Kategorie: / Dom

Domondo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o Domondo.pl
5 / 5 2019-03-25

Super

5 / 5 2019-03-10

Rewelacja

4 / 5 2019-03-09

ok sklep

5 / 5 2019-03-06

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2019-02-18

Jestem zadowolony

5 / 5 2019-02-11

Zamówienie zostało szybko zrealizowane, montaż bajecznie prosty polecam, no i wykonanie na wymiar pasujący do nie typowych okien.

2019-02-03

Firma przyjmuje opłatę z góry za towar, którego nie posiada. Zawartość paczek nie zgadza się z opisem (dostałam część firan w innych kolorach niż zamówiłam). Rozliczenie trwa tygodniami. Słaba organizacja, mnóstwo niejasności. Pod koniec zauważyłam poprawę (uzgadniano ze mną kolor zasłon, który mogą mi wysłać). Środki za niedostarczone produkty zostały zwrócone w całości. Po zgłoszeniu zastrzeżeń zostałam przeproszona za pomyłkę.

4 / 5 2019-02-02

wszystko ok. polecam

5 / 5 2019-02-01

Polecam

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dobrze.

5 / 5 2019-01-21

Polecam

5 / 5 2019-01-18

Wszystko jak w opisie na stronie internetowej. Zamówiliśmy żaluzję. Zwymiarowaliśmy wg instrukcji na stronie sklepu. Wszystko bez zarzutu. Jakość bardzo dobra. Firma godna polecenia

5 / 5 2019-01-17

Polecam.

5 / 5 2019-01-16

Profesjonalna obsługa szybki termin realizacji. Polecam.

5 / 5 2019-01-01

Szybka wysyłka, profesjonalne wykonanie, obsługa sklepu na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-12-30

Polecam

5 / 5 2018-12-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-18

polecam

5 / 5 2018-12-12

Excelent!

4 / 5 2018-12-05

Przesyłka podzielona na dwie części. Pierwsza część przysłana po tygodniu od zamówienia, a druga pięć dni póżniej. Przesyłki zapakowane starannie i zawartość dotarła nieuszkodzona. W sumie zakupy godne polecenia! Ewel

5 / 5 2018-12-04

Profesjonalna obsługa,dobry kontakt z konsultantem.Nie mam jeszcze wiedzy na temat jakości towaru,ponieważ markiza jeszcze nie została zamontowana.Sklep jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-11-28

Polecam wszystkim zakup u państwa towar spełnia wszystkie moje oczekiwania sprawna i fachowa obsługa błyskawiczna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-11-17

ok. ok. ok.

5 / 5 2018-11-16

Wszystko ok szybko ładne rolety

5 / 5 2018-11-14

Polecam sprzedającego

4 / 5 2018-11-14

jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-04

SUPER

5 / 5 2018-10-25

Wszystkio w porządku. Polecam

5 / 5 2018-10-24

Profesjonalna obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-10-18

wszystko ok

5 / 5 2018-10-18

wszystko OK polecam.

5 / 5 2018-10-05

wszystko OK polecam.

5 / 5 2018-10-05

Świetne rolety ! Jakość super ! Polecam !

5 / 5 2018-09-20

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam i sam jeszcze będę tam robił zakupy.

5 / 5 2018-09-05

Bardzo dobry. Polecam.

5 / 5 2018-09-03

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-20

bardzo dobra

5 / 5 2018-08-08

Polecam jak najbardziej !

5 / 5 2018-07-31

Roletki piękne i łatwe w montażu .

5 / 5 2018-07-28

55555

5 / 5 2018-07-27

Sprawna obsługa zamówienia, polecam

4 / 5 2018-07-17

Gdyby nie komplikacje z wysylka bylbym w pelni usatysfakcjonowany. Produkt zgodny w oczekiwaniami dobrej jakosci.

4 / 5 2018-07-15

Produkty ok. Za taką cenę nawet się nie spodziewałam takiej jakości. Minus za realizację. Paczka była gotowa we wtorek ale dopiero po moim telefonie została wysłana w piątek. Ale jestem w stanie to wybaczyć :) Polecam.

5 / 5 2018-07-15

Szybko i profesjonalnie

4 / 5 2018-07-05

Wszytki i solidnie

5 / 5 2018-07-02

Wszystko świetnie błyskawiczna dostawa świetna jakość markizy

4 / 5 2018-06-22

Towar nie jest tani, ale za jakość trzeba zapłacić.

4 / 5 2018-06-20

Polecam

5 / 5 2018-06-12

Profesjonalna, szybka obsługa. Sklep polecam.

5 / 5 2018-06-10

bardzo dobra jakość towaru. szybka realizacja. polecam

5 / 5 2018-06-02

Supet

4 / 5 2018-06-02

jest ok

4 / 5 2018-06-01

Jestem zadowolony !

5 / 5 2018-05-18

Wszystko bez problemu i szybko

5 / 5 2018-05-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-05

Polecam.

5 / 5 2018-05-02

Bardzo sprawna i uprzejma obsługa klienta, szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-25

Wszystko super! Bardzo dobra jakość produktu i szybka dostawa. Rolety zewnętrzne na wymiar były już u mnie po 3 dniach. Rolety były bardzo dobrze zapakowane w podwójny karton. Rolety są już zamontowane i w antracycie wyglądają świetnie, także szczerze polecam!

5 / 5 2018-04-24

Jestem bardzo zadowolony Polecam.

5 / 5 2018-04-21

Bardzo dobra obsługa i bardzo pomocna w rozwiązywaniu problemu

5 / 5 2018-04-21

ok ok ok

5 / 5 2018-04-15

ok ok ok

5 / 5 2018-04-10

Szybka wysyłka,produkty zgodne znopisem,bardzo dobrej jakosci produkty.Polecam

4 / 5 2018-04-10

Profesjonalna obsługa, jakosc i szybkość realizacji zamówienia na właściwym poziomie.

5 / 5 2018-03-27

Wszystko ok

4 / 5 2018-03-26

polecam

5 / 5 2018-03-20

Szybko, sprawnie, produkt bez zastrzeżeń. Polecam jak najbardziej.

4 / 5 2018-03-14

Po prostu szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-12

ooooo

5 / 5 2018-03-11

Wszystko OK. Polecam!!!!

5 / 5 2018-03-09

Profesjonalnie

5 / 5 2018-02-24

Polecam,produkt rewelacyjny.

5 / 5 2018-02-19

Profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość towaru i szybka dostawa

5 / 5 2018-02-15

Super. Polecam

5 / 5 2018-02-14

Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-13

Bardzo polecam! Świetna jakość i szybka, bezproblemowa wysyłka.

4 / 5 2018-02-10

Kopytko

3 / 5 2018-02-01

Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-01-19

Jak najbardziej polecam zakupy !!

5 / 5 2018-01-15

Profesjonalna obsługa klienta i szybka dostawa Polecam!!!!!!

2018-01-14

Super

5 / 5 2018-01-13

Wszystko ok, do niczego nie można się przyczepić, Polecam bez wahania.

5 / 5 2018-01-09

Zakupiłam ponad 40 mentrów dwustronnej maty na płot w kolorze szarym - efekt po zamontowaniu bardzo udany. Polecam jako element osłaniający przed sąsiadami.

5 / 5 2017-12-31

Super. Polecam

4 / 5 2017-12-26

Polecam towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-22

Pasuje idealnie.

4 / 5 2017-11-19

bardzo dobra

5 / 5 2017-11-17

Polecam

5 / 5 2017-11-16

polecam

5 / 5 2017-11-14

Perfekcyjna transakcja. Towar doskonałej jakości, dostawa sprawna i szybka - kurierem do domu. Polecam!!!

3 / 5 2017-11-10

Polecam

4 / 5 2017-11-06

Polecam zakupy

5 / 5 2017-11-02

O key

5 / 5 2017-10-31

Wszystko ok.

3 / 5 2017-10-27

Polecam

5 / 5 2017-10-24

Jestem zadowolona z zakupu i na pewno będę kontynuować kolejne zakupy.

5 / 5 2017-10-21

bardzo dobra jakość towaru. szybka realizacja. polecam

5 / 5 2017-10-18

Jestem bardzo zadowolona, ale dopiero w praktyce sprawdzi się, czy żagiel nie przecieka na deszczu.

5 / 5 2017-10-08

Jestem bardzo zadowolona - szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-10-04

Godny polecenia

5 / 5 2017-09-27

Towar zgodny z opisem polecam serdecznie

5 / 5 2017-09-21

Polecam i fajne cemy

5 / 5 2017-09-21

Wszystko ok .

5 / 5 2017-09-20

Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-09-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-16

Super

5 / 5 2017-09-13

Wszystko na ocenę 6

4 / 5 2017-09-12

Wiarygodny sprzedawca

5 / 5 2017-07-30

Roleta przyszła szybko. Była dobrze zabezpieczona i porządnie wykonana. Dobrze trzyma się okna i płynnie chodzi. POLECAM

5 / 5 2017-07-18

Super !

5 / 5 2017-07-10

dobra obsluga rzetelna mozna zamawiac

5 / 5 2017-07-07

Mila iszybka realizacja zamowienia polecam

3 / 5 2017-07-05

wszystko ok.

5 / 5 2017-06-28

Zaluzje przyszły bardzo szybko. Wyglądają cudownie. Szczerze polecam :)

5 / 5 2017-06-02

Jestem zadowolony !

4 / 5 2017-06-01

Miła i sympatyczna obsługa,dobra cena przyzwoitego produktu. Mogę polecić swoim znajomym firmę bez obaw o ewentualne niezadowolenie.

5 / 5 2017-05-29

Super ...polecam!!!

4 / 5 2017-05-28

Polecam, wszystko ok, zarówno obsługa jak i sam towar

5 / 5 2017-05-27

Wszystko ok. Kolor markizy tarasowej (żółta w pomarańczowe pasy) w rzeczywistości jest znacznie jaśniejszy niż na zdjęciach (mniejsze nasycenie koloru). I taki kolor jest ładniejszy bo mniej krzykliwy. Polecam

5 / 5 2017-05-21

Profesjonalna obsługa klienta polecam wszystkim.

1 / 5 2017-05-21

ok sklep

5 / 5 2017-05-09

Polecam

4 / 5 2017-05-08

Udany zakup. Towar dobrej jakości. Polecam.

5 / 5 2017-05-08

Transakcja przebiegła sprawnie

5 / 5 2017-05-06

Super polecam

5 / 5 2017-04-15

polecam

5 / 5 2017-04-04

wszystko super

Rzetelne opinie o Domondo.pl

Domondo.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://domondo.pl

Email
[email protected]

Telefon
+ 48 56 475 47 24

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie