Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

DOZ.pl Opinie Klientów

4.65/5.00 - ilość ocen: 162
opinie o DOZ.pl
5 / 5 2019-03-18

Zamówienie dotarło w ciągu kilku dni, wszystko jest ok. Paczka doskonale zapakowana, wszystko odpowiednio zabezpieczone.

5 / 5 2019-03-11

Bardzo dobrze, że doz ma taką możliwość, korzystałam dopiero raz, ale na pewno nie ostatni. Bardzo duża wygoda.

5 / 5 2019-03-11

Moje gwiazdki mówią wszystko. Chyba już nic nie trzeba dodawać, dostawa jest bardzo szybka, bardzo duży wybór kosmetyków, uwielbiam enilome.

5 / 5 2019-03-08

Podsumowując zakupy on line, jestem bardzo mile zaskoczona, tempem dostawy przede wszystkim, już nie wspominam o świetnie zapakowanej przesyłce, czy lepszych cenach na kosmetyki niż stacjonarnie. Polecam

5 / 5 2019-03-07

Z czystym sumieniem mogę polecić tę aptekę. łatwe i szybkie zmawianie, dostawa też bardzo sprawnie, fajnie, że można zamawiać leki na receptę co prawda do odbioru stacjonarnego, ale przynajmniej na nas już czekają.

5 / 5 2019-03-06

Jak najbardziej polecam. Każdy kto chce zaoszczędzić czas i pieniądze powinien korzystać z wersji on line.

5 / 5 2019-03-01

najlepsza apteka internetowa z jakiej korzystałam, prosta i przejrzysta strona, łatwe wyszukiwanie, nawet nie pamiętając nazwy leku łatwo znaleźć coś bo inawet po składach da sie szukać czy po objawach, ja teżczęsto zaglądam na doz jak chcę sprawdzić ulotkę czy dawkowanie leków

5 / 5 2019-02-25

Polecam, łatwo, szybko i przyjemnie.

5 / 5 2019-02-18

Zdecydowanie wszystkim polecam, można zaoszczędzić czas i pieniądze .

5 / 5 2019-02-17

Bardzo wygodne zakupy przez aplikację mobilną. Zamówienie zawsze odbieram w aptece niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Zawsze jest kompletne, niezależnie od tego czy zamawiam leki czy kosmetyki.

Rzetelne opinie o DOZ.pl

DOZ.pl

Siedziba
Łódź

WWW
https://www.doz.pl/

Email
[email protected]

Telefon
800 110 110

Komórka
-

Infolinia
800 110 110

Logowanie