Kategorie: / Odzież i Obuwie

Dramond.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Dramond.pl
1 / 5 2022-01-30

Produkty bardzo słabej jakości, musztardowa bluza z dużym kapturem to zgnilożołta chińska szmatka z tak małym kapturem, że nie wchodzi na głowę. Krój zupełnie inny niż na zdjęciu. Opinii negatywnych nie zamieszczają na stronie.WWZ

5 / 5 2022-01-30

Produkty bardzo słabej jakości, musztardowa bluza z dużym kapturem to zgnilożołta chińska szmatka z tak małym kapturem, że nie wchodzi na głowę. Krój zupełnie inny niż na zdjęciu. Opinii negatywnych nie zamieszczają na stronie.

5 / 5 2019-03-22

Jestem bardzo zadowolona, ubrania są jeszcze lepsze niż na zdjęciach, Polecam. :)

5 / 5 2019-03-15

super polecam

5 / 5 2019-03-12

fajny sklep.szybko dostarczaja zamawiany towar. towar super bez uszkodzen.jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-03-05

super blyskawicznie dostalam juz na 2 dzien jak zalozylam zamowienie

5 / 5 2019-03-05

Jakość towaru super. Jestem zadowolona :)

2019-03-04

Bardzo fajne promocje.Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-03

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu dramond.pl

5 / 5 2019-02-09

Polecam każdemu

5 / 5 2019-02-07

Zamawiałam pierwszy raz. Dobry kontakt, szybka przesyłka, niskie ceny. Ogólnie mogę polecić.

2019-01-08

wszystko w porzadku, bez żadnych problemow

2019-01-05

produkt w całkiem innym kolorze niż na zdjęciu i w opisie (miał być żółty jest seledyn)

5 / 5 2019-01-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt.

5 / 5 2018-12-26

polecam serdecznie.

5 / 5 2018-12-24

polecam. towar zgodny z opisem. szybka dostawa

2018-12-03

Godny polecenia!

5 / 5 2018-12-01

super :)

5 / 5 2018-11-29

Wszystko sprawnei i szybko. Polecam

5 / 5 2018-11-16

Super szybka dostawa, produkt jak na zdjęciach, dobry gatunkowo

5 / 5 2018-11-01

Polecam

2018-10-07

Wszystko sprawnie i zgodne z opinią.

5 / 5 2018-10-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-21

Pozytywna

5 / 5 2018-08-28

Produkt zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2018-08-24

Super

5 / 5 2018-08-13

Zakupione rzeczy są bardzo dobrej jakości, wysyłka expresowa a kontakt z klientem dobry!! Polecam wszystkim :)

5 / 5 2018-08-11

Szybka wysyłka, ubranka takie jak w opisie i na zdjęciach. Nie zawiodłam się ani razu ;)

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa, expresowe załatwienie zamówienia. Godny polecenia

5 / 5 2018-08-01

WSZYSTKO OK

2018-07-26

Godny polecenia!

5 / 5 2018-07-25

Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem jestem bardzo zadowolona, firma jak najbardziej na tak!!

2018-07-20

Pozytywnie.Kontakt niemal natychmiastowy :)

5 / 5 2018-07-18

Super

5 / 5 2018-07-13

Super ubrania.Szybka wysylka.Polecam :)

2018-06-24

Konkretnie, dobry kontakt ze sprzedawcą, rzetelna obsługa mimo moich problemów z Payu.

2018-06-23

Rewelacja!!!!

5 / 5 2018-06-19

Dobry kontakt, szybka wysyłka

2018-06-18

Bardzo dobry sklep. Świetne ubrania w niskiej cenie.

5 / 5 2018-06-17

ok

5 / 5 2018-06-01

POLECAM

5 / 5 2018-05-14

Bardzo szybka wysyłka, produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Rewelacja. Polecam!

5 / 5 2018-04-26

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-22

Szybko i sprawnie ;) Polecam zakupy

5 / 5 2018-04-14

Polecam

5 / 5 2018-04-08

super sporo ciekawych rzeczy

5 / 5 2018-04-06

Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Ogólnie zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-03-23

Bardzo szybka dostawa, zamówienie zgodne z opisem :) Jestem zadowolona, napewno to nie był mój ostatni zakup :)

5 / 5 2018-03-18

Wszystko przeprowadzone w jak najlepszym porzadku. Szybko, sprawnie bezproblemowo. Polecam goraco zakup w tym sklepie. Sama nie raz jeszcze skorzystam.. ;)

5 / 5 2018-03-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie Dramond.pl. Towar zgodny z opisem, a przesyłka ekspresowa! Z czystym sumieniem gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-13

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

5 / 5 2018-01-28

Rewelacyjna obsługa, szybka przesyłka a towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-01-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem i zdjęciem

5 / 5 2018-01-19

ok

5 / 5 2018-01-06

Polecam,towar zgodny z opisem .

5 / 5 2017-12-30

ok

5 / 5 2017-12-23

Jak najabrdziej polecam.

5 / 5 2017-12-20

kolejny zakup i udany, polecam

5 / 5 2017-12-12

Polecam ;)

5 / 5 2017-12-10

polecam, szybka dostawa, nie miałam żadnych problemów

5 / 5 2017-12-02

Tanio, szybko, solidnie!

5 / 5 2017-12-02

Jeśli masz w domu maszynę do szycia to polecam! ;) Materiał to oklejona z obu stron pianka, nie obszyta ale wygląda estetycznie, kolor jest ładny i intensywny. Niestety krój jest nijaki, workowaty, na plecach sterczy dużo materiału, na biodrach niekorzystnie odstaje, wszyte od spodu kieszenie zniekształcają kontur. Po ich usunięciu i zaszyciu tych miejsc oraz zwężeniu pleców ( w najwęższym miejscu aż o ok. 20 cm) i zaszewce na kapturze efekt jest ok.

5 / 5 2017-11-14

Super ceny i świetne ciuszki ;-) a do tego wszystkiego na czas i zgodnie z opisem ;-) polecam zakupy w tej firmie ;-)

5 / 5 2017-11-13

Super

2017-11-09

Wszytko fajnie

5 / 5 2017-09-17

Polecam, szybka wysyłka, przedmioty zgodne z opisem!

5 / 5 2017-09-11

Szybka przesyłka, ubrania bardzo dobrej jakości i bardzo chętnie je kupuje w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-03

Jest ok

5 / 5 2017-08-20

Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-08-17

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-30

jestem bardzo zadowolona z produktów dostępnych w Państwa sklepie

5 / 5 2017-07-14

Bardzo szybka wysyłka i towar 100% zgodny z opisem.

2017-07-13

Wszystko przebieglo pomyslnie.pozdrawiam

2017-07-06

Obsługa bez zarzutu. Jakość zakupionej sukienki słaba! Krzywe, niedokładne szycia. Krawcowa powiedziała, że nigdy nie sprzedałaby tak wykonanego produktu.

2017-07-03

wszystko rzetelnie przeprowadzone

5 / 5 2017-07-03

Bardzo szybka i pomyślna transakcja. Towar jak najbardziej zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2017-07-02

Szybka wysyłka, narzutka śliczna, polecam wszystkim ;)

5 / 5 2017-06-28

uwielbiam ten sklep, mają super ciuszki- a jak jest promocja to kupuje full, naprawdę polecam każdemu:-) Dostawa błyskawiczna:)

5 / 5 2017-06-24

Polecam!

5 / 5 2017-06-19

ubranka fantastyczne jakościowo, prezentują sie wspaniale. Bardzo szybka dostawa, polecam w 100000 %

5 / 5 2017-06-17

wszystko super

5 / 5 2017-05-26

Świetny sklep. Doskonała i szybka obsługa. Będę tu wracać częściej.

5 / 5 2017-05-16

Z wielką przyjemnością wystawiam 100% POZYTYW. Wszystkim życzę tak rzetelnych, konkretnych i miłych sprzedawców.Towar świetnej jakości, ekspresowa wysyłka. PEŁEN PROFESJONALIZM.Takiej współpracy życzę każdemu.Gorąco polecam!!!!

5 / 5 2017-05-09

Produkt zgodny z opisem i zdjęciem . POLECAM !!!

5 / 5 2017-05-08

POLECAM

5 / 5 2017-05-05

Wszystko super. Polecam!

5 / 5 2017-05-05

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, towar w 100% zgodny z opisem. Bardzo szybka wysylka i rewelacyjny kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-04-29

Wszystko przebiegło bardzo szybko. Jestem zadowolona i chętnie będę robiła tu zakupy

5 / 5 2017-04-10

super

2017-04-03

Godny polecenia

5 / 5 2017-04-01

Super, tanio, szybko

2017-03-26

Wszystko przebiegło bezproblemowo.

Rzetelne opinie o Dramond.pl

Dramond.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.dramond.pl

Email
[email protected]

Telefon
532 444 666

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie