Kategorie: / Odzież i Obuwie

Dr-martens.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.64
opinie o Dr-martens.pl
5 / 5 2019-03-06

Zjadłem zęby na tym zakupie. Buty przyszły po 4 miesiącach od zakupu. Są ok, szły pocztą lotniczą skąd?, nie mam pojęcia. Zero kontaktu...i to najbardziej boli...ja już spisałem kasę na straty i zapomniałem, aż tu nagle wracam do domu i paczka czeka:-) Buty wyglądają solidnie, czy są oryginalne nie wiem made in vietnam. Podobno teraz właśnie tam produkują. Mam nadzieję że wytrzymają tyle ile moje 10 letnie zrobione w Anglii. Jeżeli chodzi o zakup to chyba nie zdecyduje się na kolejny w tym sklepie, fakt buty oryginalne nie do dostania w Polsce ale przyszły bez rachunku i jeżeli coś się stanie z nimi to raczej nie ma co liczyć na reklamację. Rozmiarowo jak moje stare martensy, pasują idealnie. Jak ktoś chce przeżyć przygodę życia z sklepem martensy.eu to polecam;-)

2019-02-15

Do Jagi Dawida i innych, Czy dostaliście te buty w końcu? ja czekam 2 miesiące i nic.

1 / 5 2018-12-21

porażka - zero kontaktu kasa wpłacona po butach od początku stycznia ani śladu. Wie ktoś jak ich "zmotywować"? Firma zarejestrowana w Hong Kongu, telefon też z tamtych stron.. :(

3 / 5 2018-11-17

S t a n o w c z o !!!!! odradzam zakupy w tym sklepie. Nie dość , że na przesyłkę oczekiwałam dużo ponad miesiąc to musiałam zapłacić jeszcze cło. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Nikt nie odpowiada na emaile, nie odbiera telefonu. W sumie zakup wyszedł powyżej 650 zł., a na eobuwie takie same buty znajomy kupił za 399zł. (w promocji).

2018-09-05

Witam , tez zamowilam buty 3 tyg temu i cisza , nikt nie odpowiada na maile , czy ktos zna numer telefonu? lub gdzie maja stacjonarny sklep?

2018-08-20

Masakra! Zamówiłam buty 9 lutego i nic. Napisałam maila z żądaniem zwrotu pieniędzy. Zero reakcji. Ma ktoś pomysł co teraz?

3 / 5 2018-07-27

Witam, zakupiłem budy w sklepie internetowym martensy.eu. Wpłaciłem kasę za buty na podane konto 7 listopada 2016 r. Do tej pory ani butów, ani kasy tym bardziej, że odstąpiłem od umowy zgodnie z napisanym przez tego złodzieja regulaminem. Kontakt ze złodziejem jest żaden. Odradzam wszystkim!!!, natomiast zachęcam wszystkich oszukanych kierowanie sprawy na Policję. Ja już to zrobiłem. Trzeba trochę uprzykrzyć życie złodziejowi.

1 / 5 2018-07-09

Mamy 24 maja. Buty zamówione 12 grudnia i ani śladu mimo pisania wiadomości. Dziś sprawa trafiła na policję zobaczymy czy coś zdziałaja.

2018-06-24

Wpłaciłem kase za buty i zero informacji, nie odpowiadaja nic. czy ktos z was ma informacje z ostatniego czasu czy realizuja zamówienia?

5 / 5 2018-05-20

Zamówiłam buty 20 stycznia..dostarczone do mnie dzisiaj..tj.303.2017..buty przysłane z USA,więc mogło powstać opóźnienie..Dostałam odpowiedź na maila .Przesyłka nieuszkodzona.nic nie musiałam dopłacać.a buty piękne.Trzeba się uzbroić w cierpliwość ale dla mnie było warto.Tylko w jednym sklepie mogłam zamówić buty które sobie wymarzyłam..Mary Jane 8065 i mam..Jestem zadowolona :)

1 / 5 2018-04-01

Witam , zamówiłam mojemu mężowi buty 22 stycznia do dnia dzisiejszego tj. 23 luty zero butów i zero kontaktu , nic nie odpisuja nawet . MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH którzy mieli do czynienia z tym sklepem gdzie tak naprawdę jest siedziba ? Czy odstepujac od umowy oddają kasę ? Jakie kroki trzeba podjąć żeby odzyskać kasę itp. ? Dziękuję za życzliwość .

5 / 5 2017-12-29

Wysłałem buty w ramach reklamacji 4 miesiące temu. i nic. Dodam jeszcze że handlują takim gównem ze to się w głowie nie mieści, chciałem kupic nowe martensy gdyż stare które mają ok. 10 lat i wyglądają już na zuzyte. Zamówiłem, czekałem koło miesiąca na nie i po roku noszenia wyglądały gorzej niż te moje stare w których czasami jeszcze używam. Przestroga dla innych, nie kupujcie przez ten sklep. To jeden wielki wałek, stracicie czas i pieniądze.

1 / 5 2017-11-26

Jestem winna przeprosiny - buty przyszły jak należy , oryginalne .... Jak już pisałam - wpłaciłam 24 stycznia , buty wysłane 25 stycznia i przyszły 6 marca - chyba od producenta z Vietnamu więc tak długi okres oczekiwania jest zrozumiały . Ten sklep to nie oszuści , niestety gdyby kontakt mailowy był jak należy to nie było by mojej wcześniejszej opinii .

1 / 5 2017-06-16

zamowilem i zaplacilem za buty 27 listopada 2016 r. status ze wyslane. jest 05 stycznia 2017 r. czy ktos z Was byl w takiej sytuacji ewentualnie koktaktował sie z policja ??

3 / 5 2017-04-16

zamówiłam martensy męskie 21.04.2018r. Dziś jest 30 maja a po zamówieniu ani śladu. Po kilkukrotnych próbach mailowych i groźbach zgłoszenia sprawy na Policję odpisali cyt: 30 dni na dostawę wg. prawa. Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie. 06.06.2018r. mija 30 dni roboczych od złożenia zamówienia, jeżeli nie otrzymam przesyłki zgłaszam sprawę na Policję i Rzecznika Konsumentów

Rzetelne opinie o Dr-martens.pl

Dr-martens.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://dr-martens.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie