Kategorie: / Dom

Domoshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Domoshop.pl
5 / 5 2019-03-23

Szybko i profesjonalnie!

2018-12-25

Skleb wywiazal sie z zamowienia w 100 %. Baterie dostarczono w przewidzianym terminie.

2018-08-20

Bardzo szeroki asortyment nawet dawnych modeli - bardzo serdecznie polecam

2018-07-30

Grzecznie i bardzo dokładnie udzielono mi informacji o produktach łacznie z wysyłką dodatkowych fotek.Jestem bardzo zadowolana z uwago na to iż udało mi się zakupić całą armature i ceramikę w jednym miejscu.

2018-07-15

Szybcy ;-)

2018-06-02

Wybór umywalek ogromy. Jednak informacje na stronie są nieaktualne. Po przyjęciu zamówienia przez sklep i dokonaniu przelewu przeze mnie okazało się, że brak towaru na magazynie. Najbliższa dostawa za ponad miesiąc. Przykre. Czekam na zwrot pieniędzy..

5 / 5 2018-04-08

Szybka wysyłka.Przycisku jeszcze nie montowałem ale myślę,że będzie git.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo mila i szybka obsluga,wszystko zgodne z zamowieniem,polecam.

5 / 5 2018-03-20

ok

5 / 5 2018-03-05

Szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-02-21

Kontakt ze sklepem od początku był bardzo dobry i fachowy. Cieszę się, że właśnie tą firmę wybrałem. Zamówiony towar został szybko wysłany i bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-02-19

Realizacja zmówienia bardzo szybka i sprawna.

5 / 5 2018-01-08

Wszystko OK.Polecam.

5 / 5 2018-01-05

Polecam

5 / 5 2017-12-24

Ok

2017-12-19

Jestem milo zaskoczona :-) !!! tylko tak dalej!

5 / 5 2017-12-11

Bardzo miła obsługa, ceny realne, wszystko jak najbardziej OK.

5 / 5 2017-11-21

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, miła i profesjonalna obsługa. Ekspresowa wysyłka a do tego paczka bardzo dobrze, starannie i bezpiecznie zapakowana. Po prostu pełen profesjonalizm. Nie pozostaje mi nic innego jak z czystym sumieniem, szczerze polecić sklep.

5 / 5 2017-10-17

Witam, Polecam sprzedającego, produkt zgodny z opisem, miła i kompetentna obsługa oraz szybka realizacja.

5 / 5 2017-09-03

Wszystko ok. Sklep godny polecenia

2017-07-14

Solidna firma

5 / 5 2017-07-09

Rewelacyjnie szybko, solidnie, tanio i MIŁO!!! :)

5 / 5 2017-04-04

Formalności zajęły bardzo mało czasu, dostawa szybka. To, nad czym sklep powinien popracować to komunikacja dotycząca przesyłki. Okazało się, że usługa kurierska nie obejmuje wniesienia paczki. Przy pralce wymaga to obecności dwóch dorosłych osób w domu i najlepiej jakiegoś wózka. Lepiej byłoby wiedzieć o tym w momencie zamawiania sprzętu. Druga sprawa to brak informacji o umieszczeniu węża do pralki pod pralką (w podstawie paczki). Myśleliliśmy, że go nie ma i tylko przez przypadek uniknęliśmy wizyty w sklepie z akcesoriami. Obok węża znalazły się też instrukcje, w tym ta opisująca montaż :-) Trzecia, ostatnia sprawa, to jaśniejsze zakomunikowanie, że faktura nie przyjdzie z paczką, a zostanie dostarczona w formie elektronicznej.

Rzetelne opinie o Domoshop.pl

Domoshop.pl

Siedziba
Sczecin

WWW
http://www.domoshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
604535695

Komórka
604535695

Infolinia
604535695

Logowanie