Kategorie: / Książki / Biuro / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Drewniaczek.eu Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 50
opinie o Drewniaczek.eu
5 / 5 2019-03-08

Korzystam ze sklepu od 5,5 roku (wiek mojej starszej wnuczki:-) i jestem bardzo zadowolona z jakości, niebanalności, różnorodności produktów.

5 / 5 2019-03-04

Szybka realizacja zamówienia.Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-07

Super - błyskawiczna przesyłka, towar jak w opisie. Mankament - mała linijka zapakowana w wielki karton no i koszt wysyłki (kurier). Można to było wysłać pocztą polską (list polecony) w niedużej bąbelkowej kopercie

5 / 5 2019-01-22

Polecam ten sklep wszystkim rodzicom! Fantastyczny kontakt, szybko dostałam odpowiedź na mail, zamówiłam prezent i błyskawicznie otrzymałam paczkę (świetnie zabezpieczoną). Zabawki śliczne, wszystko zgodnie z opisem, jestem bardzo zadowolona z zakupów.

2019-01-21

Bardzo wiele ciekawych zabawek, starannie wykonanych, niestety bardzo wysokie ceny.

2019-01-13

Ogromny wybór, znakomicie usystematyzowany, łatwo znaleźć to czego się szuka. Napewno wrócę po kolejne zakupy

2019-01-11

Wszystko w porządku.

5 / 5 2019-01-02

SUPER!!!

5 / 5 2018-12-29

Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Szybka realizacja zamówienia. Na bieżąco zostały wyjaśnione wszystkie wątpliwości. I co najważniejsze dzieci są zadowolone z prezentu zakupionego w sklepie Drewniaczek.eu. Polecam

5 / 5 2018-12-26

Super sklep, szybko, wygodnie, bez problemów, towary zgodne z opisami, wszystko bez zastrzeżeń.

2018-12-23

Jak najbardziej pozytywna. Nie mam żadnych zastrzeżeń, tak powinny wyglądać zakupy przez Internet.

2018-12-21

Dobre zaopatrzenie, ciekawa oferta.

5 / 5 2018-12-19

Polecam.

5 / 5 2018-12-16

sklep, ok

2018-12-02

Byłam mile zaskoczona przejrzystością strony! Poza tym dokładny opis produktu, podana dostępność , a nie jak inne sklepy , które sprzedają coś czego tak naprawdę nie mają. Błyskawiczna wysyłka no i możliwość śledzenia jej.Mam wnuki i w związku z tym jestem przekonana, że jeszcze niejednokrotnie zrobię zakupy w Drewniaczku. Nie obniżajcie poziomu!

2018-12-01

godny polecenia

5 / 5 2018-11-15

Jestem bardzo zadowolona, ekspresowa przesyłka z dnia na dzień.

5 / 5 2018-10-28

po raz kolejny udany zakup, będę tutaj wracał, polecam!

5 / 5 2018-10-20

profesjonalnie, bez zastrzeżeń

2018-10-13

Bardzo ciekawy asortyment.

5 / 5 2018-10-08

Wspaniały sklep z mega prezentami dla Dzieci i nie tylko ;) Proste składanie zamówień przez sklep internetowy, idealne metody płatności,szybka realizacja zamówienia sprawiają, że sklep jest naprawdę godny polecenia!

5 / 5 2018-10-06

Wszystko ok, jednak koszt wysyłki zbyt wysoki.

2018-10-03

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.

2018-10-02

wyrób odpowiada opisowi na stronie a sama transakcja przebiegła pomyślnie

2018-09-24

Wzorowo!!!

5 / 5 2018-09-09

miła obsługa, szybka realizacja zamówienia,polecam

5 / 5 2018-08-28

Strona sklepu bardzo czytelna i fachowa. Dostawa bardzo szybka. Nie ma problemu z płatnościami.

5 / 5 2018-08-16

Szybko, sprawnie, produkty fajne, zgodne z opisem

5 / 5 2018-07-22

super sklep

5 / 5 2018-07-14

polecam

5 / 5 2018-07-14

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2018-07-13

świetna obsługa, szybka dostawa

2018-07-02

wsystko w porządku

5 / 5 2018-06-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, zamówienie zrealizowana ekspresowo.

5 / 5 2018-05-22

Super sklep. Bardzo duża różnorodność fajnych edukacyjnych drewnianych zabawek. Mam nadzieję, że moje dziecko będzie zachwycone :). Super szybka dostawa, bez kłopotów. Wszystko gra jak trzeba. Polecam.

2018-05-19

sprawnie, rzeczowo, gratulacje!

5 / 5 2018-05-18

Po prostu wszystko w porządku - szybko potwierdzili zamówienie, szybko odpowiedzieli za mailowe pytania o szczegóły. Dobrze znają swój asortyment. :-) Polecam.

5 / 5 2018-05-17

W "Drewniaczku" dokonujemy zakupów hurtowych. Doskonała obsługa klienta, szybka wysyłka i najwyższej jakości zabawki chwalone i chętnie kupowane przez naszych klientów.

2018-05-12

5 gwiazdek w każdej kategorii. Jestem zachwycony jakością obsługi i samych zabawek a co najważniejsze córcia też ! :) Bardzo na tak !

5 / 5 2018-05-09

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa

2018-04-24

Sklep oferuje ciekawe i inspirujące zabawki w dobrych cenach.

5 / 5 2018-04-10

Fachowa obsługa szybka dostawa - polecam.

5 / 5 2018-04-02

Obsluga pierwsza klasa!! Polecam i dziekuje

5 / 5 2018-03-22

super sklep

5 / 5 2018-03-14

Całość: zakup produktu, obsługa klienta, przesyłka odbyła się na najwyższym poziomie. Polecam.

2018-03-12

bez zastrzeżeń

2018-03-11

Nic dodać, nic ująć. Towar wysłany ekspresowo, rzeczy o wysokiej jakości w dobrej cenie.

2018-03-02

Bardzo dobry

2018-02-20

bardzo dobry!!!

5 / 5 2018-02-13

Bezproblemowa i szybka transakcja.

2018-02-09

bogata oferta, dostosowana do potrzeb odbiorcy,

2018-01-27

Duży wybór estetycznych, ładnych, kolorowych zabawek dla dzieci w różnym przedziale wiekowym. Dla mnie najważniejsze jest to, że oprócz zabawy przedmioty dostępne w sklepie edukują wielopłaszczyznowo nasze maluchy. Są łatwe w utrzymaniu.

2018-01-25

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-01-24

Sklep Drewniaczek.eu to bardzo dobry sklep, rzetelnie podchodzący do klienta i szybko nadsyłający zamówione towary a o to przecież nade wszystko także w zamówieniach chodzi. Jak dla mnie sklep pierwszej czyli najlepszej kategorii.

2018-01-14

Jedyny sklep w którym udało mi się znaleźć książeczki Lucy Cousins o Mysi. Świetne oryginalne produkty.

2018-01-09

rezerwowałam telefoniczne przedmiot z oferty sklepu i umówiłam się na odbiór tego samego dnia przed jego zamknięciem. Do sklepu dotarłam przed 18 (czynny do 18) i pocałowałam klamkę. Wcześniej dzwoniłam kilkakrotnie ale nikt nie odbierał ponieważ jak się potem okazało Pani gdzieś wyszła. Wróciła po 18 i stwierdziła, że sklep jest już nieczynny i odmówiła sprzedaży.

5 / 5 2017-12-21

Brak dostępności towaru rozwiązana na korzyść klienta! Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-15

polecam wszystko sprawnie, nawet drobną reklamację załatwiono bardzo pozytywnie

2017-12-08

Wszystko w porządku wysyłka ekspresowa. Towar całkowicie zgodny. Dziękuję.

5 / 5 2017-12-05

Gorąco polecam. Szybko sprawnie oraz super kontakt.

5 / 5 2017-12-03

Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa.

5 / 5 2017-11-28

Super obsługa. Produkty są śliczne, niebanalne i bardzo dobrej jakości. Polecam!!

2017-11-28

Sklep jest dobrze zaopatrzony w towary trudno dostępne na rynku. Klienci są na bieżąco informowani o statusie zamówienia. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-11-26

ok

2017-11-23

bardzo bobra

5 / 5 2017-11-21

Naprawdę bardzo szybko i sprawnie, super obsługa , polecam!!!! Towar zamówiony już na drugi dzień był u nas.

5 / 5 2017-11-02

Wszystko przebiegło bardzo poprawnie, zabaweczka jest super! polecam serdecznie

5 / 5 2017-10-31

Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, jak również z błyskawicznej wysyłki. Polecam i dziękuję

5 / 5 2017-10-28

Bardzo sprawie, następnego dnia po zamówieniu otrzymałem książkę. Polecam! Piotr

2017-10-27

Duży wybór. Istnieją zastrzeżenia co do informacji związanej z przesyłką. Firma miała przesłać maila ale nie przesłała. Nie wiedziałam czy prezent dotrze na czas. Daję ocenę 4.

2017-10-25

Bardzo dobry sklep. Wysokiej jakości produkty.

2017-10-20

To były pierwsze zakupy w tym sklepie i wszystko przebiegło bez problemów. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty tego sklepu, bo zabawki, które zamówiłam PlanToys są świetne.

2017-10-13

wszystko odbyło się planowo. bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-10-05

wyjątkowo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie

2017-10-05

sprawnie transakcja przebiegła, towar zgodny z opisem, śliczne kolorowe instrumenty :)

5 / 5 2017-10-02

10/10 polecam

5 / 5 2017-10-01

Rewelacyjna obsługa. Zakupy byłyby czystą przyjemnością gdyby wszędzie tak dbano o klienta. Potrzebowałam kilku artykułów w krótkim czasie mimo iż nie były dostępne od ręki. Przesympatyczna Pani w cudowny sposób sprawiła że miałam je nawet przed czasem! Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

2017-09-27

Godny polecenia

2017-09-22

Zdecydowanie polecam, ekspresowa przesyłka i bardzo dobra cena.

2017-09-02

Wszystko w porządku, chociaż w w punkcie odbioru fajnie by było jakby były ceny na produktach zachęciłoby to do dokupienia czegoś na miejscu...

2017-08-23

Fajny sklep z asortymentem troszke bardziej wyszukanym:) Tylko tu znalazlam historyjki o Mysi - duzy PLUS!

5 / 5 2017-08-13

Dziekuje, Jestm bardzo zadowolona. Wszystko na bardzo wysokim poziomie: jakosc obslugi klienta, forma, jakosc i szybkosc komunikacji z klientem, szybkosc realizacji zamowienia mimo okresu swiatecznego byla blyskawiczna, mimo ze produkt nie byl na magazynie, jakos zapakowania bardzo wysoka a sam produkt bardzo dobry. Dziekuje.

2017-08-11

Zamówienie nie doszło do skutku z powodu niezaktualizowanego stanu magazynowego w sklepie.

2017-07-11

Duży wybór zabawek dawno niespotykanych za to plus

5 / 5 2017-06-26

Transakcja błyskawiczna i sprawna. Wysoka kultura i pełen profesjonalizm-gorąco polecam wszystkim--- oby więcej takich Sprzedawców!

2017-06-12

Pomimo tego, że mamy właśnie okres przedświąteczny, wszędzie tłumy i kolejki, to Drewniaczek spisał się na medal. Zamówiłam prezenty około 14, następnego dnia rano kurier już przybył z przesyłką! Błyskawiczne wykonywanie zleceń, bardzo dobry kontakt, towar świetnej jakości, serdecznie polecam!

2017-06-10

Bez zastrzeżeń!

2017-06-05

Godny polecenia

5 / 5 2017-05-14

Szybak obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam!!!

2017-05-09

fantastyczna oferta mądrych zabawek dla dzieci

2017-04-23

Swietnej jakosci zabawki dla maluchow. Duzy wybor produktow z drewna. Ceny proporcjonalne do jakosci :-)

5 / 5 2017-04-12

Szybka realizacja, produkt zgodny z zamówieniem. Super.

2017-04-05

Bardzo miła obsługa, świetny kontakt. Ogromny wybór zabawek w bardzo przystępnych cenach.

2017-04-05

Godny polecenia:)

5 / 5 2017-04-02

Jak najbardziej ok. Polecam wszystkim.

2017-03-31

Sklep z dobrej jakości produktami w dobrej cenie. Przejrzyście ułożona strona.

Rzetelne opinie o Drewniaczek.eu

Drewniaczek.eu

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.drewniaczek.eu

Email
[email protected]

Telefon
48 22 855 05 90

Komórka
48 697 993 960

Infolinia
-

Logowanie