Kategorie: / Pozostałe

Domfan.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.67
opinie o Domfan.pl
1 / 5 2019-03-01

Przestrzegam przed tym sklepem. Towar nie otrzymany, pieniążki nie zwrócone. Zgłaszam sprawę na policję i innym oszukanym też to radzę.

1 / 5 2019-01-24

Złodziej i oszust, firma niesolidna. Zamówiłam krzesła, zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru. Pieniędzy do tej pory nie ma mimo że minął miesiąc. Nie jestem jedyną oszukaną

2018-11-10

Zamówiłem ostatnio krzesła do kuchni. Są rewelacyjne

1 / 5 2018-11-03

Bardzo przestrzegam wszystkich przed tym sklepem. Moja glupota że przed zakupem poprzestałam na przeczytaniu tych tych komenatzry z tej stronki . Na innej stronie niestety są takie komenatarze jaki sama teraz wystawie. OSZUST OSZUST OSZUST Email tego pana nie działa, wiad nie da sie wysłac . Tel kom i stacjnarny nikt nie odbiera . Formularz kontaktowy jedynie ale.... działa tylko wtedy gdy wpiszecie ze chcecie cos kupic ale macie pytania i wtedy pan w ciagu 3 min oddzwania w innym przypadku nigdy nie odbierze ,nie oddzwoni. Zalozylam konto na ich stronie by mieć podgląd statusu zamowienia , dziwne bo mojego konta po 3 dniach nie ma . Pieniazki przelałam od razu i tyle je widziałam. Wkleje ten post gdzie się tylko da. Bo oszustów i złodziei trzeba pokazywać palcami.

5 / 5 2018-10-12

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2018-10-10

Polecam. Zamówienia przychodzą szybko bez żadnych problemów

5 / 5 2018-06-19

Świetny sklep polecam każdemu

5 / 5 2018-06-11

kupiłam na wigiliny stół świecznik z tego sklepu. Przepiękny. Szybka dostawa

5 / 5 2018-02-18

Prócz miłej obsługi, szybkiej dostawy i dobrej jakości produktu, cena była niska :) jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-02-05

Bardzo fajny sklep, zakupy przychodzą szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-01-25

Przesyłka przyszła bez żadnych problemów. Bardzo polecam

2017-12-01

Zamówienie zostało anulowane bez podania przyczyny, żadnej informacji o tym dlaczego. Próby kontaktu bezskuteczne Całe szczęście zwrócili pieniądze, przestrzegam przed tym sklepem.

5 / 5 2017-08-14

szybko, łatwo i przyjemnie - polecam

2017-06-22

Zamówienie zanulowane, formularz odstąpienia od umowy w terminie wysłany. Minęło 14 dni, ale pieniędzy nie otrzymałam. Kontakt internetowy bardzo utrudniony (nikt nie odpisuje)

1 / 5 2017-05-23

Złodziej, oszust, przywłaszczył pieniądze i nie oddaje. Towaru oczywiście nie ma i nie będzie. Gościu zasłania się ogromem procedur i pięter do przejścia w tej swojej "korporacji", żeby oddać pieniądze! I jeszcze niestety nikt go nie słucha, co dodatkowo opóźnia wszczęcie procedury. Już dwa razy próbował to załatwić, usłyszałem od jegomościa po prawie miesiącu jak czekam na zwrot kasy. Oczywiście odebrał jak zadzwoniłem z innego nr, bo moje tel pozostają już głuche. Zgłaszam sprawę na policję, omijajcie sklep szerokim łukiem!!

Rzetelne opinie o Domfan.pl

Domfan.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.domfan.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie