Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Domowystomatolog.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Domowystomatolog.pl
5 / 5 2019-03-13

Polecam

5 / 5 2019-03-10

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja !Bardzo szybka wysylka . Polecam serdecznie wszystkim zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2019-03-09

Wszystko sprawnie.

5 / 5 2019-03-08

Bardzo polecam!!!

5 / 5 2019-03-03

Zakupy przyjazne, dostawa błyskawiczna, towar i opakwanie bardzo dobre. Polecam innym, ja już jestem stałym klientem.

5 / 5 2019-02-21

Szybko, profesjonalnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-20

Bardzo szybka wysyłka, towar 1 klasa, polecam!

5 / 5 2019-02-20

Polecam sklep jak najbardziej.

5 / 5 2019-02-19

Wszystko w zdecydowanym porządku!

5 / 5 2019-02-15

Paczke otrzymałam szybko, zamowiony towar okazał sie bardzo dobry!

5 / 5 2019-02-07

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-05

profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2019-01-14

Wszystko OK

5 / 5 2019-01-10

Klient

5 / 5 2019-01-03

Super współpraca

5 / 5 2018-12-22

Polecam jak najbardziej, na pewno bede robic jeszcze zakupy

4 / 5 2018-12-07

Polecam

4 / 5 2018-11-28

Za duża oplata za przesyłkę

5 / 5 2018-11-23

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Towar idealny dostarczenie w niecałe 24h

5 / 5 2018-11-07

Polecam. Dobra cena i jakość.

5 / 5 2018-11-06

Polecam. Szybka dostawa oraz czas realizacii

5 / 5 2018-11-04

Kolejne udane zakupy

5 / 5 2018-10-29

Super!

5 / 5 2018-10-29

Jak najbardziej sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-27

Super

5 / 5 2018-10-26

Polecam! Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez jakichkolwiek problemów.

4 / 5 2018-10-21

Transakcja przebiegła szybko i przyjemnie. Serdecznie polecam zakupy w DomowyStomatolog.pl :)

5 / 5 2018-10-16

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-14

Super sklep, super towar, który przerósł oczekiwania. Szybka wysyłka zakupionego towaru. Termin dostawy określony w dniu zakupu dotrzymany. Polecam.

5 / 5 2018-10-10

Już po raz kolejny robiłam zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Ekspresowa wysyłka i dobrze zapakowana, do tego niskie ceny i szeroki asortyment. Na pewno jeszcze tutaj wrócę;) Polecam!

5 / 5 2018-10-08

Polecam

4 / 5 2018-10-04

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam serdecznie. cznie.

5 / 5 2018-10-01

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-09-26

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-09-22

Szybka dostawa

5 / 5 2018-09-12

Wszystko super i słownie!

5 / 5 2018-09-09

Super

4 / 5 2018-08-31

Wszystko by było dobrze, gdyby nie to ze dostałam szczoteczkę nie w tym kolorze co zamówiłam.

4 / 5 2018-08-30

Przesyłka zrealizowana bardzo szybko. Szkoda tylko, że nie było ani dodatkowej gazetki z produktami, ani próbek/gratisów. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-29

Polecam zakupy w sklepie, dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-08-28

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-08-19

Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-08-15

Wszystko gra, sklep na 5!

5 / 5 2018-08-14

warto polecić

5 / 5 2018-08-13

szybko i pewnie

5 / 5 2018-08-10

Jak zawsze. Wszystko super, sprawnie, szybko.

5 / 5 2018-08-09

Jak zwykle polecam. Obsługa profesjonalna ,pasty firmy Splat rewelacyjne.

5 / 5 2018-08-05

Dziękuję!

5 / 5 2018-08-05

Polecam zakupy w tym sklepie. Duży asortyment produktów. Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-08-04

Nic dodać, nic ująć. Polecam.

5 / 5 2018-07-28

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-07-11

Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko na czas :)

5 / 5 2018-07-03

Wysyłałam już kilka paczek jestem bardzo zadowolona. Za każdym razem paczka doszła szybko bez żadnych problemów.

4 / 5 2018-06-30

Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-06-22

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-10

polecam

5 / 5 2018-06-06

Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-05-18

Dziękuję za dobrą obsługę

5 / 5 2018-05-15

Szybka transakcja, towar zgodny z oczekiwaniem

5 / 5 2018-05-14

Super szybko . Bardzo dobrej jakości produkty polecam . Polecam

5 / 5 2018-05-12

Idealnie pod każdym względem. Polecam!

5 / 5 2018-05-11

Sklep godny polecenia . Szybko bez problemów.

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, zakupy bardzo przyjemne, proste i szybkie

5 / 5 2018-05-10

Polecam, wszystko zgodnie z opisem!

5 / 5 2018-05-05

Ekspresowa wysyłka zakupionego towaru. Konkurencyjna cena. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-04-29

Obsługa profesjonalna. Polecam kazdemu, kto potrzebuje dokonac zakupu irygatora do czyszczenia zębów badz szczoteczki elektrycznej. Warto. Dobrze wydane pieniądze.

5 / 5 2018-04-19

Bardzo szybko i sprawnie, bez żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-19

Produkt odebrałam osobiście w punkcie stacjonarnym. W takim przypadku wg mnie dostawa do punktu nie powinna wiązać się z kosztami dla klienta, jednak usługa ta kosztuje 5 zł. Oczywiście wiedziałam o tym decydując się na zakup, niemniej jednak jestem przyzwyczajona, że większość sklepów nie dolicza opłat za odbiory osobiste, stąd moja uwaga. Poza tym ok. Polecam.

5 / 5 2018-04-19

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-04-09

Profesjonalna obsługa. Kontakt o przesyłce na bieżąco. Produkt zapakowany idealnie. Bardzo szybka dostawa. POLECAM !!!

5 / 5 2018-04-08

Jako stały klient szczerze polecam!

5 / 5 2018-04-04

Profesjonalna i szybka obsługa zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-04-02

Polecam w 100%

4 / 5 2018-03-29

Szybka przesyłka w 48 h .Super ,polecam !

5 / 5 2018-03-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-19

Profesjonalna, szybka, miła i kompetentna obsługa. Bardzo dobry kontakt telefoniczny - Pan oddzwonił na telefon wykonany przed otwarciem sklepu. Produkt zgodny z zamówieniem i opisem. Kupiłam szczoteczki soniczne - wnuczki pierwszego dnia myły zęby po każdym posiłku. Sklep polecam

5 / 5 2018-03-17

POLECAM!!!!!!!!

5 / 5 2018-03-03

Wszystko super, ekspresowa dostawa. Polecam

3 / 5 2018-02-24

Szybka przesyłka w 48 h .Super ,polecam !

5 / 5 2018-02-20

bezproblemowo i szybko

1 / 5 2018-02-19

Polecam, szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-02-11

Zamawiając z odbiorem osobistym można odebrać zamówienie nawet następnego dnia rano, polecam :)

4 / 5 2018-02-08

OK. Jedynie czas dostawy budzi jakiekolwiek zastrzeżenia. Poza tym polecam...

5 / 5 2018-02-03

Sprzedaż szybk, sprawna bez dodatkowych komplikacji

5 / 5 2018-01-31

Szybko i bezproblemowo. Polecam!

4 / 5 2018-01-23

Zgodnie z zamówieniem.

3 / 5 2018-01-19

Zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-01-16

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-01-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-10

Super obsługa

5 / 5 2018-01-09

Super sklep.

4 / 5 2018-01-07

Dobre ceny . Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-05

polecam,szybko, tanio , profesjonalna obsługa udziela wszelkich informacji o dostępnych produktach

5 / 5 2018-01-02

Super firma!

5 / 5 2017-12-18

Bardzo dobra i szybko zrealizowana,na pewno polecę znajomym.

5 / 5 2017-12-15

polecam

5 / 5 2017-12-05

Polecam, szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2017-11-29

Polecam zakupy

5 / 5 2017-11-26

Fachowa obsługa. Polecam :)

5 / 5 2017-11-26

super

5 / 5 2017-11-25

będę kupować

4 / 5 2017-11-22

polecam

4 / 5 2017-10-28

Za duża oplata za przesyłkę

4 / 5 2017-10-24

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-22

Wszystko ok. Z czystym sumieniem mogę polecić

5 / 5 2017-10-15

Sama przyjemność :)

5 / 5 2017-10-13

Profesjonalna obsługa. Towar oryginalny i zgodny z opisem .

5 / 5 2017-10-11

Polecam

5 / 5 2017-10-04

Super!

5 / 5 2017-09-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-25

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-25

Profesjonalna transakcja

5 / 5 2017-09-12

Polecam sklep. Dostawa bardzo szybka, bez problemów.

5 / 5 2017-09-05

Wszystko super

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-08-22

szybko, sprawnie, bez zarzutu

5 / 5 2017-08-03

POLECAM. FIRMA JEST WSPANIAŁA. LUDZIE PRZEDE WSZYSTKIM. WSZYSTKO SZYBKO, SPRAWNIE I PROFESJONALNIE. JEŻELI KUPOWAĆ TO TYLKO W DOMOWYM STOMATOLOGU. PIOTR

5 / 5 2017-08-01

Super , że jesteście, artykuły doskonałe , pozdrawiam

5 / 5 2017-07-30

Błyskawiczna wysyłka, swietny kontakt,towar zgodny z opisem. Polecem !!

5 / 5 2017-07-23

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-07-20

Wszystko ok:-)

5 / 5 2017-07-19

Jak zawsze - doskonale! Polecam!

5 / 5 2017-07-09

Polecam serdecznie!

3 / 5 2017-07-08

Polecam zakupy jak najbardziej

5 / 5 2017-07-07

Profesjonalna obsługa polecam

3 / 5 2017-07-02

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-07-02

Zakupy przebiegły szybko i sprawnie; obsługa zorganizowana jest bardzo dobrze. Plus to natychmiastowa wysyłka zakupu oraz konkurencyjna cena drogiego sprzętu.

5 / 5 2017-06-21

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-06-17

Zawsze polecam tylko profesjonalistów, dlatego mogę polecić sklep Domowy Stomatolog.

5 / 5 2017-06-15

Profesjalizm....lubię robić zakupy w tym sklepie z produktów jestem zadowolona.

5 / 5 2017-06-10

Wszystko super, Polecam.

5 / 5 2017-06-06

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-05-22

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z oczekiwaniem

5 / 5 2017-05-13

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-10

Super szybka przesyłka i bardzo szybko

5 / 5 2017-05-09

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-05-09

rewelacja, szybkość działania nie spodziewałem się, że zamówienie dostarczone będzie w Wigilię.

5 / 5 2017-05-04

Produkt godny polecenia, Jak również sprzedawca.

5 / 5 2017-05-02

Bardzo dobrze i bardzo szybko!

5 / 5 2017-04-30

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-04-20

Bardzo dobra obsługa. Szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-19

Super

5 / 5 2017-04-14

Super szybka i sprawna obsługa. Przesyłką byłaby na następny dzień gdyby nie opieszała firma kurierska. Powinna być możliwa dostawa do paczkomatu

5 / 5 2017-04-11

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-07

Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, polecam:)

4 / 5 2017-04-06

Bez zarzutu.

5 / 5 2017-04-02

Wszystko odbyło się w sposób profesjonalny. Bardzo szybko otrzymałem przesyłkę.

5 / 5 2017-03-31

Wszystko w najlepszym porządku, polecam

5 / 5 2017-03-27

Polecam zakupy jak najbardziej

Rzetelne opinie o Domowystomatolog.pl

Domowystomatolog.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.domowystomatolog.pl

Email
[email protected]domowystomatolog.pl

Telefon
883-663-771

Komórka
-

Infolinia
883-663-771

Logowanie