Kategorie: / Artykuły Medyczne

Domsoczewki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Domsoczewki.pl
2019-03-11

Ekspresowa przesyłka, estetycznie zapakowane produkty no i ta słodka niespodzianka :) .... mały minus za to że nie mogłam się do sklepu dodzwonić :(

5 / 5 2019-03-10

Super sklep, szybka wysyłka i dostawa

2 / 5 2019-02-25

Pierwszy raz składałam zamówienie na tej stronie, ponieważ potrzebowałam szybkiej dostawy. Jednak po otrzymaniu maila od firmy w którym zawarta była informacja że w ciagu 1-2 dni roboczych dotrze do mnie przesyłka nie mam jej do dzisiaj a Mija już czwarty dzień roboczy i ani informacji od kuriera, ani nikt nie odbiera telefonów ktory jest podany na stronie domsoczewki.pl. Jezeli zalezy Państwu na czasie to nie polecam

2019-02-20

Sklep godny polecenia ;)

5 / 5 2019-02-17

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko, miło, profesjonalnie! Sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-02-10

Polecam :)

5 / 5 2018-11-15

Kolejne zamówienie i tak jak poprzednie..rewelacja! Polecam gorąco!

5 / 5 2018-10-31

Właśnie odebrałam przesyłkę! Pomimo zamówionych tylko 2 soczewek zaskoczył mnie szybki czas dostawy i słodka niespodzianka, która czekała na mnie w środku! :) Polecam z całego serca i na pewno tutaj wrócę! :)

5 / 5 2018-10-28

Bardzo polecam internetowy sklep Domsoczewek

5 / 5 2018-10-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-02

Gorąco polecam! Duży wybór, szybka dostawa i extra gratisy ☺

5 / 5 2018-09-20

Błyskawiczna przesyłka, 100 % zadowolenia. Dziękuje ! Polecam !

5 / 5 2018-08-08

Jestem bardzo zadowolona, soczewki są idealne, wysyłka szybko i bezproblemowo zawsze dostarczona :)

5 / 5 2018-08-05

Szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka, pomimo zamówienia tylko dwóch soczewek w środku miła słodka niespodzianka oraz ozdoby choinkowe. Polecam

5 / 5 2018-07-05

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz szybka wysyłka. 100% zadowolenia. Bardzo gorąco polecam!

2018-04-09

Mój nowy ulubiony sklep :) Błyskawiczna wysyłka, produkty idealne i przemiłe gratisy :) Tylko polecać!!

2018-02-12

obiektywy nie są dostarczane, nie odbierają telefonu, nie reagują na e-maile

5 / 5 2018-02-03

Świetnie, szybko, sprawnie + słodki upominek w paczce :)

5 / 5 2018-02-01

super sklep, szybka dostawa, duży wybór produktów w dobrej cenie. polecam

5 / 5 2018-01-13

Fantastyczna obsługa szybka i przejrzysta. Miłą niespodzianką jest słodki upominek ;)

5 / 5 2017-12-19

Błyskawiczna wysyłka, super soczewki i dodatkowo fajne gratisy i słodki upominek:) Polecam wszystkim!!

5 / 5 2017-12-02

super towar,super obslga super dostawa zdecydowanie 10/10

5 / 5 2017-11-13

Zamówienie wysłane szybko, bezproblemowo, dobrze zabezpieczone, wszystko zgodne z zamówieniem. Ceny atrakcyjne, fajne rabaty. Z pewnością to nie ostatni zakup w tym sklepie. Polecam.

5 / 5 2017-10-18

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.Jak najbardziej pozytyw

2017-09-15

Sprawnie i bez problemów

2017-08-30

Przesylka dostarczona w terminie. Transakcja przebiegła bez komplikacji

5 / 5 2017-08-24

Mój pierwszy zakup u Was i jestem bardzooo zadowolona! Dostarczono mi paczuszkę z soczewkami i jestem pod wrażeniem.Napomknę,iż zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo!;) . POLECAM , POLECAM , POLECAM !!! ;) Pozdrawiam !

2017-08-20

Błyskawiczna realizacja zamówienia, dobre ceny i ta słodka niespodzianka :)

5 / 5 2017-07-01

Szybka dostawa i przesympatyczna niespodzianka w środku. :)

2017-06-26

Good lenses, recomended

2017-05-23

bardzo dobra

5 / 5 2017-05-05

bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem i miły słodki bonus ;) sklep nie miał opinii kupujących i troche sie obawiałam ale wszystko poszło ok -polecam ten sklep

2017-04-25

rewelacyjny sklep - bardzo miłe ceny, błyskawiczna wysyłka, fajne gratisy :)

5 / 5 2017-04-21

Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-04-18

Szybka dostawa. Bardzo dobry kontakt z klientem. Zamówię jeszcze nie raz ! :)

Rzetelne opinie o Domsoczewki.pl

Domsoczewki.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.domsoczewki.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 122 81 81

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie