Kategorie: / Dom

Domotek.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Domotek.pl
5 / 5 2019-02-20

Polecam!

5 / 5 2019-02-10

Jestem zadowolony z zakupu w sklepie

5 / 5 2019-02-09

Szybka i fachowa obsługa.

5 / 5 2019-01-20

Bardzo szybka i sprawna transakcja, wszystkim polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-16

Polecam sklep domotek , obsługa sklepu jest kompetentna udzielają fachowej pomocy w dobieraniu materiałów oraz wysyłają materiał expresowo.

5 / 5 2019-01-15

szybko, sprawnie i bezbłędnie

5 / 5 2018-11-30

Polecam

5 / 5 2018-11-27

Wszystko przebiegło ok, towar jak na zdjeciu pasuje do modelu zamawianego bardzo szybka dostawa, polecam

2018-11-26

Zgodnie z opisem, zgodnie z informacją mailową,

5 / 5 2018-11-18

zdecydowanie OK

2018-11-13

Zrobiłem zakupy w tym sklepie pierwszy raz. Towar spełnia moje oczekiwania, jest zgodny z opisem i dobrej jakości. Dostawa i informacje o realizacji zamówienia bez zarzutu.

5 / 5 2018-11-10

Jestem niezwykle milo zaskoczony obsluga - profesjonalizm, szybkosc dzialania i przemily kontakt. Szczerze polecam, a sam nie zawaham sie przy kolejnej okazji aby zwrocic sie raz jeszcze do tego sklepu.

5 / 5 2018-11-06

polecam

5 / 5 2018-10-23

Transakcja na bardzo wysokim poziomie, towar zgodny z opisem, bardzo dobra jakość towaru,rewelacyjna obsługa bardzo dobry kontakt z firmą. Realizacja zamówienia błyskawiczna!!!POLECAM NAPRAWDĘ WARTO!!!!!!!

1 / 5 2018-09-15

Zupełny brak kontaktu ze strony sprzedawcy, mimo obietnic nie było maila lub kontaktu telefonicznego. zamówiony artykuł dotarł z opóźnieniem o 1,5 tygodnia - sprzedawca tłumaczył się opóźnieniem z fabryki, jednak nie było kontaktu z ich strony.

5 / 5 2018-09-11

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-25

Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-24

Świetny kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-21

Jestem w pełni usatysfakcjonowany .Miałem obawy ,bo to nowy sklep internetowy, ale wszystko poszło okey. Zamówiłem do całego domu grzejniki PURMO PLAN VENTIL COMPACT oraz dekoracyjne PURMO TINOS , zawory termostatyczne , maskownice itp. na kwotę 18 000 złotych i wszystko doszło kompletne i co najważniejsze tańsze około 30% niż w moim mieście. POLECAM w pelni ten sklep . Satysfakcja gwarantowana i miły kontakt !!!

5 / 5 2018-08-13

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre ceny.

5 / 5 2018-08-09

Polecam sklep realizacja zlecenia błyskawiczna, ceny konkurencyjne. Kupiłam grzejnik firmy PURMO .

5 / 5 2018-06-29

Kompetentna obsługa, pomogą w doborze odpowiedniego sprzętu, łącznie z wyceną. Mój zakup to grzejniki. Dostarczono w terminowo, dobrze zabezpieczone (każdy w osobnym opakowaniu na palecie zabezpieczony kartonem i folią stretch). Polecam zakupy bezpieczne.

5 / 5 2018-06-02

Jak najbardziej polecam ten sklep! Kompetentna obsługa, szeroki asortyment produktów bardzo dobrej jakości, szybka realizacja zamówienia oraz świetne ceny!

5 / 5 2018-05-31

Wszystko super. Cena realizacja bez najmniejszych zastrzeżeń.

2018-04-27

Wszystko w porządku

2018-04-16

świetna obsługa

5 / 5 2018-03-13

Paczka szybko i bez problemów

5 / 5 2018-02-07

współpraca ze sklepem super. na pewno wrócimy.

5 / 5 2018-02-07

Polecam sklep, szybka i tania dostawa, miła obsługa.

5 / 5 2018-02-04

Polecam!Miła i kompetentna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. 100 % pozytyw!

5 / 5 2018-01-31

Polecam w 100%! Bardzo dobre ceny, profesjonalna i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Wszystko na najwyższym poziomie.

2018-01-17

Bardzo dobry

2018-01-12

Wysoki poziom obsługi klienta i doskonały poziom realizacji zamówień. To z pewnością przewaga konkurencyjna sklepu.

5 / 5 2017-12-14

TRANSAKCE W TYM SKLEPIE TO GWARANCJA 100 % SATYSFAKCJI !!!!! ŻYCZĘ SOBIE I INNYM KUPUJĄCYM TAK WSPANIAŁYCH SPRZEDAJĄCYCH!!!!! TOWAR NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI!!! MEGA POZYTYW !!!! GORĄCO POLECAM I DZIĘKUJĘ

5 / 5 2017-10-10

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-10-01

Polecam sklep w 100%. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkty, które w sklepie widnieją dostępne rzeczywiscie były od razu po zakupie wysłane. Możliwośc odbioru osobistego w Warszawie bez dodatkowych kosztów. Super obsługa.

2017-09-07

dobry sklep

5 / 5 2017-08-02

Szybko, sprawnie w miłej atmosferze i bez najmniejszych problemów dokonana transakcja.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko ok, polecam sklep w 100%, szybka realizacja zamówienia, wanna prezentuje się super.

2017-05-22

OK !!!

5 / 5 2017-05-16

Dobry kontakt, szybka realizacja i dostawa, bez zastrzezeń

5 / 5 2017-04-07

Sklep działa jak należy. Co więcej, potrafi pójść na pewne ustępstwa aby stanąć frontem do klienta. Tak było w moim przypadku. Jestem w pełni zadowolonym klientem.

2017-03-29

Firma na medal !

5 / 5 2017-03-27

Szybka profesjonalna obsługa i dostawa . Polecam

Rzetelne opinie o Domotek.pl

Domotek.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.domotek.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 607301366

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie