Kategorie: / Ogród / Dom / Artykuły Zoologiczne

Donito.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Donito.pl
1 / 5 2020-04-17

Nie polecam. Na zwrot za towar czekałem ponad ustawowy termin. Chciałem wymienić towar, to Pan na infolinii nie potrafił mi pomóc. Kazał zadzwonić za 3h. Słabe, to im powinno zależeć na kliencie

5 / 5 2019-03-24

Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia. Ledwo zamówione, a przesyłka jest już w domu!!! Rewelacja! Oby jak najwięcej takich SUPER Sprzedawców!!! GORĄCO POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-23

bardzo szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2019-02-17

Dobre ceny, mega szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony na czas wyxsyłki.Polecam

5 / 5 2019-02-15

świetna obsługa inaczej ujmując profesjonalna, bardzo szybka dostawa ,po złożeniu zamówienia miałam pełna kontrolę gdzie znajduje się moja paczka i kiedy dotrze do mnie

5 / 5 2019-02-07

PROFESJONALNA OBSŁUGA, BEZ ZASTRZEŻEŃ

5 / 5 2019-01-23

Bardzo dobry sklep internetowy.Szybko i sprawnie.Brak tylko potwierdzenia przyjęcia zlecenia na poczcie mailowej

5 / 5 2019-01-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-24

Super dostawca, szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-19

bardzo szybko, niedrogo i bezproblemowo

5 / 5 2018-12-15

Szybko solidnie i profesjonalnie.

5 / 5 2018-12-02

Super obsługa,zamówienie zgodne,przesyłka bardzo szybka.Pozytyw.

5 / 5 2018-11-16

Jestem bardzo zadowolony z zakupu i szybkości dostarczenia zakupu .Pozdrawiam Zbyszek.

2018-11-13

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-11-10

Profesjonalna obsługa polecam jak najbardziej , jakość produktu b.dobra.

2018-10-09

Solidny i rzetelny

5 / 5 2018-10-05

Transakcja przebiegła bez problemów, polecam

5 / 5 2018-09-12

polecam

5 / 5 2018-09-11

Polecam sklep. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-09-07

Wszystko jak najbardziej super

5 / 5 2018-09-05

Polecam

2018-08-28

Bez zarzutu

5 / 5 2018-08-25

Polecam

5 / 5 2018-08-19

z zakupu jestem zadowolona.bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2018-08-17

Super. Wszystko na jak największ PLUS! Szczerze Polecam!

5 / 5 2018-08-17

Polecam jak najbardziej!

5 / 5 2018-08-14

Polecam zakupy w tym sklepie przesyłka błyskawiczna, towar super.

5 / 5 2018-08-04

Wszystko OK ! Sprawnie, szybko i bez problemu (była wybrana opcja płatności "za pobraniem"). POLECAM

5 / 5 2018-07-20

rzetelny, uczciwy sprzedawca, szybko realizuje zamówienie.

5 / 5 2018-07-15

Bardzo szybka przesyłka towar zgodny z opisem aukcji bardzo starannie zapakowany wszystkim polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-03

ok

5 / 5 2018-06-24

Wszystko super

5 / 5 2018-06-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-21

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-06-16

jestem zadowolona, dostawa szybka. towar w porządku.

5 / 5 2018-06-16

Wszystko idealnie .....POLECAM!!!!!!

5 / 5 2018-06-16

Transakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2018-05-10

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-20

Załatwiane szybko, profesjonalnie, w przyjemnym klimacie. Kupiłam pergole do ręcznego montażu, mam nadzieję,że spełnią moje oczekiwania w ogrodzie.

5 / 5 2018-04-18

Przesyłka nadana i dostarczona bardzo szybko. Natomiast brak kontaktu mailowego ze sklepem. Po złożeniu zamówienia (dwukrotnym), nie dotarł żaden mail pozwalający je potwierdzić. W spamie też nie było

5 / 5 2018-04-14

produkt idealnie jak w opisie, nawet jeszcze ładniejszy w realu polecam !

5 / 5 2018-04-13

Sprzedaż przeprowadzona bardzo sprawnie.Nie mam żadnych zastrzeżeń . Polecam usługi tej firmy.

2018-04-11

Ogólna ocena zdecydowanie pozytywna. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-11

Super szybki sprzedawca wszystko o.k

5 / 5 2018-04-11

Transakcja szybka i sprawna.

2018-03-25

ZAKUP ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM,DOSTAWA BŁYSKAWICZNA.

2018-03-11

Plecam

5 / 5 2018-03-08

Polecam. Wszystko zgodne z opisem Szybka realizacja

5 / 5 2018-02-15

Szybka wysyłka, Dobry kontakt ze sprzedającym. Nie ma problemu z wyjaśnieniem nieporozumień,

5 / 5 2018-02-10

Wszystko na plus. Szybko i sprawnie dotarła do mnie przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-02-06

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-11

Bardzo dobry sklep internetowy.Szybko i sprawnie.Brak tylko potwierdzenia przyjęcia zlecenia na poczcie mailowej

5 / 5 2018-01-03

Rewelacja. Obsługa fantastyczna, sprawna. Widać że pracują na dobrą markę. Info na bieżąco. Dbają o klienta. Dostawa w 2 dni w obciążeniu sezonowym. Polecam.

2018-01-02

Nie no spoko a jeżeli nie zna sie na ogrodnictwie to nawet coś wytłumaczą.

5 / 5 2017-12-28

Jestem bardzo zadowolona że współpracy.

5 / 5 2017-12-13

Bardzo sprawny i profesjonalny sklep, serdecznie polecam bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-12-04

Polecam.

2017-12-01

Zadowoleni

5 / 5 2017-11-23

super obsluga klienta,polecam ta firme.

2017-11-22

Zamówienie dotarło expresowo,starannie zapakowane,produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-16

Super sklep, blyskawiczna dostawa!

5 / 5 2017-11-06

Profesjonalnie i perfekcyjnie !!!!

5 / 5 2017-10-12

Szybka i sprawna transakcja. Polecam

2017-10-11

Błyskawiczna wysyłka. Produkt zamówiony dobrze zapakowany. Jeden minus - nie dostałem żadnej informacji zwrotnej na e-mail potwierdzającej przyjęcie zamówienia więc byłem troche zaskoczony jak kurier zadzwonił do mnie następnego dnia z pod drzwi mojego domu.

5 / 5 2017-10-04

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem.

2017-09-30

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar bardzo dobrze zapakowany.

2017-09-07

doskonała obsługa,uprzejmy kurier chciał pomóc .

5 / 5 2017-09-04

Polecam

5 / 5 2017-08-31

Polecam.

2017-08-13

bardzo solidny sklep

5 / 5 2017-08-13

Super. POLECAM !!! Dziękuję

5 / 5 2017-08-01

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-07-24

bardzo profesjonalny sklep godny polecenia

5 / 5 2017-07-23

Zamówienie, dostawa i towar...wszystko ok :) Polecam

2017-07-20

bez uwag

2017-07-17

Brak zastrzeżeń

5 / 5 2017-07-10

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep .

5 / 5 2017-06-27

Szybka obsluga i dostaje sie to co sie zamawia,przesyłka szybko dociera do celu.Jezeli mialbym cos zmienic to sposob pakowania.

5 / 5 2017-06-19

Transakacja przebiegła bardzo szybko. Jedyny mankament to automat nie wysłał e-mail o dokonanym zamówieniu i nie wiedziałem, czy zamówienie zostało przyjęte. Jednak korespondencja e-mail ze sklepem działa bez zarzutu.

2017-06-13

Sprawna obsługa

5 / 5 2017-05-18

Profesjonalne i bez problemów. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-16

Jestem bardzo zadowolona

2017-05-08

Godny polecenia

5 / 5 2017-05-04

Profesjonalna obsługa .Szybko i solidnie zrealizowane zamówienie.Polecam i życzę wielu klientów .

5 / 5 2017-04-24

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-21

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Prosto, szybko i rzetelnie.

2017-04-18

Drobnym zastrzeżeniem jest minimalna różnica towaru na zdjęciu i w rzeczywistości (na zdjęciu w zestawie bombek znajdowały się czarne matowe, w zestawie są tylko błyszczące). Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku, z przyjemnością skorzystam z usług sklepu kolejny raz.

5 / 5 2017-04-10

Sprawnie, szybko, najtaniej

5 / 5 2017-04-05

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-05

szybka realizacja jestem pod tym kątem bardzo mile zaskoczona :) jednak zapakowanie mogło być lepsze... wszystko "latało" w kartonie mogło być lepiej związane i jakoś usztywnione.. i za cienki karton w stosunku do wagi zamówienia.. towar prawie wyleciał mi na ulicę...

2017-03-27

Bardzo miła obsługa

Rzetelne opinie o Donito.pl

Donito.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://donito.pl

Email
[email protected]

Telefon
178636149

Komórka
537114119

Infolinia
178636149

Logowanie