Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność / Pozostałe

Dreko.net Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Dreko.net
2019-01-24

rewelacja

5 / 5 2019-01-12

Sklep super,bardzo szybka dostawa,duży wybór produktów. Z przyjemnością polecam ten sklep.

2019-01-06

doskonała obsługa

5 / 5 2018-09-19

Mój ulubiony sklep zielarski oraz ze zdrową żywnością. Mieszkam niedaleko, więc często do niego zaglądam. Polecam

5 / 5 2018-09-18

super sklep,jestem w pełni zadowolony z transakcji. Dodają gratisy,co jest miłą niespodzianką przy otwieraniu paczki.

2018-09-13

bardzo dobry

5 / 5 2018-07-20

Nie jestem zadowolony z produktu gdyż nie do końca zamawiałem to co dostałem. Chodziło mi o zioła szwedzkie, które jak informował wpis na stronie sklepu są dobrane wg oryginalnej receptury. Niestety okazało się to nieprawdą. Skład jest ten sam ale proporcje nie wiedzieć czemu są inne niż wg książki pani Treben. Sama realizacja zamówienia przebiegła sprawnie.

5 / 5 2018-05-17

Super kontakt Elastycznosc Polecam

5 / 5 2018-04-12

Szybka i sprawna realizacja zamówionego towaru.Polecam.

5 / 5 2018-04-04

świetna i szybka obsługa, bardzo dobrze zaopatrzony sklep, polecam

5 / 5 2017-11-24

Wszystko w jak najlepszym porządku.Strona sklepu bardzo czytelna.Szybko można znależć szukane produkty,zamówienia robi się w łatwy,przejrzysty sposób.Zawsze dostaje się gratisy co jest miłym zaskoczeniem przy otwieraniu paczki.

5 / 5 2017-11-17

Błyskawiczna realizacja zamówienia można je odebrać osobiście w kilka minut po złożeniu zamówienia gorąco polecam

5 / 5 2017-06-30

polecam wszystko w najlepszym porządku...

5 / 5 2017-04-19

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.Polecam!

2 / 5 2017-04-05

Nie polecam, sklep oferuje towar, którego nie ma na stanie, mimo odmiennej informacji na stronie - amatorstwo i zwykła strata czasu.

Rzetelne opinie o Dreko.net

Dreko.net

Siedziba
Warszawa

WWW
http://dreko.net

Email
[email protected]

Telefon
698195395

Komórka
698195395

Infolinia
698195395

Logowanie