Kategorie: / Dom

Domtech24.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o Domtech24.com
5 / 5 2019-03-23

Bez problemow.

5 / 5 2019-03-13

Polecam

5 / 5 2019-02-25

Polecam. Wszystko OK

5 / 5 2019-02-23

Profesjonalna obsługa, wszystkie informacje o realizacji zamówienia i przesyłce przekazywane na bieżąco. Kontakt z firmą kurierską również na wysokim poziomie. całość sprawnie zapakowana i wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam wszystkim. Jedyny minus to kolejne elementy w opakowaniu nie są podpisane naklejkami (np A, B,... 1,2,3...) wiec jeśli chodzi o samodzielny montaż schodzi trochę dłużej.

5 / 5 2019-02-21

miła i profesjonalna obsługa polecam

1 / 5 2019-02-13

Bardzo nieprofesjonalna firma.Jest napisane że wysyłają w 48 H.po 3 dniach czekania okazuje się że wysyłka jest raz w tygodniu i zamiast 2 dni zrobiło się 10. Ekipa ktora przywiozla meble to totalne dno i skandal.takiego potraktowania nigdy nie doswiadczylam.nigdy wiecej nie skorzystam chociaz do samych mebli nie można się przyczepić.

5 / 5 2019-02-06

Profesjonalna obsłua i bardzo mili ludzie. Polecam szczerze

5 / 5 2019-02-03

Super.

4 / 5 2019-01-30

Polecam

5 / 5 2019-01-23

wszystko zgodne z zamówieniem

5 / 5 2019-01-18

Profesjonalna obsługa. Towar świetnie zapakowany , jest bardzo dobrej jakości. Polecam serdecznie.

5 / 5 2019-01-07

Świetny kontakt ze sprzedawcą , towar zgodny z opisem i zdjęciami jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep internetowy :)

2018-12-31

Generalnie Wasza Firma Mi Bardzo Odpowiada lecz partner ( firma kurierska ) DNO . Zamawiam przez internet by mieć dostarczone do domu a Musiałem sam jechać do firmy kurierskiej i odbierać. Przesyłkę . Uwazam ze powinniście zastanowić się nad firma kurierska bo psuje Wasz Wizerunek .

5 / 5 2018-12-26

Profesjonalna szybka obsługa .Polecam

5 / 5 2018-12-16

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-11

Wszystko przebieglo sprawnie. Tapeta bardzo dobrej jakosci. Przed zakupem miałam kilka pytań na ktore uzyskałam fachową odpowiedz. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-04

Zamówione meble zgodne z opisem, dobrze zabezpieczone do transportu, oraz szybki czas realizacji zamówienia. Polecam przyszłym nabywcom

5 / 5 2018-11-30

Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-19

Super świetna obsługa polecam

5 / 5 2018-10-26

Profesjonalna obsługa, dbaja o klienta, towar zgodny z opisem i oczekiwaniami, polecam

5 / 5 2018-09-29

Polecam.

5 / 5 2018-09-15

Polecam

5 / 5 2018-09-03

Łatwe szybkie zakupy,sklep bardzo stara się aby klient otrzymał przesyłkę jak najszybciej.Produkt taki jak na zdjęciu.Polecam sprzedawcę i jego towary.

5 / 5 2018-08-30

wszystko odbyło się zgodnie z zapewnieniem sprzedawcy, dziękuję

5 / 5 2018-08-23

Przesyłka dotarła ekspresowo. Super zabezpieczona i meble rewelacja. Polecam.

5 / 5 2018-08-09

Bezproblemowy kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem,bezpiecznie zapakowany. gorąco polecam tego sprzedawcę Łukasz

5 / 5 2018-08-08

Dobra obsługa szybki transport porządnie zapakowany zmieścili się w czasie

5 / 5 2018-08-05

Rewelacyjna obsługa , ekspresowa wysyłka,

5 / 5 2018-08-05

Super mebelki, świetna obsługa, szybka realizacja. Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-02

Dostawa szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-08-02

Profesjonalnie

5 / 5 2018-07-30

Szybka dostawa . Produkt godny z opisem. Super kontakt

4 / 5 2018-07-29

Pierwszy raz meble kupione z internetu i jestem zadowolony

5 / 5 2018-07-27

Wiarygodnie i szybko

5 / 5 2018-07-22

Profesjonalna obsługa.Super Meble.Jestem bardzo zadowolona :-)

3 / 5 2018-07-18

Reklamacja polegająca na dosłaniu jednego elementu meblościanki, rozpatrywana w "trybie pilnym" trwa już 14 dni i nie jest zakończona.

5 / 5 2018-07-15

Polecam w 100%. Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, miła obsługa, a do tego jeszcze otrzymałam kupon rabatowy :)

5 / 5 2018-07-09

Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany. Przesyłka dotarła w ciągu trzech dni od zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-07-04

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-21

Dwa lustra-półki plus lampa led. Jesteśmy zadowoleni.

5 / 5 2018-06-04

pełna profeska

5 / 5 2018-06-02

Super szybko

5 / 5 2018-05-31

wszystko ok

4 / 5 2018-05-30

wszystko ok

5 / 5 2018-05-24

Polecam wszystkim , nawet moje błędy zostały poprawione . Oby wszyscy tak postępowali

5 / 5 2018-04-25

ok sklep

4 / 5 2018-04-18

Meblościanka SUPER. Szybka realizacja, czytelna instrukcja, staranne wykonanie

5 / 5 2018-04-06

xxxxx

4 / 5 2018-03-18

Dzięki za produkt!

5 / 5 2018-03-10

Polecam w 100%.

5 / 5 2018-02-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!

4 / 5 2018-02-07

Warty polecenia sklep!

4 / 5 2018-02-03

WSZYSTKO profesjonalnie. Czas oczekiwania długi ale do zaakceptowania

5 / 5 2018-01-24

Szybko i profesjonalnie - polecam

5 / 5 2018-01-19

wszystko ok

5 / 5 2018-01-16

Bardzo szybka wysyłka i transport polecam

5 / 5 2018-01-14

Meble ładne, takie jak na zdjęciach.

4 / 5 2017-12-26

OK Polecam

4 / 5 2017-12-18

Zamowienie zrealizowane terminowo, zgodnie z zapotrzebowaniem . Dostarczone meble sa dobrej jakosci .

5 / 5 2017-12-18

PROFESJONALNA OBSŁUGA.POLECAM.

5 / 5 2017-12-18

Profesjonalna obsługa, zamówienie błyskawiczne, zamówienie super. Polecam w 100%

5 / 5 2017-12-01

oceniam pozytywnie

5 / 5 2017-12-01

Polecam.

5 / 5 2017-11-30

Browo Wy.

4 / 5 2017-11-27

Transakcja przebiegła pomyślnie. Jak najbardziej polecam sklep :-)

5 / 5 2017-11-26

Meble zgodne z opisem ,dobrze wykonane.Prezentują się świetnie.Pokecam

5 / 5 2017-11-23

REWELACYJNA JAKOŚĆ I SZYBKOŚĆ ONBSŁUGI. POLECAM

4 / 5 2017-11-22

poza tym że z powodu sezonu urlopowego realizacja przesunęła się w czasie z 48 godz. do kilkunastu dni nie mam więcej żadnych zastrzeżeń.

3 / 5 2017-10-29

To juz druga sofa z tego sklepu i od tego samego producenta, za kazdym razem towar byl dostosowywany do moich potrzeb, mila obsluga klienta, pewnie jeszcze wroce polecam

5 / 5 2017-10-15

Dwa razy robiłam zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo miła, szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Z czystym sumieniem mogę polecić.

3 / 5 2017-09-25

produkt nie spełnia oczekiwań .

5 / 5 2017-09-09

Bardzo polecam

4 / 5 2017-09-05

Profedjonalna obsługa, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-08-26

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-09

B.dobrze

5 / 5 2017-08-02

Polecam

5 / 5 2017-08-01

profesjonalne podejście do klienta szybka wysyłka

5 / 5 2017-07-27

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-23

Ogólnie jestem zadowolony

5 / 5 2017-07-11

Mimo, ze zdecydowałam się meble odesłać to uważam, ze obsługa jest fachowa, miła i bezproblemowa. Wszytko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-07-06

Bezproblemowa transakcja, towar spełnił moje oczekiwania w 100% Polecam!

5 / 5 2017-05-29

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-19

Super sklep! POLECAM!!!!

4 / 5 2017-05-16

Ogólnie polecam sklep, towar jest wart swojej ceny

5 / 5 2017-05-06

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-30

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, meble zgodne z opisem solidnie wykonane.Miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

super

5 / 5 2017-04-07

Polecam.

5 / 5 2017-04-05

meble jak najbardziej spelnily moje oczekiwania polecam

5 / 5 2017-03-30

Wszystko w porządku, meble dobrze zabezpieczone na czas transportu. Polecam sprzedawcę.

Rzetelne opinie o Domtech24.com

Domtech24.com

Siedziba
Wolsztyn

WWW
https://www.domtech24.com/

Email
-

Telefon
68 384 47 46

Komórka
531 489 400

Infolinia
-

Logowanie