Kategorie:

Drogeriaestrella.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.61
opinie o Drogeriaestrella.pl
5 / 5 2019-03-20

Wszystko ok

4 / 5 2019-03-14

Jestem zadowolona ponieważ otrzymałam zamówienie szybko i profesjonalnie zapakowane

5 / 5 2019-03-09

Szybko i Profesjonalnie :) Polecam :)))

4 / 5 2019-03-01

dłuższa realizacja niż deklarowano, ale ogólnie OK

4 / 5 2019-02-21

Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo sprawnie. Szybki czas realizacji.

4 / 5 2019-02-05

Polecam zakupy w sklepie.

4 / 5 2019-02-01

Przesyłka dotarla szybko. Dziękuję

5 / 5 2019-01-21

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-18

Szybko, sprawnie, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2019-01-15

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-10

wszystko ok

5 / 5 2019-01-08

bardzo polecam

5 / 5 2018-12-30

Wszystko było w porządku. Każdy produkt, który mógłby się uszkodzić był owinięty folią bąbelkową, doszło również szybko. Ceny na duzy plus! Jestem zadowolona w 100% :)

5 / 5 2018-12-22

Super napewno jeszcze wrócę

5 / 5 2018-12-14

Polecam!!!

4 / 5 2018-12-11

polecam

4 / 5 2018-12-03

Bardzo dobry

4 / 5 2018-12-03

Produkty ok. Czas realizacji do przyjęcia

5 / 5 2018-12-01

Pełen profesjonalizm, polecam!

4 / 5 2018-11-26

Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-25

super!

5 / 5 2018-11-22

Polecam

4 / 5 2018-11-17

Produkt zgodny zakupem.

4 / 5 2018-11-13

profesjonalna obsługa, gratisy za brak towaru na stanie, pokrywanie różnicy w kwocie zamówienia na korzyść klienta

5 / 5 2018-11-11

Szybko, przyjemnie. Informacje na każdym etapie realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-11-07

Świetny sklep- polecam, często kupuję.

4 / 5 2018-11-05

Wszystko jak najbardziej zfodne z opisami. Polecam :)

5 / 5 2018-11-03

Polecam!

5 / 5 2018-10-29

Polecam

5 / 5 2018-10-14

szóstka z plusem ")

5 / 5 2018-10-09

Dobry sprzedawca i produkt , szybka przesyłka polecam

5 / 5 2018-10-03

Pozytywnie, polecam zakupy w drogerii.

4 / 5 2018-10-01

super

5 / 5 2018-09-15

Pełen profesjonalizm, polecam!

5 / 5 2018-09-14

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam wszystkim

5 / 5 2018-09-11

Polecam

5 / 5 2018-09-01

Wszystko było w porządku. Każdy produkt, który mógłby się uszkodzić był owinięty folią bąbelkową, doszło również szybko. Ceny na duzy plus! Jestem zadowolona w 100% :)

5 / 5 2018-08-30

ŚWIETNA DROGERIA

5 / 5 2018-08-25

wszystko bez zarzutu

5 / 5 2018-08-18

sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-08-14

Dobry sprzedawca i produkt , szybka przesyłka polecam

5 / 5 2018-08-13

Polecam

3 / 5 2018-08-02

Zamowienie poszlo szybko i szybko przyszlo ze jest realizowane,szybkosc tragiczna,prawie 4 dni szlo,to troche za dlugo jak na XXIw!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapakowane tak ze dostac sie nie mozna do srodka,to dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 / 5 2018-07-27

Polecam zakupy w tej drogerii , natomiast moglaby być troszkę szybsza wysyłka, ale ogolnie wszystko super.

2018-07-25

Brak nr nadania brak info. Produkty spoko.

4 / 5 2018-07-16

Wszystko ok poza długim czasem oczekiwania na przesyłkę.

4 / 5 2018-07-06

Jestem zadowolona ponieważ otrzymałam zamówienie szybko i profesjonalnie zapakowane

5 / 5 2018-06-30

Szybko, sprawnie, bez problemu- polecam

5 / 5 2018-06-17

ok polecam

4 / 5 2018-06-15

polecam

5 / 5 2018-05-04

Jestem bardzo zadowolona. Produkt zgodny z opisem i expresowa przesyłka - otrzymałam ją 2 dni od daty zamówienia. Dziękuję :)

5 / 5 2018-04-29

Szybko i sprawnie

3 / 5 2018-04-28

Okej.

4 / 5 2018-04-28

polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecilabym ten sklep.

5 / 5 2018-04-10

Gorąco polecam zakupy

4 / 5 2018-04-10

Wszystko ok

3 / 5 2018-03-21

Nie był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, jednakże do tej pory przesyłka dużo szybciej do mnie docierala (ostanie zamówienie ponad tydzień i to po mojej interwencji) do tego produkty były zapakowane w zwykłą kopertę, tylko nie które zostały wcześniej owinięte w folię babelkowa. Na szczęście towar dotarł do mnie nie uszkodzony. Mam nadzieję, że to jednorazowe zajście. Generalnie jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.

4 / 5 2018-03-21

Profesjonalizm

3 / 5 2018-03-14

Wszystko przyszło jak należy i dobrze zapakowane, niestety zamówienie dostałam po tygodniu.

5 / 5 2018-03-10

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-02-26

Polecam

5 / 5 2018-02-16

Szybka i sprawna przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-01-23

Polecam zakupy w Drogerii Estrella.

5 / 5 2017-12-29

Polecam zakupy

5 / 5 2017-12-08

Wszystko super Polecam

5 / 5 2017-11-23

Szybko, sprawnie, bez problemu- polecam

5 / 5 2017-11-21

Polecam

5 / 5 2017-11-20

Polecam

5 / 5 2017-11-11

Polecam!!!

5 / 5 2017-11-05

Polecam ;)

5 / 5 2017-11-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia, atrakcyjna cenna. Polecam!

5 / 5 2017-10-26

Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka

5 / 5 2017-10-01

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-09-14

Obsługa,czas realizacji zamówienia bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalnie i sympatycznie.

4 / 5 2017-08-31

Świetne produkty. Profesjinalnw obsługa.

4 / 5 2017-08-25

Wszystko ok poza długim czasem oczekiwania na przesyłkę.

3 / 5 2017-08-21

Długi czas oczekiwania na przesyłkę

5 / 5 2017-08-16

Wszystko ok

4 / 5 2017-08-08

Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo sprawnie. Szybki czas realizacji.

4 / 5 2017-08-07

Dziękuję za profesjonalną obsługę.

5 / 5 2017-08-06

Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam!

4 / 5 2017-08-05

Polecam

5 / 5 2017-07-25

Wszystko w jak najlepszym porządku, mogę tylko polecić!

5 / 5 2017-06-12

polecam

5 / 5 2017-06-07

Wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2017-05-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-28

Wszystko w jak najlepszym porządku, mogę tylko polecić!

4 / 5 2017-05-28

Produkty ok. Czas realizacji do przyjęcia

5 / 5 2017-05-23

Bardzo profesjonalny sklep.

5 / 5 2017-05-01

super!

3 / 5 2017-04-25

Trochę długo realizowane zamówienie (podobno zwzgl na zmiany systemu i duży przyrost zamówień). Zapakowane solidnie mimo to szampon i mydło w płynie rozlane. Dostawa gratis powyżej 199zł , brak kuponów rabatowych na czas moich zakupów. Póki co ocena przeciętna.

5 / 5 2017-04-24

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-04-21

Polecam

5 / 5 2017-04-20

Polecam

5 / 5 2017-04-18

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-12

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-08

Profesjonalna obsługa, szybka i rzetelna realizacja zamówienia. Przyjemne, sprawne zakupy w sklepie Drogeria Estrella. Konkurencyjne ceny zakupionych kosmetyków. Polecam!

4 / 5 2017-04-07

Kosmetyki zgodne z opisem :) Polecam

5 / 5 2017-04-07

Wszystko ok

2017-03-26

12345

Rzetelne opinie o Drogeriaestrella.pl

Drogeriaestrella.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://drogeriaestrella.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 765 90 90

Komórka
-

Infolinia
58 765 90 90

Logowanie