Kategorie: / Odzież i Obuwie

Dopasowana.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Dopasowana.pl
5 / 5 2019-03-22

Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia, sklep deklarował dostępność modelu w ciągu 24 godzin i tak istotnie było. Przesyłka starannie i dyskretnie zapakowana, możliwoś zwrotu lub wymiany. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-19

Szybko,sprawnie.

5 / 5 2019-03-17

Opinia bardzo pozytywna. Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt.

5 / 5 2019-03-10

Błyskawiczna realizacja zamówienia, pięknie zapakowana przesyłka, polecam.

5 / 5 2019-03-07

Profesjonalne i szybkie zakupy. Polecam

5 / 5 2019-03-02

super

5 / 5 2019-03-02

Szybkość w realizacji zamówienia, wspaniały kontakt, towar pierwszej klasy. Odbierałam zamówienie osobiście - obsługa miła, w przymierzalni chusteczki nawilżane, by komfort przymierzania bielizny był większy. I co ważne dla mnie jako mamy - kącik do zabawy dla Maluszków.

5 / 5 2019-02-23

Bardzo dobry kontakt (kontaktowałam się przed dokonaniem zakupu z pracownikiem sklepu via gg), fachowa porada. Szybka przesyłka i towar najwyższej jakości.

5 / 5 2019-02-21

wszystko ok

5 / 5 2019-02-10

W 100% polecam.

5 / 5 2019-02-08

Miła i profesjonalna obsługa. Panie uprzejme życzliwe. Zakupy bardzo udane :) Jeżeli juz kupuje biustonosz to tylko tam!:) Jakość zupełnie inna niż w zwykłych sklepach.POLECAM.

5 / 5 2019-02-07

Świetny. Polecam!

5 / 5 2019-02-02

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, bielizna rewelacyjna. Z miłą chęcią polecę znajomym.

2019-01-29

Działanie sklepu w porządku, maile informujące o etapie realizacji na bieżąco pozawalają śledzić zamówienie.

2019-01-14

Zarówno sklep stacjonarny, jak i online wykazują się świetnym podejściem do klienta,zgodnie z nazwą dopasowują zamówienie do faktycznych potrzeb klienta, błyskawicznie i sumiennie odpowiadają na maile niezdecydowanej klientki - jednym słowem: dla mnie zakupy w "Dopasowanej" to czysta przyjemność.

2019-01-03

Godny polecenia

2018-12-27

Bardzo dobry kontakt z klientem, można liczyć na fachową obslugę i pomoc.

5 / 5 2018-12-25

W 100 % polecam!

2018-12-19

najpierw bylam w salonie, znalazlam dla siebie model ale kolor mi nie odpowiadal, Pani powiedziała, że będzie za około trzy tygodnie i żeby sledzic na stronie, jesli tam sie pojawi to będzie również w sklepie. Pojawiło się ale mojego rozmiaru dalej nie było, skontaktowałam sie z salonem mailowo i znmowu musiałam czekać około miesiąca. Stanowczo za długo czekałam.

5 / 5 2018-12-18

szeroki wybór, bardzo profesjonalna i miła obsługa, polecam!

5 / 5 2018-12-14

sklep rewelacyjny,obsluga szybka,towar ładnie zapakowany i wysyłka w ciągu 24godz.

2018-12-11

Mój ulubiony sklep z bielizną :)

2018-12-05

Zakupy on-line przebiegły bez zarzutu. Nawet z wymianą towaru(z mojej winy) nie było problemu i dostarczono mi błyskawicznie. A towar zgodny z przedstawionym w opisie i sprawdza się na fitnesie doskonale.

5 / 5 2018-11-30

sklepik mały, ale bardzo przyjemny. przemiłe ekspedientki, które zawsze chętnie pomogą i doradzą. czasem są mocno zajęte innymi klientkami, niemniej to tylko świadczy o profesjonalizmie, gdyż, jak wiadomo, tłumy pojawiają się tam, gdzie zarówno towar jak i obsługa są wysokiej klasy :)

5 / 5 2018-11-18

wygodne i miłe zakupy, dobry kontakt ze sprzedawcą i szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-25

Polecam! Bardzo sympatyczna obsługa.

5 / 5 2018-10-09

b. dobra; transakcja przebiegła sprawnie. towar został wysłany późno, ale otrzymałam wyjaśnienie i przeprosiny. Prośba o wymianę spotkała się z szybką i pozytywną reakcją.

5 / 5 2018-10-09

Super sklep i opsługa .

5 / 5 2018-09-30

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja

5 / 5 2018-09-21

Na prawdę profesjonalny bra-fitting. Parę razy próbowałam innych źródeł ale moje doświadczenia z innymi tego typu sklepami nie są dobre...tu się nigdy nie zawiodłam.

5 / 5 2018-09-12

Super sklep, nigdy się na nim nie zawiodłam.

5 / 5 2018-08-28

Polecam sklep Dopasowana :) Szybka realizacja zamówienia, bezproblemowa wymiana/zwrot. Ogromny wybór biustonoszy zarówno pod względem rozmiarów, jak i marek.

5 / 5 2018-08-24

ok

2018-08-19

dobry kontakt ze sklepem

5 / 5 2018-08-06

świetna obsługa, świetny sklep, polecam

5 / 5 2018-07-27

Gorąco polecam, to już mój kolejny zakup.

5 / 5 2018-07-26

Świetna obsługa, duży wybór. Polecam.

5 / 5 2018-07-25

Sklep z dużym wyborem, szybka obsługa i bezproblemowość w przypadku zwrotu, stosunkowo niedrogi, ale sprzedający towar najlepszego sortu.

5 / 5 2018-07-12

Jestem zachwycona:) zarówno nieocenioną pomocą w dobieraniu staników przez panie pracujące w Dopasowana jak i samymi stanikami. Duży wybór, niestandardowe rozmiary. Polecam

5 / 5 2018-06-14

100% polecam

5 / 5 2018-06-05

Wszystko sprawnie, miło i profesjonalnie. Polecam

2018-05-14

Bardzo przyjemny i dobrze zaopatrzony sklep z miłą obsługą :)

5 / 5 2018-04-28

POLECAM.ŚWIETNY KONTAKT MAILOWY. BARDZO SZYBKA PRZESYŁKA ZAMÓWIONEGO TOWARU.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAMÓWIENIA.DZIĘKUJĘ BARDZO.

5 / 5 2018-04-21

Polecam ten sklep wszystkim! Tym, które już znają swój rozmiar i swoje potrzeby oraz tym, które dopiero zaczynają swoją przygodę z dopasowaniem :) Warto dać sobie pomóc przemiłym paniom. Z uśmiechem na twarzy pomogą nawet najbardziej wybrednym i wymagającym klientkom ;) W sklepie panuje miła atmosfera, lubię tam wracać. Jest bogata oferta modeli i rozmiarów biustonoszy, majtek, strojów kąpielowych, więc każdy znajdzie coś dla siebie. A przy okazji przeceny można upolować coś za naprawdę niewiele! Ogromną zaletą jest aktualizacja w czasie rzeczywistym stanu zaopatrzenia - to, co jest na stronie, jest też w sklepie stacjonarnym i na odwrót.

2018-04-18

duży wybór, przystępne ceny

2018-04-13

Bardzo duży wybór bielizny, bardzo miła i fachowa obsługa. Serdecznie polecam

2018-04-08

wiarygodny sprzedawca

5 / 5 2018-03-29

polecam

5 / 5 2018-03-27

polecam

5 / 5 2018-03-22

wszysko super.szybka i profesjonalnz realizacja zamowienia.

2018-03-18

serdecznie polecam sklep, dobrej jakości bielizna, i bardzo kuszące przeceny

2018-03-14

Świetna obsługa, konkurencyjne ceny, bardzo różnorodny asortyment - całe szczęście, że są sklepy z bielizną dla "niestandardowych" biustoposiadaczek!

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalna i zawsze bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-03-05

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Przesyłka przychodzi niemal natychmiast z pięknie zapakowaną zawartością. :) Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-02-27

Wszystko w najlepszym porządku. Obsługa fantastyczna. polecam

5 / 5 2018-02-05

polecam.

5 / 5 2018-01-29

Bardzo dobry, staniki super, ekspedientki pomocne, jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-01-20

Bardzo polecam, wszystko w 100% profesjonalne, obsługa bardzo miła :) jeszcze nie raz coś zakupie w tym sklepie!

2018-01-18

Bardzo dobra.

5 / 5 2018-01-13

Bardzo szybka przesyłka, pięknie i starannie zapakowana, bielizna bardzo dobrej jakości. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-28

Sklep świetny. Miła, profesjonalna obsługa, szeroka gama produktów, rozrzut cenowy- każdy znajdzie coś na swoją kieszeń. Fajny i opłacalny pakiet lojalnościowy dla stałych klientów. Możliwość zamówienia wybranego produktu. Polecam.

5 / 5 2017-10-13

wszystko szybko i sprawnie. polecam

5 / 5 2017-10-11

Pełen profesjonalizm i ogromna cierpliwość obsługi sklepu. Bielizna bardzo dobrej jakości za niską cenę. Polecam!

2017-10-02

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-09-15

Polecam transakcje! Sprawnie, zgodnie z opisem, towar bardzo wysokiej jakości.

2017-08-27

Dla mnie rewelacja choc czasami brakuje mi w ofercie mojego stylu - ale to kwestia gustu

5 / 5 2017-08-22

Jak zawsze obsługa szybka i bardzo dobra.

2017-08-20

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Fachowe, konkretne porady i sympatyczny kontakt . Korzystne ceny, duży wybór produktów.

5 / 5 2017-08-20

Zamawiałam już kilka razy i zawsze było ok :) Można popracować nad czasem wysyłki, promocje często fajne można znaleźć, więc spokojnie mogę poczekać dzień czy dwa dłużej :)

5 / 5 2017-08-07

Duży wybór produktów w dobrej cenie, szybka dostawa.

5 / 5 2017-08-05

Bardzo miła a co najważniejsze fachowa obsługa. Szybka realizacja zamówień. Polecam.

5 / 5 2017-07-30

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, odbiór w miłej atmosferze.

5 / 5 2017-07-22

Super transakcja, przesyłka w błyskawicznym tempie, towar idealny. Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-19

wszystko pozytywnie, bardzo polecam sklep.

5 / 5 2017-07-18

to jeden z moich ulubionych sklepów internetowych, korzystałam z jego usług nieraz i jestem bardzo zadowolona. Strona łatwa w obsłudze, szeroki asortyment i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-08

Błyskawiczna realizacja zamówienia, gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-02

Po raz kolejny - bardzo udane zakupy! Polecam Dopasowaną z całego serca, przemiła atmosfera, nieoceniona pomoc przy wyborze, ceny przystępne :)

5 / 5 2017-06-27

Polecam sklep, z przyjemnością robię tu zakupy

5 / 5 2017-06-22

Po raz kolejny robiłąm zakupy w tym sklepie i po raz kolejny jestem baaardzo zadowolona. obsługa profesjonalna, wysyłka szybka, sam towar reelacja Dziękuje

5 / 5 2017-06-17

Witam, już po raz trzeci zakupiłam w tym sklepie biustonosz. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, Panie są kompetentne i bardzo pomocne. Biustonosz, który tym razem kupiłam jest naprawdę świetny.

2017-06-11

Bardzo dobrze dobrana bielizna

5 / 5 2017-05-28

Szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne z opisem, wysoka jakość i łatwy kontakt. W przyszłości zamierzam jeszcze dokonać zakupu w sklepie dopasowana.pl.

5 / 5 2017-05-24

Bardzo szybka obsługa,super kontakt ze sprzedającym.Polecam.

5 / 5 2017-05-14

Zamówione produkty są całkowicie zgodne z opisem na stronie. W miarę szybka wysyłka.

5 / 5 2017-05-09

super, szybko, profesjonalnie

5 / 5 2017-04-26

super

5 / 5 2017-04-18

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, rewelacyjna obsługa. Zrobiłam zakupy po raz pierwszy, ale z pewnością nie ostatni....serdecznie polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-09

Korzystam ze sklepu od pewnego czasu, nigdy się nie zawiodłam na ich profesjonalizmie. Polecam

2017-04-06

Sklep rzetelny i warty polecenia.

2017-04-05

bardzo dobry, solidny sklep

Rzetelne opinie o Dopasowana.pl

Dopasowana.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.dopasowana.pl

Email
[email protected]

Telefon
0224035871

Komórka
514-826-328

Infolinia
-

Logowanie