Kategorie: / Artykuły Medyczne

Domino.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Domino.sklep.pl
5 / 5 2019-03-09

Szybka transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam

2019-03-03

Doskonały kontakt. Perfekcyjna obsługa.

5 / 5 2019-02-25

Uwinęli się z paczką bardzo szybko. Cena supli zadowalająca,kuriera też .Polecam.

5 / 5 2019-02-21

pełen profesjonalizm szybka wysyłka,jeden z najlepszych sklepów internetowych,gorąco polecam

2019-02-12

Doskonały kontakt oraz finalizacja transakcji

5 / 5 2019-02-11

To był mój pierwszy zakup. Odbył się bez problemów a dostawa była bardzo szybka.Póki co trudno generalizować ale początek dobry.

5 / 5 2019-01-14

ok

5 / 5 2019-01-13

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Domino. Po raz wtórny to robię i będę robił. Szybko, solidnie i w przystępnej cenie. Polecna

5 / 5 2018-12-25

szybka wysyłka jest ok

5 / 5 2018-12-19

Rewelacja- błyskawiczna (!!!) realizacja zamówienia, dobre ceny, towar zgodny z zamówieniem. Super. Polecam

5 / 5 2018-12-18

Szybka i profesjonalna obsługa!

2018-12-08

bardzo dobra

5 / 5 2018-12-07

Wszystko Super! szybko i profesjonalnie!

2018-11-28

Solidność i uczciwość, to cechy sklepu DOMINO.

5 / 5 2018-11-27

Rewelacja. Nie dość że fantastyczne ceny, to paczka wraz z gratisami ;-) bardzo polecam

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalnie, błyskawicznie, sympatycznie.

2018-11-08

bardzo dobra

5 / 5 2018-10-25

Krótko to szybko i tanio po prostu ok

5 / 5 2018-10-19

Polecam zainteresowanym!!!

5 / 5 2018-09-22

Bardzo fajnie funkcjonujący sklep ze zdrową żywnością i suplementami. Właściciel przykłada dużą uwagę do profesjonalnej obsługi klienta, można zauważać nastawienie na satysfakcję i zadowolenie klienta, aktywne promocje, upusty dla stałych klientów, dzięki którym zakupy są bardzo opłacalne. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-09-20

polecam, wszystko jak najbardziej w porządku.

5 / 5 2018-09-17

Super sklep...błyskawicznie załatwia !!!

5 / 5 2018-09-13

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym.

2018-09-09

Tanio, są różnego rodzaju promocjne ceny produktów, miła obsługa,

2018-09-08

Dobry sklep

5 / 5 2018-08-25

Pełen profesjonalizm, gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-19

Perfekcyjna obsługa i dobry towar. Polecam wszystkim potencjalnym klientom !!!!!!!!!!!!!!!

2018-08-10

szeroki asortyment,niskie ceny,przejrzysta strona sklepu

5 / 5 2018-08-07

Bardzo szybka wysyłka a produkty świeżutkie, polecam sklep z czystym sumieniem. Na pewno nie będą to moje ostatnie zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-05

Duza fachowość, szybka realizacja zamówienia, mile też było otrzymanie próbek produktów. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-24

Wszystko w jak najlepszym porządku. To już mój kolejny zakup w tym sklepie. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-07-24

super

2018-07-15

Bardzo dobra

2018-07-14

Rzetelność w realizacji zamówienia.

2018-07-14

Atrakcyjny i unikalny asortyment

5 / 5 2018-07-13

Jak najbardziej Polecam !!!! wszystkim klientom Sklep "domino".pl

2018-07-09

obsługa bez zarzutu

5 / 5 2018-07-02

Super Lepiej być nie mogło

2018-06-21

SERDECZNIE POLECAM OBSŁUGA BARDZO DOBRA PRZESYŁKA BŁYSKAWICZNA POZDRAWIAM

2018-06-16

Bardzo dobra

2018-06-03

Błyskawiczna dostawa (w ciągu 48 godzin od złożenia zamówienia przy najtańszym transporcie) , towar zgodny z zamówieniem , dobrze zapakowany .

2018-05-26

Wart polecenia

5 / 5 2018-05-03

Jak zwykle obsługa w pełni profesjonalna, to nie pierwsze i nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Szczerze polecam wszystkim, którzy cenią sobie dobre i świeże produkty oraz szybką obsługę.

5 / 5 2018-04-22

Jestem pod wrażeniem rzetelności usług w tym sklepie internetowym. Polecam w 100% pod każdym względem.

5 / 5 2018-04-13

Polecam. rewelacyjna obsługa.

5 / 5 2018-04-06

wszystko sprawnie , przesyłka zapakowana profesjonalnie !

5 / 5 2018-03-31

Super kontakt godny polecenia

5 / 5 2018-03-27

Błyskawiczna przyesyłka towaru i super kontakt ze sprzedającym. Fachowa i szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam- pełen profesjonalizm!!!

5 / 5 2018-03-26

Super sklep!Polecam!

5 / 5 2018-03-26

Profesjonalna obsługa , towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-19

Bardzo rzetelnie i szybko zrealizowana przesyłka. bardzo dobrze zabezpieczone produkty . Polecam!

5 / 5 2018-03-08

Sklep dobrze zaopatrzony,ma produkty niedostpne normalnie na rynku.Najważniejsze są dla mnie wyrażne szczegółowe opisy produktów i wiem na jaki mogę się zdecydować.Polecam zainteresowanym Sklep Domino !

2018-02-17

Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-02-08

Gdyby ocena ogólna była w skali 1-6,to dałbym 6+ Wszystko kontakt dostawa opakowanie indywidualne w przesyłce -SUPER. Polecam ,polecam polecam. Tadeusz laby

5 / 5 2018-02-01

Super !!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-01-23

Tanio, błyskawiczna realizacja zamówienia, próbki gratis. Polecam

2018-01-06

Kolejny raz wszystko na jak najwyższym poziomie. Expresowa wysyłka

5 / 5 2017-12-29

polecam

5 / 5 2017-12-26

Świetny sklep - bardzo korzystne ceny, bardzo szybka realizacja zamówień, bezpiecznie zapakowany towar, do zamówienia dołączane próbki produktów. Ogólnie bardzo polecam!

5 / 5 2017-12-21

Bardzo dobry sklep, szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany. Polecam!

2017-12-11

dobry sklep

5 / 5 2017-11-26

Wszystko ok. Dla ulepszenia można by wprowadzić system automatycznej płatności, to przyśpieszyłoby księgowania. Towar bezpiecznie zapakowany!

5 / 5 2017-11-19

Polecam super obsluga.

5 / 5 2017-10-17

Bardzo sprawna obsługa, bardzo polecam :-)

5 / 5 2017-10-16

Dobry towar, szybka dostawa. Sklep polecam zainteresowanym.

2017-10-13

Wszystko OK!!!

5 / 5 2017-10-08

Rewelacja! Polecam gorąco zakupy w tym sklepie, szybko, tanio i bezpiecznie.

2017-09-27

Bardzo dobry kontakt i miła obsługa.

5 / 5 2017-09-16

Wszystko ok, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

2017-09-04

Przejrzysta strona internetowa,bardzo miła obsługa.

5 / 5 2017-08-28

Bardzo szybko sprawnie . Polecam .

5 / 5 2017-08-20

szybko i sprawnie,zamówione produkty dobrze zabezpieczone do transportu, świetny kontakt.jednym słowem polecam

5 / 5 2017-08-18

Poraz kolejny dokonałem zakupu w sklepie domino.pl. Jestem niezmiennie zadowolony. Polecam ten sklep. Tak trzymać. Pozdrawiam.Paweł

2017-08-18

mały wybor suplementów, ale znalazłem w nim białko firmy Olimp którego nie mogłem znaleźć w innych sklepach, dlatego zdecydowałem się na zakup, biłe, że dorzucili saszetkę bcaa gratis

2017-08-09

Szukalem az znalazlem najtaniej zadecydowala glownie cena i dostepnosc.

5 / 5 2017-08-05

Szybko, sprawnie i konkurencyjne ceny. Polecam.

5 / 5 2017-08-05

Super sklep!!!

5 / 5 2017-08-04

jestem zadowolony z zakupu , polecam innym

5 / 5 2017-07-25

bardzo szybka wysyłka , dobrze zabezpieczona ,na bieżąco informowanie o realizacji zamówienia .POLECAM!!!

5 / 5 2017-07-19

Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany. Zdecydowanie polecam!

2017-07-17

doskonała obsługa

5 / 5 2017-07-14

Wszystko jak najbardziej godne polecenia. Ceny w sklepie są bardzo korzystne. Taniej nie znalazłam nawet na serwisach aukcyjnych tego co zamawiałam. Przesyłka doszła badzo szybko. Towar był dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem. Naprawde polecam!

2017-06-30

Super! Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-06-22

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-06-09

Jestem zadowolona,szybka dostawa,dobrze zapakowana butelka

5 / 5 2017-06-08

polecam wszystkim, profesjonalnie w karzdym calu :)

5 / 5 2017-05-29

Doskonały wybór w produktach firmy Olimp.Fachowa i szybka obsługa klienta.

5 / 5 2017-05-14

Jestem bardzo zadowolona z oferty sklepu, która trafia w moje potrzeby. Polecam , nie mam żadnych zastrzeżeń.

2017-05-13

Miło jestem zaskoczony! Szata graficzna nie za bardzo mnie urzekła, ale na każdym kroku zostałem poinformowany o statusie zamówienia. Towar pierwszorzędnie zapakowany!!

5 / 5 2017-05-09

Rewelacja miła i profesjonalna obsługa błyskawiczna przesyłka Wszystko SUPER!!!

5 / 5 2017-04-26

Bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-04-22

Przesyłki realizowane szybko i w 100% zgodnie z zamówieniam .

5 / 5 2017-04-17

Super realizacja. Polecam

5 / 5 2017-04-15

Zaskakująco szybka dostawa produktu zgodnego z oczekiwaniem.

5 / 5 2017-04-12

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-04-04

Szybka, przyjemna i wyczerpująca sygnalizacja o realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-04-02

Wszystko tak jak trzeba, szybko i profesjonalnie, towar świeżutki i szybko dostarczony. Oby takich sklepów było jak najwięcej. Myślę że do "domino.sklep.pl" wrócę jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-03-28

Najwyższy profesjonalizm. Polecam.

Rzetelne opinie o Domino.sklep.pl

Domino.sklep.pl

Siedziba
Ruda Śląska

WWW
http://www.domino.sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 724 10 11

Komórka
664 11 22 66

Infolinia
-

Logowanie