Kategorie: / Książki / Biuro / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Drewniaczek.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Drewniaczek.eu
5 / 5 2019-03-08

Korzystam ze sklepu od 5,5 roku (wiek mojej starszej wnuczki:-) i jestem bardzo zadowolona z jakości, niebanalności, różnorodności produktów.

5 / 5 2019-03-04

Szybka realizacja zamówienia.Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-07

Doskonała - bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Jednak wada polega na pakowaniu małego przedmiotu w ogromną kartonową paczkę oraz wyższych kosztach wysyłki kurierskiej. Możliwe było przesłanie tego za pomocą Poczty Polskiej, jako list polecony, w niewielkiej kopercie z bąbelkowym zabezpieczeniem.

5 / 5 2019-02-07

Rewelacyjna dostawa, produkt zgodny z opisem. Jedyna wada to niewielka linijka umieszczona w dużym kartonie i koszt wysyłki przez kuriera. Wystarczyłaby poczta polska i list polecony w małej kopercie z bąbelkami.

5 / 5 2019-01-22

Chciałabym polecić ten sklep każdemu rodzicowi! Ich kontakt jest fantastyczny - szybko otrzymałam odpowiedź na maila. Złożyłam zamówienie na prezent i niesamowicie szybko dostałam paczkę, która była doskonale zabezpieczona. Zabawki są urocze i wszystko zgadzało się z opisem. Jestem bardzo zadowolona z moich zakupów.

2019-01-21

Bardzo wiele ciekawych zabawek, starannie wykonanych, niestety bardzo wysokie ceny.

2019-01-13

Ogromny wybór, znakomicie usystematyzowany, łatwo znaleźć to czego się szuka. Napewno wrócę po kolejne zakupy

2019-01-11

Wszystko w porządku.

5 / 5 2019-01-02

SUPER!!!

5 / 5 2018-12-29

Ten sklep zasługuje na szczególną rekomendację. Sprzedawca utrzymuje bardzo dobre relacje z klientami. Zamówienia są szybko i sprawnie realizowane. Wszelkie wątpliwości są na bieżąco wyjaśniane. Co najważniejsze, dzieci są bardzo zadowolone z zakupionego prezentu ze sklepu Drewniaczek.eu. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-29

Jest to sklep, który zasługuje na polecenie. Komunikacja z Sprzedającym jest bardzo dobra. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Wszelkie wątpliwości zostały natychmiast wyjaśnione. Najważniejsze, że dzieci są zadowolone z prezentu, który kupiliśmy w sklepie Drewniaczek.eu. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-26

Super sklep, szybko, wygodnie, bez problemów, towary zgodne z opisami, wszystko bez zastrzeżeń.

2018-12-23

Jak najbardziej pozytywna. Nie mam żadnych zastrzeżeń, tak powinny wyglądać zakupy przez Internet.

2018-12-21

Dobre zaopatrzenie, ciekawa oferta.

5 / 5 2018-12-19

Polecam.

5 / 5 2018-12-16

sklep, ok

0 / 5 2018-12-02

Zachwycona byłam klarownym wyglądem strony! Oprócz tego, byłam mile zaskoczona szczegółowym opisem produktu oraz podaną informacją o jego dostępności. W przeciwieństwie do innych sklepów, które sprzedają produkty, których tak naprawdę nie posiadają. Wysyłka była błyskawiczna, a co więcej, miałam możliwość śledzenia jej. Posiadając wnuki, jestem pewna, że jeszcze wielokrotnie robię zakupy w Drewniaczku. Proszę, niech poziom usług nie spada!

2018-12-01

godny polecenia

5 / 5 2018-11-15

Jestem bardzo zadowolona, ekspresowa przesyłka z dnia na dzień.

5 / 5 2018-10-28

po raz kolejny udany zakup, będę tutaj wracał, polecam!

5 / 5 2018-10-20

profesjonalnie, bez zastrzeżeń

2018-10-13

Bardzo ciekawy asortyment.

5 / 5 2018-10-08

Niesamowity sklep z fantastycznymi prezentami dla dzieci i nie tylko :) Łatwe składanie zamówień poprzez internetowy sklep, doskonałe opcje płatności i szybka realizacja zamówienia sprawiają, że ten sklep zasługuje na polecenie!

5 / 5 2018-10-08

To fantastyczne miejsce to sklep, gdzie można znaleźć niesamowite prezenty nie tylko dla dzieci! Składanie zamówień przez internet jest bardzo łatwe, a metody płatności są idealne. Szybka realizacja zamówienia sprawia, że ten sklep zasługuje na pełne polecenie!

5 / 5 2018-10-06

Wszystko ok, jednak koszt wysyłki zbyt wysoki.

2018-10-03

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

2018-10-02

wyrób odpowiada opisowi na stronie a sama transakcja przebiegła pomyślnie

2018-09-24

Wzorowo!!!

5 / 5 2018-09-09

miła obsługa, szybka realizacja zamówienia,polecam

5 / 5 2018-08-28

Strona sklepu bardzo czytelna i fachowa. Dostawa bardzo szybka. Nie ma problemu z płatnościami.

5 / 5 2018-08-16

Szybko, sprawnie, produkty fajne, zgodne z opisem

5 / 5 2018-07-22

super sklep

5 / 5 2018-07-14

polecam

5 / 5 2018-07-14

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2018-07-13

świetna obsługa, szybka dostawa

2018-07-02

wsystko w porządku

5 / 5 2018-06-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, zamówienie zrealizowana ekspresowo.

5 / 5 2018-05-22

Ten sklep jest świetny. Posiada ogromny wybór interesujących edukacyjnych zabawek z drewna. Mam nadzieję, że moje dziecko będzie zachwycone :). Dostawa była bardzo szybka i bez żadnych problemów. Wszystko działa perfekcyjnie. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-22

Niesamowity sklep. Posiada ogromną gamę ciekawych i edukacyjnych zabawek drewnianych. Mam nadzieję, że moje dziecko będzie zachwycone :). Przesyłka była niezwykle szybka i bezproblemowa. Wszystko działa tak, jak powinno. Zdecydowanie polecam.

2018-05-19

sprawnie, rzeczowo, gratulacje!

5 / 5 2018-05-18

Jestem bardzo zadowolony/a z obsługi - potwierdzili moje zamówienie od razu i szybko udzielili odpowiedzi na moje pytania wysłane mailem dotyczące szczegółów. Mają bardzo dobre rozeznanie w swoim asortymencie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-17

W sklepie "Drewniaczek" oferujemy możliwość zakupu hurtowego. Zapewniamy doskonałe usługi dla naszych klientów, szybką dostawę oraz zabawki najwyższej jakości, które są chwalone i często wybierane przez naszych klientów.

2018-05-12

5 gwiazdek w każdej kategorii. Jestem zachwycony jakością obsługi i samych zabawek a co najważniejsze córcia też ! :) Bardzo na tak !

5 / 5 2018-05-09

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa

2018-04-24

Sklep oferuje ciekawe i inspirujące zabawki w dobrych cenach.

5 / 5 2018-04-10

Fachowa obsługa szybka dostawa - polecam.

5 / 5 2018-04-02

Obsluga pierwsza klasa!! Polecam i dziekuje

5 / 5 2018-03-22

super sklep

5 / 5 2018-03-14

Całość: zakup produktu, obsługa klienta, przesyłka odbyła się na najwyższym poziomie. Polecam.

2018-03-12

bez zastrzeżeń

2018-03-11

Nic dodać, nic ująć. Towar wysłany ekspresowo, rzeczy o wysokiej jakości w dobrej cenie.

2018-03-02

Bardzo dobry

2018-02-20

bardzo dobry!!!

5 / 5 2018-02-13

Bezproblemowa i szybka transakcja.

2018-02-09

bogata oferta, dostosowana do potrzeb odbiorcy,

0 / 5 2018-01-27

W sklepie można znaleźć wiele różnorodnych, estetycznych i kolorowych zabawek dla dzieci w różnym wieku. Co dla mnie jest kluczowe, to fakt, że oprócz zapewnienia radości i rozrywki dla dzieci, te przedmioty posiadają również elementy edukacyjne. Sklepowe zabawki rozwijają maluszki w wielu różnych obszarach. Ponadto, są one łatwe w czyszczeniu i utrzymaniu.

0 / 5 2018-01-27

Oferujemy szeroki wybór pięknych, kolorowych zabawek o estetycznym wyglądzie, które są odpowiednie dla dzieci w różnym wieku. Dla mnie najważniejsze jest, że oprócz zapewnienia rozrywki, nasze produkty mają również wartość edukacyjną dla naszych najmłodszych. Ponadto, są one łatwe w utrzymaniu.

2018-01-25

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-01-24

Sklep Drewniaczek.eu jest doskonałym miejscem zakupów, charakteryzującym się uczciwym podejściem do klienta i szybką wysyłką zamówionych produktów. To przede wszystkim z tego powodu jest dla mnie sklepem z najwyższej jakości w kategorii pierwszej.

5 / 5 2018-01-24

Sklep Drewniaczek.eu jest doskonałym miejscem zakupów, charakteryzującym się profesjonalnym podejściem do klienta oraz szybką dostawą zamówionych produktów, co jest najważniejsze w przypadku zamówień. Moim zdaniem, jest to sklep z najwyższej półki, czyli najlepszej jakości.

2018-01-14

Jedyny sklep w którym udało mi się znaleźć książeczki Lucy Cousins o Mysi. Świetne oryginalne produkty.

0 / 5 2018-01-09

Zadzwoniłam do sklepu, by zarezerwować przedmiot i umówiłam się na jego odbiór jeszcze tego samego dnia przed zamknięciem. Przybyłam przed godziną 18, lecz niestety, nie mogłam wejść do środka, ponieważ drzwi były zamknięte. Przedtem próbowałam nawiązać kontakt kilka razy, ale nikt nie odebrał telefonu, gdyż sprzedawczyni Pani, która obsługiwała telefon, była poza sklepem. Gdy w końcu wróciła, okazało się, że sklep już jest zamknięty, więc nie mogłam dokonać zakupu.

5 / 5 2017-12-21

Brak dostępności towaru rozwiązana na korzyść klienta! Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-15

polecam wszystko sprawnie, nawet drobną reklamację załatwiono bardzo pozytywnie

2017-12-08

Wszystko w porządku wysyłka ekspresowa. Towar całkowicie zgodny. Dziękuję.

5 / 5 2017-12-05

Gorąco polecam. Szybko sprawnie oraz super kontakt.

5 / 5 2017-12-03

Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa.

5 / 5 2017-11-28

Super obsługa. Produkty są śliczne, niebanalne i bardzo dobrej jakości. Polecam!!

2017-11-28

Sklep jest dobrze zaopatrzony w towary trudno dostępne na rynku. Klienci są na bieżąco informowani o statusie zamówienia. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-11-26

ok

2017-11-23

bardzo bobra

5 / 5 2017-11-21

Naprawdę bardzo szybko i sprawnie, super obsługa , polecam!!!! Towar zamówiony już na drugi dzień był u nas.

5 / 5 2017-11-02

Wszystko przebiegło bardzo poprawnie, zabaweczka jest super! polecam serdecznie

5 / 5 2017-10-31

Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, jak również z błyskawicznej wysyłki. Polecam i dziękuję

5 / 5 2017-10-28

Bardzo sprawie, następnego dnia po zamówieniu otrzymałem książkę. Polecam! Piotr

0 / 5 2017-10-27

Jest dużo do wyboru. Pojawiają się pewne wątpliwości dotyczące informacji dotyczących przesyłki. Firma powinna była wysłać e-mail, ale tego nie zrobiła. Nie wiedziałam, czy prezent dotrze na czas. Moja ocena to 4.

0 / 5 2017-10-27

Dostępny asortyment jest duży. Pojawiają się uwagi dotyczące informacji związanych z przesyłką. Firma miała wysłać e-maila, ale tego nie zrobiła. Nie miałam pewności, czy prezent dotrze na czas. Wystawiam ocenę 4.

2017-10-25

Bardzo dobry sklep. Wysokiej jakości produkty.

0 / 5 2017-10-20

Były to moje inauguracyjne zakupy w tym konkretnym sklepie i wszystko odbyło się bez żadnych trudności. Zdecydowanie zamierzam ponownie skorzystać z oferty tego sklepu, ponieważ zamówione przeze mnie zabawki marki PlanToys okazały się doskonałe.

0 / 5 2017-10-20

Były to moje inauguracyjne zakupy w tym konkretnym sklepie i wszystko odbyło się bez jakichkolwiek incydentów. Bez wątpienia będę jeszcze korzystać z usług tego sklepu, ponieważ zamówione przeze mnie zabawki PlanToys są absolutnie rewelacyjne.

2017-10-13

wszystko odbyło się planowo. bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-10-05

wyjątkowo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie

2017-10-05

sprawnie transakcja przebiegła, towar zgodny z opisem, śliczne kolorowe instrumenty :)

5 / 5 2017-10-02

10/10 polecam

5 / 5 2017-10-01

Obsługa w tym miejscu jest absolutnie świetna. Gdyby wszędzie dbano o klientów w taki sposób, zakupy byłoby czystą przyjemnością. Pomimo tego, że potrzebowałam kilku artykułów szybko, nawet jeśli nie były dostępne od razu, przesympatyczna Pani w niesamowity sposób sprawiła, że miałam je nawet przed ustalonym terminem. Naprawdę gorąco polecam robienie zakupów w tym sklepie!

2017-09-27

Godny polecenia

2017-09-22

Zdecydowanie polecam, ekspresowa przesyłka i bardzo dobra cena.

2017-09-02

Wszystko w porządku, chociaż w w punkcie odbioru fajnie by było jakby były ceny na produktach zachęciłoby to do dokupienia czegoś na miejscu...

2017-08-23

Fajny sklep z asortymentem troszke bardziej wyszukanym:) Tylko tu znalazlam historyjki o Mysi - duzy PLUS!

5 / 5 2017-08-13

Chciałbym wyrazić swoje wdzięczność. Jestem naprawdę zadowolona. Wszystko było na naprawdę wysokim poziomie: jakość obsługi klienta, sposób, w jaki się komunikowano i szybko odpowiadano na moje pytania, szybkość realizacji zamówienia, zwłaszcza w okresie świątecznym, była niesamowita. Mimo że produkt nie był dostępny na magazynie, sposób, w jaki został zapakowany, był naprawdę wysoki, a sam produkt jest bardzo dobry. Jeszcze raz dziękuję.

2017-08-11

Zamówienie nie doszło do skutku z powodu niezaktualizowanego stanu magazynowego w sklepie.

2017-07-11

Duży wybór zabawek dawno niespotykanych za to plus

5 / 5 2017-06-26

Transakcja błyskawiczna i sprawna. Wysoka kultura i pełen profesjonalizm-gorąco polecam wszystkim--- oby więcej takich Sprzedawców!

0 / 5 2017-06-12

Chociaż jesteśmy teraz w okresie przedświątecznym, wszędzie są tłumy i kolejki, Drewniaczek wypadł znakomicie. Zamówiłam prezenty około 14:00, a następnego dnia rano kurier już przyszedł z przesyłką! Szybkie realizowanie zamówień, doskonały kontakt, produkty wysokiej jakości - gorąco polecam!

2017-06-10

Bez zastrzeżeń!

2017-06-05

Godny polecenia

5 / 5 2017-05-14

Szybak obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam!!!

2017-05-09

fantastyczna oferta mądrych zabawek dla dzieci

2017-04-23

Swietnej jakosci zabawki dla maluchow. Duzy wybor produktow z drewna. Ceny proporcjonalne do jakosci :-)

5 / 5 2017-04-12

Szybka realizacja, produkt zgodny z zamówieniem. Super.

2017-04-05

Bardzo miła obsługa, świetny kontakt. Ogromny wybór zabawek w bardzo przystępnych cenach.

2017-04-05

Godny polecenia:)

5 / 5 2017-04-02

Jak najbardziej ok. Polecam wszystkim.

2017-03-31

Sklep z dobrej jakości produktami w dobrej cenie. Przejrzyście ułożona strona.

Rzetelne opinie o Drewniaczek.eu

Drewniaczek.eu

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.drewniaczek.eu

Email
[email protected]

Telefon
48 22 855 05 90

Komórka
48 697 993 960

Infolinia
-

Logowanie