Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

DOZ.pl Opinie Klientów

4.65/5.00 - ilość ocen: 162
opinie o DOZ.pl
5 / 5 2019-03-18

Zamówienie dotarło w ciągu kilku dni, wszystko jest ok. Paczka doskonale zapakowana, wszystko odpowiednio zabezpieczone.

5 / 5 2019-03-11

Bardzo dobrze, że doz ma taką możliwość, korzystałam dopiero raz, ale na pewno nie ostatni. Bardzo duża wygoda.

5 / 5 2019-03-11

Moje gwiazdki mówią wszystko. Chyba już nic nie trzeba dodawać, dostawa jest bardzo szybka, bardzo duży wybór kosmetyków, uwielbiam enilome.

5 / 5 2019-03-08

Podsumowując zakupy on line, jestem bardzo mile zaskoczona, tempem dostawy przede wszystkim, już nie wspominam o świetnie zapakowanej przesyłce, czy lepszych cenach na kosmetyki niż stacjonarnie. Polecam

5 / 5 2019-03-07

Z czystym sumieniem mogę polecić tę aptekę. łatwe i szybkie zmawianie, dostawa też bardzo sprawnie, fajnie, że można zamawiać leki na receptę co prawda do odbioru stacjonarnego, ale przynajmniej na nas już czekają.

5 / 5 2019-03-06

Jak najbardziej polecam. Każdy kto chce zaoszczędzić czas i pieniądze powinien korzystać z wersji on line.

5 / 5 2019-03-01

najlepsza apteka internetowa z jakiej korzystałam, prosta i przejrzysta strona, łatwe wyszukiwanie, nawet nie pamiętając nazwy leku łatwo znaleźć coś bo inawet po składach da sie szukać czy po objawach, ja teżczęsto zaglądam na doz jak chcę sprawdzić ulotkę czy dawkowanie leków

5 / 5 2019-02-25

Polecam, łatwo, szybko i przyjemnie.

5 / 5 2019-02-18

Zdecydowanie wszystkim polecam, można zaoszczędzić czas i pieniądze .

5 / 5 2019-02-17

Bardzo wygodne zakupy przez aplikację mobilną. Zamówienie zawsze odbieram w aptece niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Zawsze jest kompletne, niezależnie od tego czy zamawiam leki czy kosmetyki.

5 / 5 2019-02-13

Z kilku aptek korzystałam i doz bije wszystkie na głowę, zamawia się bardzo łatwo, nawet moja mama która do komputera podchodzi jak do jeża szybko połapała się jak zamówić leki, teraz zamawia je sama i zrobiła już kilkanacie razy zakupy

5 / 5 2019-01-29

Najlepsza apteka online. Super ceny, wygodne zakupy, no i możliwość odbioru z apteki. To wszystko powoduje, że za każdym razem zamawiam w internecie i jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-01-18

zamówienie jest już u mnie, poszło bardzo szybko. Strona bardzo intuicyjna, łatwo się po niej poruszać i szukać leków, nawet jak się nie pamięta nazwy zawsze można wpisać składnik albo dolegliwość

5 / 5 2019-01-11

Spisali się na piątkę, wszystko czego potrzebowałam znalazłam, asortyment robi wrażene, leki i witaminy których nigdzie nie można znaleźć stacjonarnie zawsze na doz znajduję, dużo pieniędzy oszczędzam bo zakupy robię regularnie, nawet na małe kwoty się opłaca

5 / 5 2019-01-03

Lubię robić zakupy z dostawą do domu, ostatnio skorzystałam także z tej apteki i wszystko jest ok, na pewno będę korzystać częściej.

5 / 5 2019-01-02

Polecam! Ilość wystawionych gwiazdek mówi sama za siebie.

5 / 5 2019-01-02

Jestem zadowolona z obsługi, zamawiałam głównie kosmetyki. Paczka dotarła bardzo szybko, produkty świetne. Polecam.

5 / 5 2018-12-22

Cała transakcja przebiegła pomyślnie, wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-12-21

Dla mnie wielkim plusem jest czas od złożenia zamówienia do jego otrzymania. Zazwyczaj jest to jeden dzień roboczy. Nigdy nie zdarzyło mi się dłużej czekać na zamówienie, co najwyżej czasem krócej! Polecam!

5 / 5 2018-12-19

Korzystam regularnie kilka razy w roku i polecam wszystkim. Wszystko zawsze kompletne i na czas

5 / 5 2018-12-16

W niedzielę późnym wieczorem złożyłam zamówienie, dziś (środa) przed południem otrzymałam przesyłkę. Wszystko w porządku, mogę polecić.

5 / 5 2018-12-15

Jestem klientem od wielu lat. I to zadowolonym klientem. Wystawiam opinię bo widziałem te wszystkie negatywy niżej i zastanawiam się skąd to się wzięło...? Przecież ta apteka to najlepsza możliwa opcja.

5 / 5 2018-12-04

Nie mam żadnych problemów z zamówieniami z tej strony. Korzystam regularnie i polecam.

5 / 5 2018-12-03

Jak nie muszę to staram się chodzić do aptek, w okolicy mam tylko jedną aptekę, w której jest bardzo drogo, dlatego przestawiłam się na doz, dużo taniej, przy każdym zamówieniu mam przynajmniej kilkanaście złotych taniej, wybór leków, witamin i kosmetyków jest ogromny

1 / 5 2018-11-29

Rzadko wystawiam negatywne opinie ale niestety jestem zmuszona. Ponad dwa tygodnie status przesyłki - w trakcie transportu! W miedzyczasie probuje skontaktować sie z infolinia - komunikat: jestes 10ty w kolejce. Napisałam wiec wiadomosc z prosba o informacje kiedy otrzymam zamowienie (odbiór w aptece). Dzis czyli po ok 3 tyg od złożenia zamowienia dostalam odpowiedz iż przykro im ale przesyłka wróciła do magazynu a miejsce z którego mialam odebrac zamowienie najwidoczniej nie wysłało do mnie powiadomienia ze przesyłka jest gotowa do odbioru. Fantastycznie rozwiązano sytuacje bo to oznacza ze maja gdzies czy klient zamowienie w ogole otrzyma! Skutecznie zniechęcono mnie do składania kolejnych zamówień.

1 / 5 2018-11-24

Zamowienie złożone 20.02 do tej pory go nie otrzymałam. Brak jakiegokolwiek odzewu na wiadomości. Nie polecam i będę odradzała go z daleka

5 / 5 2018-11-11

Sama się zastanawiam jak mogłam tak długo kupować leki tylko i wyłącznie stacjonarnie skoro zakupy on line są takie wygodne. Zamawiam pampersy, środki higieniczne, kosmetyki no i oczywiście leki, nie ma kolejek, korków i ciężarów.

5 / 5 2018-11-08

Jestem zadowoloną klientką, cały proces od składania zamówienia aż po dostawę przebiegł bezproblemowo

5 / 5 2018-11-06

Bardzo wygodne zakupy online z możliwością dostawy do najbliższej apteki albo do domu - jak komu wygodniej. Moje ostatnie zamówienie przyszło w niecałe 24 godziny :) Dostałam sms i poszłam do apteki po odbiór. Wszystko bez problemu.

5 / 5 2018-11-02

Od kiedy korzystam z doz.pl to nigdy nie byłem w innej aptece :-) Zawsze jestem super zadowolony.

5 / 5 2018-11-02

na doz trafiłąm szukając ciśnieniomierza dla rodziców, cena była konkurencyjna i po tym jednym zamówiniu stwierdzilam że spróbuję też zamówi zapas leków do apteczki, pozytywnie znów zaskoczyłam się pozytywnie cenami i tym jak duży wybór leków jest

5 / 5 2018-10-26

Wszystko super.

1 / 5 2018-10-21

Nie znam lepszej apteki internetowej. Wszystko szybko i sprawnie, bez większych problemów.

5 / 5 2018-10-15

Tak się zastanawiam jak to wygląda jakbym chciała zamawiać leki na receptę, bo bardzo wygodnie jest kiedy wszystko przychodzi do domu.

1 / 5 2018-10-11

Tragedia. Przyjęli zamówienie, wzięli pieniądze, a dosłownie 5 sekund później poinformowali, że towaru nie mają. Ani słowa o zwrocie pieniędzy. Na e-maila nikt nie odpisuje. To się kwalifikuje do zgłoszenia na policję, bo złej woli i intencji widzę tu sporo.

5 / 5 2018-10-07

Już chyba całej rodzinie i wszystkim koleżankom z pracy opowiedziałam o tych zakupach, wygodniej, taniej i bez stania w kolejce wśród kichających ludzi, zamawiam kuriera, zawsze robię sobie większe zapasy witamin które regularnie kupuję

5 / 5 2018-10-03

Korzystam z doz.pl bardzo często i jestem zadowolona. Mają świetne produkty, zwłaszcza kosmetyki przypadły mi do gustu i polecam.

5 / 5 2018-09-16

Jestem mamą trojaczków, mąż na kontrakcie, więc sami rozumiecie jak u mnie wygląda z czasem na wystawanie w kolejkach, po prostu go brak. Do tego maluchy mają 2 miesiące i są dość płaczliwe p;rzez kolki, nie wyobrażam sobie jakby mi uruchomiły syrenę w aptece. Super sprawa, jestem, mega zadowolona z takiej opcji.

5 / 5 2018-09-11

Zdecydowanie polecam, nie mam żadnych zastrzeżeń, zamawia się bardzo łatwo a dostawa jest często już następnego dnia po południu.

5 / 5 2018-09-09

Z czystym sumieniem mogę polecić, każdemu, kto nie lubi zakupów i denerwuje się w każdej kolejce a nie tylko aptecznej. Część produktów jest nawet tańsza niż stacjonarnie, szczególnie na kosmetyki bywają promocje.

5 / 5 2018-09-06

Jako świeżo upieczona mama zalety doz odkryłam jeszcze ciązy, zamowiłam wszystkie potrzebne kosmetyki dla siebie i maleństwa do szpitala i na powrót do domu, nie musiałam w końcówce ciąży biegać po apetkach z brzuchem, tylko na spokojnie skompletowalam przez neta.

1 / 5 2018-09-05

W niedzielę późnym wieczorem złożyłam zamówienie, dziś (środa) przed południem otrzymałam przesyłkę. Wszystko w porządku, mogę polecić.

5 / 5 2018-09-01

Jestem zadowolona, nie było nigdy żadnych kłopotów z zamawianiem, ani z dostawą, często była ona już na drugi dzień. Polecam.

5 / 5 2018-09-01

Jak najbardziej polecam, nie mam żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-27

Nie ma się nad czym zbytnio zastanawiać, to świetna forma oszczędzania czasu na zakupach leków i kosmetyków.

5 / 5 2018-08-19

Zakupy apteczne przez internet to rewelacyjny sposób zaoszczędzenia czasu na stanie w kolejkach i korku. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-08-12

Nigdy nie spotkałam się z tak dobrym podejściem na klienta, tak dobrym kontaktem, tak szybką wysyłką i świetnie zapakowanymi produktami. Tę aptekę oceniam na 6+! Polecam robić tu zakupy każdemu kto chce mieć dobrze zapakowane produkty czy leki w krótkim czasie. Moja wysyłka trwała tylko dzień! Jestem pod ogromny wrażeniem i bardzi się cieszę, ze otrzymałam to co chciałam dobrze zapakowane i w tak krótkim czasie. Najlepsza apteka!

5 / 5 2018-08-07

Nie ma lepszej opcji na kupowanie leków, to wszystko co mnie najbardziej wkurzało jak chodziłam do apteki stacjonarnej odpadło, jedyne co to zawsze zauważę jeszcze jakiś kosmetyk, który lubie i zamawiam . Szybka dostawa, ładnie zapakowana paczka, super.

5 / 5 2018-08-02

Nie mam się do czego przyczepić, na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-07-14

Sprawna obsługa zamówień i niektóre produkty sporo taniej, niż w przypadku tradycyjnych zakupów w aptece . Już od jakiego,ś czasu zamawiam w doz i jestem mega zadowolona.

5 / 5 2018-07-08

Wszystko w porządku, zamówienie dotarło, niczego nie brakuje. Profesjonalna obsługa :)

5 / 5 2018-07-03

Warto było spróbować, zamówienie szybko zrealizowane, nawet nie spodziewalam się że zamówione leki będą jeszcze tego samego dnia do odbioru w aptece, bardzo pozytywnie zaskakuje obsługa sklepu i asortyment

4 / 5 2018-06-24

Z małym poślizgiem, ale ostatecznie wszystko dotarło w komplecie. Jestem zadowolona i polecam.

5 / 5 2018-06-20

Bardzo polecam.

5 / 5 2018-06-20

Zadowolona jestem bardzo, siostra mnie namówiła do wspólnego zamówienia. Wszystko przebiegło bezproblemowo, zamówienie szybko było u mnie, zapakowane bardzo dobrze, nic się w podróży nie uszkodziło.

5 / 5 2018-06-14

Jest to moja ulubiona apteka internetowa. Zamówienie zawsze dostaję na czas - jego dostarczenie nigdy nie trwa dłużej niż 72 godziny. Do tego otrzymuję sms z informacją, że moje zamówienie już jest do odbioru. Jestem bardzo zadowoloną klientką.

5 / 5 2018-06-12

Korzystam już od dłuższego czasu, ale zostawienie opinii jakoś było mi nie po drodze, teraz czas to zrobić w końcu. Na prawdę polecam, jestem bardzo zadowolona z samej formy robienia zakupów jak i szybkiej dostawy do domu.

5 / 5 2018-06-02

Bardzo często zamawiam leki z doz on line i nigdy sie nie zawiodłam. Dostawa zawsze na czas, paczka dyskretnie zapakowana, buteleczki odpowiednio zabezpieczone. Na prawdę jestem zadowolona.

5 / 5 2018-06-01

Wszystko ok, super zakupy, dotarły na czas

5 / 5 2018-06-01

Cały proces zamówienia poszedł sprawnie, przesyłka szybko dotarła. Mogę śmiało polecić.

5 / 5 2018-05-24

Zamówiłam świetne dermokosmetyki enilome, kosmetyki świetne i zamówienie przyszło szybko.

5 / 5 2018-05-23

Bardzo duże ułatwienie, jak się nie chce stać w kolejkach w aptece, poza tym ja bardzo często zamawiam kosmetyki i wolę je dostać do domu, dyskretnie zapakowane, szybka dostawa zachęca do tej formy zakupów.

5 / 5 2018-05-08

Szczerze polecam, wszystko przebiegło sprawnie.

5 / 5 2018-05-08

trochę się obawiałam zakupów leków prze internet ale postanowiłam spróować z niedużym zamówieniem, wybrałam odbiór w aptece i tego samego dnia poszłam odebrać leki, spodobało mi sie że od razu wiem ile za co zapłacę, mogę na spokojnie przemyśleć co mi jest potrzebne, sprawdzić dawkowanie i skład, co bardzo się przydaje przy różnych witaminach

5 / 5 2018-05-05

To NAJLEPSZA apteka dostępna na rynku. Zamawiam przez internet a odbieram w punkcie apteki. Polecam!!!

5 / 5 2018-05-04

obsługa bezproblemowa, zrobienie zamówienia zajęło mi tylko kilka minut, łatwo szybko i przyjemnie, do zwykłej apteki będę pewnie teraz chodzić już bardzo rzadko, bo jednak ta forma duzo barziej mi odpowiada

5 / 5 2018-04-30

najlepsza apteka internetowa, szybko dostarczają, ceny bardzo konkurencyjne, będąc na emeryturze muszę się liczyć z każdą złotówką dlatego zamawiam w doz bo jest najtaniej

5 / 5 2018-04-21

Moja ulubiona apteka, nic dodać nic ująć.

5 / 5 2018-04-19

Ekspresowa dostawa do apteki. Na następny dzień roboczy miałam już produkty do odebrania.

5 / 5 2018-04-12

Jak się ma jedną aptekę kilka kilometrów dalej, w której wiecznej jest gigantyczna kolejka, takie zamawianie przez internet jest mega luksusowym wyjściem.

5 / 5 2018-04-06

trochę się obawiałam zakupów leków prze internet ale postanowiłam spróować z niedużym zamówieniem, wybrałam odbiór w aptece i tego samego dnia poszłam odebrać leki, spodobało mi sie że od razu wiem ile za co zapłacę, mogę na spokojnie przemyśleć co mi jest potrzebne, sprawdzić dawkowanie i skład, co bardzo się przydaje przy różnych witaminach

5 / 5 2018-03-27

Bardzo polecam zakup;y w tej aptece, bardzo fajnie się zamawia, jest szybka dostawa, a leki na receptę również można zamówić, z dostawą do apteki stacjonarnej.

5 / 5 2018-03-20

Jestem zadowolona, korzystam regularnie od jakiegoś czasu i wszystko jest ok, czasem się zdarzy drobny poślizg, ale ogólnie jestem zadowolona.

5 / 5 2018-03-17

Zamawiałam u nich najróżniejsze produkty i nigdy z żadnym nie było żadnego problemu. Serdecznie polecam doz.pl

1 / 5 2018-03-11

Zamawiam tam (lub należy powiedzieć: zamawiałam tam do tej pory) bardzo często i byłam zadowolona. Ostatnio jednak (3 ostatnie zamówienia złożone pod koniec 2018 i na początku 2019) - realizacja zamówień trwała bardzo długo (grubo ponad 2 tygodnie). Po kilku dniach od złożenia zamówienia, kiedy nic się nie działo, napisałam maila do obsługi klienta z pytaniem, kiedy mogę się spodziewać realizacji - odpowiedź dostałam po ponad tygodniu, dzień po tym, kiedy już dostałam sms, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Oczywiście odpowiedź obsługi klienta zawierała jedynie informację, że zamówienie jest gotowe... Ostatnie zamówienie pokazało, że trzeba też bardzo uważać, jeśli zamawia się coś innego niż leki - zamówiłam termometr elektroniczny, przy czym jedynym kryterium, jakie było dla mnie ważne, był czas pomiaru temperatury, wybrałam więc taki termometr, który ten czas -wg opisu na stronie internetowej - miał najkrótszy. Po odbiorze zamówienia okazało się, że termometr w instrukcji obsługi (i również w rzeczywistości) ma znacznie dłuższy czas pomiaru niż to co podane jest na stronie. I tu niespodzianka - towaru NIE MOŻNA ZWRÓCIĆ, nawet jeśli informacje na stronie podane na jego temat NIE SĄ PRAWDZIWE... W aptece gdzie towar odbierałam, zwrotów nie przyjmują. Obsługa klienta od paru tygodni milczy. NIE POLECAM TEJ APTEKI, ceny są dobre, ale jakość obsługi klienta to PORAŻKA.

5 / 5 2018-03-09

Lubię tu kupować, mają swietne produkty w dobrych cenach. Obsługa świetna :)

5 / 5 2018-03-08

Bardzo polecam, wszystko na tak.

5 / 5 2018-03-06

Polecam, korzystam z zakupów przez aplikację od kilku miesięcy regularnie i wszystko jest ok, nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-03

Wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń do procesu zamówienia i dostawy, a kosmetyki, które zamówiłam świetne.

5 / 5 2018-03-02

Apteka internetowa to dużo lepsze rozwiązanie niż stacjonarna, odchodzą te wszystkie nieprzyjemne rzeczy, które nam przeszkadzają w aptece stacjonarnej.

5 / 5 2018-03-01

Ja już od dawna korzystam z apteki internetowej, jest to dużo wygodniejsza wersja, niż stacjonarna. Nie znoszę korków, kolejek, ani ogólnie zbytnio zakupów aptecznych, dlatego to jest dla mnie rozwiązanie jak ta lala.

5 / 5 2018-02-28

Polecam, zamówienie dotarło szybko.

1 / 5 2018-02-26

W niedzielę późnym wieczorem złożyłam zamówienie, dziś (środa) przed południem otrzymałam przesyłkę. Wszystko w porządku, mogę polecić.

5 / 5 2018-02-24

Nie lubię kupować w aptece stacjonarnej bo u nas zaraz przy ladzie są takie mega słodkie gumy rozpuszczalne i moje dzieci cały czas stania w kolejce o nie żebrzą, nie wyrabiam stojąc pol godziny w kolejce a cały czas kup, kup i kup. On line jest mega.

5 / 5 2018-02-24

Nie korzystałam wcześniej z dostawy do domu, zwykle odbierałam w aptece. Ale jedną i drugą opcję polecam.

5 / 5 2018-02-04

Po pierwszym zamówieniu jak najbardziej ok, jestem zadowolona i na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-02-01

Jako wierna klientka od lat serdecznie polecam.

5 / 5 2018-01-31

Kilka zamówień robiłam, zawsze bylo wszytko w 100% w porządku. Leki solidnie zapakowane, jak zamawiałam jakieś syropy dla dziecka to miałam obawy czy się w transporcie nie potłuką ale na szczeście wszystko dotarło bez uszczerbku.

5 / 5 2018-01-30

Córka mnie przekonała do tej formy zakupów, bałam si że coś namieszam, że nie przyjdzie to co mi potrzebne, ale okaząło sie że wcale to nie było takie trudne, wpisywałam swoje leki, potem sprawdziłam w koszyku czy wszystko się zgadza i zamówiłam do odbioru w aptece, jescze tego samego dnia leki miałam u siebie, a ile pieniędzy zaoszczędziłam i nerwów

5 / 5 2018-01-27

Polecam. Same plusy.

2018-01-21

Zamówienie złożone 14.02.2019 , do dnia 26.02.2019 czekałam cierpliwie na info na temat daty odbioru , w tym samym dniu zadzwoniłam na infolinię DOZ , 6 w kolejce , po 15 minutach czekania dowiedziałam się ,że nie wiadomo , dlaczego moje nieskomplikowane zamówienie nie zostało wysłane , otrzymałam poradę ,że najlepiej będzie , jeżeli ponowię zamówienie - dziękuję za poradę , nie mam zamiaru czekać następnych 12 dni i nie mam gwarancji,że i to ponowione zamówienie w ogóle otrzymam. Jestem klientką DOZ od 1,5 roku , ostatnio były opóźnienia i to coraz dłuższe ,ale to było moje ostatnie zamówienie w DOZ nie będę sprawdzała , jaki jest rekord oczekiwania na realizację zamówienia.

5 / 5 2018-01-20

Polecam! Ilość wystawionych gwiazdek mówi sama za siebie.

5 / 5 2018-01-18

Realizacja na piątkę, szybko, sprawnie. Znalazłam przy okazji zakupów leków i witamin też bardzo dużo ciekawych kosmetyków, botame zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie a wiem że to marka dostępna tylko w doz.

5 / 5 2018-01-14

Nigdy nie miałam długiego czasu oczekiwania na produkty z doz.pl. To są jakieś okropne kłamstwa. Osobno zamawiam ja i osobno zamawia moja mama. Zawsze byłyśmy bardzo zadowolone z doz.pl

5 / 5 2018-01-05

Zawsze mam dobre skojarzenia jeśli chodzi o aptekę internetową doz.pl. Zamówienia dochodzą w terminie z czego jestem niezmiernie zadowolona. Zamawiam u nich leki, suplementy, kosmetyki i zawsze jest ok.

5 / 5 2018-01-03

Super sprawna obsługa zamówień. U mnie było już na kolejny dzień.

1 / 5 2017-12-30

Zamówienie realizowane jest już dwa tygodnie. Od tygodnia jest transport do punktu odbioru. Inne zamówienia realizowane były średnio przez tydzień czasu.

5 / 5 2017-12-27

Jako mama trójki dzieci, pracująca zawodowo, wiem jak ważna jest każda chwila, którą możemy wykorzystać na odpoczynek, dlatego to co mogę kupuję przez internet. Dlatego bardzo jestem szczęśliwa, że doz daje mi taką możliwość.

5 / 5 2017-12-27

Przy dzieciakach jest to najwygodniejsza opcja jeśli chodzi o zrobienie zakupów :) Szczególnie, że dostarczają mi je do domu.

5 / 5 2017-12-25

Fachowa obsługa, wszystko sprawnie i na czas. Jestem zadowolona z zamówienia i polecam.

5 / 5 2017-12-22

Już nie pamietam kiedy ostatnio bylam w zwykłej aptece po leki, nawet takie na rceptę zamawiam tutaj przez internet, wygodniej, szybciej i bez nerwów że czegoś nie ma, mieszkam poza miastem i zdecydoanie wolę jak kurier z lekami do mnie przyjedzie niż sama jechać do miasta i chodzić po aptekach i szukać czy na pewno są moje leki, bo nigdy się tak nie zdarza że jest wszystko w jednym miejscu

5 / 5 2017-12-21

Mi się nie chce biegać po aptekach, tym bardziej, że u nas sa zawsze mega kolejki, boję się, że moje dziewczyny zanim się doczekamy swojej kolei zniszczą pół apteki, a tak mogę się zastanowić, poczytać specyfikację i na spokojnie zamówić.

5 / 5 2017-12-20

Zamówienie dotarło, wszystko się zgadzam, będę korzystać regularnie.

5 / 5 2017-12-13

Fajne ceny, szeroki wybór. Zamawiałam leki na receptę do odbioru osobistego, niestety nie da sie inaczej a szkoda. Czas oczekiwania bardzo OK, no ale jak bedę zamawiać coś bez recepty, to zdecydowanie wolę dostawę do domu.

5 / 5 2017-12-09

Wszystko w porządku, paczka szybko dotarła, przesyłka w bardzo dobrej cenie. Zamówiłam pierwszy raz kosmetyki botame i się zakochałam.

5 / 5 2017-12-03

Szybkie kupowanie leków, bez stresu, bez stania w kolejkach, bez korków. Super.

5 / 5 2017-11-21

Jako wieloletnia klientka nigdy nie miałam problemów z żadnym ze złożonych przeze mnie zamówień. Nigdy nie zdarzyło się aby zamówienie nie dotarło czy się bardzo opóźniło.

5 / 5 2017-11-15

Jestem stałym klientem. Zakupy online w doz.pl są dla mnie bardzo wygodne. Polecam.

5 / 5 2017-11-12

Pierwsze zamówienie jak najbardziej ok, zapewne skorzystam ponownie.

5 / 5 2017-10-22

Polecam tę metodę kupowania leków, oszczędza się czas, nie stresuje że dzieci rozniosą aptekę, można się spokojnie zastanowić nad wyborem leków. Super sprawa.

5 / 5 2017-10-17

Wszystko znalazłam w tej jednej aptece. Zamówiłam wygodnie z domu i nie musiałam chodzic po sklepach i szukać leków.

5 / 5 2017-10-11

Często wybieram tę aptekę. Sklep internetowy jest dobrze przemyślany z łatwym wyszukiwaniem potrzebnych rzeczy. Na dostawę nie narzekam - czasem odbieram w aptece stacjonarnej, ale przy nieco większych zamówieniach zamawiam do paczkomatu.

5 / 5 2017-10-09

Nie mam żadnych problemów z kontaktem. Na infolinię za każdym razem się dodzwonię i zapytam o to, co mnie akurat interesuje. Zamówienia przychodzą do mnie zawsze w terminie.

5 / 5 2017-10-07

Tak się zastanawiam jak to wygląda jakbym chciała zamawiać leki na receptę, bo bardzo wygodnie jest kiedy wszystko przychodzi do domu.

5 / 5 2017-10-06

Najlepsza tego typu apteka. Zamawiam wygodnie z domu, a odbieram w aptece. Nigdzie póki co nie spotkałam się z niższymi cenami niż u nich - a zamawiam już kilka długich lat.

5 / 5 2017-09-26

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-09-25

Zamawiałam trochę nowych kosmetyków, wszystko doszło, a produkty naprawdę świetne.

5 / 5 2017-09-21

Jak najbardziej polecam, jestem zadowolona, a korzystam regularnie od dawna.

5 / 5 2017-09-19

Bardzo fajna sprawa, same zalety, nie ma kłopotów z zamawianiem a dostawa przebiega sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-09-15

Już nie będę inaczej robić zakupów aptecznych, bardzo wygodna i oszczędna forma ich robienia, bez stresu. Super.

5 / 5 2017-09-14

Wszystko w porządku, zrobiłam zamówienie w poniedziałek, w środę było u mnie. Polecam.

5 / 5 2017-09-14

Nigdy nie spotkałam się z tak dobrym podejściem na klienta, tak dobrym kontaktem, tak szybką wysyłką i świetnie zapakowanymi produktami. Tę aptekę oceniam na 6+! Polecam robić tu zakupy każdemu kto chce mieć dobrze zapakowane produkty czy leki w krótkim czasie. Moja wysyłka trwała tylko dzień! Jestem pod ogromny wrażeniem i bardzi się cieszę, ze otrzymałam to co chciałam dobrze zapakowane i w tak krótkim czasie. Najlepsza apteka!

5 / 5 2017-09-12

Duża oszczędność na wszystkich produktach które zamawiam w porównaniu z aptekami stacjonarnymi. Tak trzymać!

1 / 5 2017-09-12

W niedzielę późnym wieczorem złożyłam zamówienie, dziś (środa) przed południem otrzymałam przesyłkę. Wszystko w porządku, mogę polecić.

1 / 5 2017-09-08

Uwaga, zostalam oszukana! Kupilam trzy szcoteczki Curaprox a otrzymalam jedna sztuke! Na infolinii kaza pisac na mail i "umywaja rece." A na maile wcale nie odpowiadaja! Uwazajcie jak kupujecie do domu!!!

1 / 5 2017-09-07

Złożyłem zamówienie w dniu 2019-02-06. Cały czas było w statusie "kompletowanie". Wysłałem zapytanie przez stronę WWW i dowiedziałem się, że moje zamówienie zostało wstrzymane przez magazyn z niewiadomych powodów i że mogą jeszcze raz je złożyć, oczywiście z nową ceną produktu. Postanowiłem poczekać. W dniu 2019-02-27 zamówienie zostało anulowane bez podania przyczyny i bez jakiejkolwiek informacji ze strony DOZ. Uważam, że to mało profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-09-05

nie mam uwag, wszytko bez zakłóceń przebiegło, nie wiedziałam ze doz ma takie zaplecze kosmetyczne, chyba kupiłam sobie zapas kremów i maseczek na rok, polecam każdemu

5 / 5 2017-08-31

Nie znam lepszej apteki internetowej. Wszystko szybko i sprawnie, bez większych problemów.

5 / 5 2017-08-30

Polecam wszystkim, zawsze jestem zadowolona, a zamawiam regularnie od lat.

5 / 5 2017-08-23

Jestem zadowolony, polecam.

5 / 5 2017-08-19

Nie wierzę w ani jedną opinię na temat tego, że zamówienia są opóźnione. Zamawiam produkty dla całej rodziny już chyba od trzech lat i NIGDY nie zdarzyło się opóźnione zamówienie! Konkurencja nieźle tu gra nie fair.

1 / 5 2017-07-31

Totalna porażka!

2017-07-28

Zamówienie złożone 14.02.2019 , do dnia 26.02.2019 czekałam cierpliwie na info na temat daty odbioru , w tym samym dniu zadzwoniłam na infolinię DOZ , 6 w kolejce , po 15 minutach czekania dowiedziałam się ,że nie wiadomo , dlaczego moje nieskomplikowane zamówienie nie zostało wysłane , otrzymałam poradę ,że najlepiej będzie , jeżeli ponowię zamówienie - dziękuję za poradę , nie mam zamiaru czekać następnych 12 dni i nie mam gwarancji,że i to ponowione zamówienie w ogóle otrzymam. Jestem klientką DOZ od 1,5 roku , ostatnio były opóźnienia i to coraz dłuższe ,ale to było moje ostatnie zamówienie w DOZ nie będę sprawdzała , jaki jest rekord oczekiwania na realizację zamówienia.

5 / 5 2017-07-19

Wszystko ok, z małym poślizgiem, ale paczka dotarła kompletna. Więc ogólnie na plus.

5 / 5 2017-07-08

Zdecydowanie bym poleciła, obsługa szybka i sprawna, od razu wiem ile i za co płacę, mogę spawdzić skład, przemyśleć zakup czego w zwykłej stacjonarnej aptece nie bardzo mogę zrobić bo jestem zdana na to co mi da aptekarz, ttakie zakupy bardziej mi odpowiadają.

5 / 5 2017-06-29

Jak dla mnie to nie ma lepszej opcji na kupowanie leków, w domowym zaciszu, w spokoju wybierasz sobie co Ci potrzeba, ile trzeba, a kurier czasem nawet następnego dnia przynosi do domu. Super sprawa.

5 / 5 2017-06-29

Korzystam od dawna, wszystko ok.

5 / 5 2017-06-13

Wszystko dotarło, zamówienie zrobiłam w piątek, we wtorek miałam paczkę u siebie.

1 / 5 2017-06-13

Zdecydowanie odradzam ten sklep. Dramatyczna obsługa klienta na infolinii i w aptece. 9.03 dostalem sms o gotowosci zamowienia do obioru. Dzis, 16-tego.03 ide odebrac i dowiaduje sie ze zamowienia nie ma, bo czeka 7 dni.. Nie wiedzialem o tym, bo zamiast dostac te infromacje w mailu lub smsie dostaje wiadomosci i platnych reklamowkach, jakby to byla czolowa informacja dla klienta. Licze te dni i jakby nie patrzec, od 9 do 16.03 jest 7 dni. Pan wzrusza ramionami i mowi, "niech Pan se zadzwoni na infolinie,, ja nic nie wiem".Dzwonie. Dowiaduje sie, ze miedzy 9 a 16.03 wg doz.pl jest 8 dni!!! Smiech i zenada. Zachwuja sie jakby byli jedyni w Polsce a tymczasem jest po 5 aptek na jednej ulicy. Zadna laska. Wiecej nie kupie i odradze znajomym. Zglosilem zadanie usuniecia moich danych sobowych z bazy danych. Ciekawe jak to im pojdzie

5 / 5 2017-06-12

Pierwsze zamówienie za mną, wszystko ok, paczka dotarła. Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2017-06-07

Wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń do obsługi ani zamówienia. Paczka dotarła w ciągu 3 dni.

5 / 5 2017-06-06

Bardzo polecam zamawianie z doz on line. Same korzyści,

5 / 5 2017-06-03

Pełen komfort zamawiania, bez kłopotów podczas wybierania, żadnych niespodzianek ze strony dzieci, rozrzucających wszystko i płaczących. Spokojnie sobie siadam na sofie, przeglądam co konkretnie mi potrzeba i w spokoju zamawiam. Polecam

5 / 5 2017-05-24

Wszystko ok, jestem zadowolony.

5 / 5 2017-05-21

bez najmniejszych problemów zamówilam i odbebrałam leki, zaoszczędziłam kilkadziesiąt złotych, czas i nerwy, nie musiałam po kilu aptekach chodzić tylko wszystko od razu w jednej znalazłam

5 / 5 2017-05-11

Wszystko gra, zamówienie dotarło w 2 dni.

5 / 5 2017-05-11

Polecam, sama korzystam regularnie, zamawiam co 2-3 miesiące i zawsze bez większych problemów.

5 / 5 2017-05-10

Uwielbiam! Mają naprawdę ogromny wybór , przystępne ceny. Uwielbiam kosmetyki enilome. Wygoda i przyjemność zakupów,

5 / 5 2017-05-05

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-04-27

Leki były do odbioru w aptece jeszcze tego samego dnia!!! Nie przepłaciłam ani grosza!!!

5 / 5 2017-04-26

Dla mnie apteka doz.pl to najlepsza opcja. Nigdy nie miałam żadnych problemów ze zrobieniem w niej zakupów. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-04-24

Pełen profesjonalizm, wszystko przebiegło pomyślnie. Udało mi się nawet natrafić na promocję na moje ulubione kosmetyki.

5 / 5 2017-04-20

Moja ocena mówi swoje :)

5 / 5 2017-04-17

Nie ma się do czego przyczepić dostawa była szybko, zamawiało się łatwo, informacja o dostępności od razu, czego się nie wie wychodząc z domu do stacjonarnej apteki, już nie raz się wkurzałam idąc po antybiot6yk a tu zolnk dziś nie ma, a teraz sobie zamawiam i odbieram tylko stacjonarnie.

5 / 5 2017-04-10

Polecam, jestem bardzo zadowolona z mega szybkiej dostawy i dyskretnie zapakowanej przesyłki.

5 / 5 2017-04-07

Nie mam uwag, szybko, paczka dobrze zapakowana, ceny na duży plus

1 / 5 2017-04-05

Brak produktów, zamówienie niezrealizowane. Poprzednie zamówienie - długie oczekiwanie. Dodatkowo wprowadzili płatność za torebkę.

5 / 5 2017-04-04

Bardzo jestem zadowolona, z internetowej możliwości zakupu leków, a jeszcze bardziej z tego, ze trafiłam na promocję moich ulubionych kosmetyków.

5 / 5 2017-04-01

Polecam zakupy! Zamówienie składające się z kilku leków bez recepty i na receptę do odbioru w aptece na os. Kopernika w Poznaniu po niecałej dobie. Jestem bardzo zadowolony z takiego przebiegu zamówienia.

5 / 5 2017-03-29

Zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym miejscu. Szczerze mogę polecić jako stała klientka.

5 / 5 2017-03-28

Nie wierzcie w te negatywne komentarze. Ja też zamawiałam 14.02, to był czwartek, i w piątek rano mąż dostał sms, że leki do odbioru w aptece.

5 / 5 2017-03-28

Wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-03-26

Bardzo lubię robić u nich zakupy. Duży wybór kosmetyków, leków i suplementów bardzo mi odpowiada. Zamówienia przychodzą szybko - zazwyczaj po kilku dniach odbieram od kuriera. Serdecznie mogę polecić.

5 / 5 2017-03-26

Serdecznie polecam zakupy w tej aptece internetowej. Ja jestem z nich bardzo zadowolona!

Rzetelne opinie o DOZ.pl

DOZ.pl

Siedziba
Łódź

WWW
https://www.doz.pl/

Email
[email protected]

Telefon
800 110 110

Komórka
-

Infolinia
800 110 110

Logowanie