Kategorie: / Motoryzacja / Pozostałe

Doopla.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.68
opinie o Doopla.pl
4 / 5 2019-03-12

Polecam!

5 / 5 2019-03-01

Ogólnie sklep Opel Kanclerz jest na wzorowym poziomie. Inne działy tego dealera powinny brać przykład, szczególnie oddział w Przyszowicach.

5 / 5 2019-02-24

Wszystko ok

4 / 5 2019-02-24

profesjonalnie

1 / 5 2019-02-24

Polecam zakupy

4 / 5 2019-02-20

Polecam zakupy w sklepie.

4 / 5 2019-02-19

Zakupy przebiegły szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-02-15

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2019-02-15

Szybka i przyjemna transakcja. Polecam.

1 / 5 2019-02-12

Polecam

4 / 5 2019-02-09

Polecam zakupy w tym sklepie, zamówione koła pasują do samochodu, kontakt bezproblemowy

5 / 5 2019-02-05

Polecam sklep znajdziecie każdą część do swojego Opelka!

5 / 5 2019-01-27

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła pomyślnie. Błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2019-01-27

Super

4 / 5 2019-01-22

Szeroki asortyment części do Opla. Obsługa godna polecenia.

5 / 5 2019-01-20

Polecam.

5 / 5 2019-01-15

Bardzo dobrze.

5 / 5 2019-01-13

polecam zakup, szybka, profesjonalna obsługa

4 / 5 2019-01-12

Towar zgodny z zamówieniem.Polecam

5 / 5 2019-01-12

szybko sprawnie

5 / 5 2019-01-05

Polecam. Wszytko ok

5 / 5 2019-01-03

WSZYSTKO JEST OK / POLECAM /

5 / 5 2018-12-29

Polecam

4 / 5 2018-12-29

Fajny sklep z dobrymi cenami

5 / 5 2018-12-24

Profesjonalna usługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-12-24

Świetna tranzakcja

5 / 5 2018-12-18

brak

5 / 5 2018-12-14

Polecam zakupy

5 / 5 2018-12-13

Wszystko Ok polecam

4 / 5 2018-12-10

Polecam

4 / 5 2018-12-08

Dobra

5 / 5 2018-12-05

Polegam

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalne podejście do klienta wszystko w porządku polecam wszystkim.

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalna obsługa. Towar szybko i zgodnie z zamówieniem. Żadnych problemów. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-11-27

Wszystko przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Aktualizacja map zrobiła się bez problemu. Szybki proces. Jakość aktualizacji bardzo dobra. Jak na razie wszystkie drogi, które są nowe i nie było w nawigacji przed aktualizacją obecnie są dodane. Jestem bardziej niż zadowolony.

5 / 5 2018-11-27

Profesjonalna szybka obsługa polecam.

5 / 5 2018-11-13

Dobra cena. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-10

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-07

polecam

5 / 5 2018-11-03

czesci w konkurencyjnych cenach warte polecenia

5 / 5 2018-11-01

Super

4 / 5 2018-10-28

Polecam

5 / 5 2018-10-24

Profesjonalna obsluga. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie :) szybka dostawa

5 / 5 2018-10-18

Super obsługa szybką realizacja zamówienia polecam ten sklep

5 / 5 2018-10-15

100% pozytyw, szybko tanio i fachowo.Polecam

4 / 5 2018-10-13

Wszystko, ok. Towar zgodny z zamówieniem. Mogło by być trochę szybciej.

5 / 5 2018-10-06

Jest ok

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalna obsługa - polecam

4 / 5 2018-10-01

Brak jakiejkolwiek informacji o przebiegu zrealizacji zamówienia. Inni sprzedawcy przysyłają info, że paczka przygotowana, wysłana. Podają firmę kurierską.. Sama realizacja zamówienia bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-27

Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep

5 / 5 2018-09-24

Jak najbardziej polecam. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-09-20

Wszystko ok. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-09-18

Wszystko szybko i poprawnie, nic tylko dalej zamawiać

5 / 5 2018-09-08

zamówiłem w poniedziałek, w czwartek towar był u mnie, każda zmiana statusu skutkuje mailem. Polecam.

5 / 5 2018-09-07

Fachowa obsługa

5 / 5 2018-09-04

Nic dodać nic ująć. Szybko, sprawnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2018-09-03

Wszystko OK, polecam

5 / 5 2018-08-31

Profesjonalna obsluga. Przesylka ok.

5 / 5 2018-08-31

Wszystko w jak najlepszym pozadku godne polecenia

5 / 5 2018-08-31

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-08-30

Dobry kontakt z sprzedawcą fachowa obsługa Polecam

5 / 5 2018-08-24

ok ok ok

5 / 5 2018-08-16

Szybko ,fachowo, miła obsługa

5 / 5 2018-08-11

B. dobra

4 / 5 2018-08-02

Wszystko ok. Szybka wysyłka

4 / 5 2018-07-30

Super

5 / 5 2018-07-29

Wszystko OK, towar wysłany błyskawicznie.

5 / 5 2018-07-29

Profesjonalna i szybka obsługa. Wysyłka w deklarowanym terminie.

3 / 5 2018-07-22

Obsługa normalna, ale towar - kawałek skaju za 160 złotych. Skóra kosztuje mniej.

5 / 5 2018-07-22

polecam

5 / 5 2018-07-11

Szybko, sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-07-10

Szybko!

4 / 5 2018-07-05

Polecam

5 / 5 2018-06-30

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar bardzo dobry. Polecam

5 / 5 2018-06-26

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-06-22

Wszystko było ok.

4 / 5 2018-06-16

jestem zadowolony.polecam.

5 / 5 2018-06-14

Pierwsze zakupy i wszystko wzorowo , kontakt że sklepem , zapytanie o pasowanie produktu do auta , szybka dostawa . Produkt oryginalny , bardzo dobrej jakości . Rewelacja , z przyjemnością powtórzę zakupy. Pzdr.

5 / 5 2018-06-13

Polecam wszystko ok

5 / 5 2018-06-07

Wszystko Ok. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-06-04

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-05-27

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

4 / 5 2018-05-22

sklep super ale firma kurierska fedex to jakiś żart paczka od 09.01. czekała tydzień w oddziale w Warszawie na zabranie jej przez kuriera i doręczenie. (w pierwszej wiadomości od fedex piszą coś o 1 dniu roboczym)

4 / 5 2018-05-21

Polecam.

5 / 5 2018-05-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-19

Produkt oryginalnyGM tylko madein China? RESZTA WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-05-15

Ok polecam

5 / 5 2018-05-10

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-01

Polecam wszystkim a w szczególności klubowiczom insigniaclub

5 / 5 2018-04-29

Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie Do Opla.

5 / 5 2018-04-27

Bardzo dobry sklep!

5 / 5 2018-04-23

Jestem zadowolony z transakcji. Szybko i zgodnie z zamówieniem. Dziękuje

4 / 5 2018-04-18

Polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-15

Profesjonalna obsługa! !! Polecam

5 / 5 2018-04-10

Perfect

4 / 5 2018-04-08

czas realizacji miał wynieś 4-5 dni i tak można przyjąć ( dostawa z Niemiec) ogólnie jestem zadowolony

5 / 5 2018-04-07

Polecam

5 / 5 2018-04-02

Ja gut

5 / 5 2018-03-29

szybka wysyłka.... w czwartek kupione w piątek odebrane.

5 / 5 2018-03-23

Sprawnie i profesjonalnie.Polecam.

5 / 5 2018-03-17

Polecam jak najbardziej.

3 / 5 2018-03-04

polecam

4 / 5 2018-03-02

Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-03-02

Bardzo dobra obsluga

5 / 5 2018-02-25

Wszystko. Ok. Polecam

5 / 5 2018-02-16

.....

5 / 5 2018-02-08

Szybka wysylka towar swietnie zapakowany 5/5

5 / 5 2018-02-08

Szybko sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2018-02-05

Towar dostarczony szybko, zgodnie z zamówieniem.

4 / 5 2018-01-30

Kolejne udane zakupy w Sklepie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-28

jestem zadowolony

4 / 5 2018-01-28

Jest OK

4 / 5 2018-01-24

bardzo polecam

5 / 5 2018-01-23

Polecam!

4 / 5 2018-01-23

Profesjonalna obsługa, polecam sklep.

5 / 5 2018-01-19

Jestem zadowolona. Szybka przesyłka

5 / 5 2018-01-14

Polecam. Bardzo dobra pomoc w wyborze części. Miła i zdecydowana obsługa. Terminowość dostaw.

5 / 5 2018-01-09

Rzetelna i profesjonalna informacja przed zakupem. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-01-07

Profesjonalna obsługa . Jak najbardziej polecam zakupy w trym sklepie.

5 / 5 2017-12-18

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-11-29

Profesjonalna obsługa. Konsultant dobrze poinformowany o części. Polecam

4 / 5 2017-11-26

Okokok

4 / 5 2017-11-23

Polecam

5 / 5 2017-11-19

Bardzo dobrze.

5 / 5 2017-11-04

Super!

4 / 5 2017-10-26

Transakcja udana.

3 / 5 2017-10-22

Podejście obsługi klienta jest katastroficzne , reszta jest ok

4 / 5 2017-10-21

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie . Tranzakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2017-10-16

Wszystko idealnie. Polecam

5 / 5 2017-10-03

Wszystko odbyło się prawidłowo bez problemu szybko i sprawnie. Polecam innym zainteresowanym.

4 / 5 2017-10-01

wszystko ok

5 / 5 2017-09-26

Polecam!

5 / 5 2017-09-22

Polecam.

5 / 5 2017-09-18

Wszystko jak najbardziej ok

5 / 5 2017-09-14

bardzo profesjonalna obsługa, dobry kontakt i oryginalne części, dobre ceny.

5 / 5 2017-09-12

Super kontakt i mimo błędu w wysyłce sklep wywiązał się w celu jej naprawienia. Polecam

5 / 5 2017-09-04

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2017-08-30

Polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-28

Ok ok ok:-)

5 / 5 2017-08-22

Wszystko sprawnie i bez najmniejszych problemów.

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-08-08

Szybko i profesionalnie. Polecam

3 / 5 2017-07-26

Wszystko w jak najlepszym pozadku godne polecenia

5 / 5 2017-07-14

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2017-07-14

Profesjonalna obsługa , polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło szybko i przyjemnie.

5 / 5 2017-06-18

dziekuję

5 / 5 2017-06-17

Polecam zakupy w tej firmie. Dziękuję

5 / 5 2017-06-11

Profesjonalna obsługa transakcja odbyła się szybko.Polecam sklep.

5 / 5 2017-06-05

Wszystko w jak najlepiej pojętym porządku .

5 / 5 2017-06-02

Polecam

5 / 5 2017-06-01

Polecam

5 / 5 2017-05-11

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

4 / 5 2017-05-04

Zamówienie, wpłata i szybka wysyłka, jedyna rzecz, do której mógłbym się przyczepić to koszt wysyłki, najtańsza opcja paczkomatu przy zamówieniu 20 maleńkich podkładek - 12zł, dosyć drogo, ale przynajmniej porządnie zapakowane.

4 / 5 2017-05-03

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-02

Zadowolony

5 / 5 2017-04-22

Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka

5 / 5 2017-04-16

WSZYSTKO JEST OK / POLECAM /

5 / 5 2017-04-15

Szybko i zgodnie z zamówieniem. DUŻE OK

5 / 5 2017-04-13

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-04-11

Tanio i oryginalnie

5 / 5 2017-04-09

dziękuję za błyskawiczną dostawę

5 / 5 2017-04-04

Polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2017-03-29

Super. Polecam.

5 / 5 2017-03-27

Profesjonalna obsługa klientów. Polecam.

Rzetelne opinie o Doopla.pl

Doopla.pl

Siedziba
Ruda Śląska

WWW
http://www.doopla.pl

Email
[email protected]

Telefon
327604050

Komórka
606522011

Infolinia
-

Logowanie