Kategorie:

dotsport.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.47
opinie o dotsport.pl
5 / 5 2019-02-16

rewelacyjny sklep, świetny kontakt, korzystne ceny

5 / 5 2018-11-27

Ekspresowa wysyłka mimo iż towar zamówiony w okresie przedświątecznym. polecam!

4 / 5 2018-08-10

Bardzo lubię ten sklep, fajne przeceny (które uwielbiam) i korzystne zniżki. Polecam serdecznie.

4 / 5 2018-05-04

Dobry kontakt ze sprzedawcą , szybka wysyłka,towar w super cenie

5 / 5 2018-03-01

Ekspresowo i bezproblemowo przeprowadzona transakcja!

5 / 5 2018-02-10

Towar wysokiej jakości - zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-01-11

Jak zawsze wszystko perfekcyjnie! Informacja na każdym etapie zamówienia. Szybko, tanio, produkt najwyższej jakości! Polecam

5 / 5 2017-12-18

Perfekcyjnie. Polecam.

3 / 5 2017-11-25

przelew poszedl 21 paczki do tej pory nie ma gdzies krazy,ze sledzenie przesylki wlasciwie nic nie wynika

5 / 5 2017-11-23

Super kontakt telefoniczny, błyskawiczna wysyłka towaru, wszystko w jak najlepszym porządku. Śmiało mogę polecić ten sklep innym.

4 / 5 2017-10-12

pozytywna, miła obsługa i dobry kontakt ze sprzedawcą

5 / 5 2017-07-28

Ekspresowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-07-03

Sprawnie i szybko. Paczka dobrze zapakowana. Sklep godny polecenia.

3 / 5 2017-06-24

Ogólnie wszystko w porządku. Jedyny minus to taki, że prosiłem o odpowiedni wpis na fakturze. Telefonowałem, pisałem, obiecali, że to uwzględnią ale nie zrobili tego.

5 / 5 2017-04-02

Szybko i konkretnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem. Rzetelnie i solidnie!

Rzetelne opinie o dotsport.pl

dotsport.pl

Siedziba
-

WWW
http://dotsport.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie