Kategorie: / Dom

Drewmax-online.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Drewmax-online.pl
2019-03-22

skorygowany mój błąd w zamówieniu dziękuję

5 / 5 2019-03-17

Szybka realizacja zamówienia, Polecam w 100%

5 / 5 2019-03-14

SZYBKO, SPRAWNIE. POLECAM

5 / 5 2019-02-21

Bardzo dobry sklep wszystkim polecam.

2019-02-16

BARDZO SPRAWNIE

5 / 5 2019-02-14

Wszystko SUPER !! Przesyłka ...najszybsza na świecie :))) Gorąco polecam!:)

5 / 5 2019-02-14

Polecam

5 / 5 2019-02-09

Polecam!

2019-02-05

dobra

5 / 5 2019-02-02

Wszystko w porządku, ekspresowa wysyłka, Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-01-30

Szybko, sprawnie, profesionalnue.

5 / 5 2019-01-26

Dobra, szybka obsługa. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-01-23

Spotkałem się z bardzo miłą i rzetelną obsługą. Moje pytania dostały bardzo szybko odpowiedź. Towar zamówiony przyszedł dość szybko. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do kupionej rzeczy.

5 / 5 2019-01-22

Polecam!

5 / 5 2019-01-20

Super!

5 / 5 2019-01-19

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka.

2019-01-03

Długo trzeba czekać na potwierdzenia zakupu. Po kilka dni na zmianę statusu zamówienia. Dobrze, że załoga wybierała się na urlop i zamykała interes, bo inaczej czekałbym z wysyłką zamówionego i zapłaconego towaru, jeszcze dłużej.

5 / 5 2018-12-15

Super!

2018-12-08

Duży wybór produktów i świetne ceny

5 / 5 2018-12-02

super

5 / 5 2018-11-21

Szybka przesyłka dobry kontakt . POLECAM SUPER SPRZEDAWCA!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-11-20

Sprawnie zrealizowane zamówienie, towar pierwsza klasa, polecam!

5 / 5 2018-11-18

Bardzo profesjonalny i potrzebny sklep,

5 / 5 2018-11-07

Bardzo szybko i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-04

działają sprawnie, miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-10-25

dobry sklep i szybki

5 / 5 2018-10-16

Polecam szybka realizacja

5 / 5 2018-10-11

polecam. szybko, sprawnie i przez cały czas monitorowanie statusu zamówienia. Gorąco polecam...

5 / 5 2018-10-11

Bardo szybka wysyłka, rewelacja!!

5 / 5 2018-09-29

Zakupiłem w tym sklepie formatki , jestem bardzo zadowolony zarówno terminem jak i jakością realizacji. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-21

Serdecznie polecam, szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.

2018-09-12

Wzorowo wykonana transakcja.

5 / 5 2018-09-08

Wszystko super. Płyta bardzo dobrze zabezpieczona przed jakimikolwiek uszczerbkami. Na blat nałożono kilka warstw foli bąbelkowej aby nic się nie uszkodziło. Towar dotarł do mnie szybko i bez najmniejszych uszczerbków. Płyta została docięta w niestandardowym wymiarze na specjalne życzenie co również cieszy. Kontakt zarówno e-mail jak i telefoniczny bardzo dobry. Widać, że w firmie pracują osoby, które znają się na tym co robią.

5 / 5 2018-08-23

Nawet dobrze, ale mogło być lepiej, produkt dostępny w ilości 96mb okazał się niedostępny. Został zamówiony i dostarczony do mnie dosyć szybko.

5 / 5 2018-08-07

wszystko ok

5 / 5 2018-08-06

Godny Polecenia - szybka wysyłka świetny kontakt

2018-08-04

Sprawny i dobry kontakt, sklep przyjazny dla użytkownika.

2018-08-01

bardzo dobra

5 / 5 2018-07-30

rewelacyjny kontakt, super obsługa polecam

5 / 5 2018-07-29

Polecam - szybko, bezproblemowo, słowem: profesjonaliści.

2018-07-18

Bardzo dobra opinia o bardzo dobrym sklepie. Co mogę jeszcze dodać? Nie mam się do czego przyczepić, więc muszę pisać o nich dobrze ;-).

5 / 5 2018-07-07

polecam. szybko, sprawnie i przez cały czas monitorowanie statusu zamówienia. Gorąco polecam...

5 / 5 2018-07-06

Super obsluga. Polecam jak najbardziej.

2018-06-07

Bardzo dobry sklep

2018-06-07

wszystko w jak najwiekszym porządku

5 / 5 2018-05-16

Jestem bardzo zadowolony, szybko wyslana paczka oczywiście jak tylko zaplata została zaksiegowana. polecam goraco.

2018-05-10

brak asortymentu od ręki co wydłużyło czas realizacji bardzo dobry kontakt ogólnie polecam

2018-05-05

bez zastrzeżeń

2018-04-25

zamowienie zgodne towar taki jaki chcialem

5 / 5 2018-04-14

Zawsze tu kupuję więc jeśli bym nie był zadowolony ze współpracy to wiadomo co by się stało.

2018-04-14

Dobry kontakt. Fachowa obsługa.

5 / 5 2018-04-03

Wszystko super, kontakt i rozwiązanie jakichkolkwiek problemów natychmiastowe

5 / 5 2018-04-02

Bez problemowo, szybko, towar najlepszej jakości. Polecam

5 / 5 2018-03-27

Jestem bardzo mile zaskoczony kontaktem ze sprzedającym-konkretny i rzeczowy, widac że zna się na swojej pracy. Dodatkowy plus za szybką wysyłkę.

5 / 5 2018-03-20

szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2018-03-11

Dobra komunikacja i szybka wysyłka, ogólnie świetny sklep polecam

5 / 5 2018-02-15

Sprawnie zrealizowane zamowienie, towar pierwsza klasa, polecam!

2018-02-12

Bardzo sprawnie. Towar bardzo dobrze zapakowany

5 / 5 2018-02-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam :)

2018-01-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-01-19

Szybko, sprawnie, bez zarzutów. Serdecznie polecam.

2018-01-15

Rewelacyjna obsługa i błyskawiczna realizacja! Zasłużone 10/10

2017-12-30

Towar wysłany zgodnie z zamówieniem poza 1-ą częścią o której nie zostałem powiadomiony że jej nie dostanę, ale kwota została pomniejszona o brakującą część. Do tego nie było 2-ch zawiasów ale tu był dobry kontakt tel i mailowy. Dużym plusem był sposób pakowania bardzo staranny i dobrze zabezpieczony.

2017-12-24

TAK MA WYGLADAC TO WSZYSTKO BARDZO MILA OBSLUGA

2017-12-19

Bezproblemowo

5 / 5 2017-12-01

Polecam sprzedającego,dobry kontakt szybka wysyłka,

5 / 5 2017-11-22

Polecam

5 / 5 2017-11-18

Polecam :)

5 / 5 2017-10-14

Firma bardzo profesjonalna, przesympatyczny kontakt,błyskawiczna wycena i realizacja atrakcyjna cena z serca polecamy i dziękujemy

2017-10-13

Śmiało można polecić.

2017-09-30

Produktu, w dniu dzisiejszym wciąż nie otrzymałem. Obsługa beznadziejna, dodzwonić do sklepu się nie da.

2017-09-29

Dobry kontakt, ekstra ceny. Porządnie usystematyzowany - wszystko co potrzeba można łatwo znaleźć.

5 / 5 2017-09-22

pozytywna

5 / 5 2017-09-21

towar zgodny z opisem szybka wysyłka super kontakt polecam pełen profesjonaliz

5 / 5 2017-09-08

Polecam

5 / 5 2017-08-28

Cała transakcja przebiegła bardzo pozytywnie i szybko

5 / 5 2017-08-26

Produkt zgodny z opisem.Polecam

2017-08-16

Sklep godny polecenia.

2017-08-10

Doskonała obsługa i błyskawiczna realizacja!

5 / 5 2017-08-01

Jak zwykle wszystko ok. Szybko sprawnie i bez problemowo. Tak trzymac

5 / 5 2017-07-19

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-11

Bardzo dobry wybor ,pirwszy raz tak kupowalem blat ,i jestem pozytywnie zaskoczony,obsluga,wysylka i jakoscia towaru.polecam:-)

5 / 5 2017-07-05

Trudno cos napisac bo kontaktu ze sklepem nie bylo wcale . Nie byl potrzebny. Zamowienie zrealizowane, towar dostarczony w idealnym stanie. Polecam

5 / 5 2017-06-20

Wszystko w jak najlepszym porządku - gorąco polecam

2017-06-16

sprawna obsługa

5 / 5 2017-05-29

Polecam ten sklep

2017-05-26

wrzystko ok!

5 / 5 2017-05-22

wszystko przebiegło super

5 / 5 2017-05-18

Zawsze świetna obsługa, szybko i skutecznie , POLECAM

5 / 5 2017-05-07

Super obsługa, dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Moje indywidualne zamówienie na płyty zrealizowane co do milimetra. Szafka po złożeniu niczym nie różni się od kupionej w sklepie znanej firmy. Jeszcze tu wrócę!!!

2017-05-07

Sklep dobrze zaopatrzony, kontakt bezproblemowy. Wysyłka zamówionych produktów w terminie. Generalnie polecam.

2017-04-29

Nie do końca perfekcyjnie - ale mogę polecić.

5 / 5 2017-04-16

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-04-06

Z wielką przyjemnością polecam ten sklep - towar zgodny z opisem , szybka dostawa 100% ZADOWOLENIA.

Rzetelne opinie o Drewmax-online.pl

Drewmax-online.pl

Siedziba
Puławy

WWW
http://www.drewmax-online.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 888 62 70

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie