Kategorie: / Budownictwo

DrewHome Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o DrewHome
5 / 5 2021-07-12

Firmę Drewhome polecam wszystkim ,którym zależy na szybkim , profesjonalnym i ciepłym domu. Dzięki zaangażowaniu firmy Drewhome mogliśmy się wprowadzić do gotowego domu po 3 miesiącach od rozpoczęcia budowy. Wszystkie prace przebiegały zgodnie z ustalonym harmonogramem bardzo starannie i dokładnie.Trudno chyba dzisiaj na rynku o taką firmę. Serdecznie dziękuję całej załodze Drewhomu z P. Wojtkiem na czele.

5 / 5 2019-02-24

Gorąco polecamy firmę DrewHome! Współpraca z firmą podczas naszej inwestycji była na wysokim poziomie. Bardzo dobry kontakt z właścicielami z Panem Robertem, Wojciechem jak również z biurem. Od samego początku mogliśmy liczyć na profesjonalizm obsługi klienta oraz pomoc, poradę w wielu pojawiających się wątpliwościach. Jesteśmy zadowoleni z prac prowadzonych przez każdą z ekip, zwłaszcza ekip odpowiedzialnych za wykonanie konstrukcji, pokrycie dachu, wykończenie i ekipę od elektryki. serdecznie polecamy!

5 / 5 2019-02-17

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Drewhome. Polecamy ją każdemu, kto chciałby wybudować dom w technologii szkieletowej. Nasz dom powstał szybko i sprawnie. Mogliśmy liczyć na pełen profesjonalizm, doświadczenie, zaangażowanie i świetny kontakt całej ekipy Drewhome. Problemy były szybko rozwiązywane, usterki naprawiane, nasze zmiany w projekcie wprowadzane na bieżąco.

5 / 5 2019-01-01

Firma stawiała dla mnie konstrukcję drewnianą. Przyjechali zgodnie z harmonogramem i zakończyli dokładnie w czasie. Przeróbki i zmiany, który pojawiły się po drodze wprowadzano na bieżąco, bez żadnego problemu - łączenie ze zmianą konstrukcji dachu. Świetni fachowcy, którzy nie tylko dobrze wykonali swoją robotę, ale zgłaszali własne uwagi i robili np. dodatkowe wzmocnienia, które ich zdaniem były niezbędne. Jestem bardzo zadowolony i życzyłbym sobie, że wszystkie firmy, z którymi współpracowałem były tak rzetelne i fachowe. POLECAM.

2018-11-07

Firma DrewHome wykonała dla nas dom w stanie deweloperskim. Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami domu który spełnia nasze oczekiwania. Szczególne słowa uznania kierujemy w stronę Pana Łukasza i Jego ekipy ciesielskiej, którzy zawsze służyli radą i cierpliwie odpowiadali na nasze pytania i wątpliwości. Świetnie zorganizowani, zawsze punktualni, charakteryzujący się wysoką kulturą osobistą. Serdecznie dziękujemy Panu Robertowi Drobnemu za spokój który wnosił podczas naszych wspólnych spotkań i rozmów telefonicznych, oraz za merytoryczną obsługę naszej budowy. Panu Wojciechowi Zapalskiemu dziękujemy za cenne podpowiedzi dotyczące wyboru odpowiednich materiałów budowlanych, a szczególnie za zdecydowaną propozycję wykonania klimatyzacji :) Chcielibyśmy szczególnie ciepło podziękować Pani Kasi Domaradzkiej za zrozumienie, cierpliwość i pełną obsługę logistyczną naszej inwestycji.

5 / 5 2018-09-05

Z wielką przyjemnością polecam firmę DREWHME która jest firmą o wysokim poziomie profesjonalizmu. Od pierwszego spotkania ze współwłaścicielem Panem Robertem nie miałem wątpliwości co do fachowości firmy. Konkretne doradztwo zarówno w tematach związanych ze wszystkimi przygotowaniami do budowy jak i co do rozwiązań technicznych. Prace realizowane terminowo przy pełnym zaangażowaniu ekipy. Bardzo miła atmosfera, życzliwość, otwartość i ogromna uczciwość wszystkich pracowników firmy. Wartym podkreślenia jest fakt bardzo dobrego kontaktu o każdej porze dnia przez 7 dni w tygodniu a także szybkie reagowanie na jakiekolwiek sugestie czy uwagi które przy takich inwestycjach zawsze się zdarzają. Nie bez znaczenia była dla mnie możliwość pozostawiania, z pełnym zaufaniem, ekipy na placu budowy bo nie zawsze był czas „patrzeć na ręce” .

5 / 5 2018-08-17

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą DrewHome. Nasz dom powstał w ekspresowym tempie. Wszystko zostało wykonane z należytą starannością. Jednym słowem, polecamy!

5 / 5 2018-07-16

DrewHome jest firmą z którą współpracowało nam się bardzo przyjemnie. Przyszliśmy do nich z własnym projektem, oraz z naszym architektem, który na szkieletach nieco życia spędził w USA - nie było żadnego problemu w realizacji oraz w komunikacji. Nigdy nie podeszli na zasadzie "ja wiem lepiej, i Inwestora nie posłucham" pomimo, że oczywiście jak to na budowie, tematy do dyskusji się pojawiały. DH został wstępnie też sprawdzony przez naszego architekta, który potwierdził, że stawiają domy dobrze. Nie kryją się ze swoimi budowami (jak to niektóre firmy) i z chęcią spotykają się na różnych budowach pokazując kolejne etapy. Mieszkamy w naszym 1,5 roku i muszę przyznać że jest bardzo ok :) Jak wspomniałem, podczas budowy pojawiały się większe czy mniejsze powody do dyskusji, ale zawsze mieliśmy pełne wsparcie od pana Roberta jak i Wojciecha, i chociaż nie zawsze "było im to w smak", to nigdy nie wycofali się z danego słowa - pełne uznanie! Pan Wojciech dba o finanse klienta, i jak pojawił się problem w kwestii wycena/hydraulik, nie dorzucił nam do faktury kilku tysięcy, tylko od razu zadzwonił, z pytaniem "co dalej" - w 2 dni znaleźliśmy rozwiązanie. Pan Robert jak to szef budowy, ma swoje pomysły ale można z nim się dogadać i wykonać dany etap "po swojemu". Ekipa pana Łukasza - pełny szacunek - warunki w jakich stawiali u nas dom, nie były łatwe - wzgórze, odsłonięte, mocne wiatry, luty.... jak ci Panowie to wytrzymali to ja nie wiem :) ale szkielet nie mały postawili momentalnie. Pan Darek - wykończenia - super ekipa, pełna profeska że tak powiem - jak coś gdzieś nie do końca wyszło, to poprawiali natychmiast. W naszej konstrukcji mieliśmy sporo dziwnych pomysłów, ale zawsze było otwarte podejście i otwarta rozmowa - co i jak zrealizować, bez próby uniknięcia trudnych tematów i schowania ich "pod dywan". Jeszcze raz powiem - polecam z całego serca całą ekipę. Wyceny też robią niezłe - u nas na koniec, różnica pomiędzy wyceną a końcowym kosztem wyniosła 100 (sto) złotych - i to na naszą korzyść! :) Pozdrawiam - i w razie pytań zapraszam.

5 / 5 2018-05-08

Pierwszy kontakt z firmą Drew Home miałem w październiku 2016. Przedstawiony koszt realizacji był zbliżony do innych ofert z regionu Małopolski. Dobre wrażenie zrobiło na mnie podejście do klienta. W lipcu 2018 na wcześniej wykonanej płycie fundamentowej pierwsza ekipa DH rozpoczęła wznoszenie konstrukcji. Tempo prac na tym etapie robiło nieprawdopodobne wrażenie. Po trzech tygodniach nowa ekipa zaczęła realizację kolejnych etapów. Prace trochę zwolniły (częściowo z przyczyn losowych). Stan deweloperski został osiągnięty pod koniec grudnia 2018. Jakość wykonania i użyte materiały były na dobrym poziomie. W trakcie współpracy zawsze mogłem liczyć na przedyskutowanie wątpliwości i radę, co do możliwych rozwiązań. Współpraca sympatyczna zarówno z właścicielami, paniami z biura jak i ekipą na budowie. Uwagi zgłaszane przeze mnie jak i mojego kierownika budowy były przyjmowane i uwzględniane przy wykonaniu, a drobne usterki usuwane. Generalnie kierownik budowy nie miał wielu uwag i na wszystkich etapach oceniał pracę jako dobrze wykonaną. W domu jeszcze nie mieszkam, jednak na obecnym etapie jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Drew Home i mogę tę firmę polecić każdemu, kto chciałby budować dom w technologii szkieletowej i uniknąć niepotrzebnego stresu.

5 / 5 2018-04-02

Zleciłem wykonanie domu budowanego techniką szkieletową firmie DrewHome i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. Mogę powiedzieć tyle: wysoki poziom wykonania prac jak również fachowe doradctwo i najlepsze rozwiazania to cechy którymi charakteryzuje się firma DrewHome. Mieszkam na stałe 400 km od miejsca w którym rozpocząłem budowę i moja znajomość zagadnień związanych z budowlanką była ograniczona - właściciele firmy służyli mi poradą od pierwszego kontaktu. Na bieżąco informowano mnie o postepach prac na różnych etapach (również poprzez dokumentacje fotograficzną). Co do jakości wykonania - nie mam żadych zastrzeżeń, perfekt. Obdarzyłem firmę panów: Roberta i Wojciecha pełnym zaufaniem i nie zawiodłem się. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę DrewHome Bartek O

5 / 5 2018-02-28

DrewHome Firma wykonująca Domy szkieletowe jest moim zdaniem najlepsza firma na rynku w Polsce. Szefowie jak i pracownicy biurowi są bardzo pomocni i kontaktowi z klientem w załatwieniu Planów budowy jak i pozwoleń budowy również bardzo pozytywnie są wstanie polecić finansistę do spraw kredytowych. Wykonywanie budowy ekspresowo dokładność i nowoczesność jak najbardziej z najwyższej półki. Polecam jak najbardziej tą firmę bo inne firmy są nie rzetelne i nie jasne w przedstawianiu oferty. DrewHome polecam znajomym jak i innym osobą które budują domy w takim stylu moim zdaniem najbardziej ekologiczne i ekonomiczne domy bardzo ciepłe i szybkie wykonanie domu w 3 miesiące nigdy bym nie zamienił takiego domu na murowany polecam jeszcze raz Adam Czyż pozdrawiam Firme DrewHome i właścicieli Pana Wojtka i Pana Roberta.

5 / 5 2018-02-18

Ja polecam firmę DREWHOME z którą budowałem dom. Jetem zadowolony ze współpracy, z jakości wykonanych prac i profesjonalnego doradztwa Pana Roberta. Ekipy, które wykonywały u mnie prace to super chłopaki, pozdrawiam majstrów, Łukasza z ekipy ciesielskiej i Marcina z wykończeniowej, zrobili kawał dobrej roboty. 100% POLECAM!

5 / 5 2018-01-28

Z wielką przyjemnością mogę polecić firmę DrewHome do budowy domu w technologii szkieletowej. Pełne zrozumienie w przygotowaniach do budowy jak i podczas jej przebiegu. Wielkie uznanie dla ekipy ciesielskiej Pana Lukasza, ktorzy w ciagu 2 tygodni postawili cala konstrukcję budynku z niebywałą dokładnością. Kolejne ekipy również wykazaly pelen profesjonalizm. Pan Robert regularnie kontrolowal postep prac i ich przebieg a Biuro szybko reagowalo na nasze uwagi i ewentualne zmiany. W domu dopiero się "instalujemy" ale juz wiemy ze wybor DrewHome na wykonwace to dobry wybór. Mamy nadzieję ze to samo bedziemy mogli powiedzieć za kilka lat :) Dziękujemy wszystkim pracownikom i Właścicielom za współpracę. TM

5 / 5 2017-12-24

polecam firmę Drewhome od samego początku do samego końca super kontakt z Panem Robertem co do budowy nasz domek powstał w błyskawicznym tempie PODZIĘKOWANIA dla Super Majstra Łukasza :-) i jego ekipy Kuba - Kazek - Piotrek pełen profesjonalizm !!!!!!!!nie wyobrażałam sobie , że w tak szybkim tempie moze powstać konstrukcja domu chłopaki pracowici, służą pomocą itp nic dodać nic ująć. Jesteśmy zadowoleni czas zacząć robić środek :-) pozdrowienia dla całej firmy DrewHome pozdrawiamy Sandra i Karol z Nysy :-)

5 / 5 2017-12-17

Chciałam zamieścić opinię na temat firmy Drewhome ponieważ jesteśmy z meżem bardzo zadowoleni ze współpracy. Zarówno Pan Wojtek jak i Pan Robert z olbrzymim profesjonalizmem podchodzili do kolejnych etapów naszej budowy. Każdy etap mieliśmy dokładnie omówiony a kiedy pojawiały się nieoczekiwane zmiany na bieżąco bylismy o nich informowani. Ekipa, Pana Adama stawiająca konstrukcję - dla nas "mistrzostwo". Sprawnie, dokładnie, bez jakichkolwiek poślizgów. Wykończenia z ekipą Pana Przemka - czysta przyjemność. Wszystkie nasze uwagi i moje zachcianki były realizowane (oczywiście zgodnie z prawem bydowlanym ;-)). Panie Alicja i Katarzyna z biura zajmujące się zaopatrzeniem oraz zamówieniami - do rany przyłóż. Zawsze miłe i serdeczne, mimo naszych częstych zmian zdania. Firma Drewhome skierowała nas do architekta, ze względu na konieczność wykonania indywidualnych rozwiazań w domu, który cierpliwie dokonywał zmian bez dodatkowych opłat oraz poleciła stolarza, ktory wykonał nam przecudne schody. Pan Wojtek jest specjalistą jesli chodzi o szukanie tańszych rozwiązań, dzięki jego pomysłom zaoszczędzilismy "parę złotych". Pan Robert dobrał za to najlepsze materiały do budowy naszego domu - zgodnie z naszymi potrzebami. Dom spełnia wszystkie nasze oczekiwania. Wyszedł nas taniej niż taki sam dom z cegły czy keramzytu. Po próbach szczelności jesteśmy przekonani, że opłacało się zainwestować w dobrej jakości materiały bo przekłada się to na energooszczedność. Z czystym sumieniem polecam firmę Drewhome osobom, którym zależy na solidności, czasie i oszczędnościach w przyszłości.

5 / 5 2017-07-10

Drewhome to firma która zna sztukę budownictwa szkieletowego w pełni. Nasz dom powstał w 4 miesiace. Jakość konstukcji i wykończeń nie pozostawia nic do życzenia, zarówno w opinii naszej jako inwestorów, ale także kierownika budowy jaki kolejnych wykonawcow wykanczajacych dom, ktorzy niejednokrotnie potwierdzali ze tak ladnie postawionego budynku szkieletowgo jeszcze nie widzieli. Ekipy Drewhomu pracowaly na najwyzszych obrotach, na zakładkę, nie powodując przesuniec terminow. Komunikacja zarówno między ekipami jak i z wlascicielami firmy bardzo sprawna. O kazdej porze moglismy liczyc na fachowe doradztwo. Wszelkie problemy czy dodatkowe rozwiazania ( a bylo ich niewiele) byly rozwiazywane natychmiastowo i bez zbednych negocjacji. To co cenimy sobie najbardziej to przemila atmosfera w jakiej dom powstawal, Kazda wizyta na budowie byla przyjemnością. Drewhome zaoszczedził nam wiele nerwów związanych z budową i za to bardzo dziekujemy. Za chwilę wprowadzamy sie do domu, który wiemy że jest solidny i perfekcyjnie wykonany. Firmę polecamy bez zastanowienia i żadnego ale...Naprawde warto!

5 / 5 2017-04-19

Z czystym sumieniem polecam firmę DrewHome! Wybudowali nasz dom szybko i sprawnie, przede wszystkim solidnie, a nie był to prosty projekt. Dziękujemy :)

Rzetelne opinie o DrewHome

DrewHome

Siedziba
Żywiec

WWW
http://drewhome.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie