Kategorie: / Komputery i Internet / Usługi

Domeny.tv Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Domeny.tv
5 / 5 2019-03-18

Rzetelna firma.

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2019-03-09

Wszystko OK.

5 / 5 2019-03-07

Wszystko OK

5 / 5 2019-03-04

wszystko Ok

5 / 5 2019-02-21

GIT

5 / 5 2019-02-20

Profesjonalna obsługa. Ze szczerego serca polecam.

4 / 5 2019-02-18

Super wszystko działa. Bez problemów

5 / 5 2019-02-18

Jak zawsze profesjonalnie

5 / 5 2019-02-15

Fantastyczna obsługa i domeny!!

5 / 5 2019-02-13

wszystko ok

5 / 5 2019-02-09

bezproblemowo

5 / 5 2019-02-06

Wszystko działa jak należy, Polecam!

5 / 5 2019-02-05

Pełna profeska, dobrzy zarządzający, dobrzy konsultanci... zdecydowanie lepiej niż home czy nazwa...

5 / 5 2019-02-01

Szybko, sprawnie, automatycznie

5 / 5 2019-01-25

OK. POLECAM

5 / 5 2019-01-20

Intuicyjny panel, bardzo dobre ceny, czego więcej chcieć? Polecam!

5 / 5 2019-01-15

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2019-01-05

Od wielu wielu lat wszystko realizowane jest błyskawicznie i bez jakichkolwiek problemów. tak samo tym razem. Poleca, pozdrawiam!

5 / 5 2019-01-05

Porządna firma.

5 / 5 2019-01-02

Szybka i profesjonalna obsługa. Miałam dodatkowe pytania, a odpowiedź otrzymałam natychmiast! Polecam wszystkim

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalna i rzetelna firma, korzystam z ich usług 3 rok i co rok zaskakują mnie bardziej powiększając portfolio interesujących usług. Zdecydowanie polecam korzystanie z domeny.tv

5 / 5 2018-12-28

Bardzo dobra obsługa, bez problemów. Pozdrawiam

4 / 5 2018-12-27

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-24

Profesjonalna obsługa. Dobry kontakt z klientem. Pomoc w konfiguracji na bardzo dobrym poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-12-21

Polecam jak najbardziej :-)

5 / 5 2018-12-19

jest git

5 / 5 2018-12-18

gorąco polecam

5 / 5 2018-12-18

Proces rejestracji dwóch domen przebiegł bardzo sprawnie. Na razie nie zacząłem jeszcze z nich korzystać, ale wyczuwam intuicyjnie, iż dalsze całościowe korzystanie z serwisu Domeny.tv będzie dla mnie samą przyjemnością...

5 / 5 2018-12-14

Zadowolony

5 / 5 2018-12-08

Łatwo, miło i przyjemnie

5 / 5 2018-12-07

Polecam

5 / 5 2018-12-06

Z usług firmy 'domeny.tv' korzystam od wielu lat (12?). Firma jest dla klienta 'przezroczysta', tj. działa i nie jest zapamiętana (zapamiętujemy najczęściej to, co jest złe, zajmujące czas, czasochłonne). Działa profecjonalnie, nigdy żadnych problemów, szybkie odpowiedzi na wysłane pytania. Sprawny / intuicyjny panel zarządzania, szybkie reakcje na opłatę faktur/aktywację usług. Oby tak dalej.

5 / 5 2018-12-06

WSZYSTKO W PORZĄDKU

5 / 5 2018-12-05

Wszystko załatwione OK.

5 / 5 2018-12-04

Szybko, sprawnie i bez problemów przeniosłem dwie domeny zagraniczne z home.pl. Bardzo konkurencyjne ceny i szybka obsługa oraz wyrozumiałość i wyczerpujące odpowiedzi osoby do kontaktów z klientami.

5 / 5 2018-11-22

ciut więcej inicjatywy

5 / 5 2018-11-15

Od samego początku jestem bardzo zadowolony ze współpracy i tak przez lata.

4 / 5 2018-11-09

jest ok

5 / 5 2018-11-08

wszystko jak należy

5 / 5 2018-11-06

Wszystko super

5 / 5 2018-11-05

Kolejny rok obsługuję wszystkie posiadane domeny w Domeny.tv. Solidna obsługa klienta. Większość operacji mażą zrealizować z panelu do obsługi konta. Duży plus za wprowadzenie płatności elektronicznych. Polecam

5 / 5 2018-11-03

Współpracuję z Domeny.tv już ponad rok, bardzo dobre ceny (przedłużanie), szybka realizacja zamówień - polecam!

5 / 5 2018-10-30

Od wielu lat korzystam z usług Domeny.tv. Większość tematów jest bez obsługowa, ale jak zdarza się potrzeba skontaktowania to support mam na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-10-30

Super !!! Firma przypomina skutecznie o terminach co w obecnym natłoku spraw jest super :-) polecam

5 / 5 2018-10-29

Polecam dla domen zagranicznych !

4 / 5 2018-10-19

OK.

3 / 5 2018-10-15

Wszystko załatwione szybko i sprawnie .

5 / 5 2018-10-13

Polecam

5 / 5 2018-10-13

Jest ok

4 / 5 2018-10-07

Sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-09-26

Dzięki domeny.tv mam coraz więcej domen ;) Wszystkie w dobrej cenie!

5 / 5 2018-09-25

polecam

5 / 5 2018-09-19

Polecam

5 / 5 2018-09-15

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-09-14

Jestem stałym klientem, w międzyczasie próbowałem innych ofert jak np. godaddy ale nikt nie jest w stanie dorównać jakości domeny.tv!

3 / 5 2018-09-08

Masa wysyłanego spamu po zakupie, min. z prośbami o ocenę i informacjami, których nie potrzebuję.

5 / 5 2018-09-05

Świetna obsługa klienta. Szybka reakcja nawet na małe problemy. Dobre ceny. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-09-01

Jak zwykle proces zamówienia bez zastrzeżeń. Polecam Domeny.tv !

5 / 5 2018-08-31

Profesjonalna obsługa, duża ilość końcówek domenowych do wyboru. Polecam usługi tej firmy.

5 / 5 2018-08-31

Świetny serwis. Korzystałem z home, nazwy, ovh, aftermarket - wszystkie się chowają przy domeny.tv.

5 / 5 2018-08-30

Posiadam klikanascie domen u nich i jestem zadowolony z obslugi. www.ireneuszfudro.pl www.akademia-milionerow.pl www.kupbitcoin.pl www. kupbitcoin.info oraz wiele wiecej.

5 / 5 2018-08-27

super polecam

5 / 5 2018-08-23

Szybkie, merytoryczne odpowiedzi. W przypadku problemów indywidualne podejście do klienta (nawet małego).

5 / 5 2018-08-21

Szybko sprawnie w dobrej cenie

5 / 5 2018-08-19

Wszystko ok. Zarejestrowane domeny działają jak należy.

5 / 5 2018-08-17

Brak zastrzeżeń :)

5 / 5 2018-08-15

Godny polecebia szybko i bezproblemowo no i co wazne kontakt

5 / 5 2018-08-09

profesjonalnie

5 / 5 2018-08-06

Oceniam pozytywnie

5 / 5 2018-07-29

Korzystam z usług firmy wiele lat, gorąco polecam !

5 / 5 2018-07-26

Jest ok.

5 / 5 2018-07-23

jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-07-22

Domeny.tv dostarcza mi to, czego potrzebuję

5 / 5 2018-07-16

Warto!

5 / 5 2018-07-16

Polecam tę firmę. Robią świetną robotę.

4 / 5 2018-07-15

Bardzo dobry operator domen.

5 / 5 2018-07-10

Korzystam z usług od 10 lat. Raz skasowakem przypadkowo site klienta i odratowali z kopi zapasowej kiedy zadzwoniłem - dzięki! A co do obsługi domen - bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-07-06

Polecam

5 / 5 2018-07-05

Uprzejma i kompetentna obsługa

3 / 5 2018-07-05

Ogolnie kupuje tu domeny od kilku lat. Co zmienilo sie na gorsze i to chyba wlasnie w tym roku: jesli nie wykupuje sie ochrony domeny przed spamem, skrzynka zostaje zalana tym syfem. Nigdy tego nie bylo, teraz jest lawina. W porownaniu z innymi firmami robi sie duza roznica. Ma sie wrazenie, ze adres mailowy rzucany jest na pozarcie. To przegiecie. Kiedys przez rok mail, dwa, teraz w przeciagu kilku dni po 30-40 maili na dzien. Tak sie nie traktuje stalego klienta.

5 / 5 2018-07-02

Szybko tanio bez problemów

5 / 5 2018-07-01

bez zarzutu, super

4 / 5 2018-06-29

Generalnie, koszt za rok użytkowanie jest rozsądny.

5 / 5 2018-06-28

Good job!

4 / 5 2018-06-27

Wszystko działa jak należy.

5 / 5 2018-06-23

Polecam firmę, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-06-20

Od wielu lat z tą firmą. Przypominają o płatnościach, bez kombinowania i ukrytych kosztów. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-06-20

Kolejny raz przekonałem się że warto nastawić się na stałą współpracę :)

5 / 5 2018-06-19

SUPER!

5 / 5 2018-06-15

Najlepsza

5 / 5 2018-06-14

Profesjonalna obsługa. Polecam tą firmę wszystkim.

4 / 5 2018-06-12

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy

5 / 5 2018-06-11

Usługi oferowane przez serwis Domeny.TV są naprawdę na wysokim poziomie. Ponadto wybór końcówek domenowych może przyprawić o ból głowy, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

2018-06-08

Dobry hosting domen - przejrzysty panel, gdzie można zrobić wiele rzeczy.

5 / 5 2018-06-02

szybko i bez bolu

5 / 5 2018-06-01

Polecam!

5 / 5 2018-05-25

Wrócęniebawem :)

5 / 5 2018-05-25

wszystko ok polecam

5 / 5 2018-05-17

Profesjonalizm na każdym kroku!

5 / 5 2018-05-15

działają jak należy, dobry kontakt z obsługą klienta

5 / 5 2018-05-14

Super!

5 / 5 2018-05-11

Transakcja szybka i skuteczna.

4 / 5 2018-05-04

Bardzo ok polecam

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalnie szybko i sprawnie

5 / 5 2018-04-25

Jestem zadowolony z usług

5 / 5 2018-04-25

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-04-24

Jest OK

5 / 5 2018-04-22

ok, super

5 / 5 2018-04-20

Sprawnie.

5 / 5 2018-04-15

jak zawsze profesjonalnie i bezproblemowo

5 / 5 2018-04-10

Great service Fast with replies to request and fast action, Thank you

4 / 5 2018-04-03

Czas na oczekiwanie na fakturę

5 / 5 2018-04-03

Super intuicyjny system przedłużania domen, uzupełniony profesjonalnym systemem powiadomień, oferujący szybkie płatności elektroniczne. Atrakcyjne ceny i brak problemów - czegóż więcej chcieć? POLECAM!

5 / 5 2018-04-02

Sprawnie, jasno i "z ludzką twarzą" - pierwsze zakupy z jak najlepszym wrażeniem :)

5 / 5 2018-03-28

Jeśli ktoś zna lepszego rejestratora domen, szybszego, sprawniejszego i tańszego, to proszę podać kim on jest.

5 / 5 2018-03-28

Jak zawsze wszystko w porzadku. Swietny serwis. Chyba najlepszy i najtanszy.

5 / 5 2018-03-26

Polecam

5 / 5 2018-03-21

Fire MSERWIS miałem okazję poznać wiele lat temu, jednak dopiero od nie dawana współpracujemy bezpośrednio. Dotychczas swoje domeny utrzymywałem w az.pl lecz ze względu na duże zmiany migruję je do domeny.tv. Fajna, elastyczna obsługo, panel administracyjny prosty i intuicyjny w obsłudze. Procedury sprowadzają się do niezbędnego minimum, bez zbędnych formalności. W przeciwieństwie do poprzedniego mojego operatora. Polecam szczególnie firmą posiadającym większe pakiety domen.

5 / 5 2018-03-21

wszystko ok, i szybko

5 / 5 2018-03-18

Super wszystko ok. Ulepszyli płatności. Polecam.

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalnie

5 / 5 2018-03-05

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-28

Wszystko OK.

5 / 5 2018-02-20

Pełny profesjonalizm. Transakcja przebiegła sprawnie i szybko, polecam.

5 / 5 2018-02-18

dla kogos kto ma wiele domen z roznych krajow, jedyna rozsadna opcja to domeny.tv

5 / 5 2018-02-13

All ok!

5 / 5 2018-02-10

Zawsze wszystko super. Jestem już stałym klientem od lat.

5 / 5 2018-02-08

Wszystko dobrze

5 / 5 2018-02-06

Wszystko dobrze

5 / 5 2018-01-31

szybka rejestracja domen, dobre ceny, możliwość szybkiego doładowania konta.

5 / 5 2018-01-29

Super

5 / 5 2018-01-14

Szybko I sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-01-05

super

5 / 5 2017-12-31

Wszystko super - prosto i blyskawicznie. jak zawsze!

5 / 5 2017-12-26

Bardzo dobra firma

5 / 5 2017-12-25

Polecam

5 / 5 2017-12-24

Polecam tego ISP

5 / 5 2017-12-24

Polecam

5 / 5 2017-12-20

Jestem mega zadowolony ze współpracy z domeny.tv

5 / 5 2017-12-17

Wszystko w jak najlepszym pożądku

5 / 5 2017-12-13

very professional and easy to use

4 / 5 2017-12-10

Dobry hosting domen - przejrzysty panel, gdzie można zrobić wiele rzeczy.

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna, szybka komunikacja w kluczowych kwestiach rozwojowych każdego projektu. Polecam!

5 / 5 2017-12-06

Szybko, sprawnie i bezpiecznie. Polecam

5 / 5 2017-12-04

Fantastyczna firma. Polecam

5 / 5 2017-12-03

Cześć, jest w pełni zadowolony z usługi. Miałem już styczność z innymi operatorami domen i tu mogę załatwić wszystko od ręki. Może nie są najwięksi na rynku ale moim zdaniem mają najlepszą obsługę klienta.

4 / 5 2017-12-02

nie mam zastrzerzen.

4 / 5 2017-11-29

ok porządku

5 / 5 2017-11-23

Super szybka obsługa

5 / 5 2017-11-20

Profesjonalna obsługa klienta, szybka komunikacja mailowa.

5 / 5 2017-11-19

Polecam

5 / 5 2017-11-18

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2017-11-15

Jak na razie (to już dwa lata) wszystko odbywa się automatycznie. Nawet nie miałem potrzeby kontaktu z administracją portalu. Jasno, przejrzyście wszystko przedstawione.

5 / 5 2017-11-14

To już kolejny rok i jak dotąd - SUPER

4 / 5 2017-11-13

Obsługa i realizacja zamówienia (pośrednik) w całości zautomatyzowana (elektronicznie), więc miejsca na błędy i ekstra wykonania - nie ma: WSZYSTKO POPRAWNIE, tak jak miało być - więc OK (nie wiem czy za POPRAWNIE wykonanie przyjętego zlecenia należą się zachwyty i och-y i ach-y?). Nie mniej jednak, mój telefon do firmy, z prośbą o weryfikację mojego zamysłu, został odebrany (bez zbędnej zwłoki, czyt. bez wysłuchiwania wielokrotnych zapowiedzi i reklam), a obsługująca osoba rzeczowo odpowiadała, a gdy nie była pewna swojej wiedzy - po pytaniu, czy chcę czekać na upewnienie się przez Nią przed udzieleniem mi odpowiedzi, czy ma oddzwonić (ponieważ zadeklarowała, że potrwa to 'krótką chwilę' - zdecydowałem się na czekanie) - po kilkunastu sekundach udzieliła mi, jasnej, jednoznacznej i wiążącej odpowiedzi. Czyli, ponownie - reakcja taka, jakiej należało by oczekiwać. Na jaką ocenę to zasługuje? Nie wiem! Chyba między 4+ a 5 (w 5-cio stopniowej skali).

5 / 5 2017-11-10

Świetna firma, korzystam od lat i jestem bardzo zadowolony. Dużo lepszy serwis od konkurencji.

5 / 5 2017-11-10

Jestem zadowolony. Po ponad 10 latach, od innego rejestratora, przeniosłem się do domeny.tv. I tego wyboru nie żałuję. Panel intuicyjny, mnogość domen do wyboru.

5 / 5 2017-11-09

Transakcja zrealizowana sprawnie i bezproblemowo, na co wpływ miała m.in. dostępność szybkich płatności on-line. Polecam!

5 / 5 2017-11-09

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2017-11-04

Wsystko OK

5 / 5 2017-11-01

Super strona

5 / 5 2017-10-31

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-10-29

Super.

5 / 5 2017-10-24

szybko i z łatwością można zrobić zakupy..

5 / 5 2017-10-20

Bez zarzutu.

5 / 5 2017-10-19

wszystko okej

5 / 5 2017-10-16

Posiadam ok. 40 domen u nich i jestem zadowolony - choć być może warto by ktoś zaproponował jakiś dodatkowy rabat :)

5 / 5 2017-10-12

jestem w domeny.tv, bo mają stabilne ceny, dobre wsparcie, bardzo szybko realizują usługi. Większość formalnych operacji da się zrobić online, nie trzeba nic wysyłać tradycyjną pocztą.

5 / 5 2017-10-12

Jak na razie wszystko OK.

5 / 5 2017-10-08

intuicyjny panel, super ceny, gorąco polecam

5 / 5 2017-10-06

Super!

5 / 5 2017-10-06

Korzystam z serwisu od kilku lat, bardzo profesjonalne podejście do świadczonych usług oraz do klientów.

5 / 5 2017-09-25

Profesjonalne podejście. Bardzo szybka realizacja. Polecam w 100%

5 / 5 2017-09-21

Szybko i bezproblemowo przedłużone wszystkie domeny. Polecam

5 / 5 2017-09-20

super

5 / 5 2017-09-12

Najzwyczajniej w świecie polecam firmę profesjonalnie szybko mi naprawdę na wysokim poziomie świadczą usługi

5 / 5 2017-09-12

Spotkałem wiele firm domenowych na swoej drodze Ale zadowolony w 100 procentach jestem tylko z Domeny.tv. Polecam wszystkim. Usługi wykonywane w czasie rzeczywistym. Pełna profeska

5 / 5 2017-09-10

Szybko, rzetelnie - polecamy.

5 / 5 2017-09-08

OKOKOK

5 / 5 2017-09-06

Sprawdzony dostawca od lat. Polecam.

5 / 5 2017-09-04

Super, szybko, gładko!

5 / 5 2017-08-29

Bezproblemowa obsługa domen i ssl

5 / 5 2017-08-25

Wszystko w porzadku. Żadnych problemów do tej pory (od kilku lat używam). Polecam

5 / 5 2017-08-20

Polecam

5 / 5 2017-08-19

Wszystko OK

5 / 5 2017-08-18

:);):)

5 / 5 2017-08-17

okej.

5 / 5 2017-08-12

Szybko i solidnie. Szczerze można polecić innym

5 / 5 2017-08-06

Wszystko sprawnie, polecam

4 / 5 2017-08-04

wysoki poziom wykonanej usługi.

5 / 5 2017-07-29

Polecam

5 / 5 2017-07-26

Super!

5 / 5 2017-07-18

Prosta i intuicyjna obsluga konta. a support zawsze gotowy aby pomòc.

5 / 5 2017-07-17

Obsługa na najwyższym poziomie - ceny chyba najlepsze na rynku. Polecam.

4 / 5 2017-07-13

Wszystko jak należy

5 / 5 2017-07-10

Bajka

5 / 5 2017-07-06

Solidny poważny partner. Gorąco polecamy.

4 / 5 2017-07-05

wszytko jest o.k. interfejs czytelny i intuicyjny.. płatności online mogły by mieć lepszy interfejs, żeby od razu płacić on-line.

5 / 5 2017-07-04

W pełni profesjonalna firma. Wszystko zawsze załatwione na czas i w taki sposób że jestem zadowolony. Informacje ważne dla klienta przysyłane z odpowiednim wyprzedzeniem. Gorąco polecam!

Rzetelne opinie o Domeny.tv

Domeny.tv

Siedziba
Wrocław

WWW
http://domeny.tv

Email
[email protected]

Telefon
717181310

Komórka
-

Infolinia
717181310

Logowanie