Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony

Drimer.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Drimer.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam w 100%, towar wysłany bardzo szybko, dobrze zabezpieczony,miła obsługa i co najważniejsze kontakt na każdym etapie zamówienia:)

5 / 5 2019-03-25

Ekspresowa transakcja, towar został dostarczony następnego dnia po zamówieniu. Zakupy przyniosły pełną satysfakcję. Polecam sprzedawcę w 100%. pozdrawiam

2019-03-25

Towar zgodny z opisem, przesyłka błyskawiczna.

5 / 5 2019-03-18

Transakcja przeprowadzona wzorowo.Polecam bardzo ten sklep.

5 / 5 2019-03-12

Przesyłka błyskawiczna ! Towar pieerwsza klasa ! Super kontakt !!

5 / 5 2019-03-12

Super sklep, super towar, super kontakt. Wielki pozytyw pod każdym katem :)

5 / 5 2019-02-22

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-02-08

Bardzo pozytywnie! Szybko i sprawnie.

2019-01-17

Bardzo sprawna wysyłka. Sklep działa błyskawicznie.

5 / 5 2019-01-10

Sprzedawca w porządku.Polecam.

5 / 5 2019-01-07

Świetny kontakt, szybka wysyłka, towar bardzo dobry , dobra cena, POLECAM

5 / 5 2019-01-01

Transakcja została zrealizowana szybko i sprawnie, cena produktu atrakcyjna, przesyłka dotarła w opakowaniu gwarantującym znakomitą ochronę. Polecam sklep z dużą przyjemnością.

5 / 5 2018-12-20

Konkurencyjne ceny, dobra komunikacja, szybka obsługa i dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-15

Bardzo dobry sklep ..Polecam

5 / 5 2018-12-11

Wszystko na wysokim poziomie, POLECAM !

5 / 5 2018-12-10

zaskakująco szybka dostawa

5 / 5 2018-12-06

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar w porządku bez zastrzeżeń. Jestem zadowolony. Polecam.

5 / 5 2018-11-23

Wzór profesjonalizmu! Genialna obsługa, miły i rzeczowy kontakt.

2018-10-30

wzorowo przeprowadzona transakcja , towar zgodny z opisem

2018-10-28

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Konkurencyjne ceny, wysoka jakość produktów i co bardzo ważne- natychmiastowa wysyłka. Dzisiaj kupujesz - jutro masz. Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2018-10-21

Milo bylo kupowac w tym sklepie.Towar dotarl szybko oraz zgodny z opisem na aukcji.Dobry kontakt ze sprzedajacym.Milo mi zarekomendowac tego sprzedawce.

2018-10-16

Bardzo dobry kontakt.Błyskawiczna transakcja:zamawiałam w poniedziałek w godz.przedpołudniowych;we wtorek o godz.13 towar odebrałam (Kraków-Bydgoszcz...)

5 / 5 2018-10-05

Polecam jak najbardziej, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona. Nie mam zastrzeżeń, jak będzie okazja to pewnie coś tam jeszcze kupię!

5 / 5 2018-10-04

Witam. Wszystko tak jak powinno być. Towar zgodny z opisem.Blyskawiczna przesyłka. Kontakt idealny. Wszystkim polecam tego kontrahenta. POLECAM.!!!!!!!

5 / 5 2018-09-23

Polecam sklep bez obaw o zakupy.

2018-09-20

Zakup towaru w tym sklepie jest godny polecenia. Produkt bardzo dobrze zapakowany i zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-18

Solidny sprzedawca szybka przesyłka gorąco polecam

2018-08-18

Rewelacja jeśli chodzi o zgodność zamówienia oraz czas realizacji

2018-08-08

rzetelny, słowny

2018-08-04

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-07-24

Bardzo szybka wysyłka towar bardzo dobry

5 / 5 2018-07-22

Bardzo mily kontakt, bardzo szybka wysylka, sklep powaznie podchodzi do transakcji. Towar zgodny z opisem.

2018-07-14

Świetny telewizor znanej i uznanej marki za dobrą cenę. Bardzo dobra jakość obrazu, sporo funkcji, chociaż trochę szwankuje wybór proporcji obrazu przy wejściach HDMI - stare Panasoniki miały to lepiej zrobione.

5 / 5 2018-07-09

Godny zaufania, polecam.

5 / 5 2018-07-08

w sklepie kupiem navi TomTom z dozywotnia aktualizacja map w najlepszej cenie ze wszystkich portali. obsługa i szybkosc dostarczenia towaru na wysokim poziomie. z czystym sumieniem mozna polecic ten sklep;)

5 / 5 2018-07-01

Bardzo uczciwy sprzedawca.Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem.Polecam.

5 / 5 2018-06-26

szybka obsługa

5 / 5 2018-06-16

Bardzo udana transakcja. Dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka. Nic więcej nie potrzeba. Polecam sklep - bezpieczne zakupy.

5 / 5 2018-06-16

Dobra obsługa . Polecam ten sklep.

2018-06-08

Dobry kontakt i realizacja zamówienia

2018-06-05

Bardzo dobry towar. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-05-11

Bardzo jestem zadowolony z transakcji. Szybka wysyłka, gratisy wszystkie tak jak było w ofercie. Cena tez zadowalająca. Jednym słowem POZYTYWNIE

2018-05-11

Bardzo solidny sprzedawca.Towar zgodny z opisem.Wysyłka i realizacja zamówienia bardzo dobra.

5 / 5 2018-04-28

Sklep godny polecenia. Dostawa zrealizowana bardzo szybko i co ważniejsze z darmową dostawą. Opis towaru wyczerpujący i zgodny z prawdą.

2018-04-11

sklep godny polecenia.

2018-04-10

Wszystko zgodnie z opisem, zapakowane bardzo starannie i mimo szczytu przedświątecznego wysłane na czas.

5 / 5 2018-04-03

Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-03-30

Wszystko na najwyzszym poziomie! Polecam!

2018-03-11

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-03-02

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Zakupioną nawi TomTom Go500 otrzymałem bardzo szybko (paczkomat InPost). Polecam zakupy w tym sklepie!

2018-02-26

Wzorowo przeprowadzona transakcja i natychmiastowa wysyłka.

5 / 5 2018-02-22

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Profesjonalny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-02-22

Sklep godny polecenia cała transakcja przebiegła szybko i bez zarzutów.

2018-02-20

Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-02-17

Sklep godny polecenia cała transakcja przebiegła szybko i bez zarzutów.

2018-02-17

ekspresowa wysyłka

5 / 5 2018-02-07

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony. Mogę śmiało polecić sprzedawcę.

5 / 5 2018-01-20

Bardzo szybka wysyłka. Polecam.

2018-01-17

Transakcja jak najbardziej udana

5 / 5 2018-01-14

W sklepie zakupiłem telewizor LG 43 cale - Telewizor LG 43LF510V FullHD + kabel HDMI najtaniej na rynku, dodatkowo dostałem kabel HD gratis, super kontakt, towar 100% satysfakcji. Polecam :)

5 / 5 2018-01-04

Zakupy od tego sprzedawcy to prawdziwa przyjemność! konkretnie, miło i bardzo szybko. szczerze polecam !!!

5 / 5 2017-12-25

Artykuł zgodny z opisem, szybka wysyłka sklep godny polecenia

5 / 5 2017-10-31

Wszystko przebiegło wzorowo,szybka wysyłka.Polecam !

5 / 5 2017-10-29

Bardzo jestem zadowolony z zakupu, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Na moje pytanie Sklep dał mi wyjaśniającą odpowiedź, oby więcej takich sprzedawców. Serdecznie polecam

5 / 5 2017-10-26

Milo bylo kupowac w tym sklepie.Towar dotarl szybko oraz zgodny z opisem na aukcji.Dobry kontakt ze sprzedajacym.Milo mi zarekomendowac tego sprzedawce.

2017-10-19

Świetny kontakt, przemiła obsługa, Wielki POZYTYW

5 / 5 2017-10-17

Kultura obsługi bdb kontakt, błyskawiczny termin wysyłki oraz przystępność ceny w mojej opinii są głównymi atutami podczas składania zamówień w sklepie. Szczerze polecam jako kontrahenta godnego zaufania

5 / 5 2017-10-17

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam.

5 / 5 2017-09-08

Super szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, polecam!!!

5 / 5 2017-08-31

Bardzo solidny sprzedawca. Błyskawiczna dostawa na następny dzień. Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu!

5 / 5 2017-08-22

Sklep godny polecenia. Szybko, produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-09

Super obsluga. Bardzo szybka realizacja zamowien Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-27

Szybka realizacja zamowienia,towar zgodny z opisem,kontakt ze Sprzedawca rowniez nie podlega zastrzezen. Podsumowujac sklep jak najbardziej zasluguje na pozytywna opinie.

5 / 5 2017-07-26

Sklep godny polecenia, bardzo bardzo miły i szybki kontakt, super ceny, pomoc podczas dokonywania wyboru jednej z nawigacji bezcenna:)

5 / 5 2017-07-24

polecam tego sprzedawcę !!!!!!

5 / 5 2017-07-01

Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym i niska cena. Polecam w 100% !

2017-06-27

wszystko w porzadku .blyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-06-21

Towar zgodny z zamówieniem. Jeśli chodzi o czas realizacji to rewelacja. Wszystkim polecam tego sprzedawcę :)

5 / 5 2017-06-13

Profesjonalnie i bardzo szybko, polecam.

5 / 5 2017-06-13

Wszystko OK. Towar w porządku.

5 / 5 2017-06-11

W 1000% mega POZYTYW. Pomimo mojej pomyłki sprawa załatwiona błyskawicznie,miło i profesjonalnie. Życzę wszystkim Kupującym takich sprzedających. A Państwu dziękuję za błyskawiczną reakcję dzięki Państwu do syna przyszedł Mikołaj. Pozdrawiam :-))

5 / 5 2017-06-05

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo sprawna i profesjonalna transakcja z tym Sprzedawcą. Wszystko OK.! Towar zgodny z opisem. Staranne pakowanie towaru !! Błyskawiczna wysyłka ! Polecam tego SPRZEDAWCĘ każdemu !!!

5 / 5 2017-05-31

Towar zgodny z opisem, nówka, a przesyłka błyskawiczna. SZCZERZE POLECAM.

5 / 5 2017-05-09

Szybko, sprawnie, niedrogo, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony. Mogę śmiało polecić sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-08

Dobry kontakt. Szybka obsługa i realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-20

Bardzo szybka wysyłka, super kontakt ze sprzedającym, sprzedaje oryginalny, w pełni sprawny towar :) Jak najbardziej polecam :)

2017-04-14

Wszystko w najlepszym pożądku.

5 / 5 2017-04-11

Sklep godny zaufania, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka. Polecam:)

5 / 5 2017-04-04

szybka wysylka, bardzo dobry kontakt rzetelne i szybkie odpowiedzi. wyrozumiala i mila obsluga

2017-03-31

sklep godny polecenia

Rzetelne opinie o Drimer.pl

Drimer.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://drimer.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 6333223

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie