Kategorie: / Dom

Domoshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Domoshop.pl
5 / 5 2019-03-23

Szybko i profesjonalnie!

2018-12-25

Skleb wywiazal sie z zamowienia w 100 %. Baterie dostarczono w przewidzianym terminie.

2018-08-20

Bardzo szeroki asortyment nawet dawnych modeli - bardzo serdecznie polecam

0 / 5 2018-07-30

Otrzymałam uprzejmie i szczegółowo informacje o produktach, wraz z załączonymi dodatkowymi zdjęciami. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ udało mi się zakupić kompletny zestaw armatury i ceramiki w jednym miejscu.

0 / 5 2018-07-30

Otrzymałem/podano mi miłe i bardzo szczegółowe informacje na temat produktów, włącznie z wysyłką dodatkowych zdjęć. Jesteśmy/nie mogę być bardziej zadowolony/a z tego, że udało mi się zakupić pełen zestaw armatury i ceramiki w jednym miejscu.

2018-07-15

Szybcy ;-)

0 / 5 2018-06-02

W sklepie jest ogromny wybór umywalek, ale niestety informacje na ich stronie są nieaktualne. Po złożeniu zamówienia i dokonaniu przelewu przez mnie, okazało się że produktu nie ma w magazynie. Najbliższa dostawa zostanie zrealizowana dopiero za ponad miesiąc, co jest bardzo nieprzyjemne. Teraz czekam na zwrot pieniędzy.

5 / 5 2018-04-08

Szybka wysyłka.Przycisku jeszcze nie montowałem ale myślę,że będzie git.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo mila i szybka obsluga,wszystko zgodne z zamowieniem,polecam.

5 / 5 2018-03-20

ok

5 / 5 2018-03-05

Szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-02-21

Komunikacja z sklepem była doskonała od samego początku, a personel okazał się być bardzo profesjonalny. Jestem zadowolony, że zdecydowałem się na tę konkretną firmę. Moje zamówienie zostało szybko wysłane i świetnie zabezpieczone.

5 / 5 2018-02-21

Od samego początku miałem bardzo pozytywny i profesjonalny kontakt ze sklepem. Jestem zadowolony z wyboru tej konkretnej firmy. Zamówione produkty zostały szybko wysłane i starannie zabezpieczone przed uszkodzeniem.

5 / 5 2018-02-19

Realizacja zmówienia bardzo szybka i sprawna.

5 / 5 2018-01-08

Wszystko OK.Polecam.

5 / 5 2018-01-05

Polecam

5 / 5 2017-12-24

Ok

2017-12-19

Jestem milo zaskoczona :-) !!! tylko tak dalej!

5 / 5 2017-12-11

Bardzo miła obsługa, ceny realne, wszystko jak najbardziej OK.

5 / 5 2017-11-21

Sklep zapewnia świetną komunikację, obsługę bardzo życzliwą i profesjonalną. Wysyłka jest błyskawiczna, a paczka jest starannie zabezpieczona, co gwarantuje bezpieczeństwo produktów. Po prostu doskonały poziom profesjonalizmu. Mogę z czystym sumieniem i szczerze polecić ten sklep.

Rzetelne opinie o Domoshop.pl

Domoshop.pl

Siedziba
Sczecin

WWW
http://www.domoshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
604535695

Komórka
604535695

Infolinia
604535695

Logowanie