłaszałam i było to prowadzone przez prokuraturę i następni poszkodowani byli by dołączeni do sprawy . Meil do prokuratury ktora się tym zajmowała [email protected] lub w razie pytań mój meil [email protected]

2019-01-17

Czekałem na zamówienie około pół roku, ciągle słyszałem wymówki, że drukarka nie działa, że szkło uszkodziło się podczas pracy, itd. Dodam, że zapłaciłem 100 % wartości zamówienia, dodatkowo wysłałem zdjęcie na nadruk za które również zapłaciłem. Po 6 miesiącach wykonałem telefon do Pana Zasadnego i zagroziłem, że jeśli nie otrzymam zwrotu pięniędzy to sprawa skończy sie w sądzie. Obecnie czekam na zwrot kasy. O sprawie poinformowałem, też rzecznika praw konsumenta, który w takich przypadkach jest niezastąpiony i bardzo skuteczny.

1 / 5 2019-01-03

Niesłowny, niewiarygodny i NIE wart straconego czasu.. Niechętnie zabieram się do wystawiania negatywych ocen, ale mam już dość naciągaczy, którzy swoim brakiem profesjonalizmu utrudniają znalezienie prawdziwych profesjonalistów. Z przedsiębiorstwem "Dom Druku", skontaktowałam się 15.6.2016r, chyba tylko cudem odzyskałam pieniądze kilka dni temu - czyli prawie po 2 miesiącach od wpłacenia zaliczki. Miałam szczęście, poprosiłam o wystawienie faktury pro-forma i zachowałam całą komunikację mailową (a więc miałąm wszystko na piśmie). Stracone: nerwy, czas i pieniądze. Początkowo wszystko wyglądało profesjonalnie: dowiedziałam się jaki pan potrzebuje plik do wydruku w dobrej jakości, podał czas realizacji zamówienia: 2-3 tygodnie. Wysłałam zaliczkę i poprosiłam o potwierdzenie, jak wydruk będzie gotowy. 21.6 pan Radek potwierdził otrzymanie wpłaty i obiecał informować o o wysyłce. I się zaczęło... Równo po 3 tygodniach zapytałam o zamówienie i dowiedziałam się, że od tygodnia mają awarię! i najwcześniej za tydzień będzie gotowe moje zamówienie; żadnego maila w międzyczasie nie dostałam.. Jak zapytałam dlaczego - wykręcił się stwierdzeniem, że wcześniej nie mógł podać konkretnej informacji. Dowiedziałam się, że płytki zostaną wysłane 26.7. No i nie zostały... bo w ten dzień dowiedziałam się , że płytki... ogrzęzły w lakierni. No po prostu wszystkie nieszczęścia świata na pana wykonawcę spadały... i o wielkoduszności! zaproponował mi rabat 50zł! kiedy ja straciłam pieniądze wydane na ekipę, która je miała montować!! i to nie kosztowało mnie 50zł... W skórcie: wymiana mailowa z panem Radkiem (czas odpowiedzi coraz dłuższy), w końcu interwencja telefoniczna oraz poinformowanie Rzecznika Praw Konsumneta w Lublinie... 8.8 napisał: "Proszę wysłać mi informację, z rezygnacją z zamówienia i danymi do przelewu. Pieniądze wyjdą w tym tygodniu." - pieniądze przyszły 8 dni później.

2018-12-08

Niesłowny cygan i naciągacz . Produkt miał być do 3 tygodni a ciężko się doprosić po 3 miesiącach . Telefonów nie odbiera a odpisując na email wymysla jakies głupoty . Nie polecił bym go nawet wrogowi . Jeżeli ktos chce skorzystać z jego usług to nie płacić żadnej zaliczki ! niech robi za pobraniem 100% bo jak dacie zaliczkę trzeba czekać 6 miesięcy i się prosić .

2018-05-03

Ostrzegam!! Naciagacz, nie mam ani zamówionej usługi, ani zwrotu pieniędzy!

2 / 5 2018-04-29

Dom Druku Lublin to dramat. Robiłam nadruk na płytkach ceramicznych. Pan Radosław - właściciel ma kłamstwo we krwi. Czytałam inne Państwa opinię np. o kurierze co zbił itp. - u mnie lakiernik źle polakierował :-) i trzeba było od nowa robić. Na pytanie, która to lakiernia oczywiście odpowiedzi nie uzyskałam. Dopiero po przekroczeniu terminu dwukrotnie i wymienieniu w rozmowie telefonicznej panu Radosławowi wszystkich paragrafów z kodeksu karnego, których się dopuszcza w ten sposób działając - płytki dotarły. Kolor nadruku nie ma porównania do oryginalnego obrazka. Ja rozumiem, że trochę się może to różnić ale proszę mi uwierzyć kolory na płytkach wyglądają jak te, wyblakłe ciuchy z reklamy płynu do prania kolorów. Nie polecam!

1 / 5 2018-03-02

Przestrzegam!!!! Pan Radosław Zasadny nie wywiązał się z zamówienia i nie oddaje pieniędzy - mijają 3 miesiące. Ja już sprawę złożyłam na prokuraturze.

2 / 5 2018-01-30

Równiesz przestrzegam. Pan Zasadny tylko ładnie mówi. Polecam pójście na policję. Jak narazie ja sprawę zgłosiłam na policji, a dokładniej zgłosiłam OSZUSTWO. Nie polecam i radzę nie próbować się z tym Panem kontaktować. Oszust i złodziej. Sprawę również skieruję do prokuratury jak nie otrzymam zwrotu pieniędzy. Może jednak warto wszystkie sprawy połączyć? [email protected]

2 / 5 2017-12-08

Nie polecam!!!!!!!!!!! Dom Druku Radosław Zasadny to oszust, nie kupujcie w tym sklepie. Zapłaciłam zaliczkę niestety towar nie dotarł, pieniędzy póki co też nie otrzymałam. Dziwię się,że ta firma cały czas funkcjonuje, że do tej pory policja nie zajęła się tą sprawą. Na pewno zrobię zgłoszenie na policję,jeśli nie uda mi się odzyskać pieniędzy. Przy kwocie jaką wpłaciłam traktowane jest to już jako przestępstwo. Namawiam wszystkie osoby oszukane, aby również zgłosiły ten fakt na policję. Im więcej osób tym większe prawdopodobieństwo, że coś się w sprawie ruszy.

2 / 5 2017-11-28

Dom Druku Lublin to dramat. Robiłam nadruk na płytkach ceramicznych. Pan Radosław - właściciel ma kłamstwo we krwi. Czytałam inne Państwa opinię np. o kurierze co zbił itp. - u mnie lakiernik źle polakierował :-) i trzeba było od nowa robić. Na pytanie, która to lakiernia oczywiście odpowiedzi nie uzyskałam. Dopiero po przekroczeniu terminu dwukrotnie i wymienieniu w rozmowie telefonicznej panu Radosławowi wszystkich paragrafów z kodeksu karnego, których się dopuszcza w ten sposób działając - płytki dotarły. Kolor nadruku nie ma porównania do oryginalnego obrazka. Ja rozumiem, że trochę się może to różnić ale proszę mi uwierzyć kolory na płytkach wyglądają jak te, wyblakłe ciuchy z reklamy płynu do prania kolorów. Nie polecam!

2 / 5 2017-09-30

Niestety dałam się oszukać. Tym "sklepem" powinna zająć się policja. Nie otrzymałam towaru. Nie zwrócono mi pieniędzy od kilku miesięcy. Telefonów pan Zasadny nie odbiera, na maile nie odpisuje. Pewnie liczy na to, że klientom nie opłaca się iść do sądu. Nie zamierzam tego jednak tak zostawić. Oddam sprawę do sądu. Nie polecam. Przestrzegam.!

1 / 5 2017-06-30

Również zostałem oszukany przez tą firmę. W taki sam sposób jak inni. Czyli krótko mówiąc nie dostałem zamówionego towaru i nie odzyskałem zaliczki 200 zł. Chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego do sądu. Będę też samodzielnie próbował odzyskać pieniądze. Na pewno zgłoszę to na Policję i do Urzędu Skarbowego (nie dostałem paragonu na zaliczkę). Mam dokumentację mailową z tą firmą. PS. Przy zamówieniu mailem nie podałem adresu wysyłki towaru (właściciel nie zwrócił na to uwagi - pewnie od początku nie zamierzał realizować zamówienia). Jeśli ktoś chciałby zrobić pozew zbiorowy to proszę o kontakt: [email protected] Robert

1 / 5 2017-06-25

Trudno to nazwać w ogóle firmą. Zasadny jest oszustem, który nie dość, że nie wykonał powierzonego mu zadania, to jeszcze nie oddał zaliczki jak zwykły złodziej. Nie wiem na jakiej zasadzie facet funkcjonuje. Bardzo bardzo złe doświadczenie :((((((((((

1 / 5 2017-05-10

Niebywałe jak w biały dzień można doić ludzi. Mija pięć miesięcy i od czterech brak kontaktu. Zlecenie niewykonane, umowa rozwiązana po prawie dwóch miesiącach czekania, ściemnianie i krętactwo - to wizytówka tej firmy i samego właściciela. Sprawa idzie do sądu. Skandal. Po takim podejściu do realizacji zlecenia nie wierzę w żadną pozytywną opinię i tym indywiduum.

1 / 5 2017-05-05

Strzeżcie się! Właściwie mogę podpisać się pod wszystkim negatywnymi komentarzami wcześniejszymi. Wszelkie plagi egipskie na p. Zasadnego spadały w trakcie realizacji zamówienia. W końcu zobowiązał sie do oddania zaliczki (grudzień 2017), ale niestety do dziś pieniędzy na koncie brak. Ale nie odpuszczam i idę z gnojkiem do sądu. Napiszcie proszę, jeśli macie podobne doświadczenia i czy wiecie coś więcej nt. tego człowieka i jego firmy. Czy to w ogóle egzystuje? Czy ktoś walczy/walczył z nim przed sądem? Czy rzeczywiście któryś komornik już się zajął tą firmą? [email protected]

3 / 5 2017-04-22

Trzeba omijać sklep jak największym łukiem Bardzo odradzam sklep Płytki zamówione w grudniu 2017 do dziś cisza. I standardowo : ekipa wysłała, po tygodniu jednak Pan Radek mowi nie wysłali, później kurier zagubił, brak informacji o kurierze i numerze przesyłki, kurier zwrócił towar bo niby uszkodzone opakowanie, potem Pan Radek jest gdzieś na montażu więc Coś.. uwierzcie - na wszystko jest wymówka! Nerwy i hajs stracony ..

Rzetelne opinie o Domdruku.lublin.pl

Domdruku.lublin.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.domdruku.lublin.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48814737972

Komórka
+ 48784034900

Infolinia
-

Logowanie