Kategorie: / Książki / Biuro / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Drewniaczek.eu Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 50
opinie o Drewniaczek.eu
5 / 5 2019-03-08

Korzystam ze sklepu od 5,5 roku (wiek mojej starszej wnuczki:-) i jestem bardzo zadowolona z jakości, niebanalności, różnorodności produktów.

5 / 5 2019-03-04

Szybka realizacja zamówienia.Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-07

Super - błyskawiczna przesyłka, towar jak w opisie. Mankament - mała linijka zapakowana w wielki karton no i koszt wysyłki (kurier). Można to było wysłać pocztą polską (list polecony) w niedużej bąbelkowej kopercie

5 / 5 2019-01-22

Polecam ten sklep wszystkim rodzicom! Fantastyczny kontakt, szybko dostałam odpowiedź na mail, zamówiłam prezent i błyskawicznie otrzymałam paczkę (świetnie zabezpieczoną). Zabawki śliczne, wszystko zgodnie z opisem, jestem bardzo zadowolona z zakupów.

2019-01-21

Bardzo wiele ciekawych zabawek, starannie wykonanych, niestety bardzo wysokie ceny.

2019-01-13

Ogromny wybór, znakomicie usystematyzowany, łatwo znaleźć to czego się szuka. Napewno wrócę po kolejne zakupy

2019-01-11

Wszystko w porządku.

5 / 5 2019-01-02

SUPER!!!

5 / 5 2018-12-29

Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Szybka realizacja zamówienia. Na bieżąco zostały wyjaśnione wszystkie wątpliwości. I co najważniejsze dzieci są zadowolone z prezentu zakupionego w sklepie Drewniaczek.eu. Polecam

5 / 5 2018-12-26

Super sklep, szybko, wygodnie, bez problemów, towary zgodne z opisami, wszystko bez zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o Drewniaczek.eu

Drewniaczek.eu

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.drewniaczek.eu

Email
[email protected]

Telefon
48 22 855 05 90

Komórka
48 697 993 960

Infolinia
-

Logowanie