Kategorie: / Komputery / Biuro

Drtusz.pl Opinie Klientów

4.90/5.00 - ilość ocen: 240
opinie o Drtusz.pl
5 / 5 2019-03-21

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-20

Usługa na 6 . Polecamy ten sklep .

5 / 5 2019-03-19

wszystko bardzo dobrze

5 / 5 2019-03-18

Super obsługa ,jestem bardzo zadowolona z szybkiego załatwienia mojego zamówienia, Firma godna polecenia. Od kilku lat zamawiam w tej firmie tusze do drukarki i zawsze jest szybko, dokładnie i profesjonalnie.

5 / 5 2019-03-17

Super - sprawnie. Szybki. Tanio

3 / 5 2019-03-16

szybka realizacja

5 / 5 2019-03-15

Jeszcze nigdy nie dostałem przesyłki w tak ekspresowym tempie. Szczerze polecam DrTusz

5 / 5 2019-03-13

Bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2019-03-09

Polecam

5 / 5 2019-03-06

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-03-05

SZYBKA DOSTAWA TONER DRUKUJE DOBRZE

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam

4 / 5 2019-02-25

jedna gwiazdka mniej za zapakowanie dlatego ze paczka była bardzo brudna kiedy odbierałam ją z inposta, niemniej jednak wszystko było dokładnie zaklejone, paczka nigdzie nie była przerwana, a zawartość nie była w żaden sposób uszkodzona :)

5 / 5 2019-02-25

Bardzo polecam

5 / 5 2019-02-23

Polecam

5 / 5 2019-02-22

Szybka dostawa towaru ,towar dostępny od ręki.

5 / 5 2019-02-10

wszystko zgodne z zamówieniem

5 / 5 2019-02-09

Ciągle najwyższy poziom obsługi .Polecam !!!!!!!

5 / 5 2019-02-03

Transakcja szybka i bez problemów.

4 / 5 2019-02-01

Bardzo sprawna obsługa. Witryna sklepu intuicyjna. Na każdym etapie realizacji zamówienia informacja o statusie paczki.

4 / 5 2019-01-30

Jest OK

5 / 5 2019-01-23

firma godna polecenia

5 / 5 2019-01-22

Profeska

5 / 5 2019-01-17

Jestem zadowolony z zakupów w tej firmie. Towary wysokiej jakości, profesjonalna obsługa. POLECAM

5 / 5 2019-01-12

Polecam

5 / 5 2019-01-10

Wszystko super

5 / 5 2019-01-06

Super.

5 / 5 2019-01-03

OK,

5 / 5 2018-12-31

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-12-25

Polecam

5 / 5 2018-12-24

Polecam zakupy w tym sklepie.obsługa profesjonalna.wysyłka natychmiastowa.

5 / 5 2018-12-21

Jestem zadowolony z zakupów w tej firmie. Towary wysokiej jakości, profesjonalna obsługa. POLECAM

5 / 5 2018-12-19

Mam zamiar dokonać następnego zakupu

5 / 5 2018-12-18

ZAKUPY SUPER POLECAM SKLEP .

5 / 5 2018-12-16

Szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem, korzystna cena. Polecam!

5 / 5 2018-12-15

100% satysfakcji

5 / 5 2018-12-15

Szybko, tanio, bez zarzutu.

5 / 5 2018-12-09

Transakcja Ok

5 / 5 2018-12-07

Super

5 / 5 2018-12-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-28

Jestem bardzo zadowolony z szybkości i staranności realizacji zamówienia

5 / 5 2018-11-21

Bardzo profesjonalna i miła obsługa, szczerze polecam.

5 / 5 2018-11-16

Polecam sklep i tusze.

5 / 5 2018-11-14

Super!

5 / 5 2018-11-13

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-11

Profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-11-10

Super szybko polecam

5 / 5 2018-11-08

Obsługa szybka i profesjonalna. Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-11-05

Najlepiej zapakowana przesyłka Ever

5 / 5 2018-11-05

Profesjonalna obsługa jak najbardziej poleciłabym zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i skuteczna.

5 / 5 2018-10-29

szybko, rzetelnie. Polecam

5 / 5 2018-10-27

Polecam ten sklep, szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-22

Firma jest 22 wieku

5 / 5 2018-10-18

szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-10-14

Jak zawsze szybko, terminowo, towar oryginalny. Dziekuje:)

5 / 5 2018-10-10

Pasi mie to...

4 / 5 2018-10-08

Profesjonalna i pomocna obsluga. Polecam.

5 / 5 2018-10-07

PRZEDSZKOLE

5 / 5 2018-10-07

Ekspresowa realizacja. Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2018-10-03

Super!

5 / 5 2018-10-02

Wszystko O.K.

5 / 5 2018-09-28

Wszystko super,polecam.

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-21

Polecam! Jakoś produktów jest zadowalająca. Przesyłka ekspresowa i darmowa przede wszystkim, co działa na plus. Nie mam rzadnych zarzutów.

5 / 5 2018-09-20

szybko, sprawnie i terminowo

4 / 5 2018-09-20

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-13

Dobre tusze. Szybka obsługa. Szybkie dostarczenie przesyłki.

4 / 5 2018-09-09

Profesjonalna Obsługa

5 / 5 2018-09-08

Profesjonalna obsluga .Polecam

5 / 5 2018-09-07

Super szybko, bez jakichkolwiek problemów. Polecam bardzo

5 / 5 2018-09-05

Super sklep.

5 / 5 2018-09-04

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-04

Nie wiem czemu opakowanie papierowe bylo trochę porwane, chyba przy wrzucaniu do paczkomatu uleglo uszkodzeniu. Wszystko w porządku, dostałam to co mialam dostać. Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-04

Wszystko super, polecam!

5 / 5 2018-08-31

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-08-26

Wszystko ok, szybko i profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-08-23

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-12

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-28

Profesjonalna obsługa, szybko sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-07-22

Polecam zakupy w tym sklepie szybka dostawa profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-07-10

Super.

5 / 5 2018-07-07

Super.

5 / 5 2018-07-07

Poziom obsługi klienta: bardzo profesjonalny

5 / 5 2018-07-06

.Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-29

Szybko i zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-06-28

SPRAWNIE , SZYBKO , MIŁA OBSŁUGA .POLECAM.

5 / 5 2018-06-25

wzorcowo w 100% polecam

5 / 5 2018-06-22

Wszystko super

5 / 5 2018-06-21

Fachowa pomoc techniczna,dobry kontakt,szybka dostawa,dobre ceny. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-01

korzystam z usług sklep dr tusz już od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. dostawa towaru w 24 h polecam każdemu. Dariusz W.

5 / 5 2018-05-27

Super sklep

5 / 5 2018-05-27

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.Współpraca od dłuższego czasu przebiega bardzo dobrze.

4 / 5 2018-05-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-26

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-05-21

Szybko i sprawnie, tusz w porządku

5 / 5 2018-05-13

ok jestem zadowolony

5 / 5 2018-04-30

Szybko ,sprawnie,tanio.

5 / 5 2018-04-29

Mimo późnego zamówienia, towar został wysłany tego samego dnia. Następnego doręczenie. Super.

5 / 5 2018-04-23

korzystam z usług sklep dr tusz już od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. dostawa towaru w 24 h polecam każdemu. Dariusz W.

5 / 5 2018-04-22

Transakcja szybka i bez problemów.

5 / 5 2018-04-20

Wszystko super

5 / 5 2018-04-19

Profesjonalizm w każdym calu.

5 / 5 2018-04-18

Super!

5 / 5 2018-04-18

Wszystko OK

5 / 5 2018-04-11

Polecam

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalne podejście do klienta. Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-04-01

Pasi mie to...

4 / 5 2018-03-31

jest ok.

4 / 5 2018-03-16

jest b. ok

5 / 5 2018-03-14

Polecam

5 / 5 2018-03-14

jest GIT!

5 / 5 2018-03-12

Czy tanio? Nie wiem. Ale szybko, cały czas byłem informowany o realizacji zamówienia. Tylko poleci,ć!

5 / 5 2018-03-12

Jak zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie - są niezawodni

5 / 5 2018-03-07

Polecam zakupy w tym sklepie.obsługa profesjonalna.wysyłka natychmiastowa.

5 / 5 2018-03-05

Polecam bardzo!

5 / 5 2018-03-01

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-02-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-24

OK, b. dobry sklep

5 / 5 2018-02-23

Bardzo szybka wysyłka, Polecam

5 / 5 2018-02-21

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-02-14

Jestem bardzo

5 / 5 2018-02-04

pozytywna

5 / 5 2018-02-03

Bardzo polecam

5 / 5 2018-01-31

Szybko sprawnie zawsze bez problemów.

5 / 5 2018-01-28

Szybko, sprawnie jak zawsze

5 / 5 2018-01-22

Kolejny zakup - kolejna udana transakcja! Konkurencyjne ceny i ekspresowa wysyłka. Polecam !

5 / 5 2018-01-22

Szybko ,sprawnie,tanio.

5 / 5 2018-01-20

profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, pełne zadowolenie z otrzymanego produktu :-)

5 / 5 2018-01-12

Wszystko gładko, szybko i przyjemnie ;) Polecam

5 / 5 2018-01-11

Profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-01-10

jak zawsze bez zarzutow!

5 / 5 2018-01-07

Szybko i profesjonalnie. Polecam:)

5 / 5 2018-01-01

wszystko w najlepszym porządku. ekspresowa wysyłka.

4 / 5 2017-12-26

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-25

Szybka dostawa towaru ,towar dostępny od ręki.

5 / 5 2017-12-25

Wszechno git. Zamawiałbym znowu.

5 / 5 2017-12-24

Mmmmmmmmmmmm

5 / 5 2017-12-23

Wszystko 5/5

5 / 5 2017-12-19

Realizacja w ciągu 24 godzin. Polecam!!! Co do jakości to za wcześnie na opinię, dopiero odebrałem przesyłkę.

5 / 5 2017-12-19

Szybka wysylka. Wlasciwy towar. Estetyka 6+

5 / 5 2017-12-17

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-14

Jest ok

5 / 5 2017-12-13

Jestem mega zadowolona

5 / 5 2017-12-07

Profesjonalizm

5 / 5 2017-12-06

Polecam

5 / 5 2017-12-06

Już kilka razy robiłam zakupy w sklepie. Zawsze jestem zadowolona.

5 / 5 2017-12-01

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Gorąco polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-12-01

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-11-25

Bardzo profesjonalna i miła obsługa, szczerze polecam.

5 / 5 2017-11-25

Obsługa rewelacyjna Szybka dostawa. Polecam się na przyszłość ::)

5 / 5 2017-11-23

Bardzo profesjonalna obsługa, super szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam !!!

5 / 5 2017-11-21

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-11-20

szybko, rzetelnie. Polecam

5 / 5 2017-11-18

Szybko i przyjemnie

5 / 5 2017-11-17

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-17

Błyskawiczną obsługa, jak zawsze!

4 / 5 2017-11-15

Bardzo szybka dostawa, korzystna cena. Polecam. :)

5 / 5 2017-11-15

Szybko, sprawnie i skutecznie. Polecam

5 / 5 2017-11-09

Polecam!

5 / 5 2017-11-06

Szybko, sprawnie, bezproblemowo

5 / 5 2017-11-03

nie pierwsze moje zakupy, jak zawsze pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-11-02

Polecam

4 / 5 2017-10-31

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-31

Polecam w 100 %. Ogromny plus za szybkość realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-10-29

Bardzo szybka dostawa, wszystko działa.

4 / 5 2017-10-26

Mogło być o 1 dzień szybciej

5 / 5 2017-10-25

wszystko zgodne z zamówieniem

4 / 5 2017-10-20

Szybko i skutecznie!

5 / 5 2017-10-14

Szybko, tanio, bez zarzutu.

3 / 5 2017-10-11

nie ma nic do zarzucenia

5 / 5 2017-10-10

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-09

Nie po raz pierwszy jestem zadowolony

5 / 5 2017-10-09

Bardzo dobra obsługa, informacja na każdym etapie zamówienia. Szybka bezpłatna dostawa. Jakość i wydajność zamiennika tonera będę mógł ocenić dopiero po dłuższym okresie użytkowania.

5 / 5 2017-10-06

bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-09-25

jest ok.

5 / 5 2017-09-23

Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-09-23

bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa, tusz_zamiennik do HP bez zastrzeżeń. Świetna dostawa - zamówiłam czwartek po godz. 14.30 - a w piątek produkt był u mnie już o godz. 12. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-15

oczywiście polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-14

Obsługa rewelacyjna Szybka dostawa. Polecam się na przyszłość ::)

5 / 5 2017-09-13

Idealnie :)

5 / 5 2017-09-08

Rewelacja. Zamówienie złożyłem o 16 a o 9.30 kurier dostarczył już przesyłkę. Oryginalne tusze Canona w cenie zamienników z "alledrogo". Polecam firmę

5 / 5 2017-09-07

Bardzo dobra, szybka, profesjonalna obsługa. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam znajomym i nie znajomym.

5 / 5 2017-09-06

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-09-06

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-09-05

Szybko i bez problemu. Polecam!

4 / 5 2017-09-04

Profesjonalna Obsługa

4 / 5 2017-08-30

Jestem zadowolony na ten moment

5 / 5 2017-08-30

Bardzo profesjonalny zespół ludzi. Szybka, bezproblemowa wysyłka. Wspaniałe podejście do klienta. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-26

Super profesjonalna obsługa !!!! Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-08-22

Szybka transakcja

5 / 5 2017-08-11

polecam

5 / 5 2017-08-11

Szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-02

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-07-31

bez zastrzeżeń

4 / 5 2017-07-28

jedna gwiazdka mniej za zapakowanie dlatego ze paczka była bardzo brudna kiedy odbierałam ją z inposta, niemniej jednak wszystko było dokładnie zaklejone, paczka nigdzie nie była przerwana, a zawartość nie była w żaden sposób uszkodzona :)

5 / 5 2017-07-27

Rewelacja. Zamówienie złożyłem o 16 a o 9.30 kurier dostarczył już przesyłkę. Oryginalne tusze Canona w cenie zamienników z "alledrogo". Polecam firmę

5 / 5 2017-07-12

Jeszcze nigdy nie dostałem przesyłki w tak ekspresowym tempie. Szczerze polecam DrTusz

Rzetelne opinie o Drtusz.pl

Drtusz.pl

Siedziba
Białystok

WWW
https://www.drtusz.pl

Email
[email protected]

Telefon
85 747-97-88

Komórka
725-110-500

Infolinia
85 745-12-88

Logowanie