Kategorie: / AGD / Żywność

Domkawy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Domkawy.pl
5 / 5 2019-03-19

profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-14

Super polecam

5 / 5 2019-03-12

super

5 / 5 2019-03-06

Zakupy były szybkie, proste i bezproblemowe. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu:)

5 / 5 2019-02-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i na pewno skorzystam ponownie.

2019-02-03

Wszystko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2019-01-16

Super

5 / 5 2019-01-09

Przystępna strona sklepu i expresowa przesyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-06

Bardzo szybka dostawa wręcz ekspresowa I bardzo dobry przepływ informacji przesylki Polecam bez zastanowienia!

5 / 5 2018-12-28

Jestem zadowolony​ z obsługi

5 / 5 2018-12-22

Tak jak napisali - szybko i sprawnie.

2018-12-07

Jestem usatysfakcjonowany.

5 / 5 2018-11-30

Profesjonalna, miła i szybka obsługa . Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-11-21

Szybka realizacja zamówienia, fachowa obsługa, bezpiecznie zapakowany zakupiony towar. Dom kawy godny polecenia.

2018-11-16

b. dobra

5 / 5 2018-11-01

Polecam

5 / 5 2018-10-24

Profesjonalna obsługa. Transakcja okazała się szybka i przyjemna. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-10-20

Jak zwykle szybka wysyłka i kolejny rabat do następnego zamówienia.

2018-10-19

Dobry sklep i jeszcze dodają coś od siebie do paczki :)

2018-10-13

Nie mam zastrzeżeń. Wszystko OK!

2018-09-23

Wszystko fajnie.

5 / 5 2018-09-13

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-30

OK

5 / 5 2018-08-18

Jestem zadowolony z zakupu i obsługi. Polecam.

2018-06-25

Wszystko bardzo dobrze

2018-06-22

Jest tak jak miało być

5 / 5 2018-06-20

polecam.

5 / 5 2018-05-25

POLECAM

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem . Szybka wysyłka .

5 / 5 2018-05-24

Już kilkakrotnie kupowałam tu kawę i jestem Bardzo Zadowolona

5 / 5 2018-05-07

Polecam

2018-05-01

rano zamówiłem,następnego dnia przed południem otrzymałem-dziękuję

2018-04-22

nie mam

5 / 5 2018-04-11

Szybka ralizacja.oraz profesionalna ralizacja złożone.go zamòwienia.Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-09

Jestem zadowolona z obsługi klienta. Polecam. :)

5 / 5 2018-04-07

Szybka i sprawna dostawa, polecam

2018-04-01

Git!

5 / 5 2018-03-23

Spoko firma. Mega dobry kontakt, szybka wysyłka i spory wybór kawy na miejscu. Na pewno będę jeszcze korzystał z Waszych usług. Oby więcej takich firm.

5 / 5 2018-03-03

Rewelacyjny sklep. Błyskawiczna realizacja i bardzo szybka. Gorąco polecam

2018-02-08

Najszybsza przesyłka jaką kiedykolwiek dostałem! Zamówienie złożone we wtorek o 12 miałem już w środę o 10. Brakowało mi tylko opcji odebrania paczki w paczkomacie przy zapłacie za pobraniem poza tym bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-02-02

Bardzo dobry sklep, informacja o realizacji zamówienia również, szybko, sprawnie - polecam sklep i pozdrawiam załogę.

5 / 5 2018-01-03

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

2017-12-14

Bardzo dobry sklep miłe i fachowe podejście przy zakupie kawy i ekspresow

5 / 5 2017-12-09

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra cena produktów, bardzo polecam DomKawy

5 / 5 2017-12-09

Oki ... polecam

5 / 5 2017-12-02

Stały kontakt z klientem, oraz informowanie o statusie zamówienia. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-11-27

Szybko sprawnie fachowa porada

5 / 5 2017-11-10

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie!

2017-11-04

Dobry sklep i jeszcze dodają coś od siebie do paczki :)

5 / 5 2017-11-01

Pełny profesjonalizm. Przesyłka dostarczona szybko i zgodnie z opisem. Polecam !!!

5 / 5 2017-10-27

Polecam

5 / 5 2017-10-06

Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-29

super, polecam

5 / 5 2017-09-27

polecam ten sklep

2017-09-24

Sklep solidny , zamówiony towar otrzymałam w drugim dniu roboczym.

5 / 5 2017-09-23

Polecam

5 / 5 2017-09-10

Szybka i miła obsługa. Kubańska kawa jest godna naprawde świetna, przecudny aromat. Polecam

2017-09-07

bardzo dobry sklep i rzetelna obsługa

5 / 5 2017-09-01

Wszystko ok.

5 / 5 2017-09-01

wszystko ok

5 / 5 2017-08-22

Bardzo profesjonalnie kawa Monte i Cornella to jest to!!!

5 / 5 2017-08-21

Dobry kontakt, sprawna dostawa. Polecam Dom Kawy.

5 / 5 2017-08-06

Transakcja zrealizowana bardzo profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-07-29

Profesjonalnie:) Polecam!!!!

5 / 5 2017-07-27

dobra cena, szybka dostawa

2017-06-29

.....

5 / 5 2017-06-26

Polecam na zakupy.

5 / 5 2017-06-17

bardzo dobra obsługa na oceną: 6 POLECAM!!!

2017-06-02

Wszystko w porządku. Tylko koszty przesyłki bardzo wysokie.

2017-05-29

Wszystko w porządku!

5 / 5 2017-05-07

Rewelacja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

2017-04-26

Zamówiłem i zapłaciłem za 3 kawy otrzymałem 2. Gdzie jest jedną moja kawa?

5 / 5 2017-04-18

Polecam

5 / 5 2017-04-11

Polecam :)

Rzetelne opinie o Domkawy.pl

Domkawy.pl

Siedziba
Nysa

WWW
http://domkawy.pl

Email
[email protected]

Telefon
775571151

Komórka
664961293

Infolinia
775571151

Logowanie