Kategorie: / Dom / Dla Dzieci / Gry / Erotyka

Dragonus.pl Opinie Klientów

4.91/5.00 - ilość ocen: 150
opinie o Dragonus.pl
5 / 5 2019-03-23

Wszystko ok

4 / 5 2019-03-12

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2019-03-02

Jak zawsze super ;)

5 / 5 2019-03-01

W Krakowie to mój sklep pierwszego wyboru gdy mnie 'przyciśnie", głównie przez duży asortyment i łatwy odbiór osobisty w wygodnym miejscu. W środku miło, dużo gier, nigdy nie miałem problemu. I co nie wejdę to ktoś w MTG gra :)

5 / 5 2019-02-26

Super

5 / 5 2019-02-24

Polecam

5 / 5 2019-02-18

Świetna ekspresowa obsługa ! Polecam

4 / 5 2019-02-17

Polecam

5 / 5 2019-02-07

Bardzo dobra obsługa

4 / 5 2019-02-05

Czas wysyłki mógłby być szybszy.

5 / 5 2019-02-05

Super obsługa polecam !!!

5 / 5 2019-02-03

Szybko, przyjemnie i bezproblemowo. ;)

5 / 5 2019-01-29

Wszystko szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2019-01-15

Pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2019-01-08

Wielki plus, wszystko super

4 / 5 2019-01-07

Polecam zakup w sklepie.

5 / 5 2019-01-06

Super sprzedawca. Polecam gorąco

5 / 5 2019-01-03

Bardzo miła obsługa, towar zgodny z opisem, ogólnie wszystko ok

5 / 5 2018-12-17

Polecam :)

5 / 5 2018-12-14

Świetny kontakt z klientem, przy zakupie powyżej 300zl dostawa gratis, bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka i bardzo dobre ceny, sklep godny polecenia!

4 / 5 2018-12-10

Duży wybór, super produkty. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-07

Polecam

5 / 5 2018-12-05

Polecam, bardzo szybka i sprawna obsługa!

5 / 5 2018-12-05

Profesionalna i miła obsługa

5 / 5 2018-12-05

Приятные цены, хороший ассортимент

5 / 5 2018-11-25

Zależało mi na szybkiej dostawie i otrzymałem to. Produkt porządnie zapakowany. Super, polecam

5 / 5 2018-11-24

Sklep Dragonus to wspaniały i rzetelny sprzedawca.

5 / 5 2018-11-23

Jest spoko , byłem zadowolony

5 / 5 2018-11-01

Bardzo dobrze

4 / 5 2018-10-25

Dostałem Złotą necromze DZIEKI

5 / 5 2018-10-17

Świetnie zabezpieczone i ultra szybko dostarczone, nawet przed samymi świętami!!!

5 / 5 2018-10-02

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2018-09-23

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-20

Polecam sklep. Szybka wysyłka i przystępne ceny.

5 / 5 2018-09-18

Bardzo szybka obsługa - polecam!

5 / 5 2018-09-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-15

rewelacja

5 / 5 2018-09-11

Super, zamówienie w sobotę, wysłane w niedzielę, dotarło we wtorek rano :)

5 / 5 2018-09-07

Bardzo szybka dostawa jednak poziom obsługi klienta przerósł moje wszelkie oczekiwania. Nie spodziewałem się tak profesjonalnej obsługi

5 / 5 2018-09-01

Profesjonalnie i szybko .Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-08-17

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-07

To jest świetny sklep z bardzo pomocną obsługą. Polecam gorąco !

5 / 5 2018-08-07

Bardzo polecam, super obsługa.

5 / 5 2018-08-06

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-31

Zamówienie złożyłam wieczorem, następnego dnia rano dostałam potwierdzenie otrzymania przelewu i już kilka godzin później miałam je w ręce. Jestem baaardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-30

Sprawna, szybka obsługa, świetny kontakt ze sklepem, bardzo dobre doradztwo co do zakupionego produktu

5 / 5 2018-07-23

Profesjonalny sklep z grami planszowymi oferujący wysoki poziom usług w tym zakresie

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna obsługa podchodząca do klienta indywidualnie. Natrafiłem na brak zamawianego towaru, aczkolwiek Dragonus uczynił wszystko w swej mocy by zamówienie dotarło do mnie w całości począwszy od poinformowania telefonicznie o problemie, a następnie szybkiej wysyłce :) Polecam!

5 / 5 2018-07-15

Szybka realizacja, przesyłka bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2018-07-12

polecam

5 / 5 2018-07-09

Wszystko super. Polecam!

4 / 5 2018-07-08

Pięknie zapakowana i zabezpieczona paczka. Byłem na bieżąco informowany o stanie przesyłki. Trochę długo czekałem, to przez zawirowania noworoczne, ale można było wysłać trochę wcześniej. Ogólnie jestem zadowolony ze sklepu i polecam go każdemu.

5 / 5 2018-07-05

Najtańsza cena na rynku. Szybka obsługa. Towar bezpiecznie zapakowany. Życzę samych sukcesów ;)

5 / 5 2018-07-04

Polecam!

4 / 5 2018-06-20

Sklep świetnie zaopatrzony. Można dostać niedostępne juz gdzie indziej dodatki czy same gry. Na malutki minusik to że w ogólnie dostępnych tytułach trochę wyższe ceny niż u konkurencji w Krakowie i to powoduje że takie gry kupuje się właśnie gdzie indziej. Szkoda.

5 / 5 2018-06-13

Czytelny i jasny proces zakupu - zaczynając od ilości informacji i produktów na stronie a kończąc na informowaniu o statusie wysłanej przesyłki. Nie mam zastrzeżeń, polecam. Dodatkowo ogromy plus za stosunkowo korzystne koszta przesyłki.

5 / 5 2018-06-13

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-12

Polecam

5 / 5 2018-06-10

Ekstra sklep :)

5 / 5 2018-06-10

Po prostu The Best :)

5 / 5 2018-05-31

Polecam

5 / 5 2018-05-23

Kolejne zamówienie i kolejny raz wszystko pierwszorzędnie zalatwione, polecam gorąco i dziękuję

5 / 5 2018-05-22

.....

5 / 5 2018-05-17

Informacja o możliwości odbioru bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2018-05-12

Wszystko super! Polecam

5 / 5 2018-05-12

Sprawnie i profesjonalnie dzialajacy sklep

5 / 5 2018-05-06

super rewelacyjny kontakt z klientem bardzo szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-05-01

Polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-01

Polecam

5 / 5 2018-04-28

Super sklep

5 / 5 2018-04-25

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-24

Szybko i tak jak zamówiłem

5 / 5 2018-04-16

Polecam!

5 / 5 2018-03-24

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-03-24

W miarę możliwości, kupując gry wybieram zawsze Dragonusa

4 / 5 2018-03-24

Profesjonalny kontakt, szybka wysyłka, wszystko w porządku.

5 / 5 2018-03-23

Dragonus to sklep, w którym już wielokrotnie dokonywałem zakupu gier. Nigdy nie było żadnych problemów, świetna obsługa klienta.

5 / 5 2018-03-23

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-13

Wszystko w porządku, błyskawiczna przesyłka, dodatek w bardzo dobrej cenie jak na końcówkę nakładu. Polecam :)

5 / 5 2018-03-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-03-08

Polecam!!

5 / 5 2018-03-03

Szybko, profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-02-19

Wszystko OK. Nie rozumiem czemu muszę oceniać zapakowanie przesyłki skoro odbieram osobiście więc brak jest zapakowania.

5 / 5 2018-02-16

Szybka wysyłka. Kontakt przy odbiorze paczki bez problemu. Jedyny minus to brak możliwości zapłaty na stronie blikiem lub szybkim przelewem. Trzeba przepisywać dane .

5 / 5 2018-02-15

Wszystko super

5 / 5 2018-02-11

Super

5 / 5 2018-02-05

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, a obsługa na miejscu miła, uprzejma i rzeczowa. Polecam serdecznie każdemu fanowi gier!

5 / 5 2018-01-27

Bardzo dobra szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-01-24

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy.

5 / 5 2018-01-22

Profesjonalna obsługa. Szybkość wysłania paczki niesamowita. Po 1h od złożenia zamówienia paczka została wysłana. Jak najbardziem polecam.

5 / 5 2018-01-03

Wszystko ok

4 / 5 2018-01-02

polecam :)

5 / 5 2017-12-30

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-12-19

Obsługa szybka i profesjonalna

5 / 5 2017-12-16

jak zawsze wszystko ekstra!!!

4 / 5 2017-12-12

Polecam sklep.

5 / 5 2017-12-10

Świetny sklep. Pozdrawiam Andrzej!

5 / 5 2017-12-07

Sprawnie, szybko i profesjonalnie...Nic więcej nie trzeba dodawać :D

5 / 5 2017-12-05

Fantastycznie szybka wysyłka (w gorącym świątecznym okresie), paczka z grą zabezpieczona tak, by przetrwała Apokalipsę.. POLECAM!

5 / 5 2017-12-04

Zamówienie odebraliśmy dzień po jego złożeniu. Szybka i bezproblemowa, miła obsługa.

5 / 5 2017-12-04

wszystko ok

4 / 5 2017-11-29

Swietnie, choć bardzo drogo, w kazdym razie polecam, obsługa i wysoka kultura osobista.

5 / 5 2017-11-25

Jak zwykle sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-11-25

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2017-11-23

Polecam

5 / 5 2017-11-21

Szybka realizacja, dobry kontakt, miła obsługa. Wszystko dokładnie tak jak być powinno. Polecam!

5 / 5 2017-11-20

Polecam zakupy w tym sklepie - super szybka realizacja zamówienia złożonego przez internet, możliwość odbioru na miejscu, w sklepie. Obsługa miła i kompetentna. Zakupiona książka najwyższej jakości. :-)

5 / 5 2017-11-20

Cudowny sklep z ludźmy, których napędza pasja i towarzysząca temu obszerna wiedza. Niskie ceny i bardzo szeroki asortyment.

5 / 5 2017-11-05

Polecam!

5 / 5 2017-10-25

Bardzo szybka i profesjonalnie zapakowana przesyłka. Miła obsługa przy kontakcie telefonicznym. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-22

Wszystko OK.

5 / 5 2017-10-14

Świetna oferta, ciekawe gry i bardzo tani transport - polecam.

5 / 5 2017-10-12

jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-10-09

Wszystko super!

5 / 5 2017-09-30

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-09-29

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-25

Profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2017-09-24

Bardzo dobry kontakt z klientem. Duży wybór gier:)

5 / 5 2017-09-16

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-09-08

W miarę możliwości, kupując gry wybieram zawsze Dragonusa

5 / 5 2017-08-30

Jak zawsze, realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-28

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu całej realizacji zakupu.

5 / 5 2017-08-22

Polecam

5 / 5 2017-08-22

Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-21

Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-13

Szybka wysyłka, towar zapakowany doskonale, polecam.

5 / 5 2017-08-11

Szybko i przyjemnie :)

5 / 5 2017-08-02

Polecam!

5 / 5 2017-08-01

Ten sklep to moje odkrycie :) Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-17

Jak zawsze, pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2017-07-16

Szybko, sprawnie i przyjemnie.

4 / 5 2017-07-13

Sprawna, bezproblemowa obsługa.

5 / 5 2017-07-09

Dobrze

5 / 5 2017-07-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. szybkiej i profesjonalnej obsługi

5 / 5 2017-06-29

Towar zgodnie z zamówieniem. Szybko i solidnie. Polecam.

5 / 5 2017-06-13

Bardzo przyjazna obsługa, pomocna i błyskawiczna

5 / 5 2017-06-10

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-06-07

Polecam!

5 / 5 2017-06-04

Bardzo szybka realizacja, a w sklepie miła obsługa, chętna do pomocy. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-05-31

Wszystko było super. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-05-29

Błyskawiczna obsługa oraz dostęp (przynajmniej w moim przypadku) do ograniczonego produktu na rynku

5 / 5 2017-05-15

Bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-12

Zakupy w sklepie internetowym dragonus to zawsze fachowa obsługa i realizacja zamówienia zgodnie z oczekiwaniami klienta

5 / 5 2017-05-12

Świetny sklep z miłą obsługą, szczerze polecam!

5 / 5 2017-04-30

Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2017-04-21

Kupuję tam od lat i zawsze jest tak samo: szeroki asortyment, atrakcyjne ceny, szybka (a czasami wręcz błyskawiczna) realizacja i przemiła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-04-17

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalna obsługa szybka i sprawna wysyłka.

5 / 5 2017-04-11

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

Rzetelne opinie o Dragonus.pl

Dragonus.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://dragonus.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 341 53 15

Komórka
535 753 073

Infolinia
-

Logowanie